Kirli Çıkılar )))

şaka maka derken son hız 80 e doğru ilerliyoruz.... :))
yazık ya,bi oyunlar oynanıyor altında....çok zararda olup,şu an bozmak zorunda kalanlara Allah sabır versin.....
elinde tl. olup alım için bekleyenlereyse gün doğdu.... :) her gün 2-3 tl. aşağıdan alabilecekler... :))
bana gelinceeeee,ben 80 olmadan almam.....
almam da almam..... :)))

günaydın kızlar,

pazartesi 14,30 tl, dün de 8 tl kumbişe gitti. şöyle bir sayayım dedim 180 tl yi geçmiş kumbişim. Diş yaptırmak için 800 Euroya ihtiyacım var, bunu da kumbişle biriktirmeye karar verdim. ama altına mı yatırsam, bekleyip 100 euro 100 euro olarak mı toplasam karar veremedim.

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm
altın baya düştü alım için bence fırsat ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değil canım

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm
altın baya düştü alım için bence fırsat ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değil canım

iyi de canım düşmeye devam ediyor...alım için bekleyen kar ediyor.... :)
mesela sen dün inat ettin almadın,bugün daha düşükten alabileceksin...belki yarın,daha da düşükten..... :)))
sinirleri iyice bozdu altın,birçok kişi daha da düşecek diye zararına satıp çıkıyor altından...
hayırlısı olsun....ne diyelim.... :)

kızlar bugün 90.89 tlden 3 gr altın aldım Allah bereket versin

euro ya da altın seçeneği sunmuş ben olsam altın alırdım diye sadece fikrimi yazdım bitanem kesinlikle yatırım tavsiyesi değil

en doğru elbette kişinin kendisi verir

Teknik Analiz: Altın bu yıl 1,700 dolara çıkabilirBarclays'ın teknik analizine göre, altın 1,600 doların altına düştükten sonra bu yıl tekrar 1,700 dolara ralli yapabilir

kaynak:bloomberg

farmasi dün sormuştum altın için..elimde dolar var ordan oraya sıkıştırıyorum .kaybolacak bu gidişle altının bir kısmını dolarla alsam şu sıralar nedir durum ?

ya kızlar bişey sorcam bende para biriktirmeye çalışıyorumm da bilirsiniz belki b tipi likit fon kazançlımı yoksa altınmı daha fazla kazançlı karar veremedim ne türlü yatırım yapıcağımı

1550 yi kırmamasını diliyorum.
Parça alım için 90 altını bekliyorum.

dişi euro olarak ödeyeceksen euro biriktirmen mantıklı gibi geldi. ama tl ile ödeyeceksen kalbinden geçen herhangi bir yatırım aracına yatırabilirsin.

Teknik Analiz: Altın bu yıl 1,700 dolara çıkabilirBarclays'ın teknik analizine göre, altın 1,600 doların altına düştükten sonra bu yıl tekrar 1,700 dolara ralli yapabilir

kaynak:bloomberg

aayyy öyle mi diyosun farmasii şu düşüşler beni baya yıldırdı. geçen aydan 500 tl kalmışım var. umrede harcamak için biriktiriyorum. daha 3 ay var tabi. genel olarak altının fırladığı zamanlara denk geliyo yani. aslında bi yanım al dio bi yanım engelliyo.. uzun vade de değil ya.
ben en son 98lerdeyken bozdum altını ama bilirim 105 ten bile çok almışlığım vardı

canım belli oldu mu umreye gidiş tarihiniz?

eninde sonunda elbette çıkacak cincanım

her zaman dediğim gibi her yükselişin inişi , her inişin yükselişi illaki oluyor. yoksa şu anda dipten toplayanlar nasıl kaymak yiyecek öyle değil mi ?

Şimdiye kadar takip ettiğim ve genelde ona göre hareket ettiğim bir yorumcu ayın 10 una dikkat 1550 gelecek demişti aylar önce.
Aklınızda bulunsun.
Bir de bakıyorum millet satıp gr arttırma derdine düşmüş.
Benim ağzım yandı o işten. Hoş satacak altın yok gibi. Az altın, az dolar, gerisi tl bekliyorum.

canım belli oldu mu umreye gidiş tarihiniz?
İnşallah canım Allah tan bi mani çıkmazsa eşim de izin alabilirse(inşallah problem çıkmaz dua edin) Ramazan ın son 15 günü gitcez canım. 200 er euro önkayıdını ödedik. kaydımız yapıldı.

evet canım kesinlikle haklısın, hele ki bu kadar düşüşün ardından, tabi birikim yapsam alırdım sanırım ama ben ne olur olmaz kısa vade dokunmayım paraya. fırlarsa da pişman olmuycam kendime söz veriyorum
nasipten öte yol gitmez.

kimmiş bu yorumcu bakıyım? :))
bu altın işi cesaret işi.....dün cesaret edip 1640 lardan dolara geçseydim,bu sabah binlerce tl. karda olacaktım,ama şimdi ben ekrana bakıyorum, ekran bana.... :)))

kızlar benim bu ay 10 saat ücretim kesildi. 23 nisandan(işletmeler kesiliyormuş dersler kesilmiyormuş), 9 saat de sehven gitmiş. baya azaldı ücret bakalım bu ay kaç olcak birikim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…