Kirli Çıkılar )))

yarın da alırım... hıh... battı balık yan gider.... :))))
ne de olsa uzun vadeciyiz....düştükçe alıp ortalamayı indiriyoruz işte, fena mı? :))

Şimdi de 88 diye tutturdum.
Bir de 88 mağduru olmayalım.
bu gidişle hiç belli olmaz ladycannnnnnnnn
yarın da alırım... hıh... battı balık yan gider.... :))))
ne de olsa uzun vadeciyiz....düştükçe alıp ortalamayı indiriyoruz işte, fena mı? :))
evet slogan belli '' UZUN VADECİYİZ''
bu hızla devam edersek,80 mağduru olmamız da çok uzak değil.... :))
mağdurum da mağdurum diye dolaşırız ortalıkta.... :)

Allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18:

şimdi siz niye tedirgin oldunuz hiç anlamam ama altının düşmesi iyi değilmi düşmüşken almak filan sonra yükselince satmak ??dolarla satın aldığınız içinmi düşmesini istemiyosunuz:))hehe ben bile ne dediğimi anlamadım.ama ben öyle biliyorum yanlışmı?:))))

uzun vadeciyizde zarar gittikçe artıyor. en son 620den bir ata yapmıştım yine düşmüş. 80leri görürüz bu gidişle. geçtiğimiz ağustos 100 liradan 40 gram yapmıştım. of offfff bekleyip görücez.

arada al-sat yapan kazanıyor yoksa uzun vadede kazanırsınız ama çok sabır gerektirir

günaydın kirli çıkılar hepimiz için güzel bir gün dileğiyle ...

Altın dışında ne şekilde yatırım yapmayı önerirsiniz altın sürekli düştüğü için alış satış yaparak nasıl kar edebilirim geçen ay 13.09 gr altın almıştım şuan ki altın parasıyla şuan için yaklaşık 20 tl zarardayım aradaki fark sadece birkaç günden ibaret offff ne yapabilirim farklı birikim için ev almak istiyorum seneye yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrr
ne yapmalı bu altınlaa:26: ben sizin dilinizden çok anlamıyommm 1-2 gram daha altın almak istiyorum da ne zaman alsakk:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…