Kirli Çıkılar )))

selam kızlar bu arbitraj neymiş ben ik kez duydum
benim iş bankasında bonom vardı bugün döndü
çok kazndırmıyor zaten bono uzun vadeli alınca biraz kar ediyor o kadar
Şimdi altın düşmüş ona yatırayım diye düşünüyordum
ama eğer arbitraj neyse nasıl yapılıyorsa bi söylerseniz ondan ayapyım :))

eva ben de seni sormayı düşünüyordum uzun süredir görünmüyorsun diye

ama özelden görüştüğün kimse yok diye tahmin ettiğim için yazmadım

iyisin değil mi?

bu arada son yazdığını okudum beni epey düşündürdü planların kendi açımdan baktım olaya ben de senin gibi planlı ve biraz rahatına düşkün biriyim. senin ikinci çocuk için enine boyuna düşündüklerini ilk çocuk için düşünüyorum bende. öyle gözümü karartıp yapayım diyemiyorum. herşeyi hesap ediyorum.

banada eşimden hayır yok çünkü bir işkolik de bizim evde var. bari özel avukatlık yapsaydın bu kadar kendini paralamaya para basardık bişeye değmiş olurdu diyorum.

bende 86 doğumluyum bu arada heralde en az bi 29-30 u beklerim gibi geliyor.

işe dönmek gibi bir acelen yoksa 2.ciyi yapsan sonra onu belli bi yaşa getirince işe dönsen. zaten ilk çocuğun da epey büyümüş olur onu hiç bakıcıya bırakmamış olursun diyecem ama bu sürede iki küçük çocukla evde bunalır mısın acaba.

sen psikolog olduğun için daha iyi bilirsin 3 yaşına kadar mı siz bakın diyorlardı öyle birşey vardı.
birde iki çocuk arası 2 yaş mı idealdi yoksa 4 müydü? :44:
iyice karıştırdım pek ilgi alanıma girmediği için :1: bunları bir uzman görüşüyle göz önüne alıyorsundur zaten ama yine de söyleyeyim dedim

selam kızlar bu arbitraj neymiş ben ik kez duydum
benim iş bankasında bonom vardı bugün döndü
çok kazndırmıyor zaten bono uzun vadeli alınca biraz kar ediyor o kadar
Şimdi altın düşmüş ona yatırayım diye düşünüyordum
ama eğer arbitraj neyse nasıl yapılıyorsa bi söylerseniz ondan ayapyım :))

senfat epey meşakatli bir soru soru sormuşsun..

bakıcıdan korkma ama kontrolü de bırakma
beni bakıcı seçerken görseydiniz deli mi bu derdiniz her gelen bakıcı adayının yanında ağlıyordum nasıl vereceğim ben diye..
1.5 sene annem bakmıştı benim..anneden sonra bakıcıya emanet çok zor
ama şimdi çok rahatım çünkü güveniyorum

çocukların yaş farkı az olursa çok zor olmaz mı bakımları
şimdi kalırsan çok zor
biri doğunca diğerini kreşe başlatırsın yavaştan yavaştan
bence seneye hamile kal 1.si 1.5 yaşındayken felan
iznin bitmeden tekrar izne ayrıl
biraz işinden fedakarlık etmiş olacaksın
ama sonuçta dünyanın en zor işini yapıyorsun evlat yetiştiriyorsun ne güzel..
erkeklerden beklentileri çok yüksek tutmamak lazım
ki şanslısın bence eşinin seni rahat ettirecek bir mesleği var
hadi 2 aylıkken bırakmak zorunda kalsaydın?!

ben 84lüyüm 2010da anne olmuştum inşallah 2.sine de yaza hamile kalırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
3.5-4 yaş olursa aralarında benden iyisi yok:21:

aslında birtanem senin nezdinde o arkadaşa cevap vermiş oldum :38::34:
benim durumları bildiğini biliyorum
bu arada garanti arbitrajda çok iyi gerçekten :34:

valla teşekkür ederim cevaplar için..
garanti bankasaında hesabımın olması tesadüfen iyi bir şeymiş demek ki..
ben arbitraj olayını anlamıyordum şimdi biraz da araştırdım
tl'yi hesaba katmadan ons değerlendirerek yapılıyormuş
ben ons'un tam anlamını bile bilmiyordum onu da öğrendim
5000 civarı dolarım vardı yükselecek diye bekliyordum
ama ons'u takip ederek altın alabilirim
makas hesabını da iyi yaparak satabilirim
hepsini yeni öğrendim..
iyi de olduuu:1::1::1:

bu arada son yazdığını okudum beni epey düşündürdü planların kendi açımdan baktım olaya ben de senin gibi planlı ve biraz rahatına düşkün biriyim. senin ikinci çocuk için enine boyuna düşündüklerini ilk çocuk için düşünüyorum bende. öyle gözümü karartıp yapayım diyemiyorum. herşeyi hesap ediyorum.

banada eşimden hayır yok çünkü bir işkolik de bizim evde var. bari özel avukatlık yapsaydın bu kadar kendini paralamaya para basardık bişeye değmiş olurdu diyorum.

bende 86 doğumluyum bu arada heralde en az bi 29-30 u beklerim gibi geliyor.

işe dönmek gibi bir acelen yoksa 2.ciyi yapsan sonra onu belli bi yaşa getirince işe dönsen. zaten ilk çocuğun da epey büyümüş olur onu hiç bakıcıya bırakmamış olursun diyecem ama bu sürede iki küçük çocukla evde bunalır mısın acaba.

sen psikolog olduğun için daha iyi bilirsin 3 yaşına kadar mı siz bakın diyorlardı öyle birşey vardı.
birde iki çocuk arası 2 yaş mı idealdi yoksa 4 müydü? :44:
iyice karıştırdım pek ilgi alanıma girmediği için :1: bunları bir uzman görüşüyle göz önüne alıyorsundur zaten ama yine de söyleyeyim dedim

sen yaş olarak oldukça küçüksün benden. 27 yaşında evlenmiştim ben. eşinin yaşı çok değilse beklemende sakınca olmayabilir.
devlet memurluğunda bir çocuk için en fazla 2 yıl izin kullanabiliyorsun, öyle 3-4 yaşına kadar büyütmem mümkün değil yani.
bir kaç yıl önce 2 yıla yükseltildi izinler öncesinde 1 yıldı.
bir çocukla bile evde bunaldıgım oluyor ama oğlum büyüdüğünde bu sefer başka sorunları olacak yine bunalacağım yani.
ablamla benim aramda 18 ay, eşimle kardeşi arasında 12 ay var. sorun yaşamamıştık.
yaş aralığı biraz uzadıkça kıskançlık falan oluyor. hemen kardeşi olanlar küçük olduklşarında kardeş kıskançlığından kaynaklanan gerileme pek olmuyor.
bu ailenin tavrından kaynaklanıyor daha çok.
ilk dogumum sezeryanla oldu, o aralıkta yeterli ikinci için. 4 yaş çok fazla her şey için. ama bilemiyorum tabi bir kaç gundur düşünüyorum ama vazgeçebilirim.

senfat epey meşakatli bir soru soru sormuşsun..

bakıcıdan korkma ama kontrolü de bırakma
beni bakıcı seçerken görseydiniz deli mi bu derdiniz her gelen bakıcı adayının yanında ağlıyordum nasıl vereceğim ben diye..
1.5 sene annem bakmıştı benim..anneden sonra bakıcıya emanet çok zor
ama şimdi çok rahatım çünkü güveniyorum

çocukların yaş farkı az olursa çok zor olmaz mı bakımları
şimdi kalırsan çok zor
biri doğunca diğerini kreşe başlatırsın yavaştan yavaştan
bence seneye hamile kal 1.si 1.5 yaşındayken felan
iznin bitmeden tekrar izne ayrıl
biraz işinden fedakarlık etmiş olacaksın
ama sonuçta dünyanın en zor işini yapıyorsun evlat yetiştiriyorsun ne güzel..
erkeklerden beklentileri çok yüksek tutmamak lazım
ki şanslısın bence eşinin seni rahat ettirecek bir mesleği var
hadi 2 aylıkken bırakmak zorunda kalsaydın?!

ben 84lüyüm 2010da anne olmuştum inşallah 2.sine de yaza hamile kalırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
3.5-4 yaş olursa aralarında benden iyisi yok:21:

inşaallah bakıcı konusunda senin kadar sanslı olurum .
dediğin gibi de olabilir.

farması ons kaçtayken arbitraj yapıyorsun?aralığın nedir yani?

merhaba canım ben 5 gün önce ons 1704 iken aldıklarımı
birkaç gün önce 1682 iken aldıkları
bugün 1726-1727 ons seviyelerinde sattım

bir dahaki alış hedefim 1700 ve altı olabilir ama ısrar etmem 1705-1706 vs vs görsem de o anki piyasaya göre alabilirim de bekleyebilirim de
al-sat seviyeleri o günün şartlarına göre değişir :34:

Farmasi sanan ve meyraya hayranım demin eşime burdaki işlemlerden bahsettim eşimin tepkisi az kadı sen bu ekonomi işinde borsaya girersin hırslı gördüm seni dedi
bugün pazar alışverişi 15 liradan kapattım marketi de 50 tl ama buna et ve tavuk eklenecek bu ay iyi bir ekonomi ile ferahlayım istiyorum ve birikime başlamak bişeyler yapmak istiyorum kumbaramdaki parayla altın alırım diyorum başlasam bir yerden iyi olur 100 lira olunca başlayacağım garantiden altın alımına dola artık nasıl yapabilirsem
mesela benim 2 gr altınım oldu onu al sat yapabiliyor muyum kızlar yoksa önce şöyle bir 10gr falan mı olmalı

kızlar bugün doktor oğluma hiperaktif teşhisi koydu. ilaç verdi. ama ben ve eşim ilacı verip vermeme konusunda tereddütlüyüz. bir de IQ testi yaptı. yüksek çıktı. var mı aranızda bu dertten muzdarip olan.

kızlar bugün doktor oğluma hiperaktif teşhisi koydu. ilaç verdi. ama ben ve eşim ilacı verip vermeme konusunda tereddütlüyüz. bir de IQ testi yaptı. yüksek çıktı. var mı aranızda bu dertten muzdarip olan.

peki böyle bir sıkıntı mı vardı da götürdün benim okulda nerdeyse her sınıfta 3-5 tane hiperaktif deyip ilaçla sak,iinleştirilen çocuklarla doluydu ben çok üzülüyordum hatta kullanmayın diyordum çünkü çocuk hiperaktif değişdi gerçekten hiperaktif bir öğrenci vardı okulda bence o da sırada duramazdı oturma kavramı yoktu sınıfta sıraların altında geçer ne yapar ne eder sınıftan kaçardı . tüm gün koşturailir dersleri kötü aile kavramı yoktu anne vefat ettiği için üvey anne ilgileniyordu kadıncağız da hamile kalınca ilgilenemedi baba da sorun kabul etmeyen biriydi

senin oğlunun böyle sorunları yok bence bence zeka seviyesi yüksek olduğundan sınıfta sıkıldığından dikkati dağılıyordur ilgisizleşiyordur bu da onu hareketli yapıyordur

Farmasi sanan ve meyraya hayranım demin eşime burdaki işlemlerden bahsettim eşimin tepkisi az kadı sen bu ekonomi işinde borsaya girersin hırslı gördüm seni dedi
bugün pazar alışverişi 15 liradan kapattım marketi de 50 tl ama buna et ve tavuk eklenecek bu ay iyi bir ekonomi ile ferahlayım istiyorum ve birikime başlamak bişeyler yapmak istiyorum kumbaramdaki parayla altın alırım diyorum başlasam bir yerden iyi olur 100 lira olunca başlayacağım garantiden altın alımına dola artık nasıl yapabilirsem
mesela benim 2 gr altınım oldu onu al sat yapabiliyor muyum kızlar yoksa önce şöyle bir 10gr falan mı olmalı

merhaba canım al-sat için en az 10- 20 gr olursa alıp sattığına değer:34:

merhaba canım ben 5 gün önce ons 1704 iken aldıklarımı
birkaç gün önce 1682 iken aldıkları
bugün 1726-1727 ons seviyelerinde sattım

bir dahaki alış hedefim 1700 ve altı olabilir ama ısrar etmem 1705-1706 vs vs görsem de o anki piyasaya göre alabilirim de bekleyebilirim de
al-sat seviyeleri o günün şartlarına göre değişir :34:

farmasi bana da yol göster :))
nereden takip ediyorsun bu değerleri
hangi bankanın internet şubesini kullanıyorsun
ne kadarlık alım satım yapıyorsun
ben parayı atıyrum bankaya saf saf bekliyorum para da etmiyor bu durumda :((

farmasi bana da yol göster :))
nereden takip ediyorsun bu değerleri
hangi bankanın internet şubesini kullanıyorsun
ne kadarlık alım satım yapıyorsun
ben parayı atıyrum bankaya saf saf bekliyorum para da etmiyor bu durumda :((

canım seni çoooooook öpüyorum.
ne güzel
bulduk birbirimizi
öptüm öptüm öptüm

hiperaktivite teşhisi okula başlayınca koyuluyor daha çok.
okula başlamadan önce yaramaz diye nitelendiriliyor bu çocuklar genellikle.
öğretmeninizin dr.a yazdıgı özel bir mektupla mı koyuldu bu teşhis
genellikle öğretmenin görüşleri önemli oluyor değerlendirmede
öğretmenle aranızın açık olmasından çocuğun hareketlililiğini abartıyor olabilir mi?
bu tür çocuklar lovelinin dediği gibi sınıf içinde çok hareketlidir, arkadasşarı ile anlaşamaz, sınıf arkadaslarından ve velilerden de şikayet gelir.
çocuğunuzun dürtüsel davranışları nedeniyle öğretmenin tahammülü az acaba?

ciddi tanılar koyulurken başka bir uzmanın daha görmesinin yararlı oldugunu düşünüyorum.
bulundugunuz şehirde üniversite hastanesinde çocuk psikiyatrisi varsa ona gitmenizi tavsiye ederim.
ya da devlet hastanesinde ç. psikiyatrisi olabilir ama en iyi tanıyı ve en kapsamlı ün. hastanesi koyar, yetişkin psikiyatrisleri çocuklardan pek anlamaz.

bu tür çocuklar dürtüsel olur ve aileler çoğunlukla tanıyı kabul etmek istemez. tabiri caizse ailenin canından bezdirir hareketleriyle ve aile hep kendilerinin şımarttığını düşünür ama çocuk kendisini engelleyemez. ilaç kullanmanın dikkat arttırdıgını ve dürtüselliği baskıladıgını biliyorum.

zekası kaç çıktı ve zeka testi için hangi test ve ölçeği kullandılar

Son düzenleme:
hiperaktivite teşhisi okula başlayınca koyuluyor daha çok.
okula başlamadan önce yaramaz diye nitelendiriliyor bu çocuklar genellikle.
öğretmeninizin dr.a yazdıgı özel bir mektupla mı koyuldu bu teşhis
genellikle öğretmenin görüşleri önemli oluyor değerlendirmede
öğretmenle aranızın açık olmasından çocuğun hareketlililiğini abartıyor olabilir mi?
bu tür çocuklar lovelinin dediği gibi sınıf içinde çok hareketlidir, arkadasşarı ile anlaşamaz, sınıf arkadaslarından ve velilerden de şikayet gelir.
çocuğunuzun dürtüsel davranışları nedeniyle öğretmenin tahammülü az acaba?

ciddi tanılar koyulurken başka bir uzmanın daha görmesinin yararlı oldugunu düşünüyorum.
bulundugunuz şehirde üniversite hastanesinde çocuk psikiyatrisi varsa ona gitmenizi tavsiye ederim.
ya da devlet hastanesinde ç. psikiyatrisi olabilir ama en iyi tanıyı ve en kapsamlı ün. hastanesi koyar, yetişkin psikiyatrisleri çocuklardan pek anlamaz.

bu tür çocuklar dürtüsel olur ve aileler çoğunlukla tanıyı kabul etmek istemez. tabiri caizse ailenin canından bezdirir hareketleriyle ve aile hep kendilerinin şımarttığını düşünür ama çocuk kendisini engelleyemez. ilaç kullanmanın dikkat arttırdıgını ve dürtüselliği baskıladıgını biliyorum.

zekası kaç çıktı ve zeka testi için hangi test ve ölçeği kullandılar

Oğlum 2. sınıfa gidiyor. hep çok hareketli bir çocuktu. fakat biz tek çocuk olmanın verdiği bir şımarıklık old. düşündük. kendimi suçladığım zamanlarda çok oldu. ben yanlış yetiştirdim diye.
yaşadığım şehirdeki üniversite hastanesinin çocuk psikiyatrisine gittik. bende öğretim üyesiyim. bu nedenle işlerimiz çok hızlı ilerledi. dün doktor bize ve öğretmene test vardi. doldurduk. öğretmen de doldurdu. bugün aynı hastanedeki psikolog test yaptı oğluma. bütün sonuçları psikiyatra götürdük. hiperaktiviye teşhisi koydu, dikkat eksikliği yok dedi. Iq 127 çıktı. işitme testine gönderdi. ilgisi olabiliyormuş. 1 ay sonra kontrole çağırdı.
geçen hafta hatırlarsanız yazmıştım oğlumun sınıftaki durumunu. şimdi ben bu ilacı içirsem mi bilmiyorum.
nette sürekli okuyorum falan ama kafam karıştı iyice.

ben vermezdim heralde o ilaçlar çocukları uyuşturuyor çözmüyor ki sadece hareketleri ağırlaşıyor algıları azalıyor gibi

Back
X