Kirli Çıkılar )))

sorma ben de bulaşık makinama laf ettim. deterjan kapağı açılmamış. bütün bulaşıklar kirli çık hepsini yıkamak zorundas kaldım.

sorma ben de bulaşık makinama laf ettim. deterjan kapağı açılmamış. bütün bulaşıklar kirli çık hepsini yıkamak zorundas kaldım.
bizim makinalar çok alıngan çıktı

Çok basit bir sorunu varmış =)) Üst kapağını açtı adam makinaya su veren hortum yerinden çıkmış onu taktı yerine sorun çözüldü. Bu kadar basit bir işleme de 15tl aldı ve gitti =) Ama aldığı para helal olsun, öyle tamirciler var ki makinanın hiçbir parçası bozulmadığı halde bozulmuş bu deyip bir sürü para alırlar !!!

Son düzenleme:

haydi gözünaydın canım sorunu halletmişsin acımasız bir masraf çıkmamış şükür

merhaba kızlarrr..
kendimi felaket tebrik edesim geldi
bugün markete gittim balık almak için. makroya gittim, genelde adeseye giderim. neyse balık temizlenirken bi gezeyim evde eksik bişey varsa onları da alıyım. bi 20-25 tl lik ihtiyaç daha çıktı neyse gelmişken alıyım dedim. çıkışta ne göreyim haftalık indirim kataloğu tüh dedim keşke önceden inceleseydim de ona göre alsaydım. az önce eve gelince inceledim. zaten ihtiyacım olup da indireme giren ne varsa almışım katalogdan.

canım çok sevindim.ucuz atlatmışsın.geçmiş olsun:)

vayy be ballı kısmet diye buna denir.
ama ballı kısmetide şimdi kendim uydurdun heheheheh

kızlar bugün sabah eşimden benim kredi kartından geçtiğim çamaşır kurutma makinası için vermesi gereken 140 tl nin 50 tl sini aldım.
nisan ayı hesabını kapattık ben ona vermem gereken 15 tl yi 140 tl den düştüm vs derken 75 tl alacağım kaldı .

ben de 50 tl nin 40 tlsini kumbişime attım.

geçen gün para almak zorunda kalmıştım kumbişimden altın almak ve bazı harcamalarım için. ve 55 tl kalmıştı bugün 95 tl oldu

mutfak paramın 165 tl si duruyor.

Son düzenleme:
kızlar bir de ben her ayın başında eşimden aldığım mutfak parasıyla peşinen fırsatını bulunca altın alıyorum.

sonra da nasılsa alışverişlerimi kredi kartımla yapıyorum ve de deftere herşeyi not ediyorum 420 tl den ne kadarını biriktirdiğimi görüyorum
kredi kartını da 1 ay sonra ödüyorum işte böyle

maşallah canım benim son alışverişimle mutfak masrafım 350 oldu. kardeşim yanımızda kalıyor ve bu ay baya misafir ağırladım.. neyse evimiz misafirsiz kalmasın da
ne güzell ben de öyle ayrı tutabilsem keşke hesabı.. ama eşimin maaş yetmiyor zaten.. bu durumda da ayrı hesap yapamıyorumm
canım çok sevindim.ucuz atlatmışsın.geçmiş olsun:)

vayy be ballı kısmet diye buna denir.
ama ballı kısmetide şimdi kendim uydurdun heheheheh

eskiden anneme şaşardım bütün fiyatları aklında nasıl tutuyor en ucuz olanını nasıl biliyor diye.. ama şu insan beyni muhteşem bişeyy

karanfilcecim misafir bereketiyle gelir ne güzel evinden bereket hiç eksik olmasın canım

çok faiz koyuyor taksitle alınca değerinde fazla paraya alıyorsunuz,,kuyumcuların kampanyalarına göre değişir bu kart meseleside araştırmak lazım

hmm bide taksitle alım kampanyalarımı oluyormus baska ne önerebılırsınız altını peşin paraya çevirip harcama yapmak için :)

merhaba kızlar 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ümüzün ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun .Yüce Rabbim onlardan ve gazilerimizden razı olsun.
bizlere de onlara layık, emanete sahip çıkan bir nesil olmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…