zeytincim ben başka bi topikde ekledim evim güzel evim bölümünde evimizin düzenli hali diye sabitlenmiş bi konu var orda denk geldikçe çekiorum dolap içleri falan paylaşılıo:)
tam kendime göre bi topik daha buldum:)
hoşbuldum bacımmmm nerelerde olam hastalık sağlık okul iş güç ev mev koca,temizlik derken zaman akıp geçmiş... o bakıma giremedim zaten vınnımızda bozukdu neyse erinmeyip yaptırdıkdaaa öyle:).demek fazla uyuyon haaa aman sıcakdan olumsuz tansiyon durumları yaşamada uyumak iyidir sen zaten tüm hamileliği iş yaparak geçirdin azcık uyu şimdi be bacım:):):)gökçe hoşgeldin kız nerelerdeysin :) kayboldun gittin ha burda ''bacıııııım'' diye başlayan cümleler olmayınca bi eksik kaldı topicik:)
eviniz hayırlı uğurlu olsun:)mis gibi oturursunuz içinde inş.
hamileleik iyi bi sıkıntım yok şükürler olsun sanki biraz daha fazla uyyorum hepsi bu:)
iyiki geldin:) özlemiştik:)
zeytincim ben başka bi topikde ekledim evim güzel evim bölümünde evimizin düzenli hali diye sabitlenmiş bi konu var orda denk geldikçe çekiorum dolap içleri falan paylaşılıo:)
gokce gecmıs olsun bacıımm :))))))
hosgedlinnn
evını yaptırda bende senden yardım alııırm ıns. bıızm daha agustos gıbı ıcıne gırılcek
cok ara verıyorsun söyleyım sana merak edıyoruz gokce nerde dıyoruz
ıyi akşamlar kızlar çoook yorgunum.ama isler bitmiyooo yaaa. Gökçe.hoşgeldin canim saol ilke ıyi idare ediyoruz sen.nasilsin? Ev telaseniz baslicakmis kolay.grlsin simdiden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?