- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
arkada bi bıdık gördüm sankiii
ay okuyorum okuyorum bitmiyor
hep geride kalıyorum biliyorum
ilkokulda da öğretmenin yazdırdıklarını yetiştiremezdim
hep arkadaşıma bakıp yazardım
öyle olunca da verimli bi öğrenme olmuyordu.
sonradan kırdım zincirlerimi
aklımda kalanları yazayım bari
selin hayırlı olsun, oğluşun olcakmış
bir de ıslak kurabiyeden bahsedilmiş
ben de istiyorum yaaa
ben niye kimsenin albümünü filan göremiyorum ya
karanfilce kk da öğrendiğim bikaç şey var
hamileye hamiş
kocaya kociş
hamileler arasındaki mmuhabbetlerde göbek tokuşturmak falan yarıldım geçenlerde bunu görünce:)))
daha biz senle göbüşlerimizi tokuşturcaz hatta sevimsizide alırız kiminki kırılmaz en son kalırsa o kazanır ona göre torpil morpil yok:)))
aklıma teletubby ler geldi
sabah da radyo programında kadının birisi eşinden için kocişko diye bahsediyordu radyocu çok garipsedi ama kk da kociş diyenler olduğunu bildiğim için bana sıradan geldi
avatardakini sonradan bilerek ve isteyerek koydum bikerem
istemeyen onu koymaz arkadaşa özel yapar hatta daha da titizlenirse 5 dakka sonra siler karanfilin bıdığın sunny'nin vs yaptığı gibi
farmasi senfat ben vs birçok arkadaş da koyduktan sonra kaldırmadık
farmasi senin ufak oğlan nedir öyle allah aşkına
nerden aldınız
ilk resme bayıldım bakışlara bak beeee
çok komik çok şirin bişi
sanırım babasına benziyo çocuklar
ama eminim ufağın bakışları aynı seeeeeeen
arkada bi bıdık gördüm sankiii
ama ben iki resmi de büyük oğlan sandım biri küçük müü
hehe kesin sevimsiz bizi yener..
pepeti papatya sağolsun kızlar
kızlar ben yazdan kabak tarator yapıp buzluğa atmıştım taze taze kışın yeriz die:)))
önce nası yaptıgımı anlatim
3 kilo kabak aldım aldıgımda kilosu 750 kuruş muydu neydi?
sonra bu 3 kilo kabağı rendeledim süzgece koydum suyunu süzüldü 2-3 saat kadar sonra 1 çay bardağı ayçiçek yağda teflon tencerede bu kabakları soteledim baya baya suları çekildi sotelendiler sonra bunları soguttum poşetlere 3 yemek kaşığı olcak şekilde ayırdım incecik tezgah üstüne yayıp dondurucuya kaldırdım böylece yer kaplamıyo:)))5-6 poşet çıktı yane:))
3 kilo fazla gözüküo ama suyu süzülüp sotelenince 3/1 i kalıo neyse 2 demetde dereotunu yıkayıp doğrayıp poşetleyip tartora kışın koymak üzere dondurucya attım:))
bugün birini çıakrdım sabahtan buzu çözüldü süzgece koydumki buzlu suyu aksın diye:))) az önce tavaya 2 damla yağ damlattım minik bi tavam var onda soteledim suyu sabahtan beri süzülmüştü:)))) tam altını kapatmadan öncede donmuş dereotunu attım içine 1-2 dk öle çevirdim çıkardım tabaga aldım üstünede çırpılmış 3 kaşık yogurt döktüm aslında sarımsaklısı nefis oluyo ama sarımsak şu an mideme dokundugu için ben sarımsaksız yaptım üstünede pul biberle süsledim tadı yazınkinin aynısıydı ne koku ne tat ne bişe hiçbir değişim yoktu ...
misafir geldiğinde çok çok kolay bi meze yada işten gelindiğinde 5 dk. da hkazır yiycek evde salatalık malzeme yoksa ortmak için salata kıvamında güzel bişe.
kesinlikle tavsiye ederim
maşallah bu nasıl bir hamaratlıktır...ayakta
arkadaşlık isteğini kabul ettim canım...
farmasi kuzularına bayıldıııımmm.allah hayırlı,uzun ömür nasip etsin.benim için şöyle öpüver tombiş yanaklarından.maşallah.
ben de bir pozcuk koydum resmimi.benim çekincem yok,eşim asla karışmaz,müdahale etmez.ee biz eski evliyiz tabi,tazeyken kıskançlıklar daha çok oluyor.bulabildikçe koyarım resim.
papatya ama gerçekten yaşını göstermiyorsun.
selin hamarat hamile,bravo sana.sana da takayım bir boncuk.
bana gün yeni aydın oluyo hava da kararmış amaçok yoğun bi nöbetti gece sokaklarda hasta aramakla geçti
otobüse bindiğim andan beri uyuyorum selin seni rüyamda gördüm oğlunun ismini tutku ömer koymuşsun
Hz. Ömer gibi güçlü yürekli olsun diyorsun :)) gerçekte görmediğim insanları rüyamda da görmeye başladım tam oldu :)
teşekür ederim canım. ben de seni çok beğendim. çocuklarının arası kaç yaş..merak ettim...allah bağışlasın...
ay kızlar..sayenizde bugün uötum da uçtum...hemcinslerimden böyle iltifatlar almak...en son aldığım yorumum genç kız gibi olmam....34 yaşında genç kız gibi gösteriyorsam ne mutlu bana...hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?