arkadaşlar merhabalar,
ben 2,5 yıllık evliyim. borçla evlendik ama ikimiz de iyi sayılabilecek miktarlarda kazandıgımız halde borçlar birrr türlü bitmedi ve benim de canıma tak dedi, diyorum ki artık biraz birikim yapmaya çalışayım. parayı eşim idare ediyo ve henüz bir birikimimiz olamadı.
sizden yardım istiyorum ne yapabilirim die. şöyle ki bu birikimi eşimle paylaşarak yapamam çünkü ona saçma gelir işte kredi kartları borçlar bi bitsin der. ama bitmiyo ne hikmetse. ben de diyorum ki ben yavaş yavaş atayım kenara o nasıl olsa ödemelerle uğraşıyo. bu yüzden yüklü miktarlarda ayıramam. az az ama ne demişler damlaya damlaya göl olur inş :) geçen ay başladım ve bi çeyrek altın parası biriktirdim. faturalar benim internet hesabımdan ordan biraz kırptım, ekstre ödemelerini fazla söyledim biraz ayırdım falan derken.
bir de maaşım yatınca ben direkt eşime eft yapıyorum ama hiç dikkatli değildir ben kaç para alıyorum bu ay ne kadar gönderdim falan pek aklında tutmaz :)
pekiii, şimdi ben ne yapabilirim, nelere dikkat edebilirm, uyguladıgınız yöntemler varsa paylaşırsanız çoook sevinirim.
ben de kirli çıkı olmak istiyorum