• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

berektli olsun canım

ons kaçken dolara geçmiştin ?

sağol arkadaşım,inşallah bereketli olur....bereketi olmazsa bir işe yaramaz zaten... :)

şöyle diyeyim farmasiciğim...bende biraz deli cesareti var... ons 1660 lardayken sırf beklemekten sıkıldığım ve adrenalin olsun diye,delilik olduğunu bile bile dolara geçtim....sonra 1670 lerden yüklü bir miktar daha geçtim,aynı gerekçelerle :))

ama aradan iki gün geçmeden kara geçtim :)) dün 1670 lerden aldıklarımı iyi bir karla sattı, altına geçtim tekrar
ve 1660 dan aldıklarımdan da şu an bir miktar kar var ama onları henüz satmadım... :)
durum bundan ibaret :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol arkadaşım,inşallah bereketli olur....bereketi olmazsa bir işe yaramaz zaten... :)

şöyle diyeyim farmasiciğim...bende biraz deli cesareti var... ons 1660 lardayken sırf beklemekten sıkıldığım ve adrenalin olsun diye,delilik olduğunu bile bile dolara geçtim....sonra 1670 lerden yüklü bir miktar daha geçtim,aynı gerekçelerle :))

ama aradan iki gün geçmeden kara geçtim :)) dün 1670 lerden aldıklarımı iyi bir karla sattı, altına geçtim tekrar
ve 1660 dan aldıklarımdan da şu an bir miktar kar var ama onları henüz satmadım... :)
durum bundan ibaret :)

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmm Allah bereketini artırsın inşallah canımsın ya :48::48::48::48::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba,
topiciniz çook gzl. ben de çok faydalanıyorum. hepinize çoook teşekkürler.
burayı bulmadan önce altında 108 mağduruyum. alsatlarla ortalama mı 103e düştüm ama daha da düşüremiyorum cesaretim yok artık.
bir de bişey sormak istiyorum. kredi kartımız 1000 Tl oldu ve son 3-4 aydır sadece asgarisini yatırabiliyoruz. asgarisini yatırınca faiz işlemiyor diye biliyorduk fakat duyduğuma göre faiz işleniyormuş:((( acaba bileniniz var mı 1000 Tl ye ne kadar faiz işliyordur? bir de acaba zararına da olsa 10 gr falan altını bozup kredi kartını mı kapatsam?
arkadaşlar lütfen yardım edin, fikirlerinize ihtiyacım var:((

kızlar çok ilginç bişey duydum eşime söylemişler inanmakta zorlanıyorum :26: ben doğu görevi sebebiyle bir yıl daha doğudayım. mesela atıyorum burda garanti bankasında hesap açtırdım bir yıl sonra tayinle batıya gittim oradaki garanti bankasından altınları almak istediğimde 50-60 tl kadar para kesiyorlarmış, aynı banka ama şehir değişince bu şekilde oluyormuş. :44: doğrumu acaba yaa

aynen canım ben ben ankarada şubemin dışında para çekmek istedim 40 lira masraf keseceklerdi ::37: ama atm yi kullanırsan o zman kesinti olmuyor:40:

merhaba,
topiciniz çook gzl. ben de çok faydalanıyorum. hepinize çoook teşekkürler.
burayı bulmadan önce altında 108 mağduruyum. alsatlarla ortalama mı 103e düştüm ama daha da düşüremiyorum cesaretim yok artık.
bir de bişey sormak istiyorum. kredi kartımız 1000 Tl oldu ve son 3-4 aydır sadece asgarisini yatırabiliyoruz. asgarisini yatırınca faiz işlemiyor diye biliyorduk fakat duyduğuma göre faiz işleniyormuş:((( acaba bileniniz var mı 1000 Tl ye ne kadar faiz işliyordur? bir de acaba zararına da olsa 10 gr falan altını bozup kredi kartını mı kapatsam?
arkadaşlar lütfen yardım edin, fikirlerinize ihtiyacım var:((
bizde bi aralar kredi kartları ile başımız dertteydi ancak asgarisini ödeyebiliyorduk ki bayağıda faizi geliyordu şükür ki kapatıp kurtulduk artık kart kullanmıyoruz çok aksi bi durum olmadıkça. canım biz o sıkıntılı dönemlerdeyken bankada çalışan bi arkadaşımıza danışmıştık o da bize eğer asgarisini öderseniz işletilen faiz miktarı biraz düşer dedi hesaplamasıda şöyleydi;
Faiz = (Toplam Borç – Ödeme tutarı) X Faiz Oranı X Faiz Hesaplanan Gün Sayısı / 30. böyle bi hesaplaması olması gerek nette bi araştırıp teyit et ama... yalnış da hatırlıyor olabilirim... bir de nakit çekimi ile alışveriş faiz oranları farklı. ayrıca son ödeme tarihini geçirip geçirmemen önemliymiş... ya da müşteri hizmetlerini ara en doğru bilgiyi ordan öğrenebilirsin hesaplayıp söylerler sana. altını nı bozdurup borcunu ödemen konusuna gelince en iyisini sen bilirsin... ama altın bozmak yazık olur diye düşünüyorum açıkçası... sen kartı kullanma daha asgarisini ödeyerek bitir bence. Allah kolaylık versin canım..

bizde bi aralar kredi kartları ile başımız dertteydi ancak asgarisini ödeyebiliyorduk ki bayağıda faizi geliyordu şükür ki kapatıp kurtulduk artık kart kullanmıyoruz çok aksi bi durum olmadıkça. canım biz o sıkıntılı dönemlerdeyken bankada çalışan bi arkadaşımıza danışmıştık o da bize eğer asgarisini öderseniz işletilen faiz miktarı biraz düşer dedi hesaplamasıda şöyleydi;
Faiz = (Toplam Borç – Ödeme tutarı) X Faiz Oranı X Faiz Hesaplanan Gün Sayısı / 30. böyle bi hesaplaması olması gerek nette bi araştırıp teyit et ama... yalnış da hatırlıyor olabilirim... bir de nakit çekimi ile alışveriş faiz oranları farklı. ayrıca son ödeme tarihini geçirip geçirmemen önemliymiş... ya da müşteri hizmetlerini ara en doğru bilgiyi ordan öğrenebilirsin hesaplayıp söylerler sana. altını nı bozdurup borcunu ödemen konusuna gelince en iyisini sen bilirsin... ama altın bozmak yazık olur diye düşünüyorum açıkçası... sen kartı kullanma daha asgarisini ödeyerek bitir bence. Allah kolaylık versin canım..

Sn Sofistike, cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. bende kredi kartı kullanmaktan nefret ediyorum. bana kalsa şimdiye kadar kaç kereee kırıp atmıştım. ama işte eşim dur laazım olur, kredi kartın komşundan hayırlı falan gibi düşünceleri yüzünden ve bir türlü bakiyeyi sıfırlayamadığımız nedenleriyle kapatamadık.:(( anladığım kadarı ile 1000 TL ye yaklaşık 15-20 TL arası faiz ödüyoruz.
altın bozarsamda neredeyse gramında 8-9 Tl zarar edicem. o da çok fazla. zaten araba taksidini ödeyemediğimiz için her ay 5 gr falan yine zararına bozuyorum::((((
bana kalsa borcumun hepsini kaparım. çünkü kadınlar para biriktirme konusunda yetenekli oluyor. ama kocalar...... Allah'ım inş yardım ederde şu borçları kapatır en azından huzura ereriz inş.
ALLAH kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın, herkese hayırlısı bol kazançlar nasip etsin.

Dolar nasıl da düşüyor.
Sanırım ladyfog için alım zamanı yaklaşıyor.:) 93 e az kaldı.:)

vay be burası ne güzelmiş biraz geçmişe baktım da valla birikim yapası geldi çok piss :27:

bende artık gram altın alıcam hemmmdeeee günlük küçük paralarımlaaa karar verdim :7:

.

Aranızda borsa ile ilgilenen var mı????
Kaynım netaş hisselerine 5.000tl yatırmış şuanda 10.000tl olmuş :52:
arabasını satmıştı hepsini yatırsaydım keşke diyor ama biraz da riskli tabi!
Netaş hakkında bilgi sahibi olan var mı?

[QUOTE=Yusum;24191810]neyi alkışlıyorsun böyle farmasi hayırdır :1: :1:[/QUOTE]

esrayı alkışladım canım unutmuşum alıntı yapmayı :9::9:

şimdi 94.02 tl den 2 gr
93.76 tl den 3 gr altın aldım.Allah bereket versin.:16:

Back
X