karanfilce bebek mi düşünüyorsunuz?
sen genetikçisin
tüp bebekte falan mı çalışıyorsun
ona söyle sinir etmesin, kk olarak üzerine yürürüz adamın
bebek olsa uyduruk kıytırık da olsa bişey muhakkak alcaz artık.
evet oralar bile o kadar korkunçtu ki anlatamam gelirken otobüsten baktım da. bilirsin konyada hayat çok erken biter.sepsessizzdi sislii.
ha bu arada oralar demişke artk fuar diye bişey kalmadı canım. adliye yıkıldı oralar komple değiştirilldi artık orası kültür park oldu.
ortadaki havuzda sular dans ediyor park ve yeşilllk alanı büyüdü, anfi tiyatro mu deniliyo ondan yapıldı bi de luna park kalktı, modern tarzda il halk kütüphanesi yapıldı
ciddi misinmevlananın etrafını bile görsen tanıyamazsın.
adı üstünde diğeri çok tiyatrovariydio aralar bunu izledikçe arkadaslarıma sözlümmmmm derdim sürekli
eskiden suzan kardeş de oynardı orda
bi süre sonra espriler hep aynı oldu
gülsenin tipler daha hayatın içinden karakterler
evet ya böyle tipler var diyorum izlerken
orda mesela füsun demirelin oturuşu, çorapları falan çok gerçekçi
döverik onukendin git de bi sor bakalım gözleriyle yer beni
şu an çok fena sinirliyim daha fazla konuşmıyım
sana bodrum yolları göründübebek deyince
cumartesi akşamı 3 çifttik dedim ya
biri o gece, diğer çift de salı günü bebek haberi verdi
hemi de 1 er hafta arayla doguracaklar
oysa biz tatil planları yapıyorduk
mersine gidecektik, antalyaya gidecektik
hay maşallah topiğe bakyok tüp bebekte değilim bir firmada argeciyim. Ama bir dönem prenatal genetik tanıyla ilgilenmiştim sonra cazip gelmedi.
sağolasınızzz canlarımm
bazen derim eşime ona kızdığım buraya yazıp beni haklı bulduklarını söylediğimde, o da der ki: "hayır ama olmaz ki ben de üye olcam söz hakkı doğuyor diye"
şimdi yine der artık
tabi uyanabilirse
ayyy eskiden olsa bu geceki yaptığı tavra iki saat ağlardım. yok niye beni dinleyip bakkala sormadı yok bana niye kızdı niye öyle baktı bilmem ne.. şimdi kızmasını bile sinirlenmemek için duymamaya çalışıyorum. konuşsa da ben susuyorum.
ayy ne kadar boş şeylere üzülmüşüm.
şimdi hiiç ona küsesim naz yapasım gelmiyor kim yapacak diyorum ne enerji varmış ilk evlendiğim aylardaher gece bişey bulur ağlardım.
nyese kızlar ben yatayım şu an sabahki uykudan yiyorum yarın nöbetçiyim bir de okulda..
hepinizi kocamann öpüyorum
kızlar sırf gebelik sıkıntısı zannedip es geçmeyin,mide ciddi iştir.ben de 3 gebelikte doğuma kadar çıkarttım,canım çok yandı,sonrasında mide kanaması,ağır ülser derken hala çekiyorum.nerede bir gebe görsem acıyorum benim gibi midir diye.iyi bir dahiliyeci,gastroentrolog bulun gidin.seyyahalemi müthişsin yaa
yazdıklarına o kadar güldüm ki, maşallah diyelim
ya kızlar topic ne kadar şen oldu dimi,çok zevk alıyorum
hatta ne aklıma geldi biliyor musunuz
ben doğum yapınca burayı nasıl takip edicem
şu an bile zor yetişiyorum yani
neyse hayırlısı olsun
dün çok koşuşturdum galiba
üstüne bir de soğuk almışım
dün gece perişan bi halde yatağa girdim
hafiften boğazım şişmiş
vücudum iğneleniyor arada bir
acaba napsam ki, bol bol meyve yiyorum zaten
şu aralar beni ayakta tutan meyve
birçok şeyi midem yandığı için yiyemiyorum
yediğim zaman hem midem sızlıyor, hem de tam sızladığı yerin sırtıma denk gelen yerinde batma oluyor
yatınca bile acıyor orası
zaten kilo alımım durmuştu 15 gündür
birkaç gündür de geriye doğru gidiyorum
meğer benim önceden kilomu dengeleyen ekmek ve hamur işiymiş ve tabiki de abur cubur
sizden öneri bekliyorum, hem bana hem de bebeğe faydalı bir şeyler söyleyin de yiyeyim
önceden kilo alıcam diye panik yapmıştım, şimdi ise zayıflamak beni şaşırttı, ona panikledim
gerçi doktorum demişti ki, hiç kilo almayabilirsin, sağlık problemin olmadıkça kilo önemli değil
biliyorum bebek de benim rezervlerimden kullanıyor, bu sefer de ben güçsüz düşerim diye korktum yani
nemlendiricilerden bahsedilmiş
ben kendimi bildim bileli krem sürerim yüzüme ve ellerime
tıpkı karanfilce gibi kurudur cildim (t bölgesi de dahil)
şu an eczaneden aldığım expial lipo diye bi kremi kullanıyorum, tüm vücuduma, karnıma da
memnunum yani
güzel görünüyorlar, ama yiyemiyorum ki
bebek büyüdükçe sanki midem küçücük kaldı
kapsül falan olsa da kullansam bari
bu arada karanfilce bana da yolun düşerse yaş pasta alabilirsin
bayılırım yani
günaydın kızlarrrrrrr sizi okudum allahtan fazla yazmamıştınız okuyacam diye işi gücü bırakkacaktım
kalkıp evimin kadını olcam işimi yapıcam sonracığıma okuluma gidip örtmen olcam nasıl ama
bu ay kredi kartı aldı başını gitti nasıl gitti anlamadım yaaaaaaa inşallah ocak ayı düşer bu ay da 1900 ki daha kredi kartının kesilmesine çok var oy anam oyyyyyyyy
kızlar sırf gebelik sıkıntısı zannedip es geçmeyin,mide ciddi iştir.ben de 3 gebelikte doğuma kadar çıkarttım,canım çok yandı,sonrasında mide kanaması,ağır ülser derken hala çekiyorum.nerede bir gebe görsem acıyorum benim gibi midir diye.iyi bir dahiliyeci,gastroentrolog bulun gidin.
loveli para biraz harcama yeteneği çokça da bereket işidir.bereketi arttırmak için ve borçları çabuk ödemek için bulduğum dualar var.ben yazayım belki işine yarar.dünya dua üstünde dönüyor sonuçta..
borçların kolay ödenmesi için.
Allahümme inni euzü bike minel hemmi vel hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minel cübni vel buhli ve euzü bike min ğalebetid deyni ve kahrir ricali
meali:
ey Allah'ım!elem ve şaşkınlık halinden,acizlik ve bıkkınlıktan,korkaklık ve cimrilikten borcun kendimi altetmesinden,insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım.
Rızkın Bollaşması İçin Okunacak Dua
"Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es'elüke bismikel azîmil-a'zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba'iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi"
Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."
loveli para biraz harcama yeteneği çokça da bereket işidir.bereketi arttırmak için ve borçları çabuk ödemek için bulduğum dualar var.ben yazayım belki işine yarar.dünya dua üstünde dönüyor sonuçta..
borçların kolay ödenmesi için.
Allahümme inni euzü bike minel hemmi vel hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minel cübni vel buhli ve euzü bike min ğalebetid deyni ve kahrir ricali
meali:
ey Allah'ım!elem ve şaşkınlık halinden,acizlik ve bıkkınlıktan,korkaklık ve cimrilikten borcun kendimi altetmesinden,insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım.
Rızkın Bollaşması İçin Okunacak Dua
"Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es'elüke bismikel azîmil-a'zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba'iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi"
Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."
günaydın kızlarrrrrrr sizi okudum allahtan fazla yazmamıştınız okuyacam diye işi gücü bırakkacaktım
kalkıp evimin kadını olcam işimi yapıcam sonracığıma okuluma gidip örtmen olcam nasıl ama
bu ay kredi kartı aldı başını gitti nasıl gitti anlamadım yaaaaaaa inşallah ocak ayı düşer bu ay da 1900 ki daha kredi kartının kesilmesine çok var oy anam oyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?