kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?
kızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?
hayırlı cumalar arkadaşlar,
16 ekim eşimin doğum günü. çocuklar harçlıklarından bir miktar koyacaklar, bende üzerini tamamlayacağım böylece üçümüzünde katkısının olduğu bir hediye almış olacağızama ne alacağımıza karar veremedik. hediye konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. birde sizler doğum günlerinde yada yıldönümlerinde neler yapıyorsunuz, belki değişik fikirler ediniriz
hayırlı cumalareger vaktin varsa. bu sitede de reklamı cıkan bir kitap var sevgili kitabı diye.cok güzel ben nisanlıma dogum günü icin hazırlıyorum degisik olsun dersen sen de yap derim. bir seyleri al al insan bi yerden sonra ne alacagını sasırıyor
eşim bana böyle bir sürpriz yapsa ne kadar sevinirim, biz bayanlar böyleyiz ince düşüncelerin insanı. ama erkekler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim en azından benim eşim içiniçeriği ne olursa olsun kitap eşimi sevindirmez ne yazık ki. çok teşekkür ederim canım yine söylüyorum kesinlikle çok ince bir düşünce
hayırlı cumalar arkadaşlar,
16 ekim eşimin doğum günü. çocuklar harçlıklarından bir miktar koyacaklar, bende üzerini tamamlayacağım böylece üçümüzünde katkısının olduğu bir hediye almış olacağızama ne alacağımıza karar veremedik. hediye konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. birde sizler doğum günlerinde yada yıldönümlerinde neler yapıyorsunuz, belki değişik fikirler ediniriz
şimdiden doğumgünü kutlu olsun.
ben eşime hep ihtiyaç dahilinde hediyeler alırım (tipik bir kirli çıkı modeli:)))
geçen ay doğumgünüydü mont ve kazak aldım mesela..
pijama,eşofman,kemer,ayakkabı ya da parfümü bittiyse parfüm (pek sever kendileri) vs vs..ya da birşeyi isteyip de almaya fırsatı olmadıysa..
yıldönümü ya da doğumgünlerinde önceden yemeğe çıkardık
şimdi güzel bir sofra hazırlıyorum.. normalde kızartma felan ağır şeyler yapmam
okkalı yemeklerden etli,kızartmalı,soslu..bi ziyafet çekiyoruz
sonrasında da yaş pasta tabiki..bi kaç kere akşama gelecek şekilde sipariş olarak verdim süpriz olsun diye ama artık anlıyor geleceğini:)))
senin çocuklar büyük olduğu için daha zevkli olur daha iyi anlarlar belki onların da fikirleri vardır..
evet erkekler incelikten yoksun maalesef biraz kütük ten halliceler
nişanlımda ugrasmaz fazla ama ben yapınca bayılır. rica ederim. tuttugu takımın forması olabilir eger fanatikse
selam kızlar
bende vadesiz altın hesabı actım. bskn cim sagolsun
alım satımı tam kavrayamadım .zamanla o da olur inş.
püf noktalarını takip etmeye geldim. size geldim
şimdiden doğumgünü kutlu olsun.
ben eşime hep ihtiyaç dahilinde hediyeler alırım (tipik bir kirli çıkı modeli:)))
geçen ay doğumgünüydü mont ve kazak aldım mesela..
pijama,eşofman,kemer,ayakkabı ya da parfümü bittiyse parfüm (pek sever kendileri) vs vs..ya da birşeyi isteyip de almaya fırsatı olmadıysa..
yıldönümü ya da doğumgünlerinde önceden yemeğe çıkardık
şimdi güzel bir sofra hazırlıyorum.. normalde kızartma felan ağır şeyler yapmam
okkalı yemeklerden etli,kızartmalı,soslu..bi ziyafet çekiyoruz
sonrasında da yaş pasta tabiki..bi kaç kere akşama gelecek şekilde sipariş olarak verdim süpriz olsun diye ama artık anlıyor geleceğini:)))
senin çocuklar büyük olduğu için daha zevkli olur daha iyi anlarlar belki onların da fikirleri vardır..
Aldığında sana sıfır bilezik satıyorlar, 5 dk sonra yan dükkana bile gitsen hurda altın fiyatından alırlar. Yani gramda 5-10 tl oynayabilir. Fark oradan kaynaklanmış. Sen bozdurma fiyatını sormuşsun.
ALDIGIM BILEZIKLERDE ISCILIK 0
bırde bır hafta once aldık 103 tlden
dun sordum 97 lıra dedıler sasrdım gercketen
Hayırlı olsun gözün aydınkızlar adetim 4 gün gecikmişti benim az önce gittim lab. da test yaptım hamileyim:) çok şaşkınım ya nolcak şimdi ?
normal vadesiz tl hesabından altın hesabına ne kadar istiyorsan altın alımı gerçekleştiriyorsun
daha sonra altının fiyatı artınca tekrar altın hesabından tl hesabına satış yapıyorsun
böylece örneğin 1.000 lik paran 1.100 tl oluyor tamamen örnek vermek amacıyla yazıyorum atıyorum yani
sonra altın tekrar düşüşe geçtiğinde 1.100 tl ile tekrar alım yapıyorsun
böylece ilk etapta 10 gr olan altının yaklaşık 11 gr oluyor yani gramajını arttırıyorsun
(ha alım satım yapmıyorum ama genel olarak böyle biliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?