Kirli Çıkılar )))

biz de bu yaz fethiyeye gittik. 6 aylık oğlumla tatil yapabildik.

ancak yurt dışına özellikle hava alanı olayına çocukla girmek zor olur. şu an çocuk yokken prag derim. sonra da ev taksiti falan öderseniz zorlanabilirsiniz. şimdi değerlendirmek lazım

destursuz dalayım, ekonomiden pek anlamam ama sohbetiniz güzel geldi,
seyyahalemini akışımda gördümde
bu seramik ve cam tencereler nasıl oluyo ya, tencere almam lazım, çok tefal alasım var ama onada sağlıksız diyolar, çelik alsam her bişeyin dibi tutyo, dibini tutturmayan en alsam

nickimden anlaşılacağı üzere seyahat benim can damarlarımdan biri
gezmek görmek farklı yerler insanlar tanımak kadar güzel bir şey yok
uzun süredir kıpırdayamıyorum ayrı konu

selin yurtdışı da güzel ama
ülkemde de çok güzel yerler var
gez gez bitmez
hoş yurtdışını da bi daha görüp göremeyeceğin malum ne olacağı belli olmaz
yanarım yanarım mısıra gidemeden eserler mahfoldu ona yanarım
ama prağa bişey olmaz heralde

gel kız seni evimde ağırlayım burda pek bişey yok ama gezdiririm. bedava tatil.

şuna da bayılırım mesela: kankanın evinde konaklarsın, yeme içme bedava, gezdirir, bedava rehberlik ohhh mis gibi. üniversite yıllarında öyle olurdu tatillerimiz. arkadaslarda bizde kalırdı. hatta onların arkadasları da gelirdi. evlenince bohem bir hayat tarzı olamıyor, her yerde kalınamıyor, her şeyi yiyemiyorsun

selin bak canım biri ölüdeniz biri maldivler farkı gerçekten de reklamdaki gibi fiyatında =))

şaka bir yana yok olacak bir yeri görmeye tabi ki değer

eşim çok merak ediyor, ne yazıyorsun öyle kalkmadan diye, ya da kızıyor çoğunluk.

kalinkaselinden alıntı yapmış, cevap yazıyordum ki eşim çay istedi. ben ona çay doldurmaya kalkarken bakacagım ne yazdıgına dedi.

orada kociş... diye selin yazmış. diyorki kim bu kociş ? kociş ne? çok komikti, sen değilsin dokunma yazdıgıma dedim, silecek diye korktum.

selin bak canım biri ölüdeniz biri maldivler farkı gerçekten de reklamdaki gibi fiyatında =))

Eki Görüntüle 522623 Eki Görüntüle 522624

şaka bir yana yok olacak bir yeri görmeye tabi ki değer

bu see balayında ordaydım yüzerek karşıdan karşıya geçtik eşimle inanılmaz bi zevkti suyu o kadar berrek ki tıpkı göründüğü gibi.... bide yat turu yaptık akvaryum koyu var orası daha güzel bu neki....

koş chess koş
farmasi ne kirli çıkıymış haberimiz yokmuş benimde kanıma girdi
sohbet de çok güzel
ama meydanı boş bulunca böyle bırak tasarrufu hepten batma topiğine çevirdik farmasi sabah dövecek bizi
kızmıyorsun değil mi farmasi başka sohbetler dönmesine hepsi senin misafirperverliğinden
ama ben tam toparlıcam derken çeyizler tatiller
bana iyi gelmiyor yahu hemen aklım gözüm kayıyor

ah ne güzel olur
herşey gençlikte
ben bekliyorum kızım büyüsün bana eşlik etsin
dağ tepe gezelim

bence de çocuk olmadan yurtdışı daha mantıklı yoksa zor olur

bende konuya dalayım bari. evlendiğimiz zaman tv ve buzdolabımız vestel idi. ilk fırsatta kurtuldum onlardan. hiç memnun değildim. şimdi bedavaya verseler vesteli sokmam evime.
geçenlerde essede %70 oranında indirim vardı. bayağı birşeyler aldım ama normalde çok pahalı.
son 5 yıldır 5 yıldızlı otellere gidiyoruz. daha önceleri tur ve pansiyon tatili yapıyorduk. aman çocuğun beslenmesi, meyvesi olsun çorbası olsun diye bir sürü para bayıldık. buı sene ocaktan almıştık tatilmizi. otel güzeldi ama vallahi verdiğim paralar içime oturdu. hergünün aynı. hem beniöm canım sıkılıyor belli bir zamandan sonra. boş boş yat şezlongta. o nedenle bu sene yurtdışiı istiyoruz. bu aydan itibaren her ay 100 euro alacağız tatil için.çoıcukta büyüdü gezebiliyor artık bizimle. belki ultra herşey dahil değil de herşey dahil daha ucuz biryer de 2 günlük falan deniz tatili yaparız. rabbim nasib ederse tabi....

,lahi hiç gülcem yoktu varya
kociş kimdir? şu an karşımda iki seksen uzanan gs-brazilya maçını gözünü ayırmadan izleyen hooooooop hişşşşşt dedimde bile tepki vermeyen insan oğludur işin ilginç yanı kendi fenerlidir çelişkili bi durum:)

işte cennet ülkemin hiç bir eksiği yok fazlası var
ama çocuktan önce evet prag mantıklı

niye öle dion kız tatili aralıkta alcaz yarı fiyatına kalanı hoooooooop cebe incek çeyiz desen alınck madm bu kampanyadan büyyük bi karla alıncak kalan hoooooop cebe bunlarda olmak zorunda ama napalım?

oğlan uyudu, ben biraz kitap okuyum. ne büyük lüks benim için.

bir ara girerim. siz devam edin.

yazmasam da okumakta zevkli

keşke yakın illerde olsak da kirli çıkılar zirvesi yaparız.

bu arada ben 160 cm, 53 kg ım. yemek yemeye bayılıyorum. hayat felsefem gençlikte istediğin her şeyi ye, yaşlanınca zaten yiyemezsin üzerine kurulu.

hamur işlerine bayılırımmmm

yöresel yemekleri de severim. fransa italya yöreleri dermişim. yaşasın yemek yemek. sadece tatil köylerinde yediğim yemeklerde suçluluk duyarım. onun dışında zevkle yerim.

bu arada chescim biri teflon biri çelik 2 tefal takımım var
aynen dediğin gibi oluyor
ama iyi dayandı yine 10 senelik varlar
seramik çok sağlıklı yemek de tutmaz normalde esseyi bilmem denemedim ama o markada sanmam sorun olsun
cam da çok sağlıklı ama su lekesi bile oluyor o yüzden sevmiyorum
ben esse derim karaca iyi diyorlar ama bi yerden gıcık kaptım hatırlamıyorum şimdi ne olduğunu bile
hiç alasım gelmiyor
aslında en iyisi karavan
burda fabrikası var 15bine saray gibi yapıyolar
atla atla git
öğretmenler çok şanslı bu konuda
yazın vakit bol ben olsam hayatta evde durmam o 2 ayda

ya da kökten çözüm egeye yerleşip her hafta sonu bi yer gezicen ahahhaha

senfat abim de 9 eylülden mezun
bi fotoğrafları var sanırsın okumaya değil tatile gitmiş her hafta bir yerde

Son düzenleme:
ohh ohhh sohbet iyiden iyiye koyulaşmış. işim var ama yazmadan geçemedim. güzel ülkemin pek çok yerini gezme imkanımız oldu. güneydoğusundan karadenizine kadar. şimdi de yurtdışına gitmek istiyoruz tabi bütçemiz buna elverirse. giden yada gitmeyi düşünen arkadaşlardan tavsiye istiyorum. nasıl gittiniz yada gitmeyi düşünüyorsunuz kaça maloldu paylaşır mısınız kızlar

iyi akşamlar kızlar cümleten yeni liste düzenlenmiş farması beni eklemeyi unutmuşsn gözünden kaçtı sanırım tekrar yazayım canım bu ay bi çeyrek aldım altın ucmuş yaa :) 130 dolar gizli param var dolar hesabımı kimse bilmiyor onun dışında 120 lira kızımıın bireysel emekliliğine yatırıyorm aylık 200 tl de güne girdim ama bunu bu ayki birikimemi yazarız yoksa öbür ay 1200 gelcek onamı bilemedim allah bereket versin bi de cüzdanımın köşesine 100 tl attım nolur nolmaz bebişmiz var acil durum olursa diye ilk ay için fena değilm sanırım buzluğada 5 kg taze fasulye koydum bu ay ki durum bu :))) allah bereket versin

selin çocuk yokken yurtdışı mantıklı
çocuk olunca yurt içi

biz benim 3. kademeye düşüp yeşil pasaport almamı bekliyoruz yurtdışı için

her yıl eşimlere ticaret odasının vermiş olduğu yurtdışı tatili imkanı var ama yeşil pasaport olmadığı için onları değerlendiremiyoruz ve benim o pasaportu almama 2yıl var
o zamana kadar çocukların biri 10 diğeri 7 yaşında olur hayırlısı bakalım

farkındaysanız ben hiç kilomdan bahsetmedim ahahah
çünkü korkunç
niye öle dion kız tatili aralıkta alcaz yarı fiyatına kalanı hoooooooop cebe incek çeyiz desen alınck madm bu kampanyadan büyyük bi karla alıncak kalan hoooooop cebe bunlarda olmak zorunda ama napalım?

tabi canım ya
ben bir alışveriş canavarı olarak kötü etkileniyorum
tam feyz alıyorum derken kanıma giriyor

bu arada millet fethiye prag tatili planı yaparken ben 6-11 kasımda kütahyaya kaplıcaya gidiyorum
yaşlanmışım ayol kemiklerim kaplıca istiyor
ahhaha çok güldüm kendime

canım ben izmirliyim ceşme kuşadası urla hatta egenin tüm sahilleri gezdim sayılır cidden cok güzel tavsiye ederm antayla alanya falan gittim bende karadenize gitmek istiyorum ve istanbulaa cok merak ediyorum izmirde oldugumuz için şanslıyız günü birlikte olsa koylara kumsallara gidiyoruz köyleri antik kenti falanda süper çok pahalı da değildir izmir ulaşımı falanda kolay tavsiye ederm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…