Kirli Çıkılar )))

kızlar ben kaçar.....
hepinize hayırlı akşamlar....
hepinizi seviyorum,negatif olanınız dahil... :))
arkamdan konuşmayın sakın haaa... :))))

Sağol canım sanada hayırlı akşamlar bugüne imzanı attın ve gidiyosun yarın devam ederiz artık
Bizde seni seviyoruz canım

Son düzenleme:

aa estağfurullah delilik aklıma bile gelmedi
ben de öpüyorum seniii:118:

afiyet olsun canım..
günler o kadar kısa ki insan oruç tuttuğunu bile unutuyor.
Allah kabul etsin canım.

arkadasına çok güzel hediye almışsın. inşallah pijama almamıştır, işine yarar.
ben doğum yapınca herkes bebek kıyafeti hepsi de küçük getirdi, o kadar çok kaldı ki
ben bazılarını açmayı bile düşünmüyordum. yakın olunca getirenler falan dur üstünde görelim deyip giydirdiler (ben de başkasına veririm diye düşünüyordum)
ben hediye alacagım zaman ya anneye (senin gibi) ya da bebeğe 2 yaş civarı falan alacagım
hediye alırken ben hep ihtiyaç olmasını göz önünde tutarım. kullanırken hatırlasın. bazıları ucube gibi biblolar, vazolar getiriyor. bir de bi sürü para veriyorlar, atsan atılmaz, satsan satılmaz cinsten.
annemle oğlanın küçüklerini göndereceğim, komşusu varmış hamile, kızın sigortası bile yokmuş, demir ilaçlarının numunelerini eşim verdi.
şu gelen açılmamış bebek kıyafetlerinden ayıracagız bugun yarın falan

bimi seviyorum yaaa
daha önce gitmediğim hatta önyargılı olduğum bir market şimdi bana niye böyle hoş geliyor??
taşınınca eve en yakın market bim oldu
aktüellerini seviyorum. ne zamandır tost makinesi gelse diyordum geldi..
şimdi de yer tahtası bekliyorum
bazen oturma odasında yerde yiyoruz sofrabezinde
hem sıcak hem de tatlı oluyor..

temizlik malzemelerini de seviyorum
yumurtasını sütünü de
hele üzümlü sultana bayılıyorruum..
tavsiye ederim

farmasi ses ver online görünüyorsun ama sesin solun çıkmıyor

nasıl bir ses olsun acaba

Orhan Gencebay - Batsin Bu Dünya - YouTube
içimden bu geldi dünyada yaşanan tüm adalaetsizliklere karşı
ama Rabbim şüphesiz çok büyük

kızlar bugün çok iyiyim ya grip olsam da garip değil çok şükür bizim müdürün gideceği kesinleşti
adam öğleden sonraki toplantıya gelecek yüzü bile bulamadı :))))))

senfatcım çok doğru bi konuya değinmişsin oğluma o kadar çok gereksiz kıyafetler geldiki ben birisine hediye götürmeye utanırım dolapta bekliyo öylece nolcak bilmiyorum bende birisine hediye alacaksam nasıl oğluma kullanacağı bişey alıyorsam gideceğim yerede aynı şekilde işine yarayan bişey alayım kullansın diye düşünürüm ki boşuna para vermek istemem.
Annenin komşusu içinde çok iyi düşünmüşsün ALLAH kabul etsin canım.

ablacım ya inan giden paraya falan diilde eşinin sağlığına çok üzüldüm ... tamam para önemli ama yerine geliyoda sağlık gelmiyoki.... neyse şimdi iyiymmiş sonunda oh dedim....
aileye yardım adı altında giden paralara en azından yabancıya gitmemiş gözüyle bakıorum artık ...... bu insanlar dış kapının en en en dış mandalı ......... resmen yıllarca verdikleri parayı geri almışlar sonuç ortada verilen emekler boşa giden onca yıllar .... ne diyimki sanki hayrını görceklermi o paranın? aslaaaaa misli misli çıkar....

üzümlü sultan mı hiç almadım
ama yumurtaları çok iri benim de hoşuma gidiyor.

bende seviyorum yakında bide cuma günlerini dört gözle bekler oldum bazen hem uygun hemde güzel şeyler geliyor denk getirirsem alıyorum.

var ya aynı durum biz de bir müdürün başına gelmişti.
hem de soruşturmayla falan gitti
eden bulsun inşaallah

hoşgeldin:) bizde kalabalıklaştıkça mutlu oluyoruz:)

aynı dertten müzdarip olduğum için arkadaşıma aldım
hediye alırken kullanılacak şeyler alırım genelde

ben de asistanken hastaneye dudak damak yarıklı bebekler gelirdi..1-2 günlük küçücük
çok aciz durumda olan bebekler vardı
fazla gelenlerin hepsini poşet poşet vermiştim

var ya aynı durum biz de bir müdürün başına gelmişti.
hem de soruşturmayla falan gitti
eden bulsun inşaallah

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

bulsun vallaha isterse babamın oğlu olsun
adam olmayı ,hakkaniyeti , dürüst olmayı insanoğlu ya öğrenecek ya öğrenecek değilse sonuçlarına katlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…