nereliyim sence var mı bir tahmin
gadasını aldıım muhabbetini avrupa yakası dizisinden öğrendim adanalı dilber hala vardı orada
selam kızlaaaar ben geldiiim
bu ne hızdır biraz yavaşlayın yetişemiyoruz hızınıza
zaten pek okuyamadım geçmişi
isimler felan söylenmiş ooo
aloooo kirli çıkılar
para durumlarınız nasıl?
birikimlere devam mı?
öğlen işe geliyorum aralarda interneti kullanıyorum ama bu aralar ben mi yoğunum siz mi çok hızlısınız anlayamadım
neyse kahvemi alıyım zihnim de açılır
(zaten dün eşimle karşılıklı kahve yaptık lafladık. hiç fal bakmayı bilmem göremem sallamam da..öylesine çevirdim, fincanı boylu boyunca kaplamış profilden bebek emziren bir kadın çıktı.şok olduk.. 2013'te bebek mi geliyor ne
eva 30 days sherd videolarında leveller var ya her level 1 gün mü yapılıyor?
canım 10 gün boyunca level 1 sonra 10 gün level 2 son olarak da 10 gün level 3 yapıosun
inceliosun sıkılaşıosun güzelleşiosun
eva gazoz ağacını bilirsen tahmin değil cuk oturtucam
topicde bilen var aceba gazoz ağacını??
kişilsel gelişim kitaplarına acaip uyuz oluyorum
bir tane bile okumadım
bildiğimiz ama uygulamadığımız şeyler üstüne para alıp bi daha söylüyorlar
kitaba verdiğim paraya şahsen hiç acımam
ama onlara cık
ben o kadını dilberi yani hiçbiriniz hatırlamazsınız
uzaylılarla ilgili bi komedi vardı sadece bikaç bölüm sürdü
orda keşfettim ne kadar komik olduğu orda bile belliydi
sonra yabancı damatta beni fethetti
mükemmel bir oyuncu
bilkent tiyatro mezunuymuş
demişler ki bari açıköğretim işletme oku nasılsa işsiz kalırsın
aaaa bak orda hiç hatırlamıyorumben o kadını bir demet tiyatro da 'pala' rolünde hatılrıyorum. birinin nişanlısıydı ve bıyıklı bir kadındı. ilk orda izledim, sonra o diziyi çevirdi galiba, tutmadı. olgun şimşek'i ilk orda gördüm ve bayıldım, halen çok severim.
"Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür!
Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür!"
NECİP FAZIL KISAKÜREK
ne güzelreglin 4 gün sürüyormuş benim 10bir de orucun bi başına bi sonuna denk geldi mi tamam..
eşin anlayanlar grubundanmış canım. benim eşimin eski iş yerindeki doktorun da iphonu vardı adam hiç anlamazdı.
şimdiki doktoru da eşim gibiymiş program indir yükle netten film dizi indir izle.. o adam da teknoloji meraklısıymış nasıl anlaşıyorlar sorma kanki de oldular tabi ortak noktaları var
ama çoğu doktor teknolojiden bi haber benim geçen gittiğim kadın doğumcu benim rahim filmini açamadı pc den adam geri tuşuna basmayı bilmiyor kapatıyor dosyayı yeniden açıyor. kesinlikle küçümsemiyorum ama bazen onun gibiler srf hava olsun diye teknolojiye dünyanın parasını veriyor.
mesela bizim okulda memurla bi öğretmen 1500 tl civarında bi telefon almışlar. sordum ne özellikleri var bilmiyoruz dedilerbi de gülüyorlar yani ben de içimden güldüm tabi. bazı insanlar öyle..
ama yine de teknoloji merakı da iyi bi şey değil en azından çok pahalı
evliliğimizin ilk yılı çok pahalı bi telefon aldı eşim.geçen yıl işe götürmek için netbook aldı bu yıl tablet sevdasındayız, bakalım seneye ne çıkcak.
karanfilce sen diyince aklıma geldi gerçi biraz alakasız ama geçen ramazanda ben ananeme davete giderken tatlı yerine mop götürmüştüm nasılsa diğer davetliler götürüyordur ben de bari işine yarayacak başka birşey götüreyim diye
genelde hasta ziyaretine meyve suyu, süt ve bisküvi götürürler. dün karşı komşunun kızı ayağını krmış, alçı yapmışlar, hemen çiğ köfte dürüm yaptım, eşim getirmişti dün, oğlanı da aldım, 5 dak. uğradım. ama sen eşli falan gidiyorsun, bozulmayacak bişeyler kutu meyve suyu, süt olabilir, meyve de güzel.
yapıp getirecekler işleri netemizlik kolay iş ikramları hallettin mi?
kızlar sağolun tavsiyeleriniz için.
bu kız eşimin eski iş yerinden bi arkadaşı hemşire. bi kaç gün hastanede yattı şu an iyi ama eşim ve bi çocuk daha var araları iyi.
yani hem geçmiş olsun hem de oturma olcak bi nevi.
kuru pasta aldım ama çikolatalı jöleli filan karışık aldım iştebir kısmı şunlara benziyooo
Eki Görüntüle 588707
nasıl canınız çekti dimiiii
bu teknolojiden anlamayan elinde son model telefonlarla tabletlerle gezen insanlara uyuz oldugum kadar kimseye olmuyorum ya çok basit geliyo heleki sahip oldugu alet aylık kazancının iki üç beş katı kadarsa uyuzluğum bi kat daha ertıyo büyük konişmim çocum benzer falan(((
örnek:kuzenim tablet almış hemdeee aplee ve elinde geziyo sürekli üniye gidiyo babasıda esnaf ama küçük esnaf durumları çokda iyi diil açıkçası normal ama hava atmak onun için dünyanın en önemli şeyi .......
diğeri en yakın arkadaşım iş yerinde birinde iphone 4 var diye gitti oda aldı en iyisi onda olcakmış anlıyomu evet anlıyo teknolojiden ondan önceki telide son modeldi sattı banane ama sürekli elinde görsünler desinler derdinde hatta hayattaki en önemli amacı bu diyebilirim gitti 2500 liraya son model profsoyonel fotomakinesi aldı maaşının 1.5 katı resmen neden iş yerinde bi kişidede vardı çekiyomu eh aklına geldikçe elinde boynunda dışarda gördükçe insanlar aaaaaaaa desinler diye uyuz oluyorum neyin amacı neyin hırsı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?