• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ağlanır canım insan dişinden tırnağından artırmaya çalışırken bankaların bu acımasız tefeci tutumlarına sinirden ağlanır.
Allah sabır versin.:38:

böyle boş giden paralar çok dokunuyor insana.
bilhassa da beni bulur nerde ne varsa.
birşeye heves esiyorum sonra boğazıma diziliyor vallahi.
hayırlısı,bunda da vardır bir hikmet...

yaa bulaşık makinesi konusu varken bende sıvı deterjan kullanıyorum ancak
ama teflon tencere ve tavalrın içerisinde nokta nokta beyazlıklar kalıyor deterjan
kalıntısı olsa zaten sıvı hani tablet toz olsa anlarım sizce neden olabilir ????:26::26:

benim de bazen oluyor, dikkat ettim, 65 derecede yıkayınca olmuyor, 50 derecede dediğin gibi beyaz beyaz izler oluyor.

karanfice ve farmasi benim makinam da felaket yıkıyor bulaşıkları =( Yarım tableti denemedim henüz ama bembeyaz çıkıyor bardaklarım mecbur elimde tekrar yıkıroum hepsini =(
Ben tuz kullanmıyorum ondan mı acaba???

Biz maaşı çeker çekmez 500tl harcadık bile :1: :1: Adağımız vardı onu kestik de oraya gitti yani =) ama bu ay memleketten bazı ihtiyaçlarımızı aldığımız için pek harcama yapmayız o yüzden yine 2.000tl koyarız kenara, bir de çeyreğimiz var tabi :nazar: :nazar:
Bakalım altın düşerse almayı planlıyoruz.

Eeee maaş çekenler sizler neler yaptınız paralarla=))

Son düzenleme:
dün günüm vardı. 800 lira geldi. 200 de benim hakkım. onu da koyup 1000 lirayı vadeli hesaba yatırdım. bir de 2 gram altın aldım. ev 1745 ve araba 852 lira olmak üzere kredi ödemelerim var zaten. evdeki yardımcımız, çocuğun etüd merkezi, kredi kartları, faturalar derken aylık ödemelrimiz 6000 oluyor. eşimle ben 300 er lira payalaştık. 200 lirada pazar parası ayırdım.

böyle boş giden paralar çok dokunuyor insana.
bilhassa da beni bulur nerde ne varsa.
birşeye heves esiyorum sonra boğazıma diziliyor vallahi.
hayırlısı,bunda da vardır bir hikmet...
kendini böyle şeyler için üzme canım olanla ölmüşe çare olmaz bir dahakine temkinli olursun..
benim babam gibi dolandırıcı galeriye 25 bin tl kaptırmadın ya:31:
karanfice ve farmasi benim makinam da felaket yıkıyor bulaşıkları =( Yarım tableti denemedim henüz ama bembeyaz çıkıyor bardaklarım mecbur elimde tekrar yıkıroum hepsini =(

Biz maaşı çeker çekmez 500tl harcadık bile :1: :1: Adağımız vardı onu kestik de oraya gitti yani =) ama bu ay memleketten bazı ihtiyaçlarımızı aldığımız için pek harcama yapmayız o yüzden yine 2.000tl koyarız kenara, bir de çeyreğimiz var tabi :nazar: :nazar:

desene sen de bendensin:1: çok iyi yıkadığı söylenemez.

ben 1000 tl babama olan borcumu ödeyeceğim, 900 de ev taksidi var. bakalım geriye ne arttırabilirim. bu ay mutfak masrafımız fazla, ama yakıtımız az olacak büyük ihtimal yine 1500 harcarız ama belli olmaz işte..

günaydın kızlar hepimiz için çok güzel bir gün olması dileğiyle ...:16:

Amiiiin, hepimize inşAllah :16:
çalışıyorum canım, ücretli öğretmenlik yapıyorum :25: bir taraftanda kpss'ye hazırlanıyorum :34:
SEn???

bende çalışıyorum canım,özel bir şirkette...

kendini böyle şeyler için üzme canım olanla ölmüşe çare olmaz bir dahakine temkinli olursun..
benim babam gibi dolandırıcı galeriye 25 bin tl kaptırmadın ya:31:

.

:ssz:
son derece haklısın canım.
sizede geçmiş olsun.
beterlerinden korusun Allah.
sıkıntılarımızla boğuşurken daha büyüklerini düşünemiyoruz.
ben daha çok gerizekalılığıma sinirlendim.
herşeyde mıknatıs gibi bir insanı çekmez ki...

merhaba canım ben hep 70 derecede yıkıyorum 11 yıllık makinamda 2 defa sorun yaşadım onu da kireç çözücü ile boşta 70 derecede çalıştırdım ve sorun çözüldü.
makinam siemens çok memnunum.
sadece tablet kullanıyorum onu da yarım kullanmaya başladım.
parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum neredeyse 1 yıldır.

maaşımın 787 tl sini kredi katına ( bazı taksitler var onları eşimden geri alıyorum:34:)
100 tl sini üniversitedeki çocuğa zekat olarak.
faturalarım vs derken
1 çeyrek parası verdim dün arkadaşa gün için.
bana 650 tl kaldı bekliyorum altın düşerse alırım.
önceden de 4 gr almıştım bugün altın almaya kalksam kumbişteki 185 tl yi de ekler 7 gram alırım .
bu ay o zaman toplamda 11 gr altın almış olacağım.:34:

senin de birikimlerin bereketli olsun canımmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Alım yapanlara hayırlı olsun.
Geçen hafta 1625 ten aldığım bir miktar altını 2 gr artırarak bugün sattım.
Şimdi düşüş bekliyorum. Dolar 1.77 olursa, altın 93 seviyesine gelirse alıma başlarım.
Umarım ters köşe olmam.:)

Memura % 2,5 zam demişler sağolsunlar zaten 5 aydır bu zammı beklıyoduk bız :)

Daha neler görücez bakalım ...

Alım yapanlara hayırlı olsun.
Geçen hafta 1625 ten aldığım bir miktar altını 2 gr artırarak bugün sattım.
Şimdi düşüş bekliyorum. Dolar 1.77 olursa, altın 93 seviyesine gelirse alıma başlarım.
Umarım ters köşe olmam.:)

bende beklıyorum sureklı takıpteyım bgn yarın 93 sevıyelerıne düşmesı lazım altının :)))

bende beklıyorum sureklı takıpteyım bgn yarın 93 sevıyelerıne düşmesı lazım altının :)))

Sabırlı olmakta fayda var.:)
Elimde hiç dolar yok. Oynama ons bazında olur da dolar yükselirse diye korkuyorum. O zaman tl fiyatı değişmez.:)
Bu arada zam oranı belliydi.Maiye bakanı dün çıkıp kaynaklarımız sınırlı deyice aha dedim yine aldık 3 ü. Ama onu bile vermemiş vicdansızlar.

Sabırlı olmakta fayda var.:)
Elimde hiç dolar yok. Oynama ons bazında olur da dolar yükselirse diye korkuyorum. O zaman tl fiyatı değişmez.:)
Bu arada zam oranı belliydi.Maiye bakanı dün çıkıp kaynaklarımız sınırlı deyice aha dedim yine aldık 3 ü. Ama onu bile vermemiş vicdansızlar.

Bu kadar ay bunun için bekledık yani,denılıcek pek bişeyde yok aslında ne zaman memur hakkını alabıldıkı :S

Bugun cok altın alasaım var düşmesı lazım altının :))))

Bu kadar ay bunun için bekledık yani,denılıcek pek bişeyde yok aslında ne zaman memur hakkını alabıldıkı :S

Bugun cok altın alasaım var düşmesı lazım altının :))))

Al sat yapmıyorsan bu fiyat uzun vade için çok güzel.:51:

ne bereketli günmüş mesajlarım çifter çifter çıkıyor

Son düzenleme:
Back
X