Kirli Çıkılar )))

geçen hafta kadın temizliğe gitmedi anneme oradan artan 30 tl yi mutfağa aktarıyorum dedim eşime
450 tlden 266 tl gitmiş şimdiye kadar 184 tl kalmış önümüzde 11 gün var bakalım ne olacak

şu bulaşık makinasında yarım tablet kullanma işi de süperrrrrrrrrrrrrrrrr oldu Allah razı olsun kızlar sizlerden

:) 92 olsun da.:) Ben da azıcık alayım.:)

inşallah.... :)
sorma,alım ben de fazla yapamadım,zira yarın yüklü bir ödemem vardı...
az önce öğrendim ki ödeme iptal,haftaya kaldı.....
bu rakamlardan da alamayacağıma göre.... :)
velhasıl kelam,nasipten öteye gidilemiyor.... :)
ama şu var ki sabretmeyi bilirsen altın alırken de satarken de kazandırabiliyor... :)

ya kızlar belki alakasız ama arabası olanlar varsa aranızda onlar ne gibi bir yol izliyor,neler yapıyor,benzin vergi kasko vs gibi şeylerde nasıl bir tablo çizdiniz kendinize yazıverseniz.
bu araba beni çok sömürüyor yavsss.
kuruttu kuruttu kesemi

Selam kizlar yatirim konularinda tecrubelisiniz goruyorum ki valla takdir ettim sizleri,
benimde karinca kararinca birikmis 5.000 euro param var bunu nasi degerlendirebilirim nasil kara gecirebilirim
bana yardimci olur musunuz fikirlerinizden faydalanmak isterim

canım ben aylık ortalama 100 tl benzin parası veriyorum.
çoğunlukla şehiriçi kullanıyorum onun için .
günde ortalama 5-6 km yol yapıyorum anca.

ocak ve temmuz ayındaki mtv yi kredi kartıyla 3-4 taksitte ödüyorum.
kasko ve zorunlu trafik sigortasını da kredi kartına taksit yaptırıyorum.
senelik arbamın bana masrafı kasko+ zorunlu trafik sigortası+ MTV+benzin 2500 - 3000 tl gibi

benzinli mi aracın...

benzinli mi aracın...

evet

hyundai getz 2011 model aracın performansı ve yakıtından memnunum 0.30 kuruş anca yakıyor şehiriçi.
5000 tl daha fazla vermek istemedim zaten ev- okul arası araçla 2 dk
benim büyük oğlan aşırı terliyor çocuk terleyip soğummasın diye 10 seneden sonra araba aldım yoksa benim için ihtiyaç değildi.
ama rahatlığına diyecek lafım yok memnunum ben
2. elde de piyasası iyi şu ana kadar durduk yere alıcısı da çıktı birkaç kez satılık mı diye
ama bir aksilik olmazsa 10 sene binsem de sorun yok aslında
10 senelik hyundai getz var burada araba hala diri duruyor

karalahanacım senin araban yıllık ne kadar masraf çıkarıyor sana ?

Kızlar bugün 94.33 tl.den 1 gr altın aldım Bir de sizden burada öğrendiğim Brit 45.lik bulaşık tableti buldum A-101'de görünce pek bir mutlu oldum 8 tl.ye hemen aldım sağolun varolun

Araba masrafı beni de çok rahatsız ediyor, bir de herşeyde olduğu gibi MTV'lere zam yaptılar zaten. Benim eskisi benzinliydi ve 1.6 da olduğundan acayip yakardı, 5 yıl kadar kullandım ama benzin parasına çok acıyordum doymak bilmiyordu. Şimdiki aracımın motoru 2.0 ama dizel ve eskinin ancak yarısı kadar yakıyor. Ama tabii bunlar artıları bir de eksiler var her zamanki gibi Ticari araç kategorisinde olduğundan her yıl muayeneden geçmesi gerekiyor, yıllık MTV'si daha yüksek, kaskosu da eskisinden yüksek yıl olarak yeni olduğundan. Yani bu araba işinin artısı da çok eksisi de Bu arada farmasicim, ablamın 2000 model Hyundai Accent'i var hala iyi durumda maşallah bize de kaç yıldır biz istemeden habire alıcılar çıkar biz de kızarız her seferinde yani demem o ki Hyundai'leri sevmişimdir hep

Son düzenleme:

ben getzlerin ilk çıktığı zamanlarda hep gözüme kestirmiştim ama geçen yıl tam da üretimden kalktığı seneye sonuna yetiştim arabamı sıfır aldım 5 yıl garantisi var.
bir de temiz kullanıyorum ,hırpalamıyorum arabayı bir aksilik olmazsa rahat 10 -15 sene kullanırım ama yaş 35 belki farklı model bir araba da kullanmak isterim bilemem ama seviyorum bıcırımı
1.4 motoru ama arabanın kasasına fazla geldiğinden benim atom karıncayı uçuruyo

günaydın kızlar hayırlı cumalar , cumamız mübarek olsunnnnnnnnnnn

günaydın canım getz işim yokken bekarken hep hayalimdi arabam oldu ama hala içimde kaldı o:2::2:

Son düzenleme:

karalahanacım senin araban yıllık ne kadar masraf çıkarıyor sana ?

canım benim ki palio 2001 model 1,4 benzinli.
ilk ehliyete gittiğim zamn almıştım halada aynı aracı kullanıyorum.
çok şükür hani acemiyim bilmem ne ilk zamnlar kötü bir durum gelmedi başıma arabamda senesi eski olsada kilometre az olduğundan servise ittiğinde falan ustalar çok beğeniyorlar ve sakın satmayın falan diyorlar bende gittiği yere kadar bu emektar idare eder beni diye düşünüyorum.
2001 olduğundan dolayı aslında vergisi ,kaskosu,diğer şeyler çok abartılı bir tutarda değil,ben yeni üzerime aldığımdan kazasızlık indirimleri falan kalktı hep ve herşey yenilendiği için biraz yükseldi ödemelerim.
evde benden başka kullanan yok aracı yani babam falan bilmiyor.
bende ay başı 100 ay ortası 100 tl benzin alıyorum bunda bile bazen kart zamanı gelene kadar sıkışıyorum yani yetmiyor.
işe gelip giderken kullanıyorum ee aradada gezmeye gidiyoruz ama çok gezsek hiç başa çıkamayacağım benzinle.
bende tüm giderlerini kredi kartıyla taksit yaptırıyorum ,annemle beraber ödüyoruz.
rahatlığı paha biçilemez yağmur çamur hiç bişiyden haberi olmuyor insanın ama külfetide çok düşününce.

Bana yardimci olmayacak misinzi kizlaar

hayırlı cumalar olsun,

gulayb brit bulaşık deterjanı aldım demiş A101 8 tl ye ben pek takip edemedim bunları mı 2 ye bölüp kullanıyorsunuz,

Bana yardimci olmayacak misinzi kizlaar

canım bu konuda burada kimse parabı şuna yatır buna yatır şeklinde gibi bir telkinde bulunmaz. çünkü bu oldukça büyük bir sorumluluk
kazanç sağlasan hiçbir sıkıntı yok ama zarara uğrarsan da üzüntü verir bu insana .

canım en güzeli araştırmanı iyi yapıp son kararı kendin vermen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…