Kirli Çıkılar )))

hadi bakalım öyle olsun. senfattan daha çok nazlanıcam ama hazırlıklı ol

tamam canım öyle olsun diyorum ya çok acıktım ondan kafa basmıyo ben şimdi ne yesem diye bakınıp duruyorum karnımı doyurup bi kendime geleyim diycem ama eşim aradı geliyomuş çıkıcam birazdan yarında yokum pazar günü burda olursanız görüşürüz artık.

bugun eşime bir üniversiteden teklif gelmiş (yurt dışı yayını falan da var)
deniz kenarında bir il ve benim sevdiğim bir il.
gerçi şu an ne istediğini bilmiyor. devlet, özel, üniversite falan ne yapacagını bilmiyor.
ama kabul etmeyecek şu an için bazı özel nedenlerden

seyyah seninki ne zaman açıklanıyor

bu arada yarın öğleden sonra arkadasımıza gideceğiz fazla yazmayın

ilgi odağı olmak isteyen bir histriyonik hal gördüm sende

ooo teşhis çok net. ağır bi vakaymışım ama. şöle baktım da netten. derslerde falan gördük biraz ama bunu hatırlamıyordum hiç.
nette yazanların ilk bikaç cümlesi:

bu kişiler renkli, dramatik, abartılı davranan, duygusal kişilerdir. toplumda % 2,3 oranında görülür, kadınlarda daha sıktır.

ayrıntılı öykü verirler, dramatik jestleri vardır. konuşmalarında renkli kelimeler kullanırlar. affektif oynaklık yaygındır. aşırı duygusal, iyileşme arayışı gösteren kişilerdir.

inşallah canım. iyi bir hafta sonu geçirirsin inş.

senfat'cım, evet vefakardır eşim ama keşke daha çok başkalarına olacağına bize karşı da
bu kadar vefakar olup, benim fedakarlıklarımı, kimler için nelerden fedakarlık ettiğimi görüp
ona göre davranabilseydi benim çocuklarımın geleceğiyle birlikte sağlığını da kaybetmeden
anlayabilseydi keşke

Hanımlar sohbet çok güzel ama ben kaçıyorum eşim pc başında görmesin beni
Herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları dilerim.
Öpüyorum hepinizi

loveli eylemi nerden çıkardın. seyfinaz çok iyi bir tahmin.
yok benimkini bilemedin. dur ben seninkini tahmin ediyim.hmm sevgi mi????
ııııııh değil eheheh
eva elvan o zaman buldum dimi
senfat senem olabilir
Eki Görüntüle 584015

kızlar buyrun meyveye

sakın görüntüye aldnmayın. göründüğü gibi bi hatun değilim bugün face de gördüm yapayım dedim can sıkıntısı işte

hııım o beyaz ne onu anlamadım meyve almıyıym

annemle eşim sinir oluyor bana şu an
kalk netin başında diye
zira oğlan gece 1.30- 2 gibi uyuyor
bazen ayagımda sallarken yazıyorum

güzel yakaladın. eva=havva ama benim adım değil ananemin adı benim de göbek adım. resmi olarak yazmıyor ama nüfus cüzdanımda

iyi yakaladım ama adını tahmın etmemızı baklam sakınnn benım bır arkadsım kıznın ismını eva koycam dıye tutturmustu eva havva demek falan dıyordu eşi de demıskı eva koycamıza havva koyalım ya neden ... gunumuzde ısmler hep degıstıya karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…