maydonoz çorbası ve kapuska deneyeceğim ilk defa. siz yazın ben çıkıyorum
kızlar akşama geçmişolsuna gitcez eşim kuru pasta al dedi ama kuru pasta da hiç yenmiyor en aızndan bizim evde yaş pasta alsam olmaz mı sizce
ne güzelreglin 4 gün sürüyormuş benim 10bir de orucun bi başına bi sonuna denk geldi mi tamam..
eşin anlayanlar grubundanmış canım. benim eşimin eski iş yerindeki doktorun da iphonu vardı adam hiç anlamazdı.
şimdiki doktoru da eşim gibiymiş program indir yükle netten film dizi indir izle.. o adam da teknoloji meraklısıymış nasıl anlaşıyorlar sorma kanki de oldular tabi ortak noktaları var
ama çoğu doktor teknolojiden bi haber benim geçen gittiğim kadın doğumcu benim rahim filmini açamadı pc den adam geri tuşuna basmayı bilmiyor kapatıyor dosyayı yeniden açıyor. kesinlikle küçümsemiyorum ama bazen onun gibiler srf hava olsun diye teknolojiye dünyanın parasını veriyor.
mesela bizim okulda memurla bi öğretmen 1500 tl civarında bi telefon almışlar. sordum ne özellikleri var bilmiyoruz dedilerbi de gülüyorlar yani ben de içimden güldüm tabi. bazı insanlar öyle..
ama yine de teknoloji merakı da iyi bi şey değil en azından çok pahalı
evliliğimizin ilk yılı çok pahalı bi telefon aldı eşim.geçen yıl işe götürmek için netbook aldı bu yıl tablet sevdasındayız, bakalım seneye ne çıkcak.
kızlar akşama geçmişolsuna gitcez eşim kuru pasta al dedi ama kuru pasta da hiç yenmiyor en aızndan bizim evde yaş pasta alsam olmaz mı sizce
evacım sen neden yüzüne nemlendirici kullanmıyorsun zararlı diye mi:26:
ben çok fazla kullanıyorum günde 3 kere filan.
hatta nerdeyse her elimi yüzümü yıkadıktan sonra.
öyle kuru bi cildim var ki. kolumda dirseklerimin üstleri çatır çatır. oralara şu sıralar vazelin sürmeye başladım bileklerim hakeza yine öyle oralara ersağ nemlendirici sürüyorum.
yüzüme de cireaseptin in koyusu var ya nemlendirici değil ondan sürüyorum.
bi insanın t bölgesi bile yağsız ve çatır çatır kuru olur mu benim öyle işte.
yoo bence de komik olmuş canım. ahır meselesini bende anlamadım sonra anladım çok kötü olmuştur o arkadaşın
dediğin doğru. eşimin kadın dogumcu arkadaslarından hiç bir şey anlamayanlar var, sırf ellerinden pahalı bir şey görünsün diye alanlar var. o arkadaslar format attırcaklar, virüs programı ya da değişik programlar yükleneceği zaman lap topunu bize bırakırlar. kaynı dr ve samsung galaksi var elinde, eşim diyor geçende elinde bu teli boşuna taşıyorsun hiç mi bir şey yüklemedin, abi anlamıyorum sen yükle işte kafana göre diyor.
neyse eşime çok kızdıgım yönleri var yazıyorum burda ev işi yapmaz ama eve pek tamirci girmez, tamirat elinden gelir ve hoşlanır yapmaktan. sifondan, çeşmeye, radyoya, kablolara falan çok şey tamir eder, bilgisayardan anlar bunlar iyi yönleri yani. adamı çok yerden yere vurmayım
sen kaç yerdesin yaahıııııııım
harika olur
bir gün bize gelirsen alabileceğin en güzel
aklında olsun da
merhaba hanımlar..
topic ne kadar kalabalıklaştı son zamanlarda ne güzel sohbet koyu oluyo
katılma sebebim de bu oldu benim.sıcacık samimi bir ortam,vicdanlı,güzel insanlar..kızlar söylemeden geçemeyeceğim, yani ayarlasan bu kadar güzel insanı bir araya getiremezsin. hepinizin ayrı ayrı güzel yanları var, okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum. inşallah hep böyle devam eder kocaman bir maşallahhhhh diyorum
güldürdün beni.kutlamaya mı gidiyorsunuz
Merhaba
Bu topiğin bari bereketini kaçırma
aman gel sende gel
ben buraların eskisiyim kızım
dağdan gelip bağdakini kovma cücük
Ben bu topiğe uğramıyorum ki
Sen uğrayınca gördüm ama diğer arkadaşları düşündüm
Hazır birikim yapıyorlarken bereketi kaçırma dedim
ne teknolojinin,ne isteklerin,ne yeniliklerin,ne lüksün sonu yok.kullanmayacağın bir şeye dünyanın parasını vermek ziyandır,günahtır.
geçen telim bozuldu,kaç senedir kullandığım ilk telefonumdu,bir kez tamire gitti,yine aynı arızayı verince eşim beğen kendine bir telefon,hediyem olsun dedi.fiyat sınırı da koymadı.
akıllı telefonlara baktım ama çoğu özelliği benim işime yaramazdı.işimi görecek,orta seviye resim video çeken,müzik ,dosya yükleyebileceğim bir şey buldum.yeni çıkmış piyasaya ama uygun fiyattan satan bir site de bulunca aldım.çok ta memnunum.iphone da alabilirdim,galaksi de ama ne gereği var dedim.alabileceğimiz her şeyi almaya kalksak halimiz nice olurdu.tüketimin fazlası her zaman zarardır..
senfat benim eşim de beceriklidir,değme kadına,değme tamirciye taş çıkarır.becerikli insanları severim ben..
bir de sen vurguladığın için rica ediyorum bana çocuk eğitimi-psikolojisi hakkında yazar tavsiye eder misin.
bengi semerci ve doğan cüceloğlu okuyorum bu ara.
sen kaç yerdesin yaa
bu nasıl bir hızdır
bu nasıl bir enerjidir
bu nasıl bir çenedir
hey allahım hikmetinden sual olmazyaşpasta daha iyi seçenek ama ben hasta olsam meyve getirmelerini isterdim
bu arada size bahsetmedim bu ay elimiz sıkışıktı ben biraz takviyede bulunacaktım ama eşime önümüzdeki h sonu 4 oturum açıköğretim görevi çıkmış ki (bu 300 lira nakit para demek) pazartesi gecesi yatmadan önce bu ara sınav da yok ki keşke olsaydı filan diyorduk Allah çok büyük tam sıkışacağımız anda böyle şeyler çıkıyor.
demi yaa
Merhaba
Bu topiğin bari bereketini kaçırma
Ben bu topiğe uğramıyorum ki
Sen uğrayınca gördüm ama diğer arkadaşları düşündüm
Hazır birikim yapıyorlarken bereketi kaçırma dedim
canım senfatın da dediği gibi cildim kuru değil icat çıkarmıyorum ben de
kıskanma ne olur
çalış senin de olur
demi yaa
uğradığı yer kuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?