Kirli Çıkılar )))

bebek deyince
cumartesi akşamı 3 çifttik dedim ya
biri o gece, diğer çift de salı günü bebek haberi verdi
hemi de 1 er hafta arayla doguracaklar
oysa biz tatil planları yapıyorduk
mersine gidecektik, antalyaya gidecektik

Son düzenleme:
ona söyle sinir etmesin, kk olarak üzerine yürürüz adamın

sağolasınızzz canlarımm

bazen derim eşime ona kızdığım buraya yazıp beni haklı bulduklarını söylediğimde, o da der ki: "hayır ama olmaz ki ben de üye olcam söz hakkı doğuyor diye"
şimdi yine der artık
tabi uyanabilirse

ayyy eskiden olsa bu geceki yaptığı tavra iki saat ağlardım. yok niye beni dinleyip bakkala sormadı yok bana niye kızdı niye öyle baktı bilmem ne.. şimdi kızmasını bile sinirlenmemek için duymamaya çalışıyorum. konuşsa da ben susuyorum.
ayy ne kadar boş şeylere üzülmüşüm.
şimdi hiiç ona küsesim naz yapasım gelmiyor kim yapacak diyorum ne enerji varmış ilk evlendiğim aylarda her gece bişey bulur ağlardım.

nyese kızlar ben yatayım şu an sabahki uykudan yiyorum yarın nöbetçiyim bir de okulda..
hepinizi kocamann öpüyorum

ben de yatar sabah erkenciyim servisi kaçırırsam işe gidişi eşimle yapmak zorunda kalırım bu da ekstra yakıt sarfiyatı demek malum kirli çıkı olacağım ya

iyi geceler

mevlananın etrafını bile görsen tanıyamazsın.
ciddi misin
ay çok merak ettim yakında gelirim ben oralara
adı üstünde diğeri çok tiyatrovariydi
bu daha yurdum insanı havasında (yurdumda selaattin gibi biri var mı merak ettim şimdi )
ama füsun demirele bayılırım zaten
o da sıdıkadan gelme
orda da çok doğallardı
kendin git de bi sor bakalım gözleriyle yer beni
şu an çok fena sinirliyim daha fazla konuşmıyım
döverik onu
sana bodrum yolları göründü
yok tüp bebekte değilim bir firmada argeciyim. Ama bir dönem prenatal genetik tanıyla ilgilenmiştim sonra cazip gelmedi.
hay maşallah topiğe bak
ne cevherler var

iyi geceler
ben hiiiiç koca için kendimi üzmem
hele öle ağlamalar neden böle oldu neden şöle oldu diye üzülmeler
cık
onları kendi haline bırakıcan
nasılsa bildiklerini yapıyolar

Oh beee ancak bitirebildim ne çok yazmışsınız yav yine..
Dün akşam erken geldi eşim bugünde izinliydi hava durumuna baktık hemen bugün hava güzel değerlendirelim pikniğe gidelim dedik ama gece oturduk eşimle film seyrettik geç yattık sabah uyandık ben tekrar yattım kalktığımda saat 12 ydi 1 buçukta gittik pikniğe hava çok güzeldi ama geç gittiğimiz için soğudu hemen kalktık ama ister istemez soğukta kaldık tabii.Geldiğimizde çağanın ateşi 37.5 tu hemen ateş düşürücü verdim biraz durduk eşim annemleri özledim hadi çaya gidelim dedi çok yakın oturuyoruz ama oraya gidince erken kalkamıyoruz geç geldik eşim yattı benim uykum yok yarında anneme gideceğim bakamam size diye bi bakayım dedim .
Meyracım kitabın hayırlı olsun .
Selincim öyle insanlara bende uyuz oluyorum bi tane karşı komşum var o öyle yapar kızı yurtdışında biriyle evlendi bi nişanlılık geçirdi daha önce durumları çok kötüydü gelir bende ağlardı hergün onlar unutuldu evlendiği insanında durumu iyi biraz bana övünmeye gelir be kadın şimdiye kadar neydinki bilmesem hiç tamamda sinir oluyorum o yüzden ben gitmiyorum hiç bide ağzı bozuktur biraz konusma tarzı filan bana uygun değil.
Selincim ve sevimsizcim sizlerede geçmiş olsun doğuma kadar sabredin ondan sonra sevdiğiniz şeyleri rahatça yersiniz çok zor sizi çok iyi anlayabiliyorum

günaydın kızlarrrrrrr sizi okudum allahtan fazla yazmamıştınız okuyacam diye işi gücü bırakkacaktım
kalkıp evimin kadını olcam işimi yapıcam sonracığıma okuluma gidip örtmen olcam nasıl ama

bu ay kredi kartı aldı başını gitti nasıl gitti anlamadım yaaaaaaa inşallah ocak ayı düşer bu ay da 1900 ki daha kredi kartının kesilmesine çok var oy anam oyyyyyyyy

kızlar sırf gebelik sıkıntısı zannedip es geçmeyin,mide ciddi iştir.ben de 3 gebelikte doğuma kadar çıkarttım,canım çok yandı,sonrasında mide kanaması,ağır ülser derken hala çekiyorum.nerede bir gebe görsem acıyorum benim gibi midir diye.iyi bir dahiliyeci,gastroentrolog bulun gidin.

loveli para biraz harcama yeteneği çokça da bereket işidir.bereketi arttırmak için ve borçları çabuk ödemek için bulduğum dualar var.ben yazayım belki işine yarar.dünya dua üstünde dönüyor sonuçta..
borçların kolay ödenmesi için.
Allahümme inni euzü bike minel hemmi vel hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minel cübni vel buhli ve euzü bike min ğalebetid deyni ve kahrir ricali
meali:
ey Allah'ım!elem ve şaşkınlık halinden,acizlik ve bıkkınlıktan,korkaklık ve cimrilikten borcun kendimi altetmesinden,insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım.

Rızkın Bollaşması İçin Okunacak Dua

"Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es'elüke bismikel azîmil-a'zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba'iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi"

Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."

Son düzenleme:
Günaydın Kirli Çıkılar
Dün tüm gün dışarıda görevdeydim. o yüzden yeni okudum bitirdim yazdıklarınızı. meyra kitap yazıp imzalı gönderecekmiş dört gözle bekliyorum. çok severim kitap okumayı. Hamişlere de geçmiş olsun diyorum. Bizde karar verdik gibi bebiş için ama ben doktora kontrole gitmeye korkuyorum :18:. saat 12 den sonra coşmuşsunuz ama yine
Bu ay ben birikim namına günde gelen 3 adet küçük altını bildiricem. çünkü bu ay çift kredi ödemem var malum öğrenim kredisi bitse de kurtulsam

bu bereket duası ne kadar güzelmiş anlamını okuyunca evet dedim bu benim hergün okuyabilceğim bi dua hani böle birden görürsün seversin ya sabah sabah içimi ısıttı şimdi not ediorum ve yanımda taşımaya başlıorum

çok teşekkür ederim duanın gücüne inanırım hep okuyacağımmm allah razı olsun canımmmmm,
çok ihtiyacım var inan bir türlü kısamadık gitti aldığımız yediğimiz bişey yok ama yine yüksek yie yüksek anlamıyorumnereye giiyor bu paralar

geç de olsa günaydın hayırlı bol bereketli ,sağlıklı, huzurlu , mutlu sabahlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

demin 2 gr altın aldımm 95ten farmasicim iyi mi yaptım bilmem dün 96 dı kaçırmayım dedim azar azar alayım dedim umarım zarar etmemmmm niyetim uzun vadeli olduğu için düşük oldukça almak
sevgili kirli çıkılar yorum bekliyorum destek de ilk defa böyle bişey yapıyorum kendimi çok birikim yapmış hissettim

canım benim Allah yardımcın olsun

bak eşin kredi çekelim filan diyordu evdeki hesap çarşıya uymazsa ipin ucu kaçar
şimdi sen yazınca bunu hatırlatmak istedim

altınların da hayırlı olsun ,devamı gelsin hayırlısıyla inşaallah

gunaydın kirli çıkılar
dün telefonuma mesaj gelmişti gg da 6 lı çeyrek altın paketine 1012 lira diyordu ayrıca 100 TL de bonus hediye ediyordu böylece tanesi 152 ye gelmiş oluyordu. Bu şekilde fiziksel altın alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…