• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

merhaba sevgili kirli çıkılar hepimize bol bereketli güzel bir hafta dileğiyle....
günümüz aydınlık ve huzurlu geçsin inşallah.:16:

sizlere de günaydın,birkaç gün yoktum forumda,ama geldim nihayet,ya altın düşer diye ceyrek almamıstım ama yükselmiş.....:(((

Günaydın kirli çıkılar

Altın yükselişe geçti ben de daha az zarar ettiğim için sevindim :1: Maaşı alınca 50 tl de olsa birikim yapmayı planlıyorum. Bir hafta daha az para harcayarak, ihtiyacım olmayan şeyleri almayarak tasarruf yapacağım.

bende 1 gr altına lıcm ama düşer dıye beklıyorum umarım bıraz daha duser altın :)

ayy arkadaşlar ben şimdi bu internetten alma işine girdim ya altını. pek bir heyecanlıyım, maaşlar yatsada alsak yatsada alsak :52:

ayy arkadaşlar ben şimdi bu internetten alma işine girdim ya altını. pek bir heyecanlıyım, maaşlar yatsada alsak yatsada alsak :52:

bende daha yenı ınternetten altın almaya basladım maaşı bile bekleyemıyrm harclık olarak ayırdıgım parama bile gittim altın aldım :D

bende daha yenı ınternetten altın almaya basladım maaşı bile bekleyemıyrm harclık olarak ayırdıgım parama bile gittim altın aldım :D

bende 1 gr aldım nasıl alınıyo satılıyo kavramak için :)) aybaşında 10 gr alacağım inş. ben bu hevesle iyi para biriktiririm. haftasonu gezmeye bile gitmedik para harcamayalım diye :)))

bende 1 gr aldım nasıl alınıyo satılıyo kavramak için :)) aybaşında 10 gr alacağım inş. ben bu hevesle iyi para biriktiririm. haftasonu gezmeye bile gitmedik para harcamayalım diye :)))

:))) en güzeliii :) boş şeylere para harcamaktansa bırıkım yapmak en guzelı..ileride cok faydasını görucez..

Kızlar evet internetten altın alıyoruz ama zarar etmeyiz bu işten inşallah. Mesela ben son birkaç ayda 650 tllik altın aldım internetten şu anda satmaya kalksam değeri 618 tl. 30 tl zarardayım yani.İnşallah ilerde yükselir hayırlısıysa.

Son düzenleme:
Kızlar evet internetten altın alıyoruz ama zarar etmeyiz bu işten inşallah. Mesela ben son birkaç ayda 650 tllik altın aldım internetten şu anda satmaya kalksam değeri 618 tl. 30 tl zarardayım yani.İnşallah ilerde yükselir hayırlısıysa.

canım internetten değilde kuyumcudan alsaydın zarar etmiş olmicak mıydın. yani bu bankadan kaynklanan bir şey mi yoksa altın fiyatlarının düşmesinden mi kaynaklanıyor

farmasi canım cevap gaç oldu kusura bakma =) Rinsodan memnundum aslında, hatta annem benim beyaz çamaşırlarıma bayılırdı ama şimdi aldığım nedense morarttı çamaşırları =( Ben de bu bitince persil alayım bakalım o nasıl çıkacak? Bir de çoook şanslıymışsın pantolonları ucuza almışsın. Ahhh bana da öyle denk gelse keşke. Ama bu küçük yerde mümkünü yok =(

Karanfilce ayakkabını çok beğendim. ben de siyah bir ayakkabı aldım 2-3 hafta önce 45tl'ye çok güzel ama her zaman topuklu giymeme rağmen bu biraz rahatsız etti beni. Gerçi siyah ayakkabıya her zaman ihtiyaç olur özel bir günde falan diyerek şimdilik kaldırdım onu rafa =) sen yine az harcamışsın ben bu yıl baya harcama yaptım :45: ama artık birkaç body dışında birşey almam. zaten tatile az kaldı ozaman ihtiyacım da olmaz inşallah.

altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız
. :nazar: :nazar:
ben de heves falan bırakmadı bu düşüşler. gerçi bu ayki birikimle 5.500tl miz olur inşallah, layfog'un dediği 18-19 nisan'ı bekleyeceğiz, o zaman düşüş olursa alım yaparız topluca..... İnşallah biraz daha düşer :ssz: :ssz:

farmasi canım cevap gaç oldu kusura bakma =) Rinsodan memnundum aslında, hatta annem benim beyaz çamaşırlarıma bayılırdı ama şimdi aldığım nedense morarttı çamaşırları =( Ben de bu bitince persil alayım bakalım o nasıl çıkacak? Bir de çoook şanslıymışsın pantolonları ucuza almışsın. Ahhh bana da öyle denk gelse keşke. Ama bu küçük yerde mümkünü yok =(

Karanfilce ayakkabını çok beğendim. ben de siyah bir ayakkabı aldım 2-3 hafta önce 45tl'ye çok güzel ama her zaman topuklu giymeme rağmen bu biraz rahatsız etti beni. Gerçi siyah ayakkabıya her zaman ihtiyaç olur özel bir günde falan diyerek şimdilik kaldırdım onu rafa =) sen yine az harcamışsın ben bu yıl baya harcama yaptım :45: ama artık birkaç body dışında birşey almam. zaten tatile az kaldı ozaman ihtiyacım da olmaz inşallah.

altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız
. :nazar: :nazar:
ben de heves falan bırakmadı bu düşüşler. gerçi bu ayki birikimle 5.500tl miz olur inşallah, layfog'un dediği 18-19 nisan'ı bekleyeceğiz, o zaman düşüş olursa alım yaparız topluca..... İnşallah biraz daha düşer :ssz: :ssz:

Yusumcum yükseleceğine bu kadar emin misin ki inşallah düşer diyorsun?

Yusumcum yükseleceğine bu kadar emin misin ki inşallah düşer diyorsun?
emin değilim ama yükselir diye de düşünüyorum :1:
ben altının geçmiş yıllardaki hareketine bakmıştım bu topicle tanıştığımda ve olan hep aynı şey. Bir yükselmiş bir düşmüş ama hep bir önceki yılın rakamlarından yüksek olmuş gram fiyatı. eğer hep düşüş olsaydı altın şuanda bu kadar değerli olmazdı. Bana kalırsa yaza doğru tekrar yükselmeye başlar. Biz 2010 şubatta altınlarımızın gramını 55tl'den almıştık eylül ayında 107'lere yükselmişti yanlış hatırlamıyorsam şuanda düştü ama yine de kardayız. Düşünsene bu düşüşe rağmen %50'ye yakın karımız var.

Back
X