kızlar ben kaçar.....
hepinize hayırlı akşamlar....
hepinizi seviyorum,negatif olanınız dahil... :))
arkamdan konuşmayın sakın haaa... :))))
kızlar ben kaçar.....
al işte, hatun çözmüş olayı... :)
severim pratik zeka insanları... :))
benden negatif bir enerji almadığına göre,ondan bana gelmesine de imkan yok...
ben miyim, diye bile sormuyor,canım benim...
gel öpeyim seni,sabahtan beri bi sen anladın beni...
arada bana, kaşla göz arasında, çaktırmadan da,deli dedi ama, ortada bir pozitiflik sözkonusu olduğu için görmedim bile... :)))))
kızlar ben kaçar.....
akıllıbıdık sen duydun mu kadınkızım lafını
annene bir sorasana o biliyor mu
bu hafta annem geldi. ben de çarşamba perşembe tüm camlarımı sildim, perdelerimi yıkadım
sölemesi ayıptır sarma yapmış
ben de oruçluyum tabağı elime aldım hem ezan okunuyor
hem size laf yetiştiriyorum hem de yiyorum
takıldım nete
bugün işe gelmeden (geç geldim zaten 2'de başladım hastalara) biraz para harcadım geldim
yarın çok sevdiğim çok yakın bir arkadaşımıza gideceğiz yatılı misafir olarak. şehir dışı ama yakın..
1 ay sonra doğum yapacak.
emzirmeye uygun pijama takımı emzirme atleti ve süslü bir çorap aldım. hastanede giymesi için
kızıma pijama takımı aldım çok çabuk boy atıyor bu aralar herşeyi kısa gelmeye başladı
kendime eldiven şapka atkı takımı aldım.. taşınırken kaybetmişim ehh malum kar kış..
bir de kocişe eldiven aldım
hepsine 150 tl bayıldım geldim..
yolculuk için gidiş dönüş 100 tl bilete verdim
bimin aktüel günü. ocak üstü tost makinesi ve 3'lü fırın kabı aldım 35 tl de markete vermiş oldum
2 haftadır para harcamıyordum kısmet bugüneymiş demek ki
senfat bize terapi yapacaktın noldu o iş
grup terapisi yapalım hep beraber
evet ben bir kirli çıkıyım demen lazım
farmasi ses ver online görünüyorsun ama sesin solun çıkmıyor
arkadasına çok güzel hediye almışsın. inşallah pijama almamıştır, işine yarar.
ben doğum yapınca herkes bebek kıyafeti hepsi de küçük getirdi, o kadar çok kaldı ki
ben bazılarını açmayı bile düşünmüyordum. yakın olunca getirenler falan dur üstünde görelim deyip giydirdiler (ben de başkasına veririm diye düşünüyordum)
ben hediye alacagım zaman ya anneye (senin gibi) ya da bebeğe 2 yaş civarı falan alacagım
hediye alırken ben hep ihtiyaç olmasını göz önünde tutarım. kullanırken hatırlasın. bazıları ucube gibi biblolar, vazolar getiriyor. bir de bi sürü para veriyorlar, atsan atılmaz, satsan satılmaz cinsten.
annemle oğlanın küçüklerini göndereceğim, komşusu varmış hamile, kızın sigortası bile yokmuş, demir ilaçlarının numunelerini eşim verdi.
şu gelen açılmamış bebek kıyafetlerinden ayıracagız bugun yarın falan
farmasi'cim yine şişeceksin amaistersen önce bi şişe maden suyu al eline öyle oku canım
benim eşim çok uzun zaman bir firmada çalıştı. burası küçük bir aile şirketiydi. eşim başladığında borç içindeydiler.
eşimin inanılmaz gayretleriyle zamanla bütün borçlar ödendi. daha sonra eşimin patronu ve çocukları kendilerine birer daire aldılar
yazlıklar, lüks arabalar vs. saltanat hayatı gibi yaşadılar uzun bir zaman. eşim çok açıldıklarını, daha temkinli davranmalarını
söyledi ama birşey değişmedi. bu çook uzun zaman böyle devam etti. sonra tekrar borçlanmalar başladı. önce babaları bıraktı firmayı,
sonra bir kardeş de bırakınca bir kardeş ve eşim kaldı işin başında. evler arabalar gitti. ama o zaman piyasa da çok kötüydü, yetmedi tabi borçları ödemeye.
sonra eşim kendi cebinden baya bir para koydu (güya borç olarak) ama bu da sadece bir süre rahatlattı daha sonra yine sıkıntı başladı. eşim maaşını bile
doğru düzgün almıyordu işçiler alabilsinler diye. eşimi uyardım bak bu böyle olmaz biz de sıkıntıya giriyoruz diyeama dedi ki emekliliğime ne kaldı,
bu yaşta başka nerde iş bulurum. hem de bu kadar emeğim var benim burda, batmasını ister miyim dedi. çok uğraştılar.
şirkette kalan kardeş de kredi çekti, yine bir süre düzeldi ama yetmedi tabi. sonra tekrar kredi çekilmesi gerekti. bilin bakalım ne oldu?
krediyi eşim kendi adına çekti. hem de az bir miktar değil. ben çok kızdım, bunun karşılığında makinelere el koy bak onlar da gider,
kalırsın ortada dedim. ben o kadar fırsatçı değilim yapamam dedi. zamanla bu kredileri de ödeyemez oldular, zaten bütün piyasa çok kötüydü.
çok firma battı o zamanlar. sonra makineler satıldı. ve eşim kelimenin tam manasıyla bir ton borçla ortada kaldı. üzüntüden sağlığı bozuldu.
nerdeyse evimiz elimizden gidiyordu. iş yok, borç çok kaldık öyle. benim bir miktar param vardı. verdim eşime o da ufak ufak kendisi birşeyler yaptı,
çalıştı o borçları ödedi. çok sıkıntı çektik çok. şimdi allaha hamdolsun kendi işini kurdu. toparlandı, sağlık olarak da o zamana göre daha iyi çok şükür.
çektiğimiz de yanımıza kaldı. firma sahibinin babası bu arada bir arazisini sattı çok büyük bir paraya, ama bizi ne arayan oldu ne de soran
eşim çok pişman oldu bu kadar taviz verdiği için, emekleri için ama çok geçşimdi diyor ben o zaman kaybettiklerimi, hepinizin hakkını yerine koyucam.
ama o da ben de sağlığımızdan olduk. bir fotoğraf koymuştum oğlumla beraber olan hani, o kızımın düğünündeydi. eşim o dönem çok hastaydı.
kızının düğününe neredeyse gidemeyecekti.
sonuçta şimdi rahatladık hamdolsun. ama çok yıprandık. hem de hiçbirşeyimiz olmayan insanlar için biraz da. onun için dedim akıllıbıdığa, pepetiye
çok üzülmeyin diyeakılları başlarına geliyor eninde sonunda. ama inşallah onlarınki daha çabuk olur
bimi seviyorum yaaa
daha önce gitmediğim hatta önyargılı olduğum bir market şimdi bana niye böyle hoş geliyor??
taşınınca eve en yakın market bim oldu
aktüellerini seviyorum. ne zamandır tost makinesi gelse diyordum geldi..
şimdi de yer tahtası bekliyorum
bazen oturma odasında yerde yiyoruz sofrabezinde
hem sıcak hem de tatlı oluyor..
temizlik malzemelerini de seviyorum
yumurtasını sütünü de
hele üzümlü sultana bayılıyorruum..
tavsiye ederim
bimi seviyorum yaaa
daha önce gitmediğim hatta önyargılı olduğum bir market şimdi bana niye böyle hoş geliyor??
taşınınca eve en yakın market bim oldu
aktüellerini seviyorum. ne zamandır tost makinesi gelse diyordum geldi..
şimdi de yer tahtası bekliyorum
bazen oturma odasında yerde yiyoruz sofrabezinde
hem sıcak hem de tatlı oluyor..
temizlik malzemelerini de seviyorum
yumurtasını sütünü de
hele üzümlü sultana bayılıyorruum..
tavsiye ederim
nasıl bir ses olsun acaba
Orhan Gencebay - Batsin Bu Dünya - YouTube
içimden bu geldi dünyada yaşanan tüm adalaetsizliklere karşı
ama Rabbim şüphesiz çok büyük
kızlar bugün çok iyiyim ya grip olsam da garip değil çok şükür bizim müdürün gideceği kesinleşti
adam öğleden sonraki toplantıya gelecek yüzü bile bulamadı :))))))
merhaba hanımlar.
bir süredir sıkı takipteyim,çok çok faydalı bir topic,bir nevi aile ortamı gibi.maşallah diyeyim.
kabul ederseniz,uzaktan takip yerine aranızda olmak isterim..
ben de bu ay kendimce birikime başladım,devamı gelir inşallah..
arkadasına çok güzel hediye almışsın. inşallah pijama almamıştır, işine yarar.
ben doğum yapınca herkes bebek kıyafeti hepsi de küçük getirdi, o kadar çok kaldı ki
ben bazılarını açmayı bile düşünmüyordum. yakın olunca getirenler falan dur üstünde görelim deyip giydirdiler (ben de başkasına veririm diye düşünüyordum)
ben hediye alacagım zaman ya anneye (senin gibi) ya da bebeğe 2 yaş civarı falan alacagım
hediye alırken ben hep ihtiyaç olmasını göz önünde tutarım. kullanırken hatırlasın. bazıları ucube gibi biblolar, vazolar getiriyor. bir de bi sürü para veriyorlar, atsan atılmaz, satsan satılmaz cinsten.
annemle oğlanın küçüklerini göndereceğim, komşusu varmış hamile, kızın sigortası bile yokmuş, demir ilaçlarının numunelerini eşim verdi.
şu gelen açılmamış bebek kıyafetlerinden ayıracagız bugun yarın falan
var ya aynı durum biz de bir müdürün başına gelmişti.
hem de soruşturmayla falan gitti
eden bulsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?