Kirli Çıkılar )))

slm kızlarrr baya bır cene yapmıssın haa helal olsun hızınıza yetısemedımmm şöle bır avatarımı degıstıreyım dedım kıızmı uyutacagım... hepııze guzel bır hafta sonu dılıyorummmm... camasır atıcam makınaya temıslıkcı kisbetımı gıyecegım bu ılk işle birlikte

bimer şikayet bildirenleri bazen biz arıyorduk, siz kimsiniz, ne zaman kuruma geldniz, nede yazdınız diye

bimere ben de özel bir hastaneyle ilgili şikayet yazdım, ineceleniyor diye yazı geldi, bir daha sonuç gelmedi. sen valiliğe dilekçe verip kızımın okulda öğretmen tarafından rencide edilmememesi için adımı yazmıyor, böyle bir olay yaşanmış yazabilirsin.
ya da tel. ile gazeteye

hmm adın da senem veya fatma olabilir. senin adın ilk gördüğümden beri tuhafıma gidiyor hep ''sen'' kendi isminin ilk hecesi ''fat'' fatih falan eşinin adı galiba die fikir yürütüyorum.

bir de derfat var ben kardeş sanıodum önceleri sizi diye iğrenç bir espri yapayım mı

ilahi evacım çok güldüm ya esprine..
Benim nickim benim adım ve eşimin adının kısaltılmışı derya ve fatih.

oğlumun ismini de eşim çağan istiyordu bir ara o derfatın oğlu.
fatih, farmasinin oğlu.
adım asla aklına gelmez.

senfaaaat
maymun bu yahu
allahım ne ilginç şeyler
sen çık ordan bezelye kadar büyü gel insanın hayatının ortasına otur
bazen bakıyorum bakıyorum bu kim benim mi ne zaman bu kadar büyüdü falan diyorum

yusum nasıl olur bilmem ama yanlarına kalmasın mutlaka hele o ruj meselesi
sen yeri gelirse laflarını verirsin ama öğrenci napsın

eva orda burda ban yiyip duruyorum kurtlarımı dökeyim diye geyik topiğine konu açtım
geyik ama evle başladım bakalım artık aklıma ne gelirse

hayat bana güzel diyorsun yani

haşgeç ne diye sormanı beklerdim oysa

haşhaş oluyor. buranın köylüleri haşgeçli ekmek falan diyorlar kadınkızım

benim favorim haşhaşlı katmer, bükme

ben hamur işlerine bayılırım, yabancıların birçoğuna ağır gelir ama ben seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…