hadi bakalım öyle olsun. senfattan daha çok nazlanıcam ama hazırlıklı ol
ilgi odağı olmak isteyen bir histriyonik hal gördüm sende
tamam canım öyle olsun diyorum ya çok acıktım ondan kafa basmıyo ben şimdi ne yesem diye bakınıp duruyorum karnımı doyurup bi kendime geleyim diycem ama eşim aradı geliyomuş çıkıcam birazdan yarında yokum pazar günü burda olursanız görüşürüz artık.
sunny66 gündüz yazdıgını okumadım özellikle. akşam eşim gelsin onun yanında okuyum diye.
eşin ne kadar vefakar biriymiş, gemi batıyor terk etmiyor.
eninde sonunda anlıyorlar ama bunca şey yaşanmadan anlasalar
ben de Allah'ın bir şey olsa da anlasa bazı şeyleri diyorum
inşallah canım. iyi bir hafta sonu geçirirsin inş.
eva = havva bence senın adın senfatınki de fatma
eva = havva bence senın adın senfatınki de fatma
ooo teşhis çok net. ağır bi vakaymışım ama. şöle baktım da netten. derslerde falan gördük biraz ama bunu hatırlamıyordum hiç.
nette yazanların ilk bikaç cümlesi:
bu kişiler renkli, dramatik, abartılı davranan, duygusal kişilerdir. toplumda % 2,3 oranında görülür, kadınlarda daha sıktır.
ayrıntılı öykü verirler, dramatik jestleri vardır. konuşmalarında renkli kelimeler kullanırlar. affektif oynaklık yaygındır. aşırı duygusal, iyileşme arayışı gösteren kişilerdir.
evaaa hadi cevap ver
ııııııh değil ehehehloveli eylemi nerden çıkardın. seyfinaz çok iyi bir tahmin.
yok benimkini bilemedin. dur ben seninkini tahmin ediyim.hmm sevgi mi????
Eki Görüntüle 584015
kızlar buyrun meyveye
sakın görüntüye aldnmayın. göründüğü gibi bi hatun değilim bugün face de gördüm yapayım dedim can sıkıntısı işte
güzel yakaladın. eva=havva ama benim adım değil ananemin adı benim de göbek adım. resmi olarak yazmıyor ama nüfus cüzdanımda
bu perdeden kayınvalidemde var
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?