Kirli Çıkılar )))

merhaba arkadaşlar, size sorum olcaktı.aranızda yada çevrenizden perma yaptıran varmı?varsa memnunmusnz?dökülme oluyormu?saçlarım düz ve uzun.değişiklik olsun diye permayı düşünüyorum.zamanla eski haline döner umarım.bilyorum burası yeri değil ama burda her şeyden paylaşabildiğimiz için yazdım

geçmiş olsun canım çok üzüldüm adına
kızlar kataloguindirim diye bir yer var hangi markette ne indirimde gössteriyor alışveriş öncesi iyi olur dedim nasıllllll

evet güzel bi site ama çok sınırlı yapmışlar.
bence biraz da olsa yöresel marketlere inebilirlerdi.
koskoca site yapmışlar sonuçta dimi. o kadar da araştırsınlar.

migros ve kipaya gitmiyorum hiç.. hem uzak hem de ne biliyim çok içime sinmiyor.
şoktan da bişey almam.
real de o kadar uzak kiii.
dolmuşla 1 saat.
aslında nar gross ve metro var ama nedense öyle toptan yerlere de hiç gitmedim.
bize en yakın adese var.. makro da yakın sayılabilir.
yakın olmamasına rağmen ürünlerini kullandığım ve ihtiyaç üzere gittiğim ise bim var.
kızlar bu arada size bişey söyliyim.
ben çayıma tomurcuk ve kaçak çay muhakkak katarım.
geçen bimden çay aldım.
1 tane sarı renkliden, 2 tane de yarımlık pembe renkliden(ama mavi harman çaydan hiç almadım), 2 tane tomurcuk, evde de yarımlık doğuş ve kaçak çayım(kaçak çaydan 2-3 avuç kadar koydum) vardı zaten.
hepsini karıştırdım geri paketlerine doldurdum ağızlarını bantladım bayatlamasın diye.
müthiş tadı oldu tavsiye ederim.
artık doğuş almıycam gerek yok bim çayını karışım yapınca çok güzel oluyor.

Son düzenleme:
farmasıcm buharlı temısleyıcın geldımm arkadsın h2mobun geldı pek memnun

farmasıcım benı eklememıssın lısteye sanırım msjı erken attım dıye olmus unuttunmu

kızlar eşim kardesınden 20 mılyar koparttı en azından benım verdıgım rakamı aldık cok sukur kaldı 40 mılyarımz. bu aykı 4 mılyar bırıkıme 1 mılyar daha koyup 20 mılyarıda ekleyıp 25 mılyar daha eve odeme yapacagız kalacak gerıye 55 mılyar ınsallh.

ayrıca bugun bır tarfık cezası park yuuznden yedım 72 lıra ve 54 lıra olarak odedım eşime söylemedım yoksa der hep koyuyorsun oraya buraya dıye

farmasicim bildirim tablosunda tl kısmında benim 250 tl yerine 250 gr yazıyor (keşke o kadar gr altınım olsa ama) karışıklık olmuş sanırım

kurbanı peşin parayla aldık çok şükür eksi hesaba veya kredi kartına yüklenmedik faize girmemiş olduk
şimdiki toplam birikimim 70 dolar 150tl 135 gr altın oldu
bu ay 1 gr altın ve 5dolar aldım tl deki tüm paramı harcayıp yeniden kumbarada 150tl birikmiş onu ayırdım

hedef kısmı koymak güzel fikir umarım gerçekleştirebiliriz

nasıl bi diyetmiş bu hem düzenli beslenmek, hem de bebeğe faydalı şeyleri yemek, hımmm güzelmiş. ben akşam 5'e kadar iyiyim de, ondan sonra iştahım bir açılıyor ki, önüme ne gelse yiyorum sonra da midemden yemek boruma doğru bi yanma oluyor, şu an var mesela.
bu arada şu an itibariyle 2.5 litre su içtim bugün. hedefim 3 litreydi. yatmadan önce bir bardak, gece lavoboya kalkınca da bir bardak içersem hedefimi gerçekleştirmiş olurum. bardaklarım büyük bu arada :)

ekonomiyle ilgili bütün yayınlarda kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerin olması gerektiğinden dem vuruluyordu. aşağı yukarı hepimizin uzun vadeli hedefi var, ev almak, araba almak gibi. kısa vadeli hedeflerde zaten uzun vadeli hedef için minik minik adımlar. yanlız bu adımların ne kadar minik olacağına biz aylık hedef adı altında karar veriyoruz.

zaten bir çoğumuz maaşı aldığımızda ve hatta almadan önce az çok ne kadar biriktirebileceğimizi tahmin ediyoruz. o tahmini buraya da yazarsak bizi daha çok motive edecektir.

kitap okumaya daldım sonra merak ettim naptınız diye. herkes gitmiş.
yaşasın yeniden kitap okumaya başlayabildim.
ama başlayınca abartıyorum ben biliyorum.
2 hafta olmadı 3. kitabı bitircem.
şimdilik eşimin fantastik kitaplarıyla idare ediyorum ama sonra her hafta zaten staj denetimi için gittiğim kütüphaneyi kullancam.
yaşasın kirli çıkılık

bu hamilelik beni gitgide yarasaya çevirio gündüz uyu gece ayakta:)
ben hedef fikrini beğendimhem bunu kendimiz koycaz hem kendimiz uycaz güzel yani kendi kendimizi kontrol edebilmemiz için:)
akıllı bıdık hoşgeldin aramıza seni yeniden görmek güzel:)
karanfilce inş bu şekilde bütün aylar hesapları tutturamazsında fazla para çıkar bende nedense hiç fazla çıkmıo heps eksik çıkıo:)

günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydın.
tabloda benim 6 gr.görünüyor ama 4 gr var alsında farmasicim.yanlış anlaşılma oldu sanırım .hepsi silinip 4 gr olacaktı tl yi grama çevirdim çünkü.ama silmene gerek yok.zahmet olmasın.
2 gr daha eklerim inşallah kasım ayında ve 6 gr olur.hedefim de kasım ayı sonunda tüm birikimimi 8 gr yapmak .tabloya göre 2 gr artırmam gerek ama ben gerçekte 4 gr artıracağım.ve kasım sonu 8. gr altınım olacak inşallah.
bu arada kasım ayında büyük ihtimalle ameliyat olacağım.boynumda bir kitle var o alınacak hayırlısı bakalım.
herşeyin başı sağlık.

altın düşüşte belki bugün bile fırsat bulup 1 gr alırım.inşallah.
bol fırsatlar herkese.....bol birimimler dilerim.

şeker diyeti canım hamilelikte çıktı dr diyet verdi diyete göre beslendim 6-7 öğün yedim az az o yüzden şekerim dengelendi oğlum beslendi hoş 3100g doğdu yaramaz 47 cm nminik bişyidi annesinin kuzusu

hayırlı uğurlu olsun inşallah
hoşgeldin demiştim değil mi hoşgeldin tekrar
harika
ben de kızımla gidip kütüphaneye üye olucam örnek olurum inşallah
hoş binlerce kpss sayfasından sonra yazı görmek istemiyorum ama
yazdan beri ara verdim nasılsa
kitap bir evin en büyük hazinesi bence bir ara kütüphanemin fotosunu koyayım
geçmiş olsun
sağlık hepsinden önce yahu bi grip olduk ölecem sanki
şeker diyeti canım hamilelikte çıktı dr diyet verdi diyete göre beslendim 6-7 öğün yedim az az o yüzden şekerim dengelendi oğlum beslendi hoş 3100g doğdu yaramaz 47 cm nminik bişyidi annesinin kuzusu

ya benimkine ne demeli
1,240 gr doğmuştu =((
allah hepsine sağlık sıhhat versin

günaydın herkese eylül sonunda maaşım yatmıştı 10 gram aldım inşallah liste zamanımı geçmemişimdir çok harcamam çıktı birkaç ay birikime para yatıramıcam malesef

günaydın herkese eylül sonunda maaşım yatmıştı 10 gram aldım inşallah liste zamanımı geçmemişimdir çok harcamam çıktı birkaç ay birikime para yatıramıcam malesef

bereketli olsun canım

para ayıramayacağın aylarda sadece listede kalmak istiyorum diye mesaj atsan olur canım , listeden silinmemek adına

merhaba,
benide aranıza alırmısınız.çalışmıyorum eşimden para tırtıklamaya başladım damlaya damlaya birşeyler olur inşallah

bereketli olsun canım

para ayıramayacağın aylarda sadece listede kalmak istiyorum diye mesaj atsan olur canım , listeden silinmemek adına

çok teşekkürler farmasicim birikim iletemeyeceğim belki bu ay o yüzden buraya yazar söylerim aöf ödemem avr ankaraya gidicem derken birikim olmucak gibi kışık kıyafette almak lazım

herkese bereketli aylar

sabah yazacaktım unuttum duydunuz mu metreyle ev alınacakmış =))
artık birikimler gram gram altın değil metrekare metrekare ev olacak
spk garantili olacakmış ,garantili hisse senedi gibi,100 metrekare olunca evi alacakmışsın
istersen de yine senet gibi satabiliyorsun
50 yaşında ance ev alırım diyordum heralde bu sistemle alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…