Kirli Çıkılar )))

senfat ve ilgilenen tüm arkadaşlar için

https://www.change.org/tr/kampanyal...-getirilen-sınırlama-kararının-geri-çekilmesi

Kültür Bakanlığı: Müze kartlara getirilen sınırlama kararının geri çekilmesi

özellikle Arkeoloji alanındaki öğrenciler, akademisyenler için hem ilgi hem de çalışma alanı olan; arkeoloji ile tarih meraklıları, yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdikleri müzelere girişe yönelik sınırlamaları içeren yasanın geri çekilmesi gerekmektedir. Bir devletin kendi vatandaşlarının sanatsal faaliyetlerine destek vermesi gerekirken, bu kadar köstek olmaması gerekir.
Arkeoloji, Sanat Tarihi vb. öğrencilerinin ve ilgilenenlerin çalışma alanları sayılan müzelere yılda birçok kez gittikleri göz önünde bulundurulduğunda, bu yasa ile onların sırtından para kazanılacağı gerçeği ortaya çıkmaktadır. Herkesin bu konuda duyarlı olması ve gereken tepkiyi göstermesi gerekmektedir

trator amasyanın (selininlerin) yöresel yemeği
bir de portakallı ördek yaparlar
mango papaya avakado en sevdikleri meyveler

selin, senfat, allah da sizi güldürsün.
gece gece öyle güldüm ki eşim bana böyle baktı noluyo diye

Herkese günaydınnnnnnn.... Bereketli, mutlu, huzurlu, hayırlı bir gün olur inşallah.

günaydın geveze kuşlar.
neetttiniz öyle bıcır bıcır,bu topik 1000 sayfayı bulana kadar kaç ay geçti,şimdi 1 ayda 700 sayfa olmuş.
yok anam yok bu kızlara kota getir farmasi.
karanfilce kurabiyelerini şerbete batırdın mı,ıslak kurabiye demişsin.ben de yaparım arada hindistan cevizi çok yakışıyor,çocuklar bayılır.
dün benim de canım tatlı çekti.elmalı tart yaptım,baktım bu sabah yarısından çoğu bitmiş.akşam çayın yanına illaki bir şeyler arıyor benimkiler.

bu oğlan fizik olarak evaya ait olabilir ama huy olarak bana çekmiş bakmayın öyle gidip yönetimi basacam çemkirecem laflarıma ben cadı biri değilim

ons sakin başlamış USD de hafif düşüş olmuş oysaki çıkması gerekmiyor mu? :44:
bu arada dün su faturam gelmiş 32 lira suyu istikrarlı harcıyorum artık

günaydın bayanlar....
şeyyy,ben yeniyim de.Beni de aranıza alır mısınız? Hanım hanımcık,uslu bi kızım.Hiç yaramazlık yapmam.Sizlere saygıda kusur etmem.Ha,ne dersiniz?

:)))
geçmişe şööööyle bi göz attım da,baktım laf yetiştiremiycem,dedim sil baştan yapayım..... :)))))

evaaaaaa,canım, benim mesai 17:00 de bitiyor...sonrasında yazdıklarınızı görmedim ki artık geceleri misafir olarak bile uğrayamıyorum size,vakit yoooook... :)
farmasiiiiii,owwwwwww,arkadaşların gözünden kaçmış, ama benden kaçmadı son mesajın,haberin olsun..... :))))

gene nolmuş yahuuu:26::26:

günaydınlar
hayırlı günler efenim herkeşlere

elektrik faturam gelmiş 238 lira klimayı çok çalıştırmıyoruz çamaşır makinesini de belli günlerde 3 makşne olacak şekilde çalıştırıyorum bulaşık makinesi 2 günde 3 günde bir çalışıyor büyükleri koymadığımdan dolmuyor şofben açık kalıyor sigortası bazen su soğuk olduğunda üşümeyim diye sıcağa çeviriyorum o mu bu kadar yükselten şimdi klimasız oturuyorum ben o kadar dikkat ediyorum eşim bana faturana bak dedi sanki müsrifim çok canım sıkıldı yemek istemedi kahvaltı yapalım dedi ben de özeneyim dedim oğlana söylüyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oğlum sor bakalım anana yarına yetişir mi yoksa biz acımızdan ölelim mi bıraktım ben de özenmeyi koydum kahvaltıyı üzüldüm yaa
ben tasarruf diye didineyim yine yaranamayım ya
neyse ben gidiyorum okula günaydın bu arada canlar keyfim yok bugün pazar yapmamaız lazım ama her pazar alışverişi canımın sıkılması demek evimize yakın pazar yok kvnin ordakine gidiyoruz eşimin söylenmesiyle tabi yarın da annemler gelecek toparlanmama lazım neyse okula gidip iki top oynayayım da kendime geleyim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese mutlu huzurlu sabahlar

seyyahalemi arkadaşın gerçekten nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen tiplerdenmiş

loveli fatura baya kabarık olmuş canım ya Allah kolaylık versin

banu ben bunlara günlük sadece sabah öğlen akşam 2 şer ara öğünlerde de 1 er tane olmak üzere toplam kişi başına günlük 8 mesaj yazma kotası getirecemmmmmmmmmmmm

meyraa ons iki gündür ne öldürdü ne güldürdü resmen süründürdü ya

bir atraksiyon lazım :)))))))))))))

loveli faturan coşmuş :18:biz bu aralar pek pazara gidemiyoruz daha çok buzluktan takılıyoruz bugün de eşimin ananesi yemeğe davet etti ama gidemeyeceğiz akşama
pilates seansım var.
farmasi dünkü menün süpermiş hindi filan yine benim bir haftalık yemeğimi pişirmişsin

ama ben çatlarııııııııııııııım:26:

seyyahalemi arkadaşın gerçekten nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen tiplerdenmiş

loveli fatura baya kabarık olmuş canım ya Allah kolaylık versin
:
farmasicim klimayla ısınıyoruz ya o yükseltiyor işte ben hep o civarlada ödüyorum
hele oğlan doğduğu sene 350leri gördük
inan oğlan uyuyunca kapatıyoruz sabah ben çalıştırmıyorum eşim öğle geldiğinde oğlan uyumuş olduğundan açmıyor akşam işte 1- 2 saat açılıyor
mutfak kısmındaysak kapalı her daim kapalı ama fatura kabarık

akıllı sayaç hakkında bilginiz var mı kızlar ya

bak şimdi eşine kızarım ama.
elini prize sokup cereyanla beslenmiyorsun heralde.
ne demek faturana bak.
neyse seni de kışkırtmayayım.
benim elektirik 110
d.gaz 310 gelmiş,ben ne yapayım şimdi.
üstelik merkezi sistem olduğundan üşüyünce ben de klimayı açıyorum,eşime elektrik çok gelmiş ,ama klimayı açıyorum,ondan herhalde dedim.açacaksın tabii,sakın hasta olamayın açmayıp ta dedi.bu yeni nesil erkekler çok meraklı eşine laf söylemeye.

loveli boşver canım
erkek denen varlığa 3 maymunu oynayacan
duymayacan görmeyecen işitmeyecen
sanki sen koynuna alıp yattın klimayı kendi ısınmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…