Kirli Çıkılar )))

sinemaya gitmiştik yukarı bak animasyon filmine çıkışında eve geçiyoruz yolda giderken birden durdu sana bir şey almıştım dur vereyim de aç dedi, bagajdan paketi çıkardı açtım içinden cam bir şekerlik çıktı ama not var kağıtta "senden hayatıma tat katmanı istiyorum" yazıyor sonra da teklif geldi işte pek beklemiyordum

tanışmamıza gelince görücü usulü gibi oldu; aslında aramızda uzaktan akrabalık var ama eşimi yolda görsem tanımazdım kvalidemi ve kpederimi tanırdım bir gün bize çaya gelmek istediklerini söylediler. Gelirken yanlarında eşimi de getirmişler aile ortamında tanıştık sonra bizimkileri aramışlar çocuklar görüşsünler anlaşırlarsa biz evlenmelerini isteriz dediler ama ben reddettim. Çünkü korktum bu ne acele bu ne hız diye eşim arardı görüşelim diye habire bir bahane uydururdum. Belli bir süre sonra babam arayıp teşekkürler sirkencubin istemiyor dedi. Aradan 4 ay geçti ben eşimi aradım hadi sana kahve sözüm vardı ısmarlayım dedim bir gün iş çıkışı buluştuk tabi ailelere bahsetmedik olumlu olursa öyle haber verelim hem süpriz olur diye; sonra baktık biz baya görüşüyoruz ve anlaşıyoruz topu ailelere attık

canım benim sen bana dikkat etmemişsin. kayınvalidemler evde. sabah ve gece giriyorum sadece.
listemde dikkatinizi çeken sadece bebekle ilgili olanlar vardı, hamile kalmak isteyenler ve orada akıllıbıdıkı unutmuştum.
sen unutulmadın hep göynümdesin.
sen de hamile kalamayacagına göre

kocana kahrol düşman al sene bombe de

çok şükür abla Allah razı olsun

farmasi 2 senede anca öğrendi
acaba kaç sene de öğretir
sen doğuştan ekonomistsin
hatta ailecek maşallah oğulların bile bu yaşta sorumluluk sahibi maddi konularda da

ne biliyon ki ha ne biliyon
evlenmeden hamile kalıp kkya konu açıcam belki
hamileyim sevgilim evlenmek istiyo ama ben bağlanmak istemiyorum diye

kov onları gitsinler
seyyahla ilgilencem ben sevgi şefkat göstericem ona de
siz gidin de

Son düzenleme:

senfat'cım kelimesi kelimesine katılıyorum bütün söylediklerine. hele ki facebook daki herkesin filozof kesilmesi beni de bitiriyor
galiba facebook yetişkinlerin de içindeki ergeni ortaya çıkarıyor. kişilerin yüzyüze asla birbirine söyleyemediklerini face den laf sokarak
söylemeye çalışmalarına (papatya nın olayındaki gibi) sinir oluyorum. ben face'den genellikle paylaşım yapmıyorum. sadece sevdiklerimin eklediklerini görüyorum.
bu da bana yetiyor

aslında eşim buraya girdiğimde internette daha rahat ediyo. şimdi kk da takılmasam iş yapacam iş yaparsam bi ucu mutlaka ona bulaşcak o da dizilerini izleyemiyecek falan filan.

ben de çok seviorum burayı geyik topiklerinde takılmam çünkü geyik demek boş laf demek anlamı ve alayani sırf vakit geçirmek için laf kkonuşmak haram..
haa burada da arada boş konuştuığum olmuyor mu oluyor ama amacım boş konuşmak değil en azından diye kendimi avutuyorum
ama internet ve hatta bu site hatta bu topik çok faydalı diye düşünüyorum doğru kullanıldığında.

sen çalışıyomusun peki.
bende ceyiz topiğinde bide burdayım burası hoşuma gidiyo. evli hatunlar var genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…