kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?
kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?
Akıllıbıdık dönersin umarım
selin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
meyra bence senden de sürpriz gelecek
ben ihtiyacı olan bişey alırım işini görsünhayırlı cumalar arkadaşlar,
16 ekim eşimin doğum günü. çocuklar harçlıklarından bir miktar koyacaklar, bende üzerini tamamlayacağım böylece üçümüzünde katkısının olduğu bir hediye almış olacağızama ne alacağımıza karar veremedik. hediye konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. birde sizler doğum günlerinde yada yıldönümlerinde neler yapıyorsunuz, belki değişik fikirler ediniriz
bir iki tane daha hamile olursa aramızda,gebelik formatına dönecek sayfamız... :))
ben şimdi öncelikle karanfilce den bekliyorum böyle müjdeli bir haber....ve tabi isteyen diğer bütün arkadaşlardan da.... :)
gerçi bu topikte herkesin oğluşu var..
Bi benim yok
benden haber ancak yaza doğru gelir
kısmetse tabii
ikinci çocuğum da kız olsun çok isterim
bacı bacı takılırlar
aynını ben söyleyecektim ne kadar çok hamilemiz varbir iki tane daha hamile olursa aramızda,gebelik formatına dönecek sayfamız... :))
ben şimdi öncelikle karanfilce den bekliyorum böyle müjdeli bir haber....ve tabi isteyen diğer bütün arkadaşlardan da.... :)
kızlar çok teşekkür ederim kutlayan herkesi ilk anda resmen şok geçirdim yüzüm önce sapsarı sonra kıpkırmızı oldu sonra geldim kendime:) eşime öğle arası söledim çok sevindi benden bişe iste die yalvardı:) bende bileklik alalım bana dedim ne istersen dedi:) bu mutlu olayı kara çevirdim:) çokmu fenayım ne:)
şu an iyiyim içimde bişeyin yaşadığına inanmak çok zor gelio:) yani minicik bi hücre var içimde ya gözlerim doluyo ağlayamaıorum anneme söledim oda çok sevindi duygulandı:) o kadar karışığı mki şu an korkuyorum,hani bayram sabahlarına insanın içinde bi kuş kanat çırparya öleyim,ilk bi saat bacaklarım titredi 5 haftalıkmış gebeliğim yane ben en az üç haftadır o minik şeyle beraberim:) ama haberim yokmuş hüzünlüyüm tedirginim korkuyorum nolcak dşe oyyyy oyyyyyyy bilmiorum ki:)
3.yü istiyorsun ne güzel ben iknciyi istiyorum ama seneye oğlum kreşe başlasın öyle diyorum hayırlısıvaaaawww,niyet var demekki :) bende takıntı haline geldi,
yaz sonu, sonbahar başı hamile kalıp, ilkbahar sonu, yazbaşı gibi doğum... :)
ilk oğlum ilkbaharda doğdu kışa kadar toparlandı,çok fazla hasta olmadan büyüdü...
ikinci oğlum kasım da doğdu,baya bir hastalandı...
doktorlar da diyor,yaz bebeğiyle kış bebeği aynı olmaz...
yani ben ağustos eylül gibi hamile kaldım kaldım,yoksa bir sene atar,önümüzdeki yıl için konuşuyorum tabi... :)
kızlar çok teşekkür ederim kutlayan herkesi ilk anda resmen şok geçirdim yüzüm önce sapsarı sonra kıpkırmızı oldu sonra geldim kendime:) eşime öğle arası söledim çok sevindi benden bişe iste die yalvardı:) bende bileklik alalım bana dedim ne istersen dedi:) bu mutlu olayı kara çevirdim:) çokmu fenayım ne:)
şu an iyiyim içimde bişeyin yaşadığına inanmak çok zor gelio:) yani minicik bi hücre var içimde ya gözlerim doluyo ağlayamaıorum anneme söledim oda çok sevindi duygulandı:) o kadar karışığı mki şu an korkuyorum,hani bayram sabahlarına insanın içinde bi kuş kanat çırparya öleyim,ilk bi saat bacaklarım titredi 5 haftalıkmış gebeliğim yane ben en az üç haftadır o minik şeyle beraberim:) ama haberim yokmuş hüzünlüyüm tedirginim korkuyorum nolcak dşe oyyyy oyyyyyyy bilmiorum ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?