Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar olsun,

gulayb brit bulaşık deterjanı aldım demiş A101 8 tl ye ben pek takip edemedim bunları mı 2 ye bölüp kullanıyorsunuz,

canım hangi deterjan olursa olsun yarım tablet kullanıyoruz.

canım hangi deterjan olursa olsun yarım tablet kullanıyoruz.

ciddimisiniz bir fark olmuyor yani, ee güzelmiş biz senelerdir tek atıyoruz bir ara anwayın detarjını kulnamıştım onu yarım atıyorduk ama üzerinde öyle yazıyordu evde deterjazn Bingo biraz dandik geldi bana bitmesini bekliyorum ondan sonra bende bind i deneyebilirim yada jel almak sityorum evdeki kalıntı bırakıyor bulaşıklarda erimediği bile oluyor

canım ben calgonit ve şoktan aldığım meganiti kullanıyorum geçen haftaya kadar hep bütün kullanıyordum.1 haftadır yarım kullanıyorum ilk başta çekincem oldu ama sonuç mükemmel :129::129::129::129::129:

canım ben calgonit ve şoktan aldığım meganiti kullanıyorum geçen haftaya kadar hep bütün kullanıyordum.1 haftadır yarım kullanıyorum ilk başta çekincem oldu ama sonuç mükemmel :129::129::129::129::129:

toplamda 11 gram altın almakla bu ayki birikimimi yapmış oldum.Allah bereket versin

hayırlı olsun birikimin

biz bu ay eşimin öğrenim kredisini takside bağladık 1800 tl de peşin ödeme yaptık. altınlara dokunmadık tl olarak biriktirdiğimizden yatırmak zorunda kaldık. bakalım bu ay ne kadarını yerine koyabilceğiz...

çok teşekkkürler canım

borçları kapatmak da sonuçta birikim yapmak için bir fırsat Allah borçlarımızı hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin bitanem.
birikimleriniz şimdiden bereketli olsun

herkese selam
zamlardan bahsetmiştik geçen gün ümidim iice tükendi. Adamlar bizim alım gücümüzün arttığını listeleyen belgelerle masaya oturacakmış Öğretmenler için ek ödeme konuşuluyor o olsa bari diyorum ama pek beklentiye de girmiyorum açıkçası

ve aleyküm selam canım aynen dediğin gibi aptal saptal bir liste yapılmış
o aptal saptal listeyi acaba kendilerine zam yaparken de dikkate aldılar mı ?:26::26:

93 olmadan almaycem!! Hıh(Benim yaşlılığım hiç çekilmez.:) )
Bu arada selamlar hatunlar.

Aylık 17 binle geçinmeyi kolay mı sanıyorsun Yusum?
Elektrik, su doğal gaz, telefon da devletten. (yani onu da ben ödüyorum vergilerimle.)
Kendilerine yapmasınlar da sana bana mı yapsınlar?
Meclis başkanının 60 tane danışmanı varmış. Tanışma toplantısına bile 23 gelmiş, gerisi kayıp.
E bu adamların da paraya ihtiyacı var şekerim.

ben de inatçıyımdır ama aynı zamanda sabırsız.... :) sende sabır ağır basıyor kanımca... :))

iki kez ters köşe oldum. Doğrulana kadar öldüm.:)
Haliyle şunu gördüm ki fırsat hiç bitmiyor. Beklemek kaybetmekten daha iyi.
Kafama vura vura öğrettiler aslında. Yoksa ben kiiimm, sabır kiiimmmm.
Aklıma düşen illa mideme girmeli.:)

amaa günün en inatçısı, ons u ilan ediyorum :)
ons adına ne sıkıcı bir gün...
ne indi, ne çıktı....
nuh dedi, peygamber demedi..... :))

amaa günün en inatçısı, ons u ilan ediyorum :)
ons adına ne sıkıcı bir gün...
ne indi, ne çıktı....
nuh dedi, peygamber demedi..... :))

O da dolar da düşecek.
Aha şuraya yazıyorum. Yoksa çıkamaz zaten.
Yoksa ikisine de dökme tavayla girişeceğim.:))

meyraa ladyfog pc başında gülmekten öldüreyazdınız beni

selam kızlar ne zamandır yazmıyroum ama bırıktırmeye devam edıyorum bı fıkrınızı almak ıstedım maluma ltın cok düştü sizce düğün sezonunda fılan cıkar mı yada ne zaman 99 lara fılan cıkar bı tahmınınız var mı:26:

herkese hayırlı bırıkımler

ve aleyküm selam canım aynen dediğin gibi aptal saptal bir liste yapılmış
o aptal saptal listeyi acaba kendilerine zam yaparken de dikkate aldılar mı ?:26::26:
hiç dikkate alırlar mı canım

ladyfog bazen öyle sinirleniyorum ki, bu millete yapılanlar az bile diyorum! Çoğu kişinin umrunda bile değil bu olanlar çünkü.
geçen gün zamlardan bahsediyorduk öğretmenin (!) biri yeter ki bu ülke büyüsün, güçlü olsun ben bütün maaşımı devlete vermeye razıyım çünkü ülkemi seviyorum diyor!!!

ağzımı bozmayacağım siz ne demek istediğimi mutlaka anladınız

yahu biz ülkemizi sevmiyor muyuz biz de verelim maaşımızı lakin ortada fedakarlık yapılacak bir durum varsa bütün ülke vatandaşları yapmalıdır memuruyla işçisiyle MİLLETVEKİLİYLE vs vs
keseri kendi tarafından yontmakla ülke yönetilmez
hangi vicdana insanlığa sığar biri gebersin açlıktan diğeri gebersin tokluktan ohhhhhhhhhhh ne ala memleket yazıklar olsunnnnnnnnnnnn
Hakkım varsa da zerre kadar helal etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

meyraa ladyfog pc başında gülmekten öldüreyazdınız beni

:)) ladyfog a takılıyorum,inatla bekliyor 93 lü rakamları :) aferin ona.....helal olsun... severim hedefe ulaşmak için, sabreden insanları... :)
hoş ben dün gördüm de ne oldu 93 lü rakamları, gittim 94.2 den alım yaptım... :)
ben öyleyim,bilsem on dakika sonra altının gr ı 90 a inecek, yine de kafama koymuşsam beklemem 94 ten alım yaparım :))
evet sabreden kazanır...
amaa....
bu kadar sabırsız ve tezcanlı olmama rağmen genelde kar ederim... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…