geçmiş olsun canım çok üzüldüm adınabenim buzdolabımın buzluk kısmı çekmeceli. şu buzluğu altta olanlardan. etlerimi ve kıymalarımı buzluğun üst çekmecesine yerleştirmiştim. yarın köfte yapılacak. bir kıyma çıkarayım dedim. çekmeceyi çekmemle çekmecenin ön kısmının elimde kalması bir oldu. etler buz tutunca üste doğru genişlmeiş. dolayısıyla çekmece gelmiyor. beyaz eşyacı bir arkadaşımız var çok samimi. aradık hemen. bize mini bir dondurucu getirdi. kaç lira olduğunu henüz bilmiyorum ama canım sıkıldı. aslında alsam mı diye düşünüyordum ama sonra sonra diyip erteliyordum. durup dururken masraf oldu şimdi.
kızlar kataloguindirim diye bir yer var hangi markette ne indirimde gössteriyor alışveriş öncesi iyi olur dedim nasıllllll
59 ile hamile kaldım doğuma 69 kiloyla gittim 4- kilosu gitmişiti şimdi 54 kiloyum
faydalı bebeği besleyecek şeyleri ye çünkü kilo aldığında bebek de alıyor demek değil
bol su önemli ben 3-4 lt su içiyordum bi de ben de şeker çıktı diyet yaptım o diyet sayesinde bebeğim beslendi valla heheehhe
şimdi hamile kalsam o şekilde diyet yaparım şeker diyeti hem düzenli besleniyorsun hem de bebeğe faydalı şeyleri yiyorsun
nasıl bi diyetmiş buhem düzenli beslenmek, hem de bebeğe faydalı şeyleri yemek, hımmm güzelmiş. ben akşam 5'e kadar iyiyim de, ondan sonra iştahım bir açılıyor ki, önüme ne gelse yiyorum sonra da midemden yemek boruma doğru bi yanma oluyor, şu an var mesela.
bu arada şu an itibariyle 2.5 litre su içtim bugün. hedefim 3 litreydi. yatmadan önce bir bardak, gece lavoboya kalkınca da bir bardak içersem hedefimi gerçekleştirmiş olurum. bardaklarım büyük bu arada :)
hayırlı uğurlu olsun inşallahkızlar eşim kardesınden 20 mılyar koparttı en azından benım verdıgım rakamı aldık cok sukur kaldı 40 mılyarımz. bu aykı 4 mılyar bırıkıme 1 mılyar daha koyup 20 mılyarıda ekleyıp 25 mılyar daha eve odeme yapacagız kalacak gerıye 55 mılyar ınsallh.
ayrıca bugun bır tarfık cezası park yuuznden yedım 72 lıra ve 54 lıra olarak odedım eşime söylemedım yoksa der hep koyuyorsun oraya buraya dıye
hoşgeldin demiştim değil mi hoşgeldin tekrarfarmasicim bildirim tablosunda tl kısmında benim 250 tl yerine 250 gr yazıyor (keşke o kadar gr altınım olsa ama) karışıklık olmuş sanırım
kurbanı peşin parayla aldık çok şükür eksi hesaba veya kredi kartına yüklenmedik faize girmemiş olduk
şimdiki toplam birikimim 70 dolar 150tl 135 gr altın oldu
bu ay 1 gr altın ve 5dolar aldım tl deki tüm paramı harcayıp yeniden kumbarada 150tl birikmiş onu ayırdım
hedef kısmı koymak güzel fikir umarım gerçekleştirebiliriz
harikakitap okumaya daldım sonra merak ettim naptınız diye. herkes gitmiş.
yaşasın yeniden kitap okumaya başlayabildim.
ama başlayınca abartıyorum ben biliyorum.
2 hafta olmadı 3. kitabı bitircem.
şimdilik eşimin fantastik kitaplarıyla idare ediyorum ama sonra her hafta zaten staj denetimi için gittiğim kütüphaneyi kullancam.
yaşasın kirli çıkılık
Eki Görüntüle 542326
geçmiş olsunherkese günaydın.
tabloda benim 6 gr.görünüyor ama 4 gr var alsında farmasicim.yanlış anlaşılma oldu sanırım .hepsi silinip 4 gr olacaktı tl yi grama çevirdim çünkü.ama silmene gerek yok.zahmet olmasın.
2 gr daha eklerim inşallah kasım ayında ve 6 gr olur.hedefim de kasım ayı sonunda tüm birikimimi 8 gr yapmak .tabloya göre 2 gr artırmam gerek ama ben gerçekte 4 gr artıracağım.ve kasım sonu 8. gr altınım olacak inşallah.
bu arada kasım ayında büyük ihtimalle ameliyat olacağım.boynumda bir kitle var o alınacakhayırlısı bakalım.
herşeyin başı sağlık.
altın düşüşte belki bugün bile fırsat bulup 1 gr alırım.inşallah.
bol fırsatlar herkese.....bol birimimler dilerim.
şeker diyeti canım hamilelikte çıktı dr diyet verdi diyete göre beslendim 6-7 öğün yedim az az o yüzden şekerim dengelendioğlum beslendi hoş 3100g doğdu yaramaz 47 cm nminik bişyidi annesinin kuzusu
günaydın herkese eylül sonunda maaşım yatmıştı 10 gram aldım inşallah liste zamanımı geçmemişimdir çok harcamam çıktı birkaç ay birikime para yatıramıcam malesef
bereketli olsun canım
para ayıramayacağın aylarda sadece listede kalmak istiyorum diye mesaj atsan olur canım , listeden silinmemek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?