Kirli Çıkılar )))

valla doğru demin açtım klimayı iki dk hahahaa ceza verdim kocama
bazen olmuyor be seyyah 3 maymun ümmüğünü sıkası geliyor bazen insanın
eşim allah var çok iiyi biri huyu güzeldir ama bu iğnelemeleri yok mu öldürür adamı

o zaman canım sen bi dahaki ay sonuna kadar yerli yersiz açıyosun klimayı
dayıyosun 500 lira faturayı
sonra aydan aya düşürüyosun yavaş yavaş
bak nasıl eşin senle gurur duyuyor idareli karım benim düşürüyor faturayı diye

dünkü menüye bir gün önceki yoğurtlu kabak salatamı yapmamıştım onu eklemiştim bir de

mutfak işlerini çok seviyorum ben ya

ama ben çatlarııııııııııııııım:26:
çatlaaaaaaaaaaaaa

çatlamadan durmayı öğretecem sana

ağzın dursa başka yanından ses gelmez değil mi ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl okuduysam aceleyle '' faturana bak'' kısmını algılayamamışım
ççok kızdım enişteye
evet erkeklerin bazen densiz söylemleri olabilir hiçççççççççççççççç takılıp kalma oralara
işime geleni duyar gelmeyeni tınlamam bile

bizimkisi de 118 tl gelmiş
aferin bize 130 -150 derken 118
tabi kış olunca benim adamın her akşam ve sabah elektrikli şofbenle duş alması bitti
gömlek ütüleri bitti
hemen fatura yansıdı

hoşgeldin hanımkızım :))

loveli ben akıllı sayaç kullanmıyorum ama tandıklarımdan bildiğim kadarıyla 3 tarifesi oluyor normal pahalı ucuz diye akşam5-10 arası pahalı; gece 10 dan sabah 6 ya kadar ucuz tarife gündüz saatleri de normal işte yani hadi bulaşık çamaşır makinesini 10-6 arasına ayarlayabilrsin ama klimayı o zamana göre ayarlayamazsın ki

kızlar bize elektirik Allh artırmasın 60 tl gelir en fazla su enerjiden kullanırız ısınmada ayrı apartman aidatından ödenir . bu ay su çok çünkü 4 aydır ödemedik neden hep fatura yı kaybettik abone nosu olmadı kapıda yazaanda internete girince eksik oldu aylık 40 falandan su 150 falan olacak sanırım

sorma yaaa farmasi....
hiç olmazsa şöööyle bi, 1700 dolara dayansa da ons,son dönemde tl. ile aldığımız altınları elden çıkarsak....
sonra tekrar hoooooop 1620...
nasıl ama? :))))
karı falan geçtim de,zarar da olsa, insin, çıksın,fırlasın,bayılsın,hatta hattaa ölsün,heyecan olsun istiyor insan.... :))))

bu dilekler inşallah gerçek olur

ayrıca heeeee valla insan aynen öyle istiyor baydı beni burada

ama ben ümitliyim,yarın için...
son dönemde, klasik cuma yükselişleri yerine,düşüşlere sahne olan ons,yarın tekrar yükselişe geçecek... :))
md......(tavsiye,düşünceye dönüştü :) )

seyyahalemi hakikaten arkadasin cok buyuk bir pot kirmis,arkadas dedigin bu kadar acimasiz konusmamali,seni yiyi tanidigini dusuynuyorum,oyle ise bilmeli senin yureginin guzelleigini...ben olsam ustelerdim tanistir diye..hihhhhh,niyeyse bazilari melek takiliyor....bosver uzulmeye degmez...

yok canım güldüm geçtim
ne üzülcem

kizlarrr gunaydin hepinize..gerci oglen oldu ama...esim ise gitti ben evi toplayacam birzdan,ev temiz aslinda ama genede soyle bir seyler yapip oyalanmam lazim....bu arada okurkekn cok guluyorum size,komiksiniz yaa seviyorum sizi..ben öyle herkese laf yetistirmeyi beceremedigimden ara ara bir kac kisiye yaziyorum o kadar....biraz usengecim bu konuda...

bu arada farmasi.....iki yakisikli oglunada kocaman bir masallah diyorumm..cok tatlilar masallah..gelecegin beyeefendileri...

bende buna benzer bir konu açmıştım ama burda bir sürü katılan varmış benide aranıza alın kızlarhaftaya maaşımı alıcam ve artık ciddi ciddi altın biriktirmek istiyorum sadece 2 kıtır çeyreğim var

Allah razı olsun canım benim

Allah hepimizin evladına her konuda hep iyi , güzel ,doğru olan ne varsa onu yaşamayı nasip etsin inşaallah

bizleri evlatlarımızla, evlatlarımızı da bizlerle terbiye etmesin inşaallah Yüceler yücesi Mevlam AMİNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…