Kirli Çıkılar )))

pessssssssssssss stajyer mi mtajyer mi ne idüğü belirsiz o şahıs orada eşşeeekkkk başı mıymış acaba
öğretmeni çağırana kadar 3 yaşındaki iki çocuğu idare edemiyor muymuş orta yolu bulamıyor muymuş

güzel bir uslupla çocukları ortak noktada buluşturup kavga etmeden yaşamalarını sağlayamıyor muymuş

vallahi pessssssss :47::47::47::47::47::47:

bak çok sinirlendim şimdi sorumsuzluk oldu mu kan beynime sıçrıyor alacan saçını başını yolacan öylesinin
vay edepsiz sen orada niye varsın ya :47::47::47:

ben de kuduruyorum ya sinirden. o şokla tam konuşamadım da öğretmeniyle. şimdi arayıp saydırasım var. pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim:20::20:

kızlar hemen cevap verbilirmisiniz dünden pırasam var yanına ne gider?
makrnayı dün yapmıştım bugün bişe bulamıorum?

ben de kuduruyorum ya sinirden. o şokla tam konuşamadım da öğretmeniyle. şimdi arayıp saydırasım var. pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim:20::20:

sakin ol tatlım
seni iyi anlıyorum da

güzel uslupla lafını söyle bağırıp çağırmadan

haklıyken haksız olmadan :38:

karanfilce aşılaman tutmuştur umarım yakında çift çizgi haberini alırız :52:

selin benim aklıma bulgur pilavı geldi ama çok mu alakasız :44:

darksea üzüldüm çocuğunun başına gelenlere. Küçükler birbirleriyle itişebilirler ama öğretmenler orda neden var birisi dışardayken diğeri napıyordu acaba; hele o stajyerler öğretmene seslenene kadar araya girip o çoçuğun zarar vermesini engellemeleri gerekiyordu. yüzünde tırnak izi var mı?

kızlar çok canım sıkkın yaa.
Dün oğlumun yanağında bir çizik vardı. Kreşten alırken soramadım öğretmenine. Bugün yine oğlumu almaya gittiğimde ne göreyim, çocuğun çizilmedik kanamayan yeri kalmamış.
Kreşteki çocuğun biri kıskanıyormuşta o yapıyormuş.
2 gün üstüste bu nasıl ihmalkarlık ya.
3 yaşındaki çocuk oğlumu döverken bunların öğretmeni ve stajiyer öğrenciler nerdetdiniz diye sorduğumda;
öğretmen 1 dk lık dışarı çıkmış, bunlar olmuş. Stajiyerlerde öğretmenim yetişin kavga ediyorlar diye bağırmayı tercih etmişler, oğlumu o canavarın elinden almak yerine :19::19::19::19::20::20::20::20:

ben de kuduruyorum ya sinirden. O şokla tam konuşamadım da öğretmeniyle. şimdi arayıp saydırasım var. Pazartesiye kadar bekleyemeyeceğim:20::20:

canım bende okulöncesi öğretmeniyim şuan devlet anaokulunda çalışıyorum
öncelikle çocugun devlette mi özel anaokulunda mı beklentiler ona göre değişebilir
stajerler sanırım açık lise veya kız meslek lisesinden gözlem amaçlı geliyordur
öğretmenin onları yalnız bırakıp çıkma gibi lüksü yok ama idare çağırmış olabilir herhangi birşey için çıkmış yada keyfiii stajere bırakıpta çıkmış olablir sence hangisi keyfi çıkmışsa problem teşkil eder ama diğer sebeplerden dolayı ise bir açıklması vardır kendi yapmalıydı

öncelikle öğretmen kendi siz daha sormadan açıklama yapmalıydı savunma tarzında değil istenmeden anlaık bir olay olarak açıklama yapmalıydı
size yukarıda yazdıgınız açıklmayı kim yaptı muhattap oldugunuz kişi kimdi öğretmen mi yardımcı teyze mi herhangi bir kişi mi
ki eğer öyleyse öğretmnele hiç muhattap olmadan okul idaresini arayınız durumu önce fevri davranmadan sakinlikle açıklaynız bakalım nasıl bir cevap verecekler onların verdiği cevaba göre uslubunca gereken lafınınızı söylersiniz
böyle bir durumda sınıfta stajer istemediğinizi söyleyin
çünkü okul müdürlerinin karşılıklı istemesi durumunda stajer geliyor sınıfa gerekirse 3 yaşındaki bir çocugun sınıfında ihmal oldugunu böyle bir sınıfta neyi gözlemlemeye geldiklerini söyleyebilirsiniz. özelliklede öğretmenin size bir açıklama yapması gerektiğini söylemelisiniz

darksea üzüldüm çocuğunun başına gelenlere. Küçükler birbirleriyle itişebilirler ama öğretmenler orda neden var birisi dışardayken diğeri napıyordu acaba; hele o stajyerler öğretmene seslenene kadar araya girip o çoçuğun zarar vermesini engellemeleri gerekiyordu. yüzünde tırnak izi var mı?

evet canım 4 - 5 yerinde. hele birtanesi 3 cm uzunluğunda filan. bepanten sürdüm.
inş. kalmaz iz:(((((

canım bende okulöncesi öğretmeniyim şuan devlet anaokulunda çalışıyorum
öncelikle çocugun devlette mi özel anaokulunda mı beklentiler ona göre değişebilir
stajerler sanırım açık lise veya kız meslek lisesinden gözlem amaçlı geliyordur
öğretmenin onları yalnız bırakıp çıkma gibi lüksü yok ama idare çağırmış olabilir herhangi birşey için çıkmış yada keyfiii stajere bırakıpta çıkmış olablir sence hangisi keyfi çıkmışsa problem teşkil eder ama diğer sebeplerden dolayı ise bir açıklması vardır kendi yapmalıydı

öncelikle öğretmen kendi siz daha sormadan açıklama yapmalıydı savunma tarzında değil istenmeden anlaık bir olay olarak açıklama yapmalıydı
size yukarıda yazdıgınız açıklmayı kim yaptı muhattap oldugunuz kişi kimdi öğretmen mi yardımcı teyze mi herhangi bir kişi mi
ki eğer öyleyse öğretmnele hiç muhattap olmadan okul idaresini arayınız durumu önce fevri davranmadan sakinlikle açıklaynız bakalım nasıl bir cevap verecekler onların verdiği cevaba göre uslubunca gereken lafınınızı söylersiniz
böyle bir durumda sınıfta stajer istemediğinizi söyleyin
çünkü okul müdürlerinin karşılıklı istemesi durumunda stajer geliyor sınıfa gerekirse 3 yaşındaki bir çocugun sınıfında ihmal oldugunu böyle bir sınıfta neyi gözlemlemeye geldiklerini söyleyebilirsiniz. özelliklede öğretmenin size bir açıklama yapması gerektiğini söylemelisiniz

az önce öğretmeniyle görüştüm. çok mahcup olduğunu söyledi. stajiyer öğrencininde kolu kırıkmış, 1 hafta önce alçıdan çıkmış....
artık 1 dk bile dışarı çıksa oğlumuda yanında götürecek, gözünden ayırmayacakmış.
şimdilik pusuya yatmayı düşünüyorum. inş bir daha yaşamam böyle bir şey......

darksea canım çok geçmiş olsun okurken kendimi senin yerine koydum. çok net söyleyim ben olsam orayı duman ederdim toz ederdim onları..
ama sen etme benim yumuşak tarafım çok yumuşaktır sert tarafım kısa ve ani çıkışlar şeklindedir. iyi bir şey değil..
karanfilceeeem ayy çok sevindim canım benim sen yat dinlen bilgisayarn başına geçme kuzum..
inşallah kuzucuk adayları doğru hedefi bulurlar:)))))
selincim bende de domatesli pırasa var etsiz pirinçsiz. sabahtan yanına peynirli börek yaptım..
ufaklık öğlen börek yemiş akşam ona balık yaptıracağım..
akıllıbıdık sen niye güzel canını böyle şeyler için sıkıyorsun ki geçti bitti o olay Allah yüzüne gülecek kucağın dolacak. bırak sistem hatalı yazmıştır öyle şey olur mu hiç.. sen kucağının dolacağı günü beklerken karamsarlığa kapılırsan yazık olmaz mı sana da eşine de psikolojine de..?

bu arada işyerim için yorum yapanlara çok teşekkür ederim eksper görmedi henüz inşallah kısmet olur almak..
almak demişken bugün piyasa hareketlenmiş..altın alanların hayırlı uğurlu olsun birikimleri..
ben çıkıyorum hepiniizi öpüyorum:16::16:

sağol canım Allah razı olsun :16:

o stajerler akıllıbıdığın dediği gibi gözlem amaçlı gidiyorlar.. ayrıca akılları bir karış havada ergen onlar akşama kadar onları yakınen idare ediyoruz biliyorum yani :9:

darksea, canım farmasini dediği gibi fevri harket etme..:31:

senfat disleksi öğrenme bozukluğu ve dikkat eksikliği diyor nette, peki benim öğrencilerimin çoğunda dikkat eksikliği öğrenememe özellikle matematikte problemler çok fazla var. Bunların disleksi olup olmadığını nasıl anlıycaz??

az önce öğretmeniyle görüştüm. çok mahcup olduğunu söyledi. Stajiyer öğrencininde kolu kırıkmış, 1 hafta önce alçıdan çıkmış....
Artık 1 dk bile dışarı çıksa oğlumuda yanında götürecek, gözünden ayırmayacakmış.
şimdilik pusuya yatmayı düşünüyorum. Inş bir daha yaşamam böyle bir şey......

en sevmediğim öğretmen tipi anı kurtarmaklık cevaplar veriyor
tamam senin çogunu dışarıya çıkaracak koruma kalkanında güya ama ilk yaptıgında niye koruyamamışta ikinci günde aynısı olmuş
zarar veren çocuga yönelik değişen bir durum var mı yok
zaten o çocuk kıskandıgı için yapmamış mı o çizikleri şimdi daha çok kıskanacak
o dışarıdayken içeride olanlar ne olacak

çokta fazla beklentiye girmemek gerek alt tarafı da üst tarafıda küçük minnacık çocuk bunlar
çocuklar çok etkilenir böyle şeylerden sen bunu çok yansıtma ona zaten okula gitmek senden ayrılmak istemiyordu

darksea canım çok geçmiş olsun okurken kendimi senin yerine koydum. çok net söyleyim ben olsam orayı duman ederdim toz ederdim onları..
ama sen etme benim yumuşak tarafım çok yumuşaktır sert tarafım kısa ve ani çıkışlar şeklindedir. iyi bir şey değil..
karanfilceeeem ayy çok sevindim canım benim sen yat dinlen bilgisayarn başına geçme kuzum..
inşallah kuzucuk adayları doğru hedefi bulurlar:)))))
selincim bende de domatesli pırasa var etsiz pirinçsiz. sabahtan yanına peynirli börek yaptım..
ufaklık öğlen börek yemiş akşam ona balık yaptıracağım..
akıllıbıdık sen niye güzel canını böyle şeyler için sıkıyorsun ki geçti bitti o olay Allah yüzüne gülecek kucağın dolacak. bırak sistem hatalı yazmıştır öyle şey olur mu hiç.. sen kucağının dolacağı günü beklerken karamsarlığa kapılırsan yazık olmaz mı sana da eşine de psikolojine de..?

bu arada işyerim için yorum yapanlara çok teşekkür ederim eksper görmedi henüz inşallah kısmet olur almak..
almak demişken bugün piyasa hareketlenmiş..altın alanların hayırlı uğurlu olsun birikimleri..
ben çıkıyorum hepiniizi öpüyorum:16::16:

inş bida böyle birşey yaşamam canım. çünkü tolere edemem birdaha böyle birşeyi.....senin o sert damarından bende de var. :47::47::47:

evet canım 4 - 5 yerinde. hele birtanesi 3 cm uzunluğunda filan. bepanten sürdüm.
inş. kalmaz iz:(((((

geçmiş olsun kuzucuğa :) genelde geçer tırnak izleri yaranın derinliğine bağlı sürülen pomadlardan çok nemli tutman yeterli olur
ama geçmezse de üzülmemek lazım bana çocukluğumu geri getiriyo vücudumdaki izler :)

en sevmediğim öğretmen tipi anı kurtarmaklık cevaplar veriyor
tamam senin çogunu dışarıya çıkaracak koruma kalkanında güya ama ilk yaptıgında niye koruyamamışta ikinci günde aynısı olmuş
zarar veren çocuga yönelik değişen bir durum var mı yok
zaten o çocuk kıskandıgı için yapmamış mı o çizikleri şimdi daha çok kıskanacak
o dışarıdayken içeride olanlar ne olacak

çokta fazla beklentiye girmemek gerek alt tarafı da üst tarafıda küçük minnacık çocuk bunlar
çocuklar çok etkilenir böyle şeylerden sen bunu çok yansıtma ona zaten okula gitmek senden ayrılmak istemiyordu

:((((
ben uyarımı yaptık ve ne kadar üzüldüğü belirttim. ama şimdi oğlumu alıpta başka bir okula yada bakıcıya verme fikrinede çok sıcak bakmıytorum.
inş bir daha böyle bir şey yaşamam. artık sık sık giidip gözetleyeceğim oğlumu. kendimi ona göstermeden.
okul fobisi oluşmaz umarım.

bir de tırnak çiziği nasıl iz bırakmadan geçer bilen var mı?

bugün al-sat yapmaktan yorgun düştüm :))))))))))

o nedenle

sosisli yumurta
makarna
menüm oluversin :)))))))):34:

:((((
ben uyarımı yaptık ve ne kadar üzüldüğü belirttim. ama şimdi oğlumu alıpta başka bir okula yada bakıcıya verme fikrinede çok sıcak bakmıytorum.
inş bir daha böyle bir şey yaşamam. artık sık sık giidip gözetleyeceğim oğlumu. kendimi ona göstermeden.
okul fobisi oluşmaz umarım.

bir de tırnak çiziği nasıl iz bırakmadan geçer bilen var mı?

bi yara oluştuktan sonra iz bırakıp bırakmayacağı o an bellidir buna tıbben yapabilecek bişey yok ne yazık ki
ama yara yerini nemli tutmak önemli eğer derinse enfeksiyon kapmamasına dikkat edin
bi de başta pembe morumsu iz kalırsa merak etmeyin zamanla soluklaşır

Back
X