Kirli Çıkılar )))

Akıllıbıdık dönersin umarım
selin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
meyra bence senden de sürpriz gelecek

Akıllıbıdık dönersin umarım
selin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
meyra bence senden de sürpriz gelecek

:) zaten bugünlerde beni kim görerse,oğlun büyüdü,artık üçüncüyü yaparsın,belki bir kızın olur,hadi bir bebek yap da sevelim,yok sana rüya gördüm falan...iyice depresyona sokacaklar beni :)
yok ya sürpriz falan,tek denemeydi bir anlık gaza gelmeyle... :)) mücize olur ancak... :))
bi de zaten bütün belirtilerim var bir haftaya kalmaz hasta olurum... :)
hayırlısı ne diyelim.... :)
hem acemiperi,selin... iki tane haziran bebeğimiz olacak zaten inşallah,onları severiz biz de... :))

bir iki tane daha hamile olursa aramızda,gebelik formatına dönecek sayfamız... :))
ben şimdi öncelikle karanfilce den bekliyorum böyle müjdeli bir haber....ve tabi isteyen diğer bütün arkadaşlardan da.... :)

ben ihtiyacı olan bişey alırım işini görsün
kutlama yapmıyorum ben valla hehhe evdeki odun benim hiihihhiiii
kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?

tebriklerhayatının dönüm noktası bugün en güzel günü sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerimmmmmmmm

bir iki tane daha hamile olursa aramızda,gebelik formatına dönecek sayfamız... :))
ben şimdi öncelikle karanfilce den bekliyorum böyle müjdeli bir haber....ve tabi isteyen diğer bütün arkadaşlardan da.... :)

Allah isteyen sahip çıkacak herkese versin hayırlı bir evlat inşallah

benden haber ancak yaza doğru gelir
kısmetse tabii
ikinci çocuğum da kız olsun çok isterim
bacı bacı takılırlar

benden haber ancak yaza doğru gelir
kısmetse tabii
ikinci çocuğum da kız olsun çok isterim
bacı bacı takılırlar

vaaaawww,niyet var demekki :) bende takıntı haline geldi,
yaz sonu, sonbahar başı hamile kalıp, ilkbahar sonu, yazbaşı gibi doğum... :)
ilk oğlum ilkbaharda doğdu kışa kadar toparlandı,çok fazla hasta olmadan büyüdü...
ikinci oğlum kasım da doğdu,baya bir hastalandı...
doktorlar da diyor,yaz bebeğiyle kış bebeği aynı olmaz...
yani ben ağustos eylül gibi hamile kaldım kaldım,yoksa bir sene atar,önümüzdeki yıl için konuşuyorum tabi... :)

ne :44: nolmuş :26: ne kaçırdım...

birisinin bebişimi oluyormuş. Kalınkaselin anne mi oluyormuş

hayırlı olsunnnnnnn
çok sevindim senin adına
umarım sende sevinmişsindir

aynını ben söyleyecektim ne kadar çok hamilemiz var
sağol canım güzel dileklerin için..
kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?

kız maşallah sana ne çabuk
hayırlı uğurlu olsun canım

kızlar çok teşekkür ederim kutlayan herkesi ilk anda resmen şok geçirdim yüzüm önce sapsarı sonra kıpkırmızı oldu sonra geldim kendime:) eşime öğle arası söledim çok sevindi benden bişe iste die yalvardı:) bende bileklik alalım bana dedim ne istersen dedi:) bu mutlu olayı kara çevirdim:) çokmu fenayım ne:)
şu an iyiyim içimde bişeyin yaşadığına inanmak çok zor gelio:) yani minicik bi hücre var içimde ya gözlerim doluyo ağlayamaıorum anneme söledim oda çok sevindi duygulandı:) o kadar karışığı mki şu an korkuyorum,hani bayram sabahlarına insanın içinde bi kuş kanat çırparya öleyim,ilk bi saat bacaklarım titredi 5 haftalıkmış gebeliğim yane ben en az üç haftadır o minik şeyle beraberim:) ama haberim yokmuş hüzünlüyüm tedirginim korkuyorum nolcak dşe oyyyy oyyyyyyy bilmiorum ki:)

ayy canım benim ne mutlu sana.. tadını çıkar o tatlı heycanın.
Allah sizlere bağışlasın tatlı mı tatlı hayırlı bi evlat olsun inşallah..

3.yü istiyorsun ne güzel ben iknciyi istiyorum ama seneye oğlum kreşe başlasın öyle diyorum hayırlısı

hayatının en zor en tedirgin edici ama en en en güzel günleri geliyor hayatımda başıma gelen en güzel şey oğlum anne olmak bir lütuf

kızlar bizim de dün evlilik yıldönümüydü
altta görüldüğü üzre:)

ama dün maşallah ne bereketliydi eşimin maaşı yatmış hem de tam bi şekilde eğitim aldıkları haftayı kırmamışlar
benim ek ders ardından kpss görevim vardı 90 tl o yatmış.
dün bi anda zengin olduk.
İnşallah kurban parasını ayıramıycaz diye korkarkan bi anda verdiği gibi bebisimizi de yollar bize

ayy okurken gözlerim doldu, ne kadar güzel duygular bunlar değil mi

forumda dikkat ediyorumda en çok bebekle ilgili başlıklar aktif. Allah'ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…