Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy arkadaşlar ben şimdi bu internetten alma işine girdim ya altını. pek bir heyecanlıyım, maaşlar yatsada alsak yatsada alsak![]()
bende daha yenı ınternetten altın almaya basladım maaşı bile bekleyemıyrm harclık olarak ayırdıgım parama bile gittim altın aldım![]()
bende 1 gr aldım nasıl alınıyo satılıyo kavramak için :)) aybaşında 10 gr alacağım inş. ben bu hevesle iyi para biriktiririm. haftasonu gezmeye bile gitmedik para harcamayalım diye :)))
:))) en güzeliii :) boş şeylere para harcamaktansa bırıkım yapmak en guzelı..ileride cok faydasını görucez..
inş canım. ağız tadıyla güzel işlere harcamayı nasip etsin allah...
Kızlar evet internetten altın alıyoruz ama zarar etmeyiz bu işten inşallah. Mesela ben son birkaç ayda 650 tllik altın aldım internetten şu anda satmaya kalksam değeri 618 tl. 30 tl zarardayım yani.İnşallah ilerde yükselir hayırlısıysa.
farmasi canım cevap gaç oldu kusura bakma =) Rinsodan memnundum aslında, hatta annem benim beyaz çamaşırlarıma bayılırdı ama şimdi aldığım nedense morarttı çamaşırları =( Ben de bu bitince persil alayım bakalım o nasıl çıkacak? Bir de çoook şanslıymışsın pantolonları ucuza almışsın. Ahhh bana da öyle denk gelse keşke. Ama bu küçük yerde mümkünü yok =(
Karanfilce ayakkabını çok beğendim. ben de siyah bir ayakkabı aldım 2-3 hafta önce 45tl'ye çok güzel ama her zaman topuklu giymeme rağmen bu biraz rahatsız etti beni. Gerçi siyah ayakkabıya her zaman ihtiyaç olur özel bir günde falan diyerek şimdilik kaldırdım onu rafa =) sen yine az harcamışsın ben bu yıl baya harcama yaptımama artık birkaç body dışında birşey almam. zaten tatile az kaldı ozaman ihtiyacım da olmaz inşallah.
altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız.![]()
ben de heves falan bırakmadı bu düşüşler. gerçi bu ayki birikimle 5.500tl miz olur inşallah, layfog'un dediği 18-19 nisan'ı bekleyeceğiz, o zaman düşüş olursa alım yaparız topluca..... İnşallah biraz daha düşer![]()
![]()
emin değilim ama yükselir diye de düşünüyorumYusumcum yükseleceğine bu kadar emin misin ki inşallah düşer diyorsun?