merhabalar.....
ve altının gr ı 90,9 tl......
farmasiiiii,ne olacak bu altının hali? :))
91.6 derken hangi bankadan aldın ben biraz önce ziraatten 93.1den aldım
günaydın kızlar,
pazartesi 14,30 tl, dün de 8 tl kumbişe gitti. şöyle bir sayayım dedim 180 tl yi geçmiş kumbişim. Diş yaptırmak için 800 Euroya ihtiyacım var, bunu da kumbişle biriktirmeye karar verdim. ama altına mı yatırsam, bekleyip 100 euro 100 euro olarak mı toplasam karar veremedim.
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm
altın baya düştü alım için bence fırsat ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değil canım
iyi de canım düşmeye devam ediyor...alım için bekleyen kar ediyor.... :)
mesela sen dün inat ettin almadın,bugün daha düşükten alabileceksin...belki yarın,daha da düşükten..... :)))
sinirleri iyice bozdu altın,birçok kişi daha da düşecek diye zararına satıp çıkıyor altından...
hayırlısı olsun....ne diyelim.... :)
günaydın kızlar,
pazartesi 14,30 tl, dün de 8 tl kumbişe gitti. şöyle bir sayayım dedim 180 tl yi geçmiş kumbişim. Diş yaptırmak için 800 Euroya ihtiyacım var, bunu da kumbişle biriktirmeye karar verdim. ama altına mı yatırsam, bekleyip 100 euro 100 euro olarak mı toplasam karar veremedim.
Teknik Analiz: Altın bu yıl 1,700 dolara çıkabilirBarclays'ın teknik analizine göre, altın 1,600 doların altına düştükten sonra bu yıl tekrar 1,700 dolara ralli yapabilir
kaynak:bloomberg
aayyy öyle mi diyosun farmasiişu düşüşler beni baya yıldırdı. geçen aydan 500 tl kalmışım var. umrede harcamak için biriktiriyorum. daha 3 ay var tabi. genel olarak altının fırladığı zamanlara denk geliyo yani. aslında bi yanım al dio bi yanım engelliyo.. uzun vade de değil ya.
ben en son 98lerdeyken bozdum altını ama bilirim 105 ten bile çok almışlığım vardı
aayyy öyle mi diyosun farmasiişu düşüşler beni baya yıldırdı. geçen aydan 500 tl kalmışım var. umrede harcamak için biriktiriyorum. daha 3 ay var tabi. genel olarak altının fırladığı zamanlara denk geliyo yani. aslında bi yanım al dio bi yanım engelliyo.. uzun vade de değil ya.
ben en son 98lerdeyken bozdum altını ama bilirim 105 ten bile çok almışlığım vardı
İnşallah canım Allah tan bi mani çıkmazsa eşim de izin alabilirse(inşallah problem çıkmaz dua edin) Ramazan ın son 15 günü gitcez canım. 200 er euro önkayıdını ödedik. kaydımız yapıldı.canım belli oldu mu umreye gidiş tarihiniz?
eninde sonunda elbette çıkacak cincanım
her zaman dediğim gibi her yükselişin inişi , her inişin yükselişi illaki oluyor. yoksa şu anda dipten toplayanlar nasıl kaymak yiyecek öyle değil mi ?
Şimdiye kadar takip ettiğim ve genelde ona göre hareket ettiğim bir yorumcu ayın 10 una dikkat 1550 gelecek demişti aylar önce.
Aklınızda bulunsun.
Bir de bakıyorum millet satıp gr arttırma derdine düşmüş.
Benim ağzım yandı o işten. Hoş satacak altın yok gibi. Az altın, az dolar, gerisi tl bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?