ah karanfilceöm ah:))) nasıl bilmezsin taratoru:))) bak senfatcım nasıl güzel açıklamış biz amasyada her hafta av partisi düzenleriz sonra ördek avlayıp şenlik düzenleyip o şenliklerde portakallı ördek yeriz
portakallı ördekde taratorsuz olurmu hiç? cık olmaz
sonra bale festivaleri olur klasik müzük eşiliğinde papaya mangı yeriz
avakodo yuda lir çalan güzel amasyalı kızlara bakarken yeriz:)))
senfat öldürdün beni gece gece ....
karanfilecim: tarator aslında bi sosun adı fakat genel anlamda yogurtla yapılan sotelenmiş şeylerede tarator denir
mesela havuçları rendeleyip az yagda soteleyip içine ceviz katarsın bide mayonez ve yogutla karıştırırsın ya o havuç taratordu mesela
yada kırmızı biber tarator,kabak tarator gibi:)))
trator amasyanın (selininlerin) yöresel yemeği
bir de portakallı ördek yaparlar
mango papaya avakado en sevdikleri meyveler
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrr
adamım beni çağırıyorrrrrrrrrrrrrrr
Yeni nesil kızlar çook nazlı çok :) - YouTube bu da sirkeci ile evanın çocukları
eva bu oğlan olsa olsa senin olur sarışın yakışıklı ve kendini sevdirmek için bıkıp usanmadan uğraşıyo
kız fena ama
bu oğlan fizik olarak evaya ait olabilir ama huy olarak bana çekmiş bakmayın öyle gidip yönetimi basacam çemkirecem laflarıma ben cadı biri değilimYeni nesil kızlar çook nazlı çok :) - YouTube bu da sirkeci ile evanın çocukları
eva bu oğlan olsa olsa senin olur sarışın yakışıklı ve kendini sevdirmek için bıkıp usanmadan uğraşıyo
kız fena ama
günaydın bayanlar....
şeyyy,ben yeniyim de.Beni de aranıza alır mısınız? Hanım hanımcık,uslu bi kızım.Hiç yaramazlık yapmam.Sizlere saygıda kusur etmem.Ha,ne dersiniz?
:)))
geçmişe şööööyle bi göz attım da,baktım laf yetiştiremiycem,dedim sil baştan yapayım..... :)))))
evaaaaaa,canım, benim mesai 17:00 de bitiyor...sonrasında yazdıklarınızı görmedim ki artık geceleri misafir olarak bile uğrayamıyorum size,vakit yoooook... :)
farmasiiiiii,owwwwwww,arkadaşların gözünden kaçmış, ama benden kaçmadı son mesajın,haberin olsun..... :))))
seyyahalemi arkadaşın gerçekten nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen tiplerdenmiş
loveli fatura baya kabarık olmuş canım ya Allah kolaylık versin
banu ben bunlara günlük sadece sabah öğlen akşam 2 şer ara öğünlerde de 1 er tane olmak üzere toplam kişi başına günlük 8 mesaj yazma kotası getirecemmmmmmmmmmmm
farmasicim klimayla ısınıyoruz ya o yükseltiyor işte ben hep o civarlada ödüyorumseyyahalemi arkadaşın gerçekten nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen tiplerdenmiş
loveli fatura baya kabarık olmuş canım ya Allah kolaylık versin
:
elektrik faturam gelmiş 238 liraklimayı çok çalıştırmıyoruz çamaşır makinesini de belli günlerde 3 makşne olacak şekilde çalıştırıyorum bulaşık makinesi 2 günde 3 günde bir çalışıyor büyükleri koymadığımdan dolmuyor şofben açık kalıyor sigortası bazen su soğuk olduğunda üşümeyim diye sıcağa çeviriyorum o mu bu kadar yükselten şimdi klimasız oturuyorum ben o kadar dikkat ediyorum eşim bana faturana bak dedi sanki müsrifim çok canım sıkıldı yemek istemedi kahvaltı yapalım dedi ben de özeneyim dedim oğlana söylüyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oğlum sor bakalım anana yarına yetişir mi yoksa biz acımızdan ölelim mi bıraktım ben de özenmeyi koydum kahvaltıyı üzüldüm yaa
ben tasarruf diye didineyim yine yaranamayım ya
neyse ben gidiyorum okula günaydın bu arada canlar keyfim yok bugün pazar yapmamaız lazım ama her pazar alışverişi canımın sıkılması demek evimize yakın pazar yok kvnin ordakine gidiyoruz eşimin söylenmesiyle tabi yarın da annemler gelecek toparlanmama lazım neyse okula gidip iki top oynayayım da kendime geleyim
elektrik faturam gelmiş 238 liraklimayı çok çalıştırmıyoruz çamaşır makinesini de belli günlerde 3 makşne olacak şekilde çalıştırıyorum bulaşık makinesi 2 günde 3 günde bir çalışıyor büyükleri koymadığımdan dolmuyor şofben açık kalıyor sigortası bazen su soğuk olduğunda üşümeyim diye sıcağa çeviriyorum o mu bu kadar yükselten şimdi klimasız oturuyorum ben o kadar dikkat ediyorum eşim bana faturana bak dedi sanki müsrifim çok canım sıkıldı yemek istemedi kahvaltı yapalım dedi ben de özeneyim dedim oğlana söylüyor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı oğlum sor bakalım anana yarına yetişir mi yoksa biz acımızdan ölelim mi bıraktım ben de özenmeyi koydum kahvaltıyı üzüldüm yaa
ben tasarruf diye didineyim yine yaranamayım ya
neyse ben gidiyorum okula günaydın bu arada canlar keyfim yok bugün pazar yapmamaız lazım ama her pazar alışverişi canımın sıkılması demek evimize yakın pazar yok kvnin ordakine gidiyoruz eşimin söylenmesiyle tabi yarın da annemler gelecek toparlanmama lazım neyse okula gidip iki top oynayayım da kendime geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?