Kirli Çıkılar )))

canlarım benim...
hepinize güzel iltifatlarınız için çok ama çokkkk teşekkür ederim...
valla çok şımardım...hem güzelim, hem gencim, hem fitim...hem nazar boncuklarım da gelmiş...
çok fazla yorum geldiği için hepinizi ismini ayrı ayrı yazamadığım için çok özür dilerim.......
fotoğraflarım biraz daha dursun. sonrasında silerim artık.......
farmasi çocukların çok tatlılar ve cin gibiler maşallah..
rabbim nazarlardan saklasın....

arkada bi bıdık gördüm sankiii

ama ben iki resmi de büyük oğlan sandım biri küçük müü

aynı benn
ama ben sadece ilkokulda değil üniverste dahiil hiç bi zaman yazılanı yetiştiremedim.
sonra da saldım çayıra

anacımm dağılmazmıısnz burdan siz gelirim giderim bir sürü sey yazılmıs aaa yetisemıyoruz amma konuscanız varmıs dılınz sişmiş sızınn

farmasicim oğlun cok tatlı buyumusler Allh bagıslasın ben onları önceden görmüstüm kılo verme surecındeyken

gecmıs okuyorum habıree

seyyahcım canını sıkma Allh kerımdır .yarına neyle dogacagımızı bılmıyoruzz

delıbocuk senınde evlılk teklıfın ne guzelmış valla herkese nasıp olmaz benım de eşim evlilk teklıf etmedı öle uzaktan hoşlandık gorusmek ıstedı 5 ay gıbı bır sure peşimdeydı sonra bulustuk sonra gunler gunler kendılıgınden gelıstı.

benımkıde pek romantık sayılmaz da ... ama ben o bahsettıgınz cıcekten takıdan hoşlanan kişilerdenımm kurutupsaklarım yapraklarını

selincim emınım sen mukemmel bır anne olcaksınnn canımm

aklıma teletubby ler geldi

sabah da radyo programında kadının birisi eşinden için kocişko diye bahsediyordu radyocu çok garipsedi ama kk da kociş diyenler olduğunu bildiğim için bana sıradan geldi

ay ikinize de çok güldüm
bu arada son 17 sayfa
yetişcem inşallah
doğalgaz 265 gelmiş, salonu da yakmıyoruz üstelik, kapalı duruyor

beni karıştırma
ben kaldırmasını beceremedim, sonrada dedim kızlar görüyor
inceleseydim bulup kaldıracaktım
hem gizem olurdu

hahahahahahaahah
nereden olacak
büyüğü pazardan
küçüğü çingen çadırından aldık

hehe kesin sevimsiz bizi yener..

yenerim tabi.
benim göbüşüm (bu kulüp için uygun olsun) sizi yener
ben sizden önce hamiş oldum çünkü
kelimelere bak yav, önceden çok gülerdim
eşim de görmüş bu kelimeleri, dalga geçiyor
haftaya cuma 32 haftalık raporumu alıp devam etcem okula inşallah.

bi de şu dikkatimi çekti
loveli ders aralarında falan gelip sürekli temizlik yapıyor
selin de maşallah geri kalmıyor hiç temizlikten
ben de boş kalınca hep mutfakla ilgili bir şeyler yaparım
pasta, börek, artık Allah ne verdiyse.

kızlar ben yazdan kabak tarator yapıp buzluğa atmıştım taze taze kışın yeriz die:)))
önce nası yaptıgımı anlatim
3 kilo kabak aldım aldıgımda kilosu 750 kuruş muydu neydi?
sonra bu 3 kilo kabağı rendeledim süzgece koydum suyunu süzüldü 2-3 saat kadar sonra 1 çay bardağı ayçiçek yağda teflon tencerede bu kabakları soteledim baya baya suları çekildi sotelendiler sonra bunları soguttum poşetlere 3 yemek kaşığı olcak şekilde ayırdım incecik tezgah üstüne yayıp dondurucuya kaldırdım böylece yer kaplamıyo:)))5-6 poşet çıktı yane:))
3 kilo fazla gözüküo ama suyu süzülüp sotelenince 3/1 i kalıo neyse 2 demetde dereotunu yıkayıp doğrayıp poşetleyip tartora kışın koymak üzere dondurucya attım:))
bugün birini çıakrdım sabahtan buzu çözüldü süzgece koydumki buzlu suyu aksın diye:))) az önce tavaya 2 damla yağ damlattım minik bi tavam var onda soteledim suyu sabahtan beri süzülmüştü:)))) tam altını kapatmadan öncede donmuş dereotunu attım içine 1-2 dk öle çevirdim çıkardım tabaga aldım üstünede çırpılmış 3 kaşık yogurt döktüm aslında sarımsaklısı nefis oluyo ama sarımsak şu an mideme dokundugu için ben sarımsaksız yaptım üstünede pul biberle süsledim tadı yazınkinin aynısıydı ne koku ne tat ne bişe hiçbir değişim yoktu ...
misafir geldiğinde çok çok kolay bi meze yada işten gelindiğinde 5 dk. da hkazır yiycek evde salatalık malzeme yoksa ortmak için salata kıvamında güzel bişe.
kesinlikle tavsiye ederim

maşallah bu nasıl bir hamaratlıktır...ayakta
arkadaşlık isteğini kabul ettim canım...

maşallah bu nasıl bir hamaratlıktır...ayakta
arkadaşlık isteğini kabul ettim canım...

ya deme öle uatnıorum ama:))))

ben bunları deneye deneye buldum çok hoşuma gidio mutfakla uğraşmak:))

hele hele yazın kışlık bişeler yapmak inanılma mutlu oluorum:)) huzur buluorum hobi diyebiliriz:)))

ay kızlar..sayenizde bugün uötum da uçtum...hemcinslerimden böyle iltifatlar almak...en son aldığım yorumum genç kız gibi olmam....34 yaşında genç kız gibi gösteriyorsam ne mutlu bana...hepinize

farmasi kuzularına bayıldıııımmm.allah hayırlı,uzun ömür nasip etsin.benim için şöyle öpüver tombiş yanaklarından.maşallah.
ben de bir pozcuk koydum resmimi.benim çekincem yok,eşim asla karışmaz,müdahale etmez.ee biz eski evliyiz tabi,tazeyken kıskançlıklar daha çok oluyor.bulabildikçe koyarım resim.
papatya ama gerçekten yaşını göstermiyorsun.
selin hamarat hamile,bravo sana.sana da takayım bir boncuk.

Son düzenleme:

teşekür ederim canım. ben de seni çok beğendim. çocuklarının arası kaç yaş..merak ettim...allah bağışlasın...

ömer mi? hiç aklıma bile gelmeyen bi isimdi ama severim ömer ismini:)) ne bilim ya kafamı karıştırma kız:)))

ay kızlar..sayenizde bugün uötum da uçtum...hemcinslerimden böyle iltifatlar almak...en son aldığım yorumum genç kız gibi olmam....34 yaşında genç kız gibi gösteriyorsam ne mutlu bana...hepinize

evet canım çok genç gösteriyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…