Kirli Çıkılar )))

kızlar akşama geçmişolsuna gitcez eşim kuru pasta al dedi ama kuru pasta da hiç yenmiyor en aızndan bizim evde yaş pasta alsam olmaz mı sizce

hıııııııım
harika olur
bir gün bize gelirsen alabileceğin en güzel
aklında olsun da

kızlar söylemeden geçemeyeceğim, yani ayarlasan bu kadar güzel insanı bir araya getiremezsin. hepinizin ayrı ayrı güzel yanları var, okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum. inşallah hep böyle devam eder kocaman bir maşallahhhhh diyorum

dediğin doğru. eşimin kadın dogumcu arkadaslarından hiç bir şey anlamayanlar var, sırf ellerinden pahalı bir şey görünsün diye alanlar var. o arkadaslar format attırcaklar, virüs programı ya da değişik programlar yükleneceği zaman lap topunu bize bırakırlar. kaynı dr ve samsung galaksi var elinde, eşim diyor geçende elinde bu teli boşuna taşıyorsun hiç mi bir şey yüklemedin, abi anlamıyorum sen yükle işte kafana göre diyor.
neyse eşime çok kızdıgım yönleri var yazıyorum burda ev işi yapmaz ama eve pek tamirci girmez, tamirat elinden gelir ve hoşlanır yapmaktan. sifondan, çeşmeye, radyoya, kablolara falan çok şey tamir eder, bilgisayardan anlar bunlar iyi yönleri yani. adamı çok yerden yere vurmayım

canım senfatın da dediği gibi cildim kuru değil icat çıkarmıyorum ben de

ne teknolojinin,ne isteklerin,ne yeniliklerin,ne lüksün sonu yok.kullanmayacağın bir şeye dünyanın parasını vermek ziyandır,günahtır.
geçen telim bozuldu,kaç senedir kullandığım ilk telefonumdu,bir kez tamire gitti,yine aynı arızayı verince eşim beğen kendine bir telefon,hediyem olsun dedi.fiyat sınırı da koymadı.
akıllı telefonlara baktım ama çoğu özelliği benim işime yaramazdı.işimi görecek,orta seviye resim video çeken,müzik ,dosya yükleyebileceğim bir şey buldum.yeni çıkmış piyasaya ama uygun fiyattan satan bir site de bulunca aldım.çok ta memnunum.iphone da alabilirdim,galaksi de ama ne gereği var dedim.alabileceğimiz her şeyi almaya kalksak halimiz nice olurdu.tüketimin fazlası her zaman zarardır..
senfat benim eşim de beceriklidir,değme kadına,değme tamirciye taş çıkarır.becerikli insanları severim ben..
bir de sen vurguladığın için rica ediyorum bana çocuk eğitimi-psikolojisi hakkında yazar tavsiye eder misin.
bengi semerci ve doğan cüceloğlu okuyorum bu ara.

kızlar akşama geçmişolsuna gitcez eşim kuru pasta al dedi ama kuru pasta da hiç yenmiyor en aızndan bizim evde yaş pasta alsam olmaz mı sizce

yaşpasta daha iyi seçenek ama ben hasta olsam meyve getirmelerini isterdim

bu arada size bahsetmedim bu ay elimiz sıkışıktı ben biraz takviyede bulunacaktım ama eşime önümüzdeki h sonu 4 oturum açıköğretim görevi çıkmış ki (bu 300 lira nakit para demek) pazartesi gecesi yatmadan önce bu ara sınav da yok ki keşke olsaydı filan diyorduk Allah çok büyük tam sıkışacağımız anda böyle şeyler çıkıyor.

katılma sebebim de bu oldu benim.sıcacık samimi bir ortam,vicdanlı,güzel insanlar..
kutlamaya mı gidiyorsunuz
güldürdün beni.
ben ev yapımı bir şeyler götürürüm, karanfilce o meşhur poğaçalarından yap bence.
bak şimdi ne zamandır takip ettiğim çıkacak ortaya..

Ben bu topiğe uğramıyorum ki
Sen uğrayınca gördüm ama diğer arkadaşları düşündüm
Hazır birikim yapıyorlarken bereketi kaçırma dedim

hıhı görmüştüm yazmıştın bir kez
ben kepenkleri açarken besmele çeken esnaf gibiyim kızım..
ons altın hepsi bana bağlı

ben de doğan cüceloğlunun hayatını okuyorum şu sıra kayınpederimden aldım.
kendi adıma söylüyorum gelişim kitaplarından şu amerikan yayınlarından hiç okumam, sevmem. türk örf ve adetlerine, kişilik özelliklerimize ve toplumsal özelliklerimize hiç uymayan yazılar oluyor içinde.
çocuk eğitimi konusunda haluk yavuzerin kitapları güzel. bengi semerci de iyidir kitabını okumadım ama yazılarını okudum. popüler psikiyatristlerden kemal sayar benim de hoşuma gidiyor, trt de çıkıyor denk gelmiştirsin. doğan cüceloğlu kültürler arası psikoloji ile daha çok ilgileniyor ancak çocuk yetiştirme konusunda kitapları var onunda. nevzat tarhanın kitaplarını kitapçı da inceledim, okumadım ama fena görünmüyordu. kitaplardan okumak, seminerlere gitmek iletişim becerileri kazanmak açısından iyi bir adım ama kitapla gerçek uymayabiliyor, çünkü çocugunun kişilik özellikleri ve senin sundugun çevresel koşullar ortaya çıkıyor.

sen kaç yerdesin yaa
bu nasıl bir hızdır
bu nasıl bir enerjidir
bu nasıl bir çenedir

kıskanma ne olur
çalış senin de olur
hey allahım hikmetinden sual olmaz
milletin esktrası bile 300den başlıyo
benim elime esktra geçse geçse 10-20 ablam falan verir
ahahahaa
hayata bak

Merhaba
Bu topiğin bari bereketini kaçırma

demi yaa
uğradığı yer kuruyor

Ben bu topiğe uğramıyorum ki
Sen uğrayınca gördüm ama diğer arkadaşları düşündüm
Hazır birikim yapıyorlarken bereketi kaçırma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…