Kirli Çıkılar )))

bayat ekmeklerini çay tepsinin içine ufak ufak parçala
1-2 gün mutfakta beklet, kurumuş oluyor
elinle ya da rondoda un ufak et ve köftelerine kullan
bu şekilde buzdolabında saklarsan köfte yapmak için her daim ekmeğin olur.

bir de akşam ekmeği yedikten sonra kalan parçayı dondurucuya da atabilrisin, ekmeği çıkardığında aynı tazelik ve yumuşaklıkta oluyor.

gerçekten çok hızlı ilerliyorsunuz yaa yetişemiyorum hızınıza

zirkonyum soran kimdi valla hiç hatırlamıyorum ama cevap vereyim
metal desteksiz porselen olduğu için ışığı çok iyi yansıtır içinden gölgeli gibi metal yansımaz.
çok estetik çok doğaldır ön bölgeler için yapılır
ama daha kırılgandır dikkatli kullanmak gerekir
tabi fiyatları diğerlerine göre daha yüksektir

ay meyra bir taş atmış çok komiiiik çıkarabilene aşkolsun
meyradan negatif enerji almadığım için sorun yok benim tarafımdan
ama herkese sen değilsin demiş çok da bi seçenek bırakmamış

bu arada ban niye yenir ki?
aydınlatırsanız çok sevinirim:))))

yok canım,yok...
uzun hikaye... :)

iyi o zaman..
bu arada kızlar safer ayına girmişiz yanlış okumadıysam (çarşamba 1.günüymüş)
sizde bakın yanlış olmasın tarihi de...
bol bol dua ,sadaka,teheccüd namazları ile yıl boyu başınıza gelecek en küçüğü fakirlik olmak üzere bir sürü hastalık ve beladan kurtlulalum inş..
tüm islam alemi içinde dua etmeyi unutmayalım

Son düzenleme:

:))))))))))
gülmekten gözlerimden yaş geldi....
elamanlar görse "bizim patron aklını oynattı" diyecekler....
:)))))))
bak eva, ben sana demedim mi,farmasiye negetif eleman sensin desem de, inanmaz diye,al sana işte kanıtı.... :))))

akıllıbıdık sen duydun mu kadınkızım lafını
annene bir sorasana o biliyor mu

bu hafta annem geldi. ben de çarşamba perşembe tüm camlarımı sildim, perdelerimi yıkadım
sölemesi ayıptır sarma yapmış
ben de oruçluyum tabağı elime aldım hem ezan okunuyor
hem size laf yetiştiriyorum hem de yiyorum
takıldım nete

kıs kıs gülmüyorum baya baya gözümden yaş gelene kadar gülüyorm diyorsun yani

şu ana kadar ben de hiç ban yemedim ama örneğin konunun dışında mesaj yazarsan ban yiyebilirsin (yada benim gibi araya konuyla ilgili kelimeler serpiştirirsin )

bir konuya resim ekleyip sonra onu silersen ban yersin aynı şekilde mesajı yazıp yazıp sonra onu silersen yine ban; yada dini etik doğa üstü vs sakıncalı konulara girersen yine ban yiyebilirsin.

bugün işe gelmeden (geç geldim zaten 2'de başladım hastalara) biraz para harcadım geldim
yarın çok sevdiğim çok yakın bir arkadaşımıza gideceğiz yatılı misafir olarak. şehir dışı ama yakın..
1 ay sonra doğum yapacak.
emzirmeye uygun pijama takımı emzirme atleti ve süslü bir çorap aldım. hastanede giymesi için
kızıma pijama takımı aldım çok çabuk boy atıyor bu aralar herşeyi kısa gelmeye başladı
kendime eldiven şapka atkı takımı aldım.. taşınırken kaybetmişim ehh malum kar kış..
bir de kocişe eldiven aldım
hepsine 150 tl bayıldım geldim..
yolculuk için gidiş dönüş 100 tl bilete verdim
bimin aktüel günü. ocak üstü tost makinesi ve 3'lü fırın kabı aldım 35 tl de markete vermiş oldum
2 haftadır para harcamıyordum kısmet bugüneymiş demek ki

al işte, hatun çözmüş olayı... :)
severim pratik zeka insanları... :))
benden negatif bir enerji almadığına göre,ondan bana gelmesine de imkan yok...
ben miyim, diye bile sormuyor,canım benim...
gel öpeyim seni,sabahtan beri bi sen anladın beni...
arada bana, kaşla göz arasında, çaktırmadan da,deli dedi ama, ortada bir pozitiflik sözkonusu olduğu için görmedim bile... :)))))

Güle güle kullan canım.Evet çocuklar çok çabuk büyüyorlar benim oğlanda öyle bi bakıyorum uzun gelmiş biraz giyiyor bi bakıyorum boyu kısalmış.
Arkadasında güle güle kullansın. ALLAH analı babalı büyütsün bebeğini.Hava soğuktu bime gidecektim ama gidemedim bende.

kızlar ben kaçar.....
hepinize hayırlı akşamlar....
hepinizi seviyorum,negatif olanınız dahil... :))
arkamdan konuşmayın sakın haaa... :))))

bende de bugün çıkı mıkı kalmadı yarın ve pazar günü bir oyun varmış az önce denk geldim eşime psikoljik baskıyla bilet aldırdım gitti 50 lira
kadınkızımı ben de bilmiyorum hemen bakıyorum neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…