Kirli Çıkılar )))

gokce gecmıs olsun bacıımm :))))))

hosgedlinnn

evını yaptırda bende senden yardım alııırm ıns. bıızm daha agustos gıbı ıcıne gırılcek

cok ara verıyorsun söyleyım sana merak edıyoruz gokce nerde dıyoruz

hoşbuldum bacımmmm nerelerde olam hastalık sağlık okul iş güç ev mev koca,temizlik derken zaman akıp geçmiş... o bakıma giremedim zaten vınnımızda bozukdu neyse erinmeyip yaptırdıkdaaa öyle:).demek fazla uyuyon haaa aman sıcakdan olumsuz tansiyon durumları yaşamada uyumak iyidir sen zaten tüm hamileliği iş yaparak geçirdin azcık uyu şimdi be bacım:):):)
sağol bu arada daha iyi evler mislikler sana olsun bacım....

selin bacım demek kendine göre topiclerde bulmuşun bak hele ya bende dolap içi dizaynını severim amaaa sadece mutfak için.... elbise katlamak ütülemek düzenlemek bana zülum bir elbise dolabına birde mutfağa baksanızzz bu evde 2 ayrı kadınmı yaşıyor dersiniz.... ne bilem elbise dolabımız vidden fonksiyonsuz ve karmaşık duruyor çokçada elbise olunca...şimdi onların içine güzel kullanışlık adına raflar ve sürgüler yaptırtıcam zaten eşimden destek görmüyom köstek bana dağınık zaten birde böyle eşyadan düzensizlik yaşayınca omuzlarımdaki yük artıyor:)
dur şimcik bende o topici bulayım selincim:) görüşürükkkk bacımmmmmmmmmmm

farkındayım çok ara verdim ama işteee öncesinde kk dan kaynaklanan sebepler sonrasında bu sağlık mağlık ev iş güç işleri uzadı gitti evet...
bizde ağustosda taşıncaz adamlar haziranda çıkyor ustalar temmuzda yapacakalr ramazan birde
ramazanda taşınmıyak dedik ondan dolayı sonraya bıraktık ya bakalım.... aman baya zormuş bu süreç...

selin evıne tekrar baktım cok guzel duzenın harıka canımmm

lavabo altındakı mercımek falan cok degılmı buyuk mu gorunuyor canım yoksa ya benım mercımegım pırıncım 2kg kavanozdadır ve aylarca gıder hemde mercımek koftesı sık yaparım , son kullanma tarıhlerı gecmıyormu :44::44::44::44::44: cunku kavanozda kullanmak dusen acısından ıyıdır ama son kulana tarıhlerı kaybolur hele cok olursa kesın gecer:44::44::44: ondan ben cok koymam

haftada bır cay bardagı kullansan 1 yılda bıtmez o kap

selinn buldum canım ben kendime stokcu derdim de maşallahh o ne öyle
tüh keşke kırmızı mercimekleri haşlayıp buzluğa atmak için bir hafta daha bekleseydim benimde varda öyle kaplarım koyar tuz karıştırırdım
geçti artık ne yapalım az birşey haşlanmamış ayırdım duruo
valla ne kadar tertipli düzenlisin sıkılmadan yerleştirmişsin ben bir koyuyorum o kaplara iki koyuyorum sonra afakanlar basıyor paketleri ile koyuyorum bravo valla sana

pepeticim mercimeğin son kullanma tarihi 2015 i gössteriodu bide ben bilerek fazla fazla aldım
doğumda bir sürü kişi gelcek annem kardeşim nerden baksan 15-20 gün kalcak
onun haricindede yatılı misafirim gelir evde yenilcek içilcek herşey bol olsun dedim:)
pirinçde 2014 son kullanma tarihi o konuda sorun yok yani:)

ki ben zaten 3 aydır pirinç bulgu mercimek falan almıorum:)

yani benim mutfak masrafını 250 tl ile bitirmem gayet olağan:)

ya bilerek burda paylaşmadım sıkmak istemedim:)
sürekli sürekli temzilik düzen falan:)
bu ara dahada bi takık durumdayım düzen tertip temzilik işine:)

doğumda ben giremicem mutfağa herşeyi annem kaynana yyada bi başkası yapcak evime geldiklerinde bişey ararken zor bulmasınlar herşey temiz olsun dedim ondan
baya bi takıntıya dönüştü:)

bebiş gelsinde bakalım bunları yapmaya fırsatım olcakmı:)

selinnnn bacım çatlaksın harbi sennn... zaten wc yi kullanım alanını görüncee yok yok normal bir hatun değil acaip kıvrak zekalarla maharetli bir hatun olduğnu tekrar tekrar ispat etttin... hani şöyle günümüzde hayatı kolaylaştıran ürünler olurya çeşitli raf sistemleri organize ediciler işte onları patentliyip buluş yapacak birisinn inannn ya doğmadan banaaaa yardım et ev için o engin fikirlerne yapışıp kalacammm kopye çekecemmm ciddden beğendim enfes.... rabbim mutluluğnuzu artırsın...

bundan baya yıl önce abd de ebeveynlerin banyosu olmayan bir evdee kadın aynenn iki wc li evini (onlarda 2 wc ye ne gereksee anlaamdım)
iştee o wc yi çok fonksiyonlu ebeveyn banyosu yapmıştı bende bazen derim bizim türkiş tuvaletlere bir banyo bağlantısı ile hızlı duş şeklinde alan yapılsal bişey yapılsaaa.... ne bilem böyle küçük alanalrı feci değerlendiren fikirlere hayranım....

şimdi benim mutfağımda uzun ama öyle büyük bir masada konmaz hani şu evimşahenede selimbeyler duvara montee katlanmalı katlanınca üstünde tuzluğu peçeteliği olan bir düzenekle yaptırsam çokmu kaba olur??? ne bilemmmm

Iyi akşamlar kızlar çoook yorgunum.ama isler bitmiyooo yaaa. Gökçe.hoşgeldin canim Saol ilke Iyi idare ediyoruz sen.nasilsin? Ev telaseniz baslicakmis kolay.grlsin simdiden canim

ıyi akşamlar kızlar çoook yorgunum.ama isler bitmiyooo yaaa. Gökçe.hoşgeldin canim saol ilke ıyi idare ediyoruz sen.nasilsin? Ev telaseniz baslicakmis kolay.grlsin simdiden canim

iyi akşamalr bacım eeee iş bitermi... Ver eline ilkenin bezi oda yapsın cadıcık:):) çok öpüyom o pofuduğu
hoşbuldum bu arada bacım,sağolasın inşlh kolay gelir bacım bakalım

selin teskkür ederim cevap verdigin icin el insaf bacilar usanmadan 6 sayfa yazmissiniz neyse sükür okudum hepsini

gökçecim bu bebeklerin bi günü bi gününü tutmuyor
bazı günler uykumuzu tam alıyoruz
bazı günler ise hiç uyumuyoruz
yani düzen yok şimdilik

gökçe bacıııım sahalara dönüş mü yaptın sen hmm?
sen gittiğinden beri sarıkızın da boynu bükük
artık çok geç o aldığım saklama kaplarının fiyatları 24-25 liralara fırlamış

selin maşallah sana..o enerjini paket yap bana yolla zıcık:)
benim mutfak dolabım çok kullanışsız..
fırın yerini boş bırakmışlar ama benim set üstü ocak.fırınım yok..orası sanki köy dolabı gibi
bulaşık makinasına yer ayırmamışlar ..bi tane çiftli dolap çıkarıldı..
üstteki dolaplar hiç derin değil..
bu yüzden yırtınsamda düzenli olmuyo..
annem gelsin bende bayağı bişey atıcam..
ama düzen işi zor..senin çok hoş olmuş ..sağlıkla kirlet

Hepinize iyi geceler.. Bir süredir internetim yoktu takip edemedim, birazını okuyayım dedim ama maşallah sayfalar bitmiyor:) Şu kadınlar kulübü şimdiye kadar her derdime deva oldu desem yeridir. Evimde uzun süredir rutubet sorunu var, duvarlarım filan mahvoldu Netten ne yapabilirim diye bir arastırayım dedim, karşıma yine kadınlar kulübü çıktı:) Önermişler çamaşır suyuyla silince lekeler yok oluyor diye hemen aldım elime bezi, leğeni giriştim duvarları silmeye. Bembeyazlar şuann nasıl mutluyum anlatamam. Evinde nem sorunu olan varsa tavsiye ediyorum kesinlikle. Kiracıyım bi ay kadar sonra ev değiştirmeyi düşünüyoruz bir ay idare eder benibu duvarlar Selin fotolarını gördüm ve bayıldımm. İnşallah ben de senin kadar düzenli, tertipli olmayı başarırım :) Saklama kapları fikri harika.

Canım Anneme ♥

Bak... Annen ve sen .
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi..
Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..
Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile
çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün,
aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın,
en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini
ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu,
senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Çevrende annesini kaybetmiş,
hatta hiç görememiş insanlar var.
Bu birgün senin de başına gelecek,
olmasa keşke ama yaşanacak..
O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin.
Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir,
bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…