:) 92 olsun da.:) Ben da azıcık alayım.:)
ya kızlar belki alakasız ama arabası olanlar varsa aranızda onlar ne gibi bir yol izliyor,neler yapıyor,benzin vergi kasko vs gibi şeylerde nasıl bir tablo çizdiniz kendinize yazıverseniz.
bu araba beni çok sömürüyor yavsss.
kuruttu kuruttu kesemi
canım ben aylık ortalama 100 tl benzin parası veriyorum.
çoğunlukla şehiriçi kullanıyorum onun için .
günde ortalama 5-6 km yol yapıyorum anca.
ocak ve temmuz ayındaki mtv yi kredi kartıyla 3-4 taksitte ödüyorum.
kasko ve zorunlu trafik sigortasını da kredi kartına taksit yaptırıyorum.
senelik arbamın bana masrafı kasko+ zorunlu trafik sigortası+ MTV+benzin 2500 - 3000 tl gibi
benzinli mi aracın...
Kızlar bugün 94.33 tl.den 1 gr altın aldımBir de sizden burada öğrendiğim Brit 45.lik bulaşık tableti buldum A-101'de görünce pek bir mutlu oldum 8 tl.ye hemen aldım sağolun varolun
Araba masrafı beni de çok rahatsız ediyor, bir de herşeyde olduğu gibi MTV'lere zam yaptılar zaten. Benim eskisi benzinliydi ve 1.6 da olduğundan acayip yakardı, 5 yıl kadar kullandım ama benzin parasına çok acıyordum doymak bilmiyordu. Şimdiki aracımın motoru 2.0 ama dizel ve eskinin ancak yarısı kadar yakıyor. Ama tabii bunlar artıları bir de eksiler var her zamanki gibiTicari araç kategorisinde olduğundan her yıl muayeneden geçmesi gerekiyor, yıllık MTV'si daha yüksek, kaskosu da eskisinden yüksek yıl olarak yeni olduğundan. Yani bu araba işinin artısı da çok eksisi de Bu arada farmasicim, ablamın 2000 model Hyundai Accent'i var hala iyi durumda maşallah bize de kaç yıldır biz istemeden habire alıcılar çıkar biz de kızarız her seferinde yani demem o ki Hyundai'leri sevmişimdir hep
evet
hyundai getz 2011 model aracın performansı ve yakıtından memnunum 0.30 kuruş anca yakıyor şehiriçi.
5000 tl daha fazla vermek istemedim zaten ev- okul arası araçla 2 dk
benim büyük oğlan aşırı terliyor çocuk terleyip soğummasın diye 10 seneden sonra araba aldım yoksa benim için ihtiyaç değildi.
ama rahatlığına diyecek lafım yok memnunum ben
2. elde de piyasası iyi şu ana kadar durduk yere alıcısı da çıktı birkaç kez satılık mı diye
ama bir aksilik olmazsa 10 sene binsem de sorun yok aslında
10 senelik hyundai getz var burada araba hala diri duruyor
canım ben aylık ortalama 100 tl benzin parası veriyorum.
çoğunlukla şehiriçi kullanıyorum onun için .
günde ortalama 5-6 km yol yapıyorum anca.
ocak ve temmuz ayındaki mtv yi kredi kartıyla 3-4 taksitte ödüyorum.
kasko ve zorunlu trafik sigortasını da kredi kartına taksit yaptırıyorum.
senelik arbamın bana masrafı kasko+ zorunlu trafik sigortası+ MTV+benzin 2500 - 3000 tl gibi
karalahanacım senin araban yıllık ne kadar masraf çıkarıyor sana ?
Selam kizlar yatirim konularinda tecrubelisiniz goruyorum ki valla takdir ettim sizleri,
benimde karinca kararinca birikmis 5.000 euro param var bunu nasi degerlendirebilirim nasil kara gecirebilirim
bana yardimci olur musunuz fikirlerinizden faydalanmak isterim
Bana yardimci olmayacak misinzi kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?