• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar buayki listemizi malum dün yayınladık
dün saat 17:00 den sonra bildirim yapanları listeden sildim

aralık ayında listeye dahil olmak isteyenler ve de aralık ayı hedefi bildirimi yapacakları bekliyorum şimdi de :34:

kızlar gidip gelip yazdıklarınızı okuyorum
çok hoşuma gitti gerçekten de..
yine haftasonu muhabbetimiz harika.
manevi konular çooook hoşuma gidiyor
içim huzurla kaplanıyor okudukça
meyra,farmasi çok güzel şeyler yazıyorsunuz..
ben de seyyahalemi ve papatya gibi istekliyim
özellikle sizlerle konuştukça bir de başıma ibretlik şeyler gelince...
daha da kafama dank etti
gerçi şöyle de bir durum var
çevrem ve ailemden bu tür bilgi ve eğitimi almadım
yine sizin bir geçmişiniz, bilginiz var
ben de o yok
yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum
duaları tek tek kağıtlara anlamlarıyla beraber yazıp ezberlemeye çalışıyorum
onları ezberleyeceğim ki namazı öğrenebiliyim..
öğrenip uygularsam huzurum kat kat artacak gibime geliyor
gayret ediyorum bakalım..

beni rahatsız eden de eşim benden önce 5 vakit namazını kılarmış
şimdi hiç oralı bile değil
askerdeyken kazaya kalan oruçlarını bile tutmadı daha
sebebi ben miyim acaba
ben bilmiyorum yapmıyorum bu adam da
üzüm üzüme baka baka kararır mı oldu acaba diyorumm:17::17::17:

daha da kafama dank etti
ben de o yok

sebebi ben miyim acaba

aynen canım,üzüm üzüme baka baka kararırmış...
bi de körle yatan, şaşı kalkarmış... :)
bunları,"kızım sana diyorum,gelinim sen duy" sözüne istinaden yazıyorum,sakın yanlış anlaşılmasın... :)
hepinizden çok benim ihtiyacım var yani....
bi de, bir söze rastlamıştım bir zamanlar...
hocanın biri " bir evde karı-kocadan biri namaz kılar,biri kılmazsa,zamanla kılan kılmayana uyar,zira kılmamak nefse daha güzel gelir" diyordu...
çok doğru...

ve mevlütten döndüm tam bi sinir küpü olarakkkkkk!!!!!!!!!! keşke farmasi senin dediğin gibi söleseydim ah kafam ah ben ona mazeret sundum fikrimi sunmadım noldugunu hemen anlatim arana eşimde yok bende demiştim ya sabak mevlüt 1 deydi ben 1.30 da ordaydım arkadaşlar kuran okundu hoş sohbet falan pilav servis edildi allah kabul etsin neys ben ayaklandım e kalkim ben artık die ben kalkınca çocugu olanlarda ayaklandı e bizde domino taşı etkisi yarattı herkes ayaklandı neyse kapıya ilk ulaşan ben oldum o aradada muhabbet edios arkadaş tam önümde ay dedi kalsaydın az daha yok canım malum cumartesi evde iş var gidim bitirim bi an önce allah kabul etsin gelin oldugunuda görmeyi nasip etsin dedim.... nasıl gitceksin çok yagmur yagıyo dedi bende erkan arabayı bıraktı öğlen dedim kapıdan dışarı çıktım benle birlikte herkes çıkmaya başladı ayakkabımı aradım buldumm dışardada şakır şakır yagmur yagıyo gelenler halasıgillermiş 4 tane bayan!!!! neys eben giydim ayakkabımı şimdi milletin içinde ayakkabımı alim demedim onların rda arada ugradıgım market var markete gelirken alırım ayakkabıları dedim. asansöre bindik 4 kişi tam kapıyı kapatcaz selinnnnnnnnn selinnnnnnnn diye bagırıyo milletin içinde noldu dedi uzattım kafamı noldu dedim halamlarda kalkıyo onlarıda bıraksana dedi iyi gelsinler dedim ugramam gerekn yer var deseydim keşke salak gibi yaaaaavçok kızdım sonradan kendime kırk saatte anca çıktılar evden aslında otogara diil duraga gitceklermiş yolumun üstü sayılabilcek yerdeler ama gıccccccık oldum ve sabah iyiki iyiki gitmemişim dedim. hatta mevlütüne bile gitmesem yeriymiş iyi diilim die............. türkün aklı sonradan gelirmiş............... nyese bıraktım kadınları döndüm eve ama nasıl gıcık oldum nasıl gıcık oldum artık beni kullanmak istediğine yüzde yüz eminim ve bitti benim için!!!!!!!!!!!!!

sabah farmasinin dediği gibi olayı kökten çözseydim bunlar olmıcaktı ama ben naptım geçici çözümler ürettim!!!! bundan sonra düşündüğüm neyse sölicem arkadaş,kimseyede azla yüz vermicem,,, 4 tane kadın 10 tl lik bi taksi parasını karşılayamıcakmıydı????
madem çok değerli insanlar doğumunda niye gelmemişler ???? işte buna kızıyorum ben ama bitti bana ders olsun eşşek olursan semer vuran çok olur!!!!!!

Saol farmasicim sabah akıl verdin ben deli gibi sölemedim onları müstehak bana oh iyi oldu ama bidaha olmıcak!!!!!!!

ve mevlütten döndüm tam bi sinir küpü olarakkkkkk!!!!!!!!!! keşke farmasi senin dediğin gibi söleseydim ah kafam ah ben ona mazeret sundum fikrimi sunmadım noldugunu hemen anlatim arana eşimde yok bende demiştim ya sabak mevlüt 1 deydi ben 1.30 da ordaydım arkadaşlar kuran okundu hoş sohbet falan pilav servis edildi allah kabul etsin neys ben ayaklandım e kalkim ben artık die ben kalkınca çocugu olanlarda ayaklandı e bizde domino taşı etkisi yarattı herkes ayaklandı neyse kapıya ilk ulaşan ben oldum o aradada muhabbet edios arkadaş tam önümde ay dedi kalsaydın az daha yok canım malum cumartesi evde iş var gidim bitirim bi an önce allah kabul etsin gelin oldugunuda görmeyi nasip etsin dedim.... nasıl gitceksin çok yagmur yagıyo dedi bende erkan arabayı bıraktı öğlen dedim kapıdan dışarı çıktım benle birlikte herkes çıkmaya başladı ayakkabımı aradım buldumm dışardada şakır şakır yagmur yagıyo gelenler halasıgillermiş 4 tane bayan!!!! neys eben giydim ayakkabımı şimdi milletin içinde ayakkabımı alim demedim onların rda arada ugradıgım market var markete gelirken alırım ayakkabıları dedim. asansöre bindik 4 kişi tam kapıyı kapatcaz selinnnnnnnnn selinnnnnnnn diye bagırıyo milletin içinde noldu dedi uzattım kafamı noldu dedim halamlarda kalkıyo onlarıda bıraksana dedi iyi gelsinler dedim ugramam gerekn yer var deseydim keşke salak gibi yaaaaavçok kızdım sonradan kendime kırk saatte anca çıktılar evden aslında otogara diil duraga gitceklermiş yolumun üstü sayılabilcek yerdeler ama gıccccccık oldum ve sabah iyiki iyiki gitmemişim dedim. hatta mevlütüne bile gitmesem yeriymiş iyi diilim die............. türkün aklı sonradan gelirmiş............... nyese bıraktım kadınları döndüm eve ama nasıl gıcık oldum nasıl gıcık oldum artık beni kullanmak istediğine yüzde yüz eminim ve bitti benim için!!!!!!!!!!!!!

sabah farmasinin dediği gibi olayı kökten çözseydim bunlar olmıcaktı ama ben naptım geçici çözümler ürettim!!!! bundan sonra düşündüğüm neyse sölicem arkadaş,kimseyede azla yüz vermicem,,, 4 tane kadın 10 tl lik bi taksi parasını karşılayamıcakmıydı????
madem çok değerli insanlar doğumunda niye gelmemişler ???? işte buna kızıyorum ben ama bitti bana ders olsun eşşek olursan semer vuran çok olur!!!!!!

Saol farmasicim sabah akıl verdin ben deli gibi sölemedim onları müstehak bana oh iyi oldu ama bidaha olmıcak!!!!!!!

baya cümle hatası kelime yanlışı yapmışım ama sinirden yazdım bi an önce anlatmak için kusura bakmayın.............

selincim ben hamileyken doktora derslerimi, yeterlilik sınavlarımı vericem diye karnımdaki çocuğu doğmadan alim ettim
sen de bu stresle çocuğu dert sahibi edeceksin..
gül geç canım niye güzel kalbini yoruyorsun bebeğini yoruyorsun yazık değil mi size
bir daha müsaade etmezsin olur biter
bırak bugün iş felan da yapma
sen eve değil ev sana hizmet etsin uzat ayaklarını aç tv'yi..
ohh paşa sonra çocuklu olunca yapamazsın bunları...
ye,iç,yat...

selincim canım benim sakin ol bebiş için hiç olmazsa çokkkkkkkkkkkkk sakin ol

kim bilir önündeki zaman diliminde olası yaşanabilecek daha nelerden kendini kurtardın Allah'ın izniyle
boşver zararın neresinden dönersen kardır.
Allah'a emanet ol canım :38:

Son düzenleme:
kızlar hayırlı akşamlar , görüşürüz inşaallah canlarrrrrrrrrrrrr:16:

Son düzenleme:
kızlar buayki listemizi malum dün yayınladık
dün saat 17:00 den sonra bildirim yapanları listeden sildim

aralık ayında listeye dahil olmak isteyenler ve de aralık ayı hedefi bildirimi yapacakları bekliyorum şimdi de :34:

farmasi kusura bakma
dünün bildirim günü olduğunu unutmuşum bile, ama yazayım yinede hedefim 400 tl idi ama ben malesefki hedefime ulaşamadım, 2 gr altın aldım aldığımda 98 di 100 tl de ayırmıştım onuda bugün hastaneye verdim, biraz hesap kitap yapayım akşama bir aralık hedefimi yazarım,

kızım hastaydı hastanedeydik perşembeden beri, bi,rimkim yapan arkadaşlar birikiminiz hayırlı olsun,
bayağıda sayfalar ilerlemiş şimdi biraz geçmişe bakayımm

farmasi kusura bakma
dünün bildirim günü olduğunu unutmuşum bile, ama yazayım yinede hedefim 400 tl idi ama ben malesefki hedefime ulaşamadım, 2 gr altın aldım aldığımda 98 di 100 tl de ayırmıştım onuda bugün hastaneye verdim, biraz hesap kitap yapayım akşama bir aralık hedefimi yazarım,

kızım hastaydı hastanedeydik perşembeden beri, bi,rimkim yapan arkadaşlar birikiminiz hayırlı olsun,
bayağıda sayfalar ilerlemiş şimdi biraz geçmişe bakayımm

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
listeye adını yazarım 31 aralıkta bildirimini yaparsın
şu an aralık hedefini yazabilirsin ekliyeyim listeye

dünden beri muhabbet sel olmuş akmışş, harika paylaşımlarda bulunmuşsunuz kızlar.
hayatımda pek çok şeyi yola koymaya başladım ama en önemlisi hala duruyor. NAMAZ
eşimle de konuşacağım inşallah Allah'ım ikimizede nasip eder kılmayı. gerçekten eşlerden biri kılmayınca diğeri de bırakıyor çünkü.

burası hayatın ta kendisi, sıkıntılarımız, dertlerimiz, sevinçlerimiz ve bunları paylaşacak dostlarımız...
kızlar hepiniz harikasınızz:16:

kızlar mrblar

uzun süredir giremed,m epey sayfa birikmiş nasıl okuyacagım bi,lmiyorum

ankarada kayınvalidemdeyim bir hafta daha kalacagım.

bu arada 9 gun oruc tuttum, bugun hasta oldum.

sizleri ve kk yı özlemişim. bağımlılık yapıyor burası girmeyince el ayak titriyor.

seyyah alemi ve merak eden arkadaslara selam olsun. çıkıyorum öptüm.

Kızım da takmış durumda bunlara
sürekli soruyor merak ediyor
sanırım ondan ya da o da benden etkileniyor
tıkanıyor
büyüyünce anlayacaksın diyorum
o zaman onun sorduklarını ben de düşünmeye başlıyorum
onu da yanlış yönlendirmek istemiyorum
çok merak ediyor çünkü seviyor da
korkutup uzaklaştırmak istemiyorum
bana seni seviyorum derken bile
önce allah sonra peygamberimiz sonra atatürk sonra sen diyor =))

kızın çok tatlıymış, çok güldüm sözüne:1:

şunuda söylemek istiyorum, büyüklerimizin düştüğü hatalardan biride bizi Allah'la korkutmak.
bunu yaparsan yanarsın, şunu yaparsan Allah gözünü kör eder.
ama en merhametli olduğundan bahsedilmez.
çocuklarımızı korkutmayalım zaten, cenneti anlatalım, orada iyi insanları bekleyen nimetleri anlatalım, Allah'ın rahmet ve şefkatinin büyüklüğünü anlatalım.
hatta arkadaşlarımdan birisi bunları öyle bir anlatmıştı ki çocuğu bir an önce ölüp cennete gitmek istiyordu:1:

Allah'ım hepimizi affeylesin, cennetine giren kullarından eylesin inşallah. AMİN

Selincim kusura bakma ama o arkadaşın resmen senin iyi niyetinden faydalanıp seni kullanmaya çalışmış. çevremizde malesef böyle insanlar var. kolay isteyebilenler...ben hayatta insanlardan birşey isteyemem. ama insanlar benden çok kolaylıkla istiyorlar. ben de hayır diyemiyorum...sinir oluyorum bu huyuma...
ben de bugün farklı bir olayla karşılaştım.kendi kendime de sinir oldum. evimdeki yardımcım ev aldı. onun bana gelmesine vesile olan arkadaşımla ev görmeye gittik. benim arkadaşımın bir başka arkadaşı da gelmişti. yardımcımın da komşuları vardı. onlarda başka evlere gidiyorlar temizliğe... sonradan bir komşum da geldi. muhabbet muhabbet derken benim arkadaş, onun arkadaşı ve komşum " yok şu otel güzel, yok geceliği 200 lira, yok benim canım bilmem ne otele gitmek istiyor bu sene" şeklinde muhabbetler başladı. ve bahsedilen otellerin 1 gece 2 kişilik fiyatı yardımcım ve komşularının bir aylık maaşı. hiç sohbete katılmadım ama çok sinir oldum. bunların konuşulacağı yer değildi orası bana göre...sizce haksız mıyım...bu arada bunu konuşanların hepsi ev hanımı...küçümsediğim için değil. para kazanmanın zorluğunu bilmiyorlar....

daha da kafama dank etti
ben de o yok

sebebi ben miyim acaba
allright biliyor musun demişsin ya sureleri bilmiyorum namazı da bilmiyorum diye..
inan ki hiç öyle göstermiyorsun.
yazılarından sıcaklığından ve samimiyetinden sanırım..
İnşallah tez zamanda başlarsın :16:
aç-kapa devletin tesettürlü kardeşlerimize eziyeti ,ayıbı
kınamak ne haddime tam tersine aç-kapa mevzusu beni rahatsız edeceği için tesettüre hiç cesaret edemedim
evet çok can sıkıcı bi durum aç kapa mevzusu.
inşallah en yakın zamanda Rabbim selamet verir.
ama her ne kadar aç kapa can sıkıcı da olsa zarar zarardır, kar kardır..
imkanımızın olduğu anda kapatmamak şeytanın kandırma durumları da olabilir..
En yakın zamanda senin hakkında en uygun olanın nasip olması dileğimle :16:
cümleten selamlar hanımlar, görüşmeyeli keyifler yerindedir inşaAllah
ptesi ameliyat oldum ve bu ayki birikimimi gözüme yaptığım için bildirimde bulunamadım farmasi, gelecek aya nasipse inşaAllah:)
gözüm ağrıdığı için nete giremiyorum örtü ibadet konuları var sanıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla, gözüm iyileştiği zaman dönüp hepsini okuyacağım büyük bir zevkle:) bunlar benim bam tellerim kimi zaman acıyan yerlerim, derin mevzular özetle kendi adıma:) Allahım hepimize sırati mustakim üzre yaşamak nasip etsin tam anlamıyla:)
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
o konuda çok haklısın canım...
sözde müslüman bir devletiz ama okullarda,kamuda başörtü ya da tesettür yasağı var...
böyle bir saçmalık,hiçbir mantığın kabul edebileceği birşey değil...
aç/kapa konusunda da haklısın ama, kimseyi de kınayamam...
mesela geçenlerde karanfilce arkadaşımız,okulda açmak zorunda kaldığından bahsetmişti,sesimi çıkarmadım ama içim cız etti...
ama şu da var,birşey farzsa,bahane kabul etmez....
doğru bildiklerimizden taviz vermeden yaşamayı öğrendiğimizde,bu dünyaya demokrasi gelir....
yoksa biz taviz verdikçe,bunun sonu gelmez....
küçük tavizler de büyüklerini getirir...
kısır döngü...dön dön,dur.....

Ahh ahh..
nefs ve iman..
kesinlikle katılıyorum sana keşke tamama ermiş imana sahip olabilsek ve en ufak tavizi bile vermemiş vermeyecek olsak..
Rabbim onu da nasip etsin inşallah.:31:

allah razı olsun canım gerçekten çok ihtiyacım var
ben de senin bebiş için ediyorum aklıma geldikçe hep
umarım tüm hayırlı dualarımız kabul olsun

senin için hepimiz için dua ettim ezan okunurken...
Rabbim kalbimizi vesveselerden ve şeytandan korusun..

Herkese selam :16:
Bugün ara ara okudum yazılanları ve nihayet bitirdim geçmişi =)

Seyyah ben de bugün senin yazdıklarına benzer birkaç şey yazmayı planlıyordum bugün. Geçen gün okulda arkadaşlarımla da konuştum bu konuyu. Ben ne zaman dini konulara yönelsem başıma olmadık işler gelir, hep sıkıntıya düşerim. Lise yıllarımda namaz kılıyordum ama sonra bıraktım. Bir dönem ise tamamen koptum. Üniversiteyi bitirdiğim yıl öyle bir rüya gördüm ki beni çok derinden etkiledi. Rüyamda bir taşın üzerinde sırt üstü yatıyorum. Saçlarım açık ve çıplağım üzerimde ise bir bez parçası var. Yavaş yavaş yukarı yükseliyorum dönmeye başlıyorum yatar durumda, ardından bir ses geliyor (erkek sesi idi) ve "yusum inan! yusum inan!" diye bağırıyor. ( Anlatırken bile kötü oldum şimdi ) . Tabi o rüyadan uyandığımda sadece korktum çünkü benim için önemli değildi dini mevzular ama sonra hep aklıma geldi o rüya. Hala etkisinden kurtulamadım =(

Şuanda aklımda hep namaz ve ardından tesettür var. Çok istiyorum ama korkuyorum başıma kötü şeyler gelmesinden. Biliyorum bu belki psikolojik bir durum ama korkuyorum işte. Ama aşmalıyım bu durumu...

Sadece kendim için değil oğlum için de istiyorum bunu. Böyle bir ortamda büyüsün istiyorum.

Farmasi geçen yıl konuşulmuştu bu ders programı ve sen çok güzel bir ders programın olduğundan bahsetmiştin galiba. Müdürünüz mü değişti sizin, o yüzden mi böyle oldu?

Hawar geçmiş olsun, neyi var çocuğunun?

depresifpoli geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?

selin bence hemen kestirip atma arkadaşını. Anladığım kadarıyla ilgisiz bir eşi var. Yeni doğum yapmış ama hastanede yanında daha 4 aydır tanıdığı bir arkadaşı kalıyor, çok acı bir durum bu! Belki seni çok yakın bulmuştur kendine. Evet senden otogara gitmeni istemesi kötü, hamile olduğun için düşünmesi gerekiyordu ama mevlütten sonra halasını durağa bırakmanı istemesi ne bileyim bana kötü gelmedi. Yağmur falan yağmasa anlarım ama yağmur yağdığı için istemiştir belki bunu. Tabi sen ilişkinizi daha iyi yorumlayabilirsin ama ne bileyim sanki kadın kötü niyetli değil gibi geldi bana.

Ben bu ay müdürü kıramadığım için okulda kurs açıyorum =( Öğle aralarında olacak ve sadece 2 saat. Sınava kadar biraz yorulacağım =(
Bir de yine bu ay ekdersimi %5 zamlı alacakmışım t.yüksek lisanstan ötürü =)

ne yapabilirz peki
niyetlenipte başlayamış olmak vesveselere kapılmamak üşenmemek vazgeçmemek
zevkle buram buram huzurla keyifle aşkla bağlılıkla gönül hoşluğuyla manevi bir rahatlıkla yapmayı nasip eder inşallah

hani demişsiniz ya eşlerden biri yapmayınca diğerde bırakmaya meyilli diye maşallah benim eşim namazını kılar Kuranını düzenli okur bense tembel öğrenci misali arada bir tutuşur arada bir derse girmez arada bir kopya arada birde çalışan modundayım bazen öyle utanıyorum ki kendimden hiç yakışıyormuyum ona diye düşünürken asıl Yaradana yakışıyormuyum diye utanıyorum işte o zaman çalışan modundayım ama can çıkıyor huy çıkmıyor gibi şeytan sağımdan solumdan buldugu heryerden yaklaşıyor
halbuki öyle güzel dualar varki etrafında manevi bir kalkan geçilmez aşılmaz duvarlar nefsnden bile korumaya yeteşecek zırhlar haline geliyor

ama üstesinden gelemiyorum şeytana mı yenik düşüyorum nefsimin mi oyuncağı oluyorum

Dua edenin ''Rabbim'' demesi :

Birisi her gece kalkıp Allah'ı anıyor, O'na dua ediyordu.

Şeytan ona dedi:

- Ey devamlı Allah'ı anan kişi! Bütün gece Allah deyip çağırmana, yakarman karşılık seni buyur eden var mı ki?

Sana bir tek cevap bile gelmedi, daha ne zamana kadar böyle yakarıp dua edeceksin?

Adamın gönlü kırıldı, başını yere koydu ve hüzün içinde uyudu.

Rüyasında ona şöyle dendi:

- Kendine gel uyan! Niye duayı, zikri bıraktın? Neden usandın?

Adam:

- Buyur diye bir cevap gelmiyor ki... Artık kapıdan kovulmaktan korkuyorum, dedi.

Bunun üzerine dendi ki ona:

- Senin Allah demen, O'nun buyur demesi sayesindedir. Senin yalvarışın, Allah'ın senin ruhuna haber uçurmasındandır.

Senin çabaların, çareler araman, Allah'ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağları çözmesindendir.

Senin korkun, sevgin, ümidin, Allah'ın lütuf kemendidir. Senin her Yarabbi demenin altında, Allah'ın buyur demesi vardır..

Gafilin, cahilin gönlü bu duadan uzaktır. Çünkü Yarabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var onun, dilinde de...

Zarara uğradığı zaman, ağlayıp sızlamasın diye Allah ona dert, ağrı, sızı, gam, keder vermedi. Artık anla ki, Allah'a dua etmeni,

O'nu çağırmanı sağlayan dert, Dünya saltanatından daha iyidir. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopar...

Selincim kusura bakma ama o arkadaşın resmen senin iyi niyetinden faydalanıp seni kullanmaya çalışmış. çevremizde malesef böyle insanlar var. kolay isteyebilenler...ben hayatta insanlardan birşey isteyemem. ama insanlar benden çok kolaylıkla istiyorlar. ben de hayır diyemiyorum...sinir oluyorum bu huyuma...
ben de bugün farklı bir olayla karşılaştım.kendi kendime de sinir oldum. evimdeki yardımcım ev aldı. onun bana gelmesine vesile olan arkadaşımla ev görmeye gittik. benim arkadaşımın bir başka arkadaşı da gelmişti. yardımcımın da komşuları vardı. onlarda başka evlere gidiyorlar temizliğe... sonradan bir komşum da geldi. muhabbet muhabbet derken benim arkadaş, onun arkadaşı ve komşum " yok şu otel güzel, yok geceliği 200 lira, yok benim canım bilmem ne otele gitmek istiyor bu sene" şeklinde muhabbetler başladı. ve bahsedilen otellerin 1 gece 2 kişilik fiyatı yardımcım ve komşularının bir aylık maaşı. hiç sohbete katılmadım ama çok sinir oldum. bunların konuşulacağı yer değildi orası bana göre...sizce haksız mıyım...bu arada bunu konuşanların hepsi ev hanımı...küçümsediğim için değil. para kazanmanın zorluğunu bilmiyorlar....
Bunun adı görgüsüzlük bence.

evet yusumcum idareci değişikliği
aslında şu anki müdür geçen yıl vekaleten başka bir ilçeye milli eğitim müdürü olarak gitmişti sonra geri geldi:34:

evet yusumcum idareci değişikliği
aslında şu anki müdür geçen yıl vekaleten başka bir ilçeye milli eğitim müdürü olarak gitmişti sonra geri geldi:34:
Bende de durum tam tersi oldu.
Eski idareciler rotasyonla gittiler, onlar varken okulda bir tek benim kötü olurdu ders programım. Onlar gibi olmadığım için...
Yeni idare onlara göre daha iyi,ders programı konusunda.

Back
X