Kirli Çıkılar )))

Karanfilce ekdersin yatmış :nazar: Ben de yarın bakacağım fakat benim fazla yatmaz herhalde bayramdan dolayı.

allright kıyafetlerini iyi günlerde kullanırsın inşallah.

Sevimsiz kilo almaktan korkuyorsan abur cuburdan uzak dur canım. Felaket kalorili şeyler çünkü =))

bskn kış gelini oluyorsun demek. Çok az kalmış, inşallah herşey çok güzel olur sizin için. Düğünde selinin de dediği gibi bahşişçilere dikkat et. Kuaföre ben bir tek ablamı götürmüştüm kuzenlerimi götürmedim. Gereksiz gelen her tür harcamadan kaçının ki düğün sonrası altınlar size kalsın =))

peki siz bir öğretmen gözüyle altın alınsa yardım amaçlı alınmış falan gibi bir düşünceye kapılırmıydınız.bizim öğrtemenimiz erkek,daha 1.sınıf okutuyo yeni tanıyoruz pek bilmiyoruz nelerden hoşlanır bekar genç bir öğretmen kılık kıyafeti düzgün giyimli, kolunda marka saati var..bekar erkek öğretmene ne alınabilirki..

kesin çiçek alınmaz yani
cocukcagız nasıl baksın çiçeğe
markalı bir yerden hediye çeki verin gitsin elbise alsın kendine
artık kimse altın hakkında öyle düşünmez gibi geliyor bana
gömlek almayın en çok hediye gömlek gelir
erkeğe hediye almak zordur.
şık bir kaban alabilirsiniz
ya da derimoddan bir deri ceket alın değişim kartı koyun kendisi beğendiğini alır. en güzeli bu
o fiyata güzel bir deri ceket alırsınız. evet

Karanfilce ekdersin yatmış :nazar: Ben de yarın bakacağım fakat benim fazla yatmaz herhalde bayramdan dolayı.

allright kıyafetlerini iyi günlerde kullanırsın inşallah.

Sevimsiz kilo almaktan korkuyorsan abur cuburdan uzak dur canım. Felaket kalorili şeyler çünkü =))

bskn kış gelini oluyorsun demek. Çok az kalmış, inşallah herşey çok güzel olur sizin için. Düğünde selinin de dediği gibi bahşişçilere dikkat et. Kuaföre ben bir tek ablamı götürmüştüm kuzenlerimi götürmedim. Gereksiz gelen her tür harcamadan kaçının ki düğün sonrası altınlar size kalsın =))

var ya, zaten marketlerin abur cubur reyonlarına uğramamaya çalışıyorum, içim dışım meyve oldu, gerçi meyveyi de canım çok çekiyor Allahtan :8:
haftaya doktora gidicem, sanırım 3 kilo kadar almışım bu ay, birden hızlandım kilo konusunda, yemeklerimden çok kısmıyorum da, hamur işinden, kızartmadan ve abur cuburdan uzak durayım diyorum, çokça hareket etmeye çalışıyorum.
okulda da kantin olmadığı için simit, poğaça imkanım yok, çok acıkırsam dolaptaki bisküvi ve krakerlere başvuruyorum, ama daha çok yediğim kuru meyveler ve süt. bisküvilerimi de yulaflı, kepekli olanlardan seçiyorum, hem hoşuma gidiyor, hem de tok tutuyor gibi :1:

peki siz bir öğretmen gözüyle altın alınsa yardım amaçlı alınmış falan gibi bir düşünceye kapılırmıydınız.bizim öğrtemenimiz erkek,daha 1.sınıf okutuyo yeni tanıyoruz pek bilmiyoruz nelerden hoşlanır bekar genç bir öğretmen kılık kıyafeti düzgün giyimli, kolunda marka saati var..bekar erkek öğretmene ne alınabilirki..

valla bilemiycem ben baya mahcup olurdum. İlköğretimde duyuyoruz bunlar normal oluyormuş. bizim çocukluğumuzda öyle değildi. ama erkekler altına çok önem vermezler. paraya daha çok önem verirler:27:

düğünümde çok sevdiğim bi sınıfım vardı çeyrek takmışlardı.
ben de onların mezuniyetinde hediye almıştım.

waaaaaoooooooooowwwwwwwwwwwww
öğretmenler günü için ne kadar büyük rakamlar konuşuluyor burada hediyeler ise bi o kadar yüksek sizler benim velim olsanıza hemen bir ihtiyaç listesi çıkarırdım :9::9::9::9::9::9::9::9: yok yok benim derdi ev almak ben en iyisi ali ağaoğlunun ailesinin öğretmeni olayım o adam en bol şey ev belki hediye eder
şaka bir yana arkadaşlar hediye alamamanın ne demek oldugunu istenilen parayı verememin ne demek oldugunu o hediyeleşme anının bir an önce bitmesi için öğrenciyken heleki ilkokulda ne zorlandığımı bilirim waybe nerden nereye bende bir gün öncesinden öğrencilere resim gönderip bana hediye olarak resim yapmalarını isteyeceğim öğrencimin ağzından (anne ve babasının yazıya döktüğü) bir mektupta olabilir ama özellikle hediye alınmamasını rica edeceğim ara ara kulağıma geliyor öğretmenler günü için hediye sözleri ama durumu çok kötü olanlarda var onlar mahçup olsun istemiyorum.....

waaaaaoooooooooowwwwwwwwwwwww
öğretmenler günü için ne kadar büyük rakamlar konuşuluyor burada hediyeler ise bi o kadar yüksek sizler benim velim olsanıza hemen bir ihtiyaç listesi çıkarırdım :9::9::9::9::9::9::9::9: yok yok benim derdi ev almak ben en iyisi ali ağaoğlunun ailesinin öğretmeni olayım o adam en bol şey ev belki hediye eder
şaka bir yana arkadaşlar hediye alamamanın ne demek oldugunu istenilen parayı verememin ne demek oldugunu o hediyeleşme anının bir an önce bitmesi için öğrenciyken heleki ilkokulda ne zorlandığımı bilirim waybe nerden nereye bende bir gün öncesinden öğrencilere resim gönderip bana hediye olarak resim yapmalarını isteyeceğim öğrencimin ağzından (anne ve babasının yazıya döktüğü) bir mektupta olabilir ama özellikle hediye alınmamasını rica edeceğim ara ara kulağıma geliyor öğretmenler günü için hediye sözleri ama durumu çok kötü olanlarda var onlar mahçup olsun istemiyorum.....

benimde öğretmen olasım geldi :60:

şaka tabiki, verecek durumu olmayanlar için çok güzel düşünmüşsün canım :46:

öğretmenin sizin çocugunuza haksızlık ettiğini düşündüğünüz için böyle davranmışsınız
ama çocuklara çok emeği geçen sınıfçılar var
bir hediyeyi de hak ediyorlar yani.
herkes 10 liraya milyonculardan gereksiz hediyeler alacagına
toplu alınan bir hediye daha iyi olur.
ama bazıları abartıyor tüm sınıf birleşip lap top falan alıyor.
500 liralık bir hediye makul
altın uygun olur bence.
ya da o değerde bir ihtiyaç olan ev eşyası olabilir, eşi de memnun olur.
ben hediyelerin daha çok ihtiyaç olan şeylerin alınmasından yanayım. ihtiyaçlarını bilmiyorsanız altın güzel olur.
ben de hediyenin ihtiyaç giderenlerinden yanayım bence en mantıklısı altın hem ihtiyacı varsa bozdurur hem de istediği bişey varsa onunla alabilir

altın alın bence güzel bir kutuda bir de çiçek sınıf için her gün bir öğrenci sular böylece anıları olur beraberce büyütürler anılarını

Günaydın kirli çıkılar

Dün altını 96,15 ten yakalamıştım ama iş çıktı almadım. Sonra da yükseldi düşer diye almadım. Bugün 98 olmuş :53: Kaçana üzülmemek lazı değil mi :43: Dolar düşmüş. Biraz daha düşerse dolara gireceğim ben de :26:

Günaydın kirli çıkılar

Dün altını 96,15 ten yakalamıştım ama iş çıktı almadım. Sonra da yükseldi düşer diye almadım. Bugün 98 olmuş :53: Kaçana üzülmemek lazı değil mi :43: Dolar düşmüş. Biraz daha düşerse dolara gireceğim ben de :26:

bencede mantıklı bir düşünce

abd başkanlık seçimleri sonuçlandı obama kazandı veeeeeeeeeee altın uçuşa geçtiiiiii 98.4tl

olan oldu bundan sonrası nolur bilmiyorum tl birikimim var da napsam alsammmı bilemiyorum:26:

98 liradan 2 gram altın, 2,28 liradan 100 euro aldım. kasım hedefimdeki altın ve dövizi tamamlamış oldum böylece. 100 lira demiştim ama daha 10 lira biriktirebildim.
bereketli olur inşallah.

birkaç gün önceki alınan altının bir kısmını bugün 42 dolar kar ile arbitrajla sattım Allah bereket versin

yükseldikçe kademeli satarım nasipse

doları da kademeli alıyorum
bende durumlar böyle
ons düşünce dolarları kademeli altına geçerim
ons yükseldikçe de dolara :)))

Son düzenleme:
birkaç gün önceki alınan altının bir kısmını bugün 42 dolar kar ile arbitrajla sattım Allah bereket versin

yükseldikçe kademeli satarım nasipse

doları da kademeli alıyorum
bende durumlar böyle
ons düşünce dolarları kademeli altına geçerim
ons yükseldikçe de dolara :)))

Dolar alacağım ben de ama param katılım hesabında. GÜnü de yarın doluyor. Bir güncük beklesem mi yoksa 20 lira için beklemeye değmez mi?

Dolar alacağım ben de ama param katılım hesabında. GÜnü de yarın doluyor. Bir güncük beklesem mi yoksa 20 lira için beklemeye değmez mi?

acemipericim rahatlıkla bekleyebilirsin dolar düşüş trendinde endişe etmene gerek yok :34:

Back
X