ladyfog; herhalde sizin müdürün yüzü yumuşak, sevecen de biri. yani seçilmiş komite, müdürün tavrına güvenerek görevini yerine getirmemiş olacak ki; müdür görevi sana verdi.
ben olsam, şimdi görevi yerine getirsem bile, bir daha başkalarının sorumluluğunu almayacağımı tatlı-sert söyler, gerekli mesajları verirdim. yoksa her işte görev gelir, kıyısından köşesinden sana da koklatılır.
Sorma arkadaşım.
Üniversite bitir, üstüne master yap, kpss kazan öğretmen ol sonra da kucağında çocuk pazarcıya" kıvırcığı 50 kuruş yaparsan iki tane alırım" derken öğrencine yakalan.:))
Bu arada market 45 pazar 25 toplamda 70 tl ile haftayı kapattım. 30 lira kumbaraya.:))
hayırlı olsun altınların sunny fakat yarım 304, tam 633? Tam altının 608tl olması gerekmez mi? :44:kızlar iyi akşamlar hepinizebugün 633 tl den bir cumhuriyet, 304 tl den de bir yarım altın aldım
allah bereket versin
yok yaa olaya ben öyle bakmıyorum. tasarruf herhalukarda iyidir bak şu japonlara
geçen ben de işletmeye gittim öğrencim evimin yakınındaki bi marketin bilgi işleminde staj yapıyor. işletmenin karşısı da pazar. işletmede eşimle konuştum eşim işten geç çıkmak zorunda kaldı. ben de kendim gideyim pazara bari ama nasıl taşıycam filan diye konuşurken öğrencim dedi hocam benim de canım sıkıldı şimdi çıkış saatim zaten otobüs bekliycem pazara birlikte gidelim mi dedi. ne yalan söyliyim sevindim gerçekten istiyor musun dedim evet dedi takıl peşime dedim.
bi marul vardı girişte sordum 3 dedi. şu havalar kötüykendi, pazardaki en güzel maruldu dönüşte de adama 2,5 yap alıyım dedim. adam tamam dedi verdi öğrencimin gözleri açıldı. ben de dedim hah işte bak böyle alınır
kızlar iyi akşamlar hepinizebugün 633 tl den bir cumhuriyet, 304 tl den de bir yarım altın aldım
allah bereket versin
sunnycim altınların bereketli olsunlakin yusumun hakkı var 304 ise yarım ,cumhuriyet onun 2 katı eder bizim buradaki satışlar da hep öyle 2 katı yarısı şeklinde
canım zarara uğramanı istemeyiz
hayırlı olsun altınların sunny fakat yarım 304, tam 633? Tam altının 608tl olması gerekmez mi? :44:
Çamaşır makinam nedense suyu almamış ve çalışır konumdayken olduğu gibi dışarıya vermiş =( heryer su içinde kalmıştı onun temizliğini bitirdim şimdi. Yazdıklarınızı okuyunca yorgunluğum azaldı valla
kızlar teşekkür ederim ikinize deyarımın iki katı olan tam altın tam ziynet altındır. cumhuriyet altını ziynetten farklı, daha küçük ama daha kalındır.
kuyumcuya gittiğinizde ikisine de bakın isterseniz. fiyatı bu yüzden farklı
tamam o zaman sunnycim bir kez daha hayırlı olsun bitanem.
anladığım kadarıyla normal cumhuriyetlerle ata altınlarının fiyat farkından sözediyorsun değil mi?
ben de bir zamanlar evde altın biriktirmeye heveslendiğimde ata altın alıyordum cumhuriyetten çapı küçüktü ama daha kalındıtabi parası da biraz farklıydı
canım valla yanlış mı biliyorum bilmem ama benim bildiğim cumhuriyet kalın olan. ata da aynı şey sanırım. ince ve büyük olan da tam ziynet diye biliyorum ben:44:
çamaşır makinesi bozuldu, akşam tamirci gelecek bakalım ne kadar bayılacağız
Aslına bakarsanız bozulsa da 8-9kg'lık makinelerden alsam rahat rahat yorganlarımı falan da yıkasam deyip duruyordum, galiba çok alındı benim makina bu sözlerime
Geçen yaz bir yorgan yıkattırdım tam 25tl aldı, yuhh dedim 4-5 defa yıkamaya gitse yeni bir yorgan parası eder zaten !!!!
çamaşır makinesi bozuldu, akşam tamirci gelecek bakalım ne kadar bayılacağız
Aslına bakarsanız bozulsa da 8-9kg'lık makinelerden alsam rahat rahat yorganlarımı falan da yıkasam deyip duruyordum, galiba çok alındı benim makina bu sözlerime
Geçen yaz bir yorgan yıkattırdım tam 25tl aldı, yuhh dedim 4-5 defa yıkamaya gitse yeni bir yorgan parası eder zaten !!!!
geçmiş olsun inş çok bişiy tutmaz...
bende şimdi arabanın aynasını kırmışlardı onu yaptırdımda geldim.
ay ilk defa sanayiye gittim ama darlandım biraz.
her yanda adamlar ,bir amca buldum o yardımcı oldu sağolsun.
50 tl bayıldım bende...
slm kızlar 1 saat evvel ceyrek aldım 155tlden evet uygun bayağı..burada farklı bir sistem var eski yıllara ait ceyreği daha uyguna satıyorlar sasırdım doğrusu...tabi satarkende daha ucuza alıyorlar benim bulunduğum ilde yok böle bir sistem Allahtan yani kardayız...Allah bereket versin....
inşallah fazla para istemez adam.geçmiş olsun inş çok bişiy tutmaz...
bende şimdi arabanın aynasını kırmışlardı onu yaptırdımda geldim.
ay ilk defa sanayiye gittim ama darlandım biraz.
her yanda adamlar ,bir amca buldum o yardımcı oldu sağolsun.
50 tl bayıldım bende...
doldur doldur yıka değil micanım geçmiş olsun inşallah ucuz kurtulursunuz
makina yenilemek istiyorsan da ben 1.5 yıl önce 8 kg lık aldım şimdi keşke 10 kg lık olsaymış diyorum.
hayırlı olsunslm kızlar 1 saat evvel ceyrek aldım 155tlden evet uygun bayağı..burada farklı bir sistem var eski yıllara ait ceyreği daha uyguna satıyorlar sasırdım doğrusu...tabi satarkende daha ucuza alıyorlar benim bulunduğum ilde yok böle bir sistem Allahtan yani kardayız...Allah bereket versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?