Kirli Çıkılar )))

kızlar 2000 lira param var. altına yatırmak istiyorum.birkaç aya geri bozabilirim.. Sizce gram mı almalıyım çeyrek miiii?

Acill cevap lütfen çıkıcamm da

selam kızlaaaar ben geldiiim
bu ne hızdır biraz yavaşlayın yetişemiyoruz hızınıza
zaten pek okuyamadım geçmişi
isimler felan söylenmiş ooo
aloooo kirli çıkılar
para durumlarınız nasıl?
birikimlere devam mı?
öğlen işe geliyorum aralarda interneti kullanıyorum ama bu aralar ben mi yoğunum siz mi çok hızlısınız anlayamadım
neyse kahvemi alıyım zihnim de açılır

(zaten dün eşimle karşılıklı kahve yaptık lafladık. hiç fal bakmayı bilmem göremem sallamam da..öylesine çevirdim, fincanı boylu boyunca kaplamış profilden bebek emziren bir kadın çıktı.şok olduk.. 2013'te bebek mi geliyor ne

eva gazoz ağacını bilirsen tahmin değil cuk oturtucam
topicde bilen var aceba gazoz ağacını??

kişilsel gelişim kitaplarına acaip uyuz oluyorum
bir tane bile okumadım
bildiğimiz ama uygulamadığımız şeyler üstüne para alıp bi daha söylüyorlar
kitaba verdiğim paraya şahsen hiç acımam
ama onlara cık

ben o kadını dilberi yani hiçbiriniz hatırlamazsınız
uzaylılarla ilgili bi komedi vardı sadece bikaç bölüm sürdü
orda keşfettim ne kadar komik olduğu orda bile belliydi
sonra yabancı damatta beni fethetti
mükemmel bir oyuncu

bilkent tiyatro mezunuymuş
demişler ki bari açıköğretim işletme oku nasılsa işsiz kalırsın

iş de güzel bebek de ne güzel işte
hayırlısı olsun bebekler dolsun kucağına

koşun arkamızdan zayıflayın diye yapıyoruz

ben o kadını bir demet tiyatro da 'pala' rolünde hatılrıyorum. birinin nişanlısıydı ve bıyıklı bir kadındı. ilk orda izledim, sonra o diziyi çevirdi galiba, tutmadı. olgun şimşek'i ilk orda gördüm ve bayıldım, halen çok severim.

aaaa bak orda hiç hatırlamıyorum
ama ikisi de mükemmel
damattaki kocası da çok iyi
"Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür!
Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür!"
NECİP FAZIL KISAKÜREK

nasıl damardan içten içten vuruyosun

bu teknolojiden anlamayan elinde son model telefonlarla tabletlerle gezen insanlara uyuz oldugum kadar kimseye olmuyorum ya çok basit geliyo heleki sahip oldugu alet aylık kazancının iki üç beş katı kadarsa uyuzluğum bi kat daha ertıyo büyük konişmim çocum benzer falan(((
örnek:kuzenim tablet almış hemdeee aplee ve elinde geziyo sürekli üniye gidiyo babasıda esnaf ama küçük esnaf durumları çokda iyi diil açıkçası normal ama hava atmak onun için dünyanın en önemli şeyi .......
diğeri en yakın arkadaşım iş yerinde birinde iphone 4 var diye gitti oda aldı en iyisi onda olcakmış anlıyomu evet anlıyo teknolojiden ondan önceki telide son modeldi sattı banane ama sürekli elinde görsünler desinler derdinde hatta hayattaki en önemli amacı bu diyebilirim gitti 2500 liraya son model profsoyonel fotomakinesi aldı maaşının 1.5 katı resmen neden iş yerinde bi kişidede vardı çekiyomu eh aklına geldikçe elinde boynunda dışarda gördükçe insanlar aaaaaaaa desinler diye uyuz oluyorum neyin amacı neyin hırsı?

selin yazdıklarının her harfine katılıyorum sinir oluyorum öylelerine; adamın aldığı para asgari ücret karnını zor doyuruyor ama elinde son teknoloji cep telefonu. Hani derler ya ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider mıçmaya o hesap.

kızlar sağolun tavsiyeleriniz için.
bu kız eşimin eski iş yerinden bi arkadaşı hemşire. bi kaç gün hastanede yattı şu an iyi ama eşim ve bi çocuk daha var araları iyi.
yani hem geçmiş olsun hem de oturma olcak bi nevi.

kuru pasta aldım ama çikolatalı jöleli filan karışık aldım işte bir kısmı şunlara benziyooo

nasıl canınız çekti dimiiii

temizlik kolay iş ikramları hallettin mi?
yapıp getirecekler işleri ne
teyzeyiz şurda yaşlıyız yanii

çok kötüsüüüün

yaa amaç sadece teknolojiyi kullanabilmek bile değil bence kullanabilenler bile kendini bi noktada sınırlamalı.

ben alsam elime hepsini çözerim belki.
ama inanın elimde 4 yıl önce aldığım samsung L700 var.
çoook memnunum konuşuyorum şarjı uzun gidiyor.. cevap yazack kadar teknolojisi olmasa da yolda yolakta siz ne yazmışsınız diye merak ediyo bazen internetini kullanıyorum. ve en önemlilerinden biri eşimin akıllı telefonu bile exceli açmazken ben netten indirdiğim kayıtlı excel otobüs tarifesini açıyo ve benim çoook işime yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…