Kirli Çıkılar )))

ben eşime asla söylemem kirli çıkıları çünkü benim paracıklardan haberi yok aslında tahmin ediyordur tabi, kaç senelik eşi, bilir benim ne kadar
tutumlu olduğumu ama ne kadar vardır param hiç bilmez. söylemem asla çünkü benim eşim de çok müsriftir olur olmaz para harcamayı çok sever.
bazen ben de buraya dalıp akşamları onu ihmal ettiğim oluyor o zaman da netten mesaj atıp çay istiyor benden bi gün fena dürtcek face'den ama bakalım ne zaman

İkimiz de bilgisayara iyi daldığımızda eşime hep bu karikatürü hatırlatırım

Son düzenleme:

günaydın kızlar, sayfaları okuyup öyle yazayım dedim.
bugün evdeyim, haftaiçi evde olmak çok güzel, yapılcak pek bi işi olmuyor ya o bakımdan
ama yapmayı planladığım işlerim var tabi
hazır fırsat varken, hasta bi komşuyu ziyarete gideyim dedim.
önceden gitmiştim ama epey oldu
kek yapcam onun için, iyi olur değil mi
diğer sefer gittiğimde meyve götürmüştüm

ben de kendimi şu şekilde hissediyorum
şaka bi yana, ben de pek bakımlı değilimdir
arada bi kalem çekerim gözüme evdeyken, o kadar
ben şuna güveniyorum: benim baba tarafı pek yaşlanmaz, ben de onlara çekmişim
şimdi bile görenler 19-20 yaşında sanıyorlar
hatta bak 2008de eşimin ailesi beni istemeye geldiklerinde kardeşim de içeri girmişti
eşimin teyzesi sormuş ki, hangisi istiyeceğimiz kız?
kardeşimle aramda da 6 yaş var
kardeşim bu duruma bozuluyor tabi, sanırım o anne tarafına çekmiş

ama senfat ben canımın içiyle olayım da her yer saray bana.gönlümün sultanı bana gönül tahtında kurar sofrasını..

Rabbim mutluluğunuzu daimi kılsın
evet o sensin:)
nasıl gidiyo varmı agrın:)
teşekkür ederim canım
çok şükür pek bi ağrım yok
idare ediyoruz, arada bi tekme yiyorum ufaklıktan ama, doğunca öğretcem ben "kadına şiddete hayır" diye
benim eşim yazar ve şair olduğu için (tanınmasa da ) yazarak teklif etmişti
pek de beklemiyordum, zaten sizli bizli görüşüyorduk
tekliften sonra bile ben ona uzun bi süre, "hocam nasılsınız" gibi cümleler kurmuştum
alışkanlık olunca zor oldu yani, sen diye hitap etmek

seyyah çok tatlısın
öpmeyi, öpülmeyi pek sevmem ama içimden geldi, seni bi öpiiiimm

Kızlar altın diyince yıllar önce bizim köyde bi aile altın gömüsü buldular Zengin oldular tabi o zaman köyü satın almışlardı şimdide çiftlikleri var ve hiçbiri okumamış Şimdi galiba gömü bulsanda yasak sanırım kullanmak. Kader işte :) bu arada Ankarada gerçekleşti bu olay..

sevimsiz_25 kek demişken ben bazen dr oetker in sade kek karışımından kullanıyorum keklere (markette indirime giriyor 1.80 liraya alabiliyorum) süper oluyor

kulağımın içinde sanki inşaat alanı var gibi nasıl uğulduyor
bu arada hafta sonu nevşehire geçme durumumuz var ordan da erciyese ama yollar buzlu olur da biz giderken zorlanırsak diye tırsıyorum :18:yarına kadar karar vermem lazım napsam bilemedim

evli bayanlar bişey sorcam çeyizle ilgili

arnica olan ürün 50TL. dışada baktım satıcı 90 dedi. çekim gücü gerçkten çok güzel.. ben anneme 2 yıl önce fakirden 150TL almıştım. kendi çeyizimede ondan alırım diyordum..
tek sorunu kablosu baya uzun 5 metre kadar vardır herhalde. kablosu toplanmıyr yada içine girmiyor..
sizce bu çok büyük bir dertmi? arkadaşım evleniyor ona düğün hediyesi olarak alayım diyorum. ihtiyacıda varmış

Son düzenleme:

Son düzenleme:

aslında bi ara vardı aklımda onlardan
ama hiç kullanmadım
ben hamur işleri içinde en çok keki severim
kalıpta yapsam diye düşündüm, bazen kalıptan çıkaramıyorum
sinir oluyorum
özellikle böyle misafire, ya da bi yere götürceksem çıkmıyor
o yüzden risk almayıp tepside yapayım dedim
kadınlar kulübünden zebra kek öğrenmiştim
hem tat olarak hem de görüntü olarak hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…