Günaydın arkadaşlar, sonunda bitirdim ama akıllıbıdığın paylaştıklarını okumadım.bi ara onu okuyacam bulursam.15ine kadar kalan paramla euro alayım diyorum.hazirandan bu yana altın almıyorum.kredi kartıyla alışveriş yapmamam lazım.uçak biletini kartla alacam.limitim az yetmiyor.laptopun taksidi var kasıma kadar
şaka bir yana...
çok şükür, iyi kötü,hepimizin bir işi var,olmayanların da eşlerinin var :) ve türkiye şartlarına göre iyi kazanıyoruz....
aza kanaat etmeyen,çoğu bulamazmış.....
bi de, paranın az ya da çok olmasından ziyade,bereketi önemli....
siz 1.000 liraya dünyanın harcamasını,birikimini yaparsınız,bir diğeri 10.000 liraya yapamaz sizin yaptıklarınızı....
Rabbim helalinden kazanıp,kazandığımızın hakkını verip,doğru düzgün,huzurla harcamayı nasip etsin,cümlemize....
nereye gidiyorsun canım? :)
güüüüünaaaaaydııııınnn arkadaşlar.... :)
maşallahınız var,ne diyeyim,gevezeler siziii... :))
evet, benim negatif elamanı kimseye söylemedim,senfatla,farmasiye bile.... :)
karanfilce senin eleman konusunda aynı şeyleri ben de,düşünmüş ama dillendirmemiştim... :)
bi de maaşlar konuşulmuş,şöööyle bi baktım da...
eva canım herkesi geçmişsin ama? :)))
günaydın diyeceğim de geçmişi okuyup,evi toparlayıp,kahvaltı edesiye öğlen olmuş.
o zaman hayırlı günler efenimm.
loveli bıdışın tez zamanda iyileşsin inşallah.
meyracım,o 2. yorumun o kadar güzel olmuş ki imzamı atarım altına.
pepeti kızlar çok kaynattı gece,ben kaçtım valla.biteceği yoktu.
farmasi özlettin kendini,gezmede miydin akşam yoksa.
ben de haftalık olağan alışverişime çıkacağım birazdan.
tanıdınız artık,sınava hiç hazırlanmadan giren öğrenci kadar hevesliyim.
akşama arkadaşıma gideceğim,allahtan dostlar var,hayat çekilmezdi yoksa.
bir de frekanslar tuttu mu nasıl güzel oluyor muhabbet.
aynı burada olduğu gibi.
kızlar hepimiz belli bir birikim seviyesindeyiz şükür[bilgi,zevk ve hayat konusunda],o sebepten benim sizden bir ricam olacak;
tüm hayatımız boyunca okuduğumuz kitapların içinden en çok etkilendiğimiz,en çok iz bırakanları yazalım.
birbirimize kitap tavsiye edelim.
ne cevherler çıkacak kim bilir.ben merakla bekleyeceğim.
ne dersiniz.
akıllı kızın hali başka oluyor caanııımm.ben de annemi dinledim ama
maşallah.allah güle güle harcamak ve biriktirmek nasip etsin arkadaşım.allahım bu bir mucize olmalı....
ben markete gittim, kahvaltı ettim, şimdi keyif çayımı içiyorum ve size yetişebildim...mucize bu mucize....
benim maaşım sanırım bu ay 3300 tl olacak.
ders ücretimiz özellikle 2. öğretimde girdiğimiz derse göre çok değişkenlik gösterir. gece 2 saat derse girenle 4 saat giren arasında 360 tl atar.
bu dönem ilk defa full ders ücreti aldım. o da 2600 tl gibi bir rakam ediyor. inşallah 2. dönem de full alacağım.
ama gerçekten önemli olan ne kadar kazanıldığı değil, paranın bereketli olması...
hem ev hem de arabaya kredi ödedeğimiz için bazı aylar durum vahimleşebiliyor.
ama rabbime çok şükür geçiniyoruz, para da biriktirebiliyoruz...
ve ben her zaman elimden geldiğince yardım ederim durumu iyi olmayan insanlara...
çokca şükrederim rabbime, bana böyle bir hayat sunduğu için....
ben sana,sen bana benziyorsun.ben de lafımı esirgemem,zaten lafımı bilip te konuştuğumdan duyan iyice haketmiştir.arkasından konuşmak vakit kaybıdır bana göre.mesaj üzerinde düzeltme yapamadığım için, tekrardan buraya yazıyorum...
benim negatif elemanı,senfatla,farmasiye bile söylemedim....
söyleseydim de,burada, genelde,kendisi de buradayken söylerdim...özel mesajlarla,kişinin haberi olmadan,arkasından, onun hakkında konuşmak,iyi ya da kötü farketmez,benim tarzım değil arkadaşlar......bu konuda emin olabilirsiniz... :)
biz de az önce görümcemle aynı şeyi konuştuk.
ne kadar önemli değil mi arkadaş, dost..
muhakkak bir kaç tane olmalı..
yazık arkadaşları kıskanıp duruyor bilirisiniz öss çalışırken çekememe durumları.
garibim diyo ki "uff ya neden normal arkadaşım yok"...
banucum..
bizimde evde zeytin peynir yok.. haa bi de meyve bi alıveren olsa ne makbule geçcek
ben severim de almayı bu soğukta çıkmıycam :))
aman Allah'ın derfat ne kötü bir gün yaşamışsın sen
okurken ağladım, kimsenin başına gelmesin yarabbim. Allah'ım çocugunu korusun
mesaj üzerinde düzeltme yapamadığım için, tekrardan buraya yazıyorum...
benim negatif elemanı,senfatla,farmasiye bile söylemedim....
söyleseydim de,burada, genelde,kendisi de buradayken söylerdim...özel mesajlarla,kişinin haberi olmadan,arkasından, onun hakkında konuşmak,iyi ya da kötü farketmez,benim tarzım değil arkadaşlar......bu konuda emin olabilirsiniz... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?