Kirli Çıkılar )))

canım benim sağlıklı ya şimdi sağlıkla doğdu ya gerisi boş önemli olan sağlıklı doğmak ve sağlıklı olmak

yaaaaaa ayrıntılarını bilsek aslında ev alırdık yatırım amaçlı

sen yazınca merak edip baktım ben de. anladığım kadarıyla 1 metrekare=1 hisse senedi. bu işlemler borsada gerçekleşecek, yani riskli. şirketin inşaat işi bitene kadar, örneğin ben ordan bir daire alabilecek kadar hisse senedi sahibi olduysam, inşaat bitiminde daireyi alıyorum. yok eğer bir kaç metrekareye denk gelen hissem varsa, o hisseleri inşaat şirketine o günkü fiyattan satıyorum. ve 1 metrekare fiyatının 7.500 tl olacağı öngörülüyor.

o iş yaş hacı. du bakalım nolucek

Ben 22 yaşında bir öğrenci olarak para biriktirmek istiyorum yavaş yavaş :)
Bu ay başlayacağım inşallah. Beni de aranıza alırsanız ve tavsiyeler verirseniz çok sevinirim

farmasıcm dun sana yazmıstım sanırım görmedın canımm nasılsın

Size bir sorum olacak arkadaşlar yardımcı olun lütfen.
Benim yaklaşık 450 lira kadar borcum var bu ay içinde ödemem gereken. Birikmiş dolar ve euromu bozdurup mu ödeyeyim rahatça ve sonra sıfırdan başlayayım? Yoksa kendimi biraz zorlayarak Türk lirasıyla mı ödeyeyim? Bana yardımcı olun

ödeyebilecek durumun varsa bu ay içinde birikmiş parayı bozmak saçma olur.

kızlar
ben kasım ayı inşallah 3000 biriktirmeyi hedefliyorum
kimse tutmasın beni.
günüm var ya gaza geldim.

kızlar
kimse tutmasın beni.

karanfilce merhaba.altından anlarsan bir şey sormak istiyorum gramı 100 tlye aldım az mı çok mu acaba elimde biraz daha para var acaba altın alsam mı bu fiyat iyi midir ?

sağol canım:) bekliyorum bakalım.tarih de belli değil henüz.

kasım ayı hedefim 1.250 tl yadaa 12 gram altın olabilir inş. herkes hedefini yazmış bende yazim bari bu arada güne girdim kasım 15 de başlıcak aylık 100 tl 8 kişi giedik hayırlısı olsun aslında benim para biriktirmek için güne ihtiyazım yok fakat ben bu güne bebişim için girdim ve kurrada çıka çıka haziran ayı çıktı:) yani tam doğum ayı bende olcak paracıklar:) onuda doğumda falan kullanırım die düşündüm yük bnmez en azından o aya:) bebişmin kısmeti:) ve kocacımla anlaştık benim biriktirdiğimparaya oda destek vercek hazirana kadar ne birikirse oda bana doğum hediyesi olarak bilezik olcak:) sonuçta paramızı ortaya koyyoruz oda bütün parasını getirip koyyo önüme elinden geleni yapıo bende böle yapalım die düşündüm:)

kızlar
kimse tutmasın beni.

süper ya acaba benimde 3000 biriktirebilcem günler gelcekmiki:) hayırlı ugurlu olsun allah bereketini artırsın:) diil 3000 ler 5000 ler biriktir inş:)
güne ne kadarlığına girmiştiniz sorması ayıptır

bu topiği okudukça gözümü para bürüdü

ne yapsam nasıl para biriktirsem diye düşünüyorum,inşallah bol bol paralarımızı biriktiririz

bende biraz daha düşmesini bekliyorum altının ayda 1500 ayırmayı planlıyoruz bizde bakalım şimdilik tl olarak birikim yapacaz altında düşüş olursa alırım hepsine

süper ya acaba benimde 3000 biriktirebilcem günler gelcekmiki:) hayırlı ugurlu olsun allah bereketini artırsın:) diil 3000 ler 5000 ler biriktir inş:)
güne ne kadarlığına girmiştiniz sorması ayıptır
sağolasın canım benim cümlemiz hayırlı bereketli birikimler yaparız inşallah.
hazır başlamışken hamile hamile bi de bana bebiş için dua etsen çok memnun olurum

10 kişiyiz 100 tl canım.
900 ordan gelcek.
1800 küsür maaş
800 küsür ek ders
1500 de eşimin maaşı.
bu arada eşimin maaşı çok az ama ben onun bereketine o kadar inanıyorum ki bu bile ne ki.
geçen senenin notlarına baktım kasım ayında eşimin maaşı 810 tl.
aralıkta 850 olmuş, ocakta 950, şubatta 1150 sonra aynı devam etti. öyle şimdiki iş yerine başlayana kadar şimdi de 1500 oldu.
Allahım bereket versin. ve biz eşimin bu maaşla çoğu ikisi de devlet memuru olan arkadaşlardan daha önce kooperatif alabildik çok şükür
Rabbim şükrümüzü paramızın bereketini artırsın inşallah.
karanfilce merhaba.altından anlarsan bir şey sormak istiyorum gramı 100 tlye aldım az mı çok mu acaba elimde biraz daha para var acaba altın alsam mı bu fiyat iyi midir ?

şu an altını çok takip etmiyorum.
uzun vadede düşünüyorsan zarar etmezsin

kızlar ekim ayı listemiz 1 . sayfaya eklendi, hayırlı olsun

Çok teşekkür ederiz farmasi. ellerine sağlık. benim kasım ayı için pek hedefim yok. biraz içerdeyiz. onu düzeltmemiz gerek. bir yerden gelecek 800 liram var. o gelirse süper olur.
bugün kumbarama 4,5 lira attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…