- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sen çalışıyomusun peki.
bende ceyiz topiğinde bide burdayımburası hoşuma gidiyo. evli hatunlar var genelde
kk ya gelince eşimin sinir olma nedeni:
akşam onunla ilgilenmeyip (ki dogru söylüyor ) akşam sadece çocuk, mutfagın toplanması ve ardından kk. diyor ki engelleyeceğim o siteyi, bir kere yapmıştı. sonra ben başında çok konuşunca aman sen susta, kk yı açayım dedi ve açtı.
ne yazıyor deyince ben bdv bölümünü okuyordum, gördü ıyy falan dedi, nelere takıyor şu kadınlara bak (ki o noktada haklı oldugu konularda var)
bak burda da ne giyseler çekiyorlar falan deyince kendilerini göstermeye pek meraklılar falan diye hoş bulmadı.
sonra benim kirli çıkılık yapmam onun hiç hoşuna gitmiyor, onun alış veriş yapmasına engel oldugum için, onu kısıtladıgımı, cimrilik ! yaptıgımı düşünüyor. tutumlu olmanın ne demek oldugunu bilmeyen savurgan bir tip oldugu için anti pati duyuyor kirli çıkı lafına. en çok da saatlerimi burada harcamama.
ben de dun dedim sunny gibi , bak burda profluk bekleyen bir arkadasımız var, o da tabi tabi dedi. gerçekten bak ne istersen sor spss ile ilgili bilir dedim, tamam dedi.
sonra akıntı, koku bilmem ne gibi bölümler var ya onun böyle şeylerin konuşulması hiç hoşuna gitmiyor.
şimdi düşünüyorum da ben yeni yemekler denediğimde, çocugumla ilgili yeni bir şey öğrendiğimde buradan öğrendiğimi söylemedim. netten tarif aldım falan diyorum, faydalı güzel yönlerini anlatmadım.
bir de diyor ki biz hiç erkekler kulubu diye bir şey kuruyor muyuz, ancak siz kadınlar uğraşırsınız böyle işlerle. açsalar sanki konuşacak bir konuları olur, futbol ve siyaset konuşabilirler sadece, ama biz öyle miyiz her konuda konuşabiliriz. onun da çok sık takıldıgı forumlar var ama böyle arkadaslık, dostluk olmuyor.
akıllıbıdık görüşmekten bahsetmiş, benim diğer topiğimde istanbulda oturan arkadaslar görüşüyordu ve gebelikte çoğunun birbirinde teli vardı (ben de kimsenin yoktu) 2 gun girmeseler ne oldu diye arıyorlardı. arayıp dogum yapanları tebrik ediyorlardı falan. ben doguma giderken kimseyi aramamıştım. iş arkadaslarım bir şey sormak isçin aradıklarında hastanedeyim bile demedim. (suyum gelmişti, acil hastaneye gittim, bir gün anlatırım) yanıma lap topumu aldım. yemek yediğim için 1-2 saat beklemem gerekiyordu ameliyatı, o ara kk ya girip sezeryana gireceğimi falan yazıyordum, eşim de söyleniyordu tabi ki
evet çok zevkli
iş gibi değil zaten özellikle de seversen
eskiden öğretmen de oluyorduk benim de formasyonum var
ama artık mümkün değil
okudum patasanayı biz o kadar eğitimli değiliz tablet falan okuyamayız
ama ben çok güzel arazi okurum sonunda gidip kazıcam bi yeri o olacak
bnm dayımda tablet okuyamıyor.. evet dayım yaklaşık 5 10 yıl önce öğretmen oldu
:) kazdıgınde bişey buldugunda ortagız:):)
bizim mahlede iki amca altın arıyolardı:)
sonra buldu dediler bilmiyorum tabiki:)
yok aslında unutmadım..çalışıyorum tabi ne çabuk unuttun
kod yazıosun hatta.. şey oldu bi an.. sanki evde yazıyomuşşsun gibime geldi o yüzden sordm:)
hangi şehirdesin canım
bn izmitteyim
ben eşime asla söylemem kirli çıkılarıçünkü benim paracıklardan haberi yok aslında tahmin ediyordur tabi, kaç senelik eşi, bilir benim ne kadar
tutumlu olduğumuama ne kadar vardır param hiç bilmez. söylemem asla çünkü benim eşim de çok müsriftir olur olmaz para harcamayı çok sever.
bazen ben de buraya dalıp akşamları onu ihmal ettiğim oluyoro zaman da netten mesaj atıp çay istiyor benden bi gün fena dürtcek face'den ama bakalım ne zaman
sunny ablanın kızlara foto yükleyecektim unuttum
2000 yıllık mezar
Eki Görüntüle 597279
neeeeee
2000 yıllık mezardan teyze hortlamış
veeeee bize doğru geliyor :)))
ayy halka filmi geldi aklıma
öleydim ya
ama yapamadıktan sonra
seyyah'cım biz geçen sene pamukkaleye gitmiştik. hierapolisi gezdim üç gün boyunca, hayranlıktan ağzım açık bi şekilde
biz orda köşe bucak gezerken yasak bi yere girmişiz farkına varmadan. arkeologlar çalışıyolardı orda. selam verdik
yanlışlıkla girdik falan dedik, bön bön baktılarmeğerse italyanmış çalışan arkeologlar neden sizler değil de
italyanlar çalışıyor orda anlamadım hiç:44:
veeeee bize doğru geliyor :)))
ayy halka filmi geldi aklıma
kazmayla kafanıza vurup mezara sokup fırçayla üstünüzü örtermişim
o değil de 36 öğretmen intihar etti kpss yüzünden
allahım sonumdan korkuyorum
ya psikopata bağlıcam ya dertten ölücem bu gidişle
seyyah'cım biz geçen sene pamukkaleye gitmiştik. hierapolisi gezdim üç gün boyunca, hayranlıktan ağzım açık bi şekilde
biz orda köşe bucak gezerken yasak bi yere girmişiz farkına varmadan. arkeologlar çalışıyolardı orda. selam verdik
yanlışlıkla girdik falan dedik, bön bön baktılarmeğerse italyanmış çalışan arkeologlar neden sizler değil de
italyanlar çalışıyor orda anlamadım hiç:44:
allahıııııııııııııııııı
can evimden vurdun beni
işte bütün mesele de bu ya
neden biz değil de onlar
neden neden neden
biz işsiziz ve neden başkaları gelip tüm imkanları sağlayıp trilyonlar döküp bu işi yapıyorlar
bütün mesele bu
ve bu arada neler kaçırıyorlar
hala daha bitmedi ne bereketli topraklardayız
yaktılar yıktılar sattılar kaçırdılar hala bitmedi
ve biz hala işsiziz
ben de kendimi şu şekilde hissediyorumbanucum ben de en çok eşimi çekiştirdiğimde bişeyler çıtlatırım... sanırım vicdanımı rahatlatıyorum
bu arada gözümden kaçmadı burdaki hatunların hepsi ne bakımlı.. öyle kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeye başladım
26 yaşındayım daha saçıma boya vurmadım.. makyaj evde bile yapmıyorum cildime hiç bakamam maske filan hiç yapmam..
bi 3-5 yıl geçse Allah ömür verirse nineye dönerim kesin...
ama çookk tembelimm bu konudahiç içinden gelmez mi bi insanın
ama senfat ben canımın içiyle olayım da her yer saray bana.gönlümün sultanı bana gönül tahtında kurar sofrasını..
Rabbim mutluluğunuzu daimi kılsınkızlar mutluluktan ölebilirim sizinle paylaşmak için sabahı bekleyemedim :)
öyle harikaydı ki herşey ben sadece çırağanda yemekle bile mutlu olmuştum oysa =)
önce çırağana gittik garson menüyü getirdi ufacık bişi bi açtım içinde "hayatımın her anını seninle geçirmek istiyorum iyiki varsın iyiki hayatımdasın
6 ocak 2013, pazar " yazıyo sağ tarafta da bugüne özel menümüz :) yemekler mükemmeldi atmosfer harikaydı çalışanlar çok ilgili ve tatlıydı
yemek faslı bitince görevli geldi dedi ki biz her akşam şanslı bi masa seçiyoruz bu akşam da sizsiniz :) sizi dışarı alalım dedi
deniz kenarına indirdi bi görevli bi yat geldi daha uzaktan flaşlarsn de 10 kare fotomuzu videomuzu çekiyolar :)
yata bindik harika bi masa yine
ama ben sürekli foto çekilince çok utandım kıpkırmızı oldum nişanlımın bana hep söylediği şarkı vardı fonda duman'dan kimseyi tanımadım ben senden daha güzel
ahhh ahhh :) sonra kayahandan seninle herşeye varım ben filan bayağı çaldı sonra pasta geldi kalp şeklinde üfledim mumları dileğim kabul olur inşallah :)
sonra köprüye geldik dediler ki bi de boğaz köprüsünün ışıklarına karşı çekelim sizi yatın önünde gittik ön tarafa ne göreyim köprünün üstünde kocaman yazılar lazerle yazılmış
o kadar uzundu ki hatırlayamıyorum herşeyi ben tabi gözler doldu ağlıyorum aşkım herşeyim böyle bi gün istanbulumuzda ancak burada kutlanırdı iyiki doğdun
böyle bi günde benimle evlenmeye ne dersin benimle evlenir misin filan daha bisürü şey koca koca harflere dökmüş aşkım kalbini tüm boğaz bizi izliyo
herkes fotoğraf çekiyodu sahilde :) aşkım tektaşı çıkarıp eğildi önümde aşkım bi ömür benim ol dedi :) kalakaldım böyle sonra ateşli havai fişek gibi şeyler vardı
sonra içeri geçtik bizle röportaj yaptılar bugünle ilgili en son çocuklarınıza ne demek istersiniz 10 15 sene sonra izleyecekler bunu dediler
benim kadar şanslı olsunlar dedim :)
çok uzun oldu ama napimrüya gibiydi allahım herkese nasip etsin
teşekkür ederim canımevet o sensin:)
nasıl gidiyo varmı agrın:)
benim eşim yazar ve şair olduğu için (tanınmasa daotomatikman negatif enerji aldığım biri çıktı diyosun haa
bu arada sizler evlenme teklifini nasıl aldınız ya da nasıl tanıştınız..
evlenme teklifini hiççç hatırlamıyorum ama arkadaşım telefon numaramı vermiş eşime benim haberim yokken ve buluşmak istediğini söyldi telefonda..
sonra da nasipmiş işte buluştuk tanıştık evlendik
sevmiyosunuz beni
öpmüyosunuz
günlerdir sesim çıkmıyor esprik bile yapmıyorum
noldu buna ne derdi var demiyosunuz
bi konu görmüştüm kimse beni fark etmedi diye
onun gibi oldum
geçen eva beni görmedi bile aşağıda
o kadar kayboldum içimde, hayatın içinde
ha bu arada listene bile eklememişsin o kadar ümitsiz hayatım benden iyi bi haber beklemiyosun
bence de
görünce üstünü başını paralayabilirim
hem benim akşama çemkirebileceğim kimse de yok
seyyah çok tatlısın
öpmeyi, öpülmeyi pek sevmem ama içimden geldi, seni bi öpiiiimm
allahıııııııııııııııııı
can evimden vurdun beni
işte bütün mesele de bu ya
neden biz değil de onlar
neden neden neden
biz işsiziz ve neden başkaları gelip tüm imkanları sağlayıp trilyonlar döküp bu işi yapıyorlar
bütün mesele bu
ve bu arada neler kaçırıyorlar
hala daha bitmedi ne bereketli topraklardayız
yaktılar yıktılar sattılar kaçırdılar hala bitmedi
ve biz hala işsiziz
ben tabi seni tanımıyodum o zamanlar ama, neden yabancılar diye çok kızmıştık eşimleinan başlarında ya da yanlarında
türk bir yetkili falan da yoktu. on kişi kadar çalışıyolardı. dedik ki kimbilir neler bulup götürüyolardır. hatta bu kadar götürüldüğü halde
kalan yine dünya kadar eser var, demek ki bu topraklar nasıl hazine diye konuşmuştuk. peki neden yabancılara veriliyor bu işler bilgin var mı canım
zenginlik çünkü kültürben tabi seni tanımıyodum o zamanlar ama, neden yabancılar diye çok kızmıştık eşimleinan başlarında ya da yanlarında
türk bir yetkili falan da yoktu. on kişi kadar çalışıyolardı. dedik ki kimbilir neler bulup götürüyolardır. hatta bu kadar götürüldüğü halde
kalan yine dünya kadar eser var, demek ki bu topraklar nasıl hazine diye konuşmuştuk. peki neden yabancılara veriliyor bu işler bilgin var mı canım
zenginleşiriz
kültürle desteklenmeyen eğitim hiç bir işe yaramaz öğretmen arkadaşlar bilir
ama bize lazım değil bunlar
biz kalkınmayalım zenginleşmeyelim kültürlü eğitimli olmayalım
olmayalım ki koyun gibi gütsünler bizi
bir de bacasız sanayi derler
sadece turizmle kalkınır bu ülke o kadar zengin
siyasi görüşüm anlaşılmıştır artık zaten ,ama yanlış anlaşılmasın bütün hükümetler için geçerli bu görüşüm
çünkü bu topraklar için hiç bir zaman iyi şeyler yapılmadı atam hariiç
çok isteyen var çünkü çok gözü olan var
o yüzden de binlerce piyonları var
ab kriterleri bir çok alanda düzelme sağlamaya çalışıyor
bir tek bu alanda ses mesela
çünkü işlerine gelmez
daha yazacak çok şey var da
durduk yere ban yemeyeyim şimdi
öle şeyler işte
Kızlar altın diyince yıllar önce bizim köyde bi aile altın gömüsü buldularZengin oldular tabi o zaman köyü satın almışlardı şimdide çiftlikleri var ve hiçbiri okumamış Şimdi galiba gömü bulsanda yasak sanırım kullanmak. Kader işte :) bu arada Ankarada gerçekleşti bu olay..
çok böyle şeyler
çünkü adım atsan tarih
benim kendi babanemin kardeşi
bizim bir bahçe var içinden çok büyük küpler çıkmış hatta o küplerden dolayı bizim köyün adı ..........
boşmuş diyorlar ama içinde dolu olanlar da vardır
o kardeş o zaman işte o bahçeyi babaneme satmış istanbula gitmiş
öldüğünde ki 20 sene olmuştur sanırım çocuklarına sadece para olarak 1 trilyon bırakmış
fındık fabrikalarını evleri arabaları saymıyorum
bizim memlekette başka da çok böyle
iki kardeş inşaatta çalışırken harfiyat arabası kullanırken bulmuşlar
adamların kuyumcuları mobilya mağazaları giyim mağazaları otelleri neleri vardı herkes bilirdi memlekette
kendi komşumuzun kocası o da harfiyat arabasında çalışıyordu
okul inşaatında çalışıyormuş
mezar bulunmuş kimseyi çağırmadan kaldırmış inşaat sahipleri
içinde bişey yok diye atmışlar koca lahiti çöpe
allahım avrupada bulunsa dünyayı sallardı
ama işte burda değeri bu kadar
pay veriliyor ama çok az o yüzden de herkes kaçırıyor
bizim o bahçede sürekli seramik çıkar hala
köylü gidip gelip kazar
kendi amcamın oğlu da
daha bişey bulan olmadı
sevimsiz_25 kek demişken ben bazen dr oetker in sade kek karışımından kullanıyorum keklere (markette indirime giriyor 1.80 liraya alabiliyorum) süper oluyor
kulağımın içinde sanki inşaat alanı var gibi nasıl uğulduyor
bu arada hafta sonu nevşehire geçme durumumuz var ordan da erciyese ama yollar buzlu olur da biz giderken zorlanırsak diye tırsıyorum :18:yarına kadar karar vermem lazım napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?