otomatikman negatif enerji aldığım biri çıktı diyosun haa
bu arada sizler evlenme teklifini nasıl aldınız ya da nasıl tanıştınız..
evlenme teklifini hiççç hatırlamıyorum ama arkadaşım telefon numaramı vermiş eşime benim haberim yokken ve buluşmak istediğini söyldi telefonda..
sonra da nasipmiş işte buluştuk tanıştık evlendik
sevmiyosunuz beni
öpmüyosunuz
günlerdir sesim çıkmıyor esprik bile yapmıyorum
noldu buna ne derdi var demiyosunuz
bi konu görmüştüm kimse beni fark etmedi diye
onun gibi oldum
geçen eva beni görmedi bile aşağıda
o kadar kayboldum içimde, hayatın içinde
ha bu arada listene bile eklememişsin o kadar ümitsiz hayatım benden iyi bi haber beklemiyosun
bence de
görünce üstünü başını paralayabilirim
hem benim akşama çemkirebileceğim kimse de yok
delibocuk
bir daha buralara takılma, çok kıskandım seni. akşama adama dırdır yapma nedenim çıktı
kk ya gelince eşimin sinir olma nedeni:
akşam onunla ilgilenmeyip (ki dogru söylüyor ) akşam sadece çocuk, mutfagın toplanması ve ardından kk. diyor ki engelleyeceğim o siteyi, bir kere yapmıştı. sonra ben başında çok konuşunca aman sen susta, kk yı açayım dedi ve açtı.
ne yazıyor deyince ben bdv bölümünü okuyordum, gördü ıyy falan dedi, nelere takıyor şu kadınlara bak (ki o noktada haklı oldugu konularda var)
bak burda da ne giyseler çekiyorlar falan deyince kendilerini göstermeye pek meraklılar falan diye hoş bulmadı.
sonra benim kirli çıkılık yapmam onun hiç hoşuna gitmiyor, onun alış veriş yapmasına engel oldugum için, onu kısıtladıgımı, cimrilik ! yaptıgımı düşünüyor. tutumlu olmanın ne demek oldugunu bilmeyen savurgan bir tip oldugu için anti pati duyuyor kirli çıkı lafına. en çok da saatlerimi burada harcamama.
ben de dun dedim sunny gibi , bak burda profluk bekleyen bir arkadasımız var, o da tabi tabi dedi. gerçekten bak ne istersen sor spss ile ilgili bilir dedim, tamam dedi.
sonra akıntı, koku bilmem ne gibi bölümler var ya onun böyle şeylerin konuşulması hiç hoşuna gitmiyor.
şimdi düşünüyorum da ben yeni yemekler denediğimde, çocugumla ilgili yeni bir şey öğrendiğimde buradan öğrendiğimi söylemedim. netten tarif aldım falan diyorum, faydalı güzel yönlerini anlatmadım.
bir de diyor ki biz hiç erkekler kulubu diye bir şey kuruyor muyuz, ancak siz kadınlar uğraşırsınız böyle işlerle. açsalar sanki konuşacak bir konuları olur, futbol ve siyaset konuşabilirler sadece, ama biz öyle miyiz her konuda konuşabiliriz. onun da çok sık takıldıgı forumlar var ama böyle arkadaslık, dostluk olmuyor.
akıllıbıdık görüşmekten bahsetmiş, benim diğer topiğimde istanbulda oturan arkadaslar görüşüyordu ve gebelikte çoğunun birbirinde teli vardı (ben de kimsenin yoktu) 2 gun girmeseler ne oldu diye arıyorlardı. arayıp dogum yapanları tebrik ediyorlardı falan. ben doguma giderken kimseyi aramamıştım. iş arkadaslarım bir şey sormak isçin aradıklarında hastanedeyim bile demedim. (suyum gelmişti, acil hastaneye gittim, bir gün anlatırım) yanıma lap topumu aldım. yemek yediğim için 1-2 saat beklemem gerekiyordu ameliyatı, o ara kk ya girip sezeryana gireceğimi falan yazıyordum, eşim de söyleniyordu tabi ki
sen doğuştan ekonomistsin
çok şükür abla Allah razı olsun
farmasi 2 senede anca öğrendi
acaba kaç sene de öğretir
canım benim sen bana dikkat etmemişsin. kayınvalidemler evde. sabah ve gece giriyorum sadece.
listemde dikkatinizi çeken sadece bebekle ilgili olanlar vardı, hamile kalmak isteyenler ve orada akıllıbıdıkı unutmuştum.
sen unutulmadın hep göynümdesin.
sen de hamile kalamayacagına göre
dun konuşulmuş
benim twitter hesabım var ancak hiç kullanmıyorum. bana saçma geldi, şöyleki hyatında hiç müziğini bile dinlemedikleri insanlar için ' türkiye çok önemli bir sanatçısını kaybetti' ya da şehitler için bir sürü tivit atarlar ama aynı gun bir mekanda sazlı sözlü göbek atan resimlerini de facebook da paylaşırlar. ya da 15 yaşındaki ergen dünya hakkında boyundan büyük laflar eder (kendi lafları değildir) o yuzden takip etmiyorum.
facebook ise buraya daha sık girmeye başladıgımdan beri bazı gunler hiç açmıyorum, ihtiyacım olmuyor. orda da herkes filozof gibi laflar edip duruyor, ya da her gece bir mekanda masa doluyken fotolar çekiliyorlar falan. ben daha çok karikatür ve nadiren şarkı paylaşıyorum. gülmeye ihtiyacımız var gibi düşünüyorum. bir de milletin kocasıyla falan boy boy fotolarını yayınlaması bana saçma geliyor. evli kadınların ergen kızlar gibi başını yana eğip 500 tane foto koyması saçma geliyor, birine laf sokmak isteyenin başkasının özlü sözlerini ! paylaşması saçma geliyor. çocugu olanlar ilk anda foto koyuyorlar tamam güzel maşaallah falan yazıyorsun, sonra bıktırıncaya kadar foto ekliyor, beğenmekten yoruluyorum. bir de ayrılma aşamasına kadar gelen aramızda akrabalık bağı olan (akıllıbıdıgın anlattıgı akrabalık derecesi) kişilerin çok mutlu gibi fotolar yüklemesi, bunu da yeni yetme aşıkalr gibi yapmaları saçma geliyor falan falan. çok şükür ki nette takılmak ve sohbet etmek istediğimde burası var. facebooka girdiğimide sohbet bölümü hep kapalıdır, aileme oğlumu oradan gösteriyorum, silmiyorum hesabı ama bugunlerde dondurmak istiyorum. bir de biri demişti okul arkadaslarımı falan sildim diye. ben de görüşmediklerimin çoğunu sildim, bana ne onların ne yaptıgından. sonra kk dan bazı arkadaşlr var, onları da cismi olarak merak ediyordum. 2 si beni ekledi, birini ben ekledim.
buraya takıldıgımdan beri komşulara da cıkmak istemiyorum acaba ne yazacaklar diye merak ediyorum, her paylaşımda yeni bir şeyler öğreniyorum
otomatikman negatif enerji aldığım biri çıktı diyosun haa
ne biliyon ki ha ne biliyon
evlenmeden hamile kalıp kkya konu açıcam belki
hamileyim sevgilim evlenmek istiyo ama ben bağlanmak istemiyorum diye
kov onları gitsinler
seyyahla ilgilencem ben sevgi şefkat göstericem ona de
siz gibi de
itiraf ediyorum benim de var negatif elektirik aldığım hatta şalterlerimi attıran biri
ama meyra değil
yirim abla seni
ne güzel güldün öle
kk ya gelince eşimin sinir olma nedeni:
akşam onunla ilgilenmeyip (ki dogru söylüyor ) akşam sadece çocuk, mutfagın toplanması ve ardından kk. diyor ki engelleyeceğim o siteyi, bir kere yapmıştı. sonra ben başında çok konuşunca aman sen susta, kk yı açayım dedi ve açtı.
ne yazıyor deyince ben bdv bölümünü okuyordum, gördü ıyy falan dedi, nelere takıyor şu kadınlara bak (ki o noktada haklı oldugu konularda var)
bak burda da ne giyseler çekiyorlar falan deyince kendilerini göstermeye pek meraklılar falan diye hoş bulmadı.
sonra benim kirli çıkılık yapmam onun hiç hoşuna gitmiyor, onun alış veriş yapmasına engel oldugum için, onu kısıtladıgımı, cimrilik ! yaptıgımı düşünüyor. tutumlu olmanın ne demek oldugunu bilmeyen savurgan bir tip oldugu için anti pati duyuyor kirli çıkı lafına. en çok da saatlerimi burada harcamama.
ben de dun dedim sunny gibi , bak burda profluk bekleyen bir arkadasımız var, o da tabi tabi dedi. gerçekten bak ne istersen sor spss ile ilgili bilir dedim, tamam dedi.
sonra akıntı, koku bilmem ne gibi bölümler var ya onun böyle şeylerin konuşulması hiç hoşuna gitmiyor.
şimdi düşünüyorum da ben yeni yemekler denediğimde, çocugumla ilgili yeni bir şey öğrendiğimde buradan öğrendiğimi söylemedim. netten tarif aldım falan diyorum, faydalı güzel yönlerini anlatmadım.
bir de diyor ki biz hiç erkekler kulubu diye bir şey kuruyor muyuz, ancak siz kadınlar uğraşırsınız böyle işlerle. açsalar sanki konuşacak bir konuları olur, futbol ve siyaset konuşabilirler sadece, ama biz öyle miyiz her konuda konuşabiliriz. onun da çok sık takıldıgı forumlar var ama böyle arkadaslık, dostluk olmuyor.
akıllıbıdık görüşmekten bahsetmiş, benim diğer topiğimde istanbulda oturan arkadaslar görüşüyordu ve gebelikte çoğunun birbirinde teli vardı (ben de kimsenin yoktu) 2 gun girmeseler ne oldu diye arıyorlardı. arayıp dogum yapanları tebrik ediyorlardı falan. ben doguma giderken kimseyi aramamıştım. iş arkadaslarım bir şey sormak isçin aradıklarında hastanedeyim bile demedim. (suyum gelmişti, acil hastaneye gittim, bir gün anlatırım) yanıma lap topumu aldım. yemek yediğim için 1-2 saat beklemem gerekiyordu ameliyatı, o ara kk ya girip sezeryana gireceğimi falan yazıyordum, eşim de söyleniyordu tabi ki
sunny ablanın kızlara foto yükleyecektim unuttum
2000 yıllık mezar
Eki Görüntüle 597279
neeeeee
2000 yıllık mezardan teyze hortlamış
aaa ne güzelmiş.d
sen arkelogmusun
itiraf ediyorum benim de var negatif elektirik aldığım hatta şalterlerimi attıran biri
ama meyra değil
aaa ne güzelmiş.d
sen arkelogmusun
öleydim ya
ama yapamadıktan sonra
aslında eşim buraya girdiğimde internette daha rahat ediyo. şimdi kk da takılmasam iş yapacam iş yaparsam bi ucu mutlaka ona bulaşcak o da dizilerini izleyemiyecek falan filan.
ben de çok seviorum burayı geyik topiklerinde takılmam çünkü geyik demek boş laf demek anlamı ve alayani sırf vakit geçirmek için laf kkonuşmak haram..
haa burada da arada boş konuştuığum olmuyor mu oluyor ama amacım boş konuşmak değil en azından diye kendimi avutuyorum
ama internet ve hatta bu site hatta bu topik çok faydalı diye düşünüyorum doğru kullanıldığında.
meyraya söylediğimden daha eminim ki ben değilim
öleydim ya
ama yapamadıktan sonra
benim dayımda arkelog. ama şimdi tarih öğretmenliği yapıyor..
oda istemedi öğretmen olmayı baktı olcak gibi deil mecburiyeten oldu..
van a kazıya gitmişlerdi mesela.. kemik altın gibi kıymetli şeyler bulmuşlardı:)
gelirken bizede kçk kçk renkli taşlar getirmişti..
çok zevkli bi iş olsa gerek. yapamasanda eğitimini almanda öyle..
ahmet ümitin, patasa ve vide başka bi kitabındada tabletleri okuyardı çok ilgimi çekmişti:)
benim dayımda arkelog. ama şimdi tarih öğretmenliği yapıyor..
oda istemedi öğretmen olmayı baktı olcak gibi deil mecburiyeten oldu..
van a kazıya gitmişlerdi mesela.. kemik altın gibi kıymetli şeyler bulmuşlardı:)
gelirken bizede kçk kçk renkli taşlar getirmişti..
çok zevkli bi iş olsa gerek. yapamasanda eğitimini almanda öyle..
ahmet ümitin, patasa ve vide başka bi kitabındada tabletleri okuyardı çok ilgimi çekmişti:)
evet çok zevkli
iş gibi değil zaten özellikle de seversen
eskiden öğretmen de oluyorduk benim de formasyonum var
ama artık mümkün değil
okudum patasanayı biz o kadar eğitimli değiliz tablet falan okuyamayız
ama ben çok güzel arazi okurum sonunda gidip kazıcam bi yeri o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?