Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar eger vaktin varsa. bu sitede de reklamı cıkan bir kitap var sevgili kitabı diye.cok güzel ben nisanlıma dogum günü icin hazırlıyorum degisik olsun dersen sen de yap derim. bir seyleri al al insan bi yerden sonra ne alacagını sasırıyor

kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?

selincimmm tebrik ederim
şimdi sen şoktasın biliyorum ama bu anın tadını çıkar çünkü ömür boyu bugünü hatırlayacaksın:)))
Allah tamamına erdirir inşallah..

sen de annelik gibi muhteşem bir duyguyu tatmış olacaksın işte ne güzeeel...

eşim bana böyle bir sürpriz yapsa ne kadar sevinirim, biz bayanlar böyleyiz ince düşüncelerin insanı. ama erkekler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim en azından benim eşim için içeriği ne olursa olsun kitap eşimi sevindirmez ne yazık ki. çok teşekkür ederim canım yine söylüyorum kesinlikle çok ince bir düşünce

evet erkekler incelikten yoksun maalesef biraz kütük ten halliceler

nişanlımda ugrasmaz fazla ama ben yapınca bayılır. rica ederim. tuttugu takımın forması olabilir eger fanatikse

kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?

tebrik edrim canım.çok sevindim.ama sürpriz oldu galiba planlı değildi:)
hayırlı olsun.birikimlere devam edeceksin nolcak .bebiş sağlıkla gelsin inşallah.ne mutlu sana.ne büyük heyecan

allahım ne güzel bir haber bu...hamile olduğumu ilk öğrendiğim zaman geldi aklıma. şakındım, karmakarışıktım. o gün kendimi işe hiç verememiştim. hayırlı olsun. hamilelğinin tadını çıkar. rabbim isteyen herkese versin. ben de çok istiyorum...hayırlı uğurlu olsun inşallah.

şimdiden doğumgünü kutlu olsun.
ben eşime hep ihtiyaç dahilinde hediyeler alırım (tipik bir kirli çıkı modeli:)))
geçen ay doğumgünüydü mont ve kazak aldım mesela..
pijama,eşofman,kemer,ayakkabı ya da parfümü bittiyse parfüm (pek sever kendileri) vs vs..ya da birşeyi isteyip de almaya fırsatı olmadıysa..
yıldönümü ya da doğumgünlerinde önceden yemeğe çıkardık
şimdi güzel bir sofra hazırlıyorum.. normalde kızartma felan ağır şeyler yapmam
okkalı yemeklerden etli,kızartmalı,soslu..bi ziyafet çekiyoruz
sonrasında da yaş pasta tabiki..bi kaç kere akşama gelecek şekilde sipariş olarak verdim süpriz olsun diye ama artık anlıyor geleceğini:)))
senin çocuklar büyük olduğu için daha zevkli olur daha iyi anlarlar belki onların da fikirleri vardır..

ay pardon cnm ya çocukları bilmeden tahminen öyle yazdım:26::26:
??

evet erkekler incelikten yoksun maalesef biraz kütük ten halliceler

nişanlımda ugrasmaz fazla ama ben yapınca bayılır. rica ederim. tuttugu takımın forması olabilir eger fanatikse

kütük çok doğru bir ifade olmuş

forma süper bir fikir hiç aklıma gelmemişti. bak buna bayılır işte

selam kızlar

bende vadesiz altın hesabı actım. bskn cim sagolsun

alım satımı tam kavrayamadım . zamanla o da olur inş.

püf noktalarını takip etmeye geldim. size geldim

normal vadesiz tl hesabından altın hesabına ne kadar istiyorsan altın alımı gerçekleştiriyorsun
daha sonra altının fiyatı artınca tekrar altın hesabından tl hesabına satış yapıyorsun
böylece örneğin 1.000 lik paran 1.100 tl oluyor tamamen örnek vermek amacıyla yazıyorum atıyorum yani
sonra altın tekrar düşüşe geçtiğinde 1.100 tl ile tekrar alım yapıyorsun
böylece ilk etapta 10 gr olan altının yaklaşık 11 gr oluyor yani gramajını arttırıyorsun
(ha alım satım yapmıyorum ama genel olarak böyle biliyorum)

teşekkür ederim canım, bende senin gibi ihtiyacı varsa onları almaya gayret ediyorum. aslında aklımda telefon almak vardı. çok istediği bir telefonu alacaktım ama geçen ay indirime girdi diye kaçırmak istemedi ve kendisi aldı. gerçi senin hediyenmiş gibi kabul ediyorum diyor biraz tuzlu olunca fiyatı gönlümü ediyor aklınca pijamaya ihtiyacı var ama bunuda not ediyorum...

canım evet çocuklarım büyük sayılır kızım 15 oğlum 10 yaşında. ben 35 yaşımdayım erken evlenince genç yaşta boyunca çocukların oluyor

ALDIGIM BILEZIKLERDE ISCILIK 0
bırde bır hafta once aldık 103 tlden
dun sordum 97 lıra dedıler sasrdım gercketen
Aldığında sana sıfır bilezik satıyorlar, 5 dk sonra yan dükkana bile gitsen hurda altın fiyatından alırlar. Yani gramda 5-10 tl oynayabilir. Fark oradan kaynaklanmış. Sen bozdurma fiyatını sormuşsun.
Hayırlı olsun gözün aydın

teşekkür ederim

kalınkaselınnn senı da onceden yazdıklarındana tanıyorum erken olmuss ama olsunnn
Tebrık ederım
Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahh

kızlar sac dokulmeyle ılgılı sorunlarım var bırkaın bırıkımı ceyreklerden gıdıyor bızım sımdılık bır posta sampuan sprey ve dr kontrolunde bıle bır dunya masraf oldu testler ve tekrar ılaclar ve destelıyıcı urunler olacakmıs ama saglık olsunda ne dıyeyım sımdı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…