bak şimdi eşine kızarım ama.
elini prize sokup cereyanla beslenmiyorsun heralde.
ne demek faturana bak.
neyse seni de kışkırtmayayım.
benim elektirik 110
d.gaz 310 gelmiş,ben ne yapayım şimdi.
üstelik merkezi sistem olduğundan üşüyünce ben de klimayı açıyorum,eşime elektrik çok gelmiş ,ama klimayı açıyorum,ondan herhalde dedim.açacaksın tabii,sakın hasta olamayın açmayıp ta dedi.bu yeni nesil erkekler çok meraklı eşine laf söylemeye.
valla doğru demin açtım klimayı iki dk hahahaa ceza verdim kocama
bazen olmuyor be seyyah 3 maymun ümmüğünü sıkası geliyor bazen insanın
eşim allah var çok iiyi biri huyu güzeldir ama bu iğnelemeleri yok mu öldürür adamı
dünkü menüye bir gün önceki yoğurtlu kabak salatamı yapmamıştım onu eklemiştim bir deloveli faturan coşmuş :18:biz bu aralar pek pazara gidemiyoruz daha çok buzluktan takılıyoruz bugün de eşimin ananesi yemeğe davet etti ama gidemeyeceğiz akşama
pilates seansım var.
farmasi dünkü menün süpermiş hindi filan yine benim bir haftalık yemeğimi pişirmişsin
çatlaaaaaaaaaaaaaama ben çatlarııııııııııııııım:26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl okuduysam aceleyle '' faturana bak'' kısmını algılayamamışımfarmasicim klimayla ısınıyoruz ya o yükseltiyor işte ben hep o civarlada ödüyorum
hele oğlan doğduğu sene 350leri gördük
inan oğlan uyuyunca kapatıyoruz sabah ben çalıştırmıyorum eşim öğle geldiğinde oğlan uyumuş olduğundan açmıyor akşam işte 1- 2 saat açılıyor
mutfak kısmındaysak kapalı her daim kapalı ama fatura kabarık
akıllı sayaç hakkında bilginiz var mı kızlar ya
bak şimdi eşine kızarım ama.
elini prize sokup cereyanla beslenmiyorsun heralde.
ne demek faturana bak.
neyse seni de kışkırtmayayım.
benim elektirik 110
d.gaz 310 gelmiş,ben ne yapayım şimdi.
üstelik merkezi sistem olduğundan üşüyünce ben de klimayı açıyorum,eşime elektrik çok gelmiş ,ama klimayı açıyorum,ondan herhalde dedim.açacaksın tabii,sakın hasta olamayın açmayıp ta dedi.bu yeni nesil erkekler çok meraklı eşine laf söylemeye.
günaydın bayanlar....
şeyyy,ben yeniyim de.Beni de aranıza alır mısınız? Hanım hanımcık,uslu bi kızım.Hiç yaramazlık yapmam.Sizlere saygıda kusur etmem.Ha,ne dersiniz?
:)))
geçmişe şööööyle bi göz attım da,baktım laf yetiştiremiycem,dedim sil baştan yapayım..... :)))))
evaaaaaa,canım, benim mesai 17:00 de bitiyor...sonrasında yazdıklarınızı görmedim ki artık geceleri misafir olarak bile uğrayamıyorum size,vakit yoooook... :)
farmasiiiiii,owwwwwww,arkadaşların gözünden kaçmış, ama benden kaçmadı son mesajın,haberin olsun..... :))))
çatlaaaaaaaaaaaaa
çatlamadan durmayı öğretecem sana
ağzın dursa başka yanından ses gelmez değil mi ?[/B]
[/B]
sorma yaaa farmasi....
hiç olmazsa şöööyle bi, 1700 dolara dayansa da ons,son dönemde tl. ile aldığımız altınları elden çıkarsak....
sonra tekrar hoooooop 1620...
nasıl ama? :))))
karı falan geçtim de,zarar da olsa, insin, çıksın,fırlasın,bayılsın,hatta hattaa ölsün,heyecan olsun istiyor insan.... :))))
burda çok güzel bir espri vardı
herkes kaçırdı mı
böle mi okuyosunuz geçmişi bi de okuyoz okuyoz diyosunuz
benimle tanışırsa çocuğa yazık olurmuş yaaa
bunu söyleyen de benim arkadaşım çocuğun değil yani
seyyahalemi hakikaten arkadasin cok buyuk bir pot kirmis,arkadas dedigin bu kadar acimasiz konusmamali,seni yiyi tanidigini dusuynuyorum,oyle ise bilmeli senin yureginin guzelleigini...ben olsam ustelerdim tanistir diye..hihhhhh,niyeyse bazilari melek takiliyor ....bosver uzulmeye degmez...
yok canım güldüm geçtim
ne üzülcem
bak bak bak kendin gülmüş geçmişsin biz gülüp geçince yetmiyor ama
he
yerlere yattım gülmekten öldüm
taaaaaam mı
oldu muuuuu
kizlarrr gunaydin hepinize..gerci oglen oldu ama...esim ise gitti ben evi toplayacam birzdan,ev temiz aslinda ama genede soyle bir seyler yapip oyalanmam lazim....bu arada okurkekn cok guluyorum size,komiksiniz yaa seviyorum sizi..ben öyle herkese laf yetistirmeyi beceremedigimden ara ara bir kac kisiye yaziyorum o kadar....biraz usengecim bu konuda...
bu arada farmasi.....iki yakisikli oglunada kocaman bir masallah diyorumm..cok tatlilar masallah..gelecegin beyeefendileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?