akşam toplanıp resimleşiyoruz o zaman.beni de arkadaş olarak eklemeyenler eklesin,güzelliğimden mahrum kalmayın dermişim.
şimdi yemek zamanı,işim biter bitmez geliyorum..
meyraa sünnetçi ya
sana bir resim koyar
sen böyleolursun
offffffffffffffffffffff offffffffffffff ya
meyraayı erkek demiştin ya o bakımdan dedim
meyraa sünnetçi ya
sana bir resim koyar
sen böyleolursun
offffffffffffffffffffff offffffffffffff ya
meyraayı erkek demiştin ya o bakımdan dedim
hislerim güçlüdür ama yanılmapayım da yüksektir de de deeeee
nedir bu eva ile meyraa arasında iletişim gibi görünen iletişimsizlik sanki bir kaçıyor diğeri kovalıyor gibi
oooooooooooooooo evaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak birde kırmızyla yazılı kısmı var mesajın
sadece öyle hissettim dedim senin yazdıkların öyle bir izlenim bıraktı
sonuçta herkes okudugu herşeyden her türlü anlamı çıkarabilir de hiçbirşey anlamayabilirde
eeeeeee nerde kalmıştık ne konuşuyordunuz ben her girdiğimde en az 20ye yakın sayfa okuyorum maşallah muhabbet almış gidiyor
seyyahın yoklugu dikkatimi çekti hayırdır inaşallah komşuya gidicem dedi kayboldu
hislerim güçlüdür ama yanılmayım da yüksektir de de deeeee
nedir bu eva ile meyraa arasında iletişim gibi görünen iletişimsizlik sanki bir kaçıyor diğeri kovalıyor gibi
bana gün yeni aydın oluyo hava da kararmış amaçok yoğun bi nöbetti gece sokaklarda hasta aramakla geçti
otobüse bindiğim andan beri uyuyorum selin seni rüyamda gördüm oğlunun ismini tutku ömer koymuşsun
Hz. Ömer gibi güçlü yürekli olsun diyorsun :)) gerçekte görmediğim insanları rüyamda da görmeye başladım tam oldu :)
zaten kendini çırağanda isfehanda falan görüyodun
tam oldu
oldun sen olduuuuuuuuuun
hohohooooyt
erkeke bak be
ya bi erkek yaptırıcan bana
ya da damat aldırıcan oğlunu farmasi
yarın işlemleri tamamlayalım da bakırköye yatışımı yapsınlar madem
seyyah beni ziyarete gel düşünen adamın yanından dön köşeyi karşıdaki bankta oturan benim
anaaaa,aramızda erkek mi varmış? :))
hiç sanmam,hangi erkek,kadınsal sohbetlere dayanabilir ki? :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?