Kirli Çıkılar )))

ohhhh,iyiymiş valla,ben burda kendimi paralıyayım,sen görümcenin yanına git.....
yok yooook, değil saçını başını yolmak,ümüğüne yapışmadan rahat etmem ben.... :))

süper bi fikir kitap okumayı çok seviyorum ama bu aralar yapamıyorum

aman canım geçmiş olsun.
bereket ki ucuz atlatmışsınız..
Allah korumuş, buzlu yollarda çok yaşanıyor ne yazık ki.. geçen sene de aynısı bizim okuldan iki bayan arkadaş yapmıştı.
ama tabi onların böyle durumlar olmadı.
bi de bizim okulda öğretenin biri aynı zamanda sigortacı her şeyi hemen halledivermişlerdi.

sağol canım eğer bi gün arabam olursa aklımda tecrübe oldu..

Kimmiş o arkadas kızlarr ben geçmişin hepsini okuyamadım noluyo yav biri bana anlarsın lütfenn.

biz karadenizliler de, boğaz deriz... :))
gel,boğazına yapışıcam...cümle içinde kullanımı.... :))

canım kolay çözümler üretmeye bayılan biri olarak:
internet explorer kullan ya da onda eşin kullanıyorsa ki biz de öyle :))
mozilla kur
bilgisayarım 7 senelık acer laptop canım ama tam anlamayınca ve her cıkana next dıyınce bu hale gelıyor. crome kullanıyordum cunku explorer calısmayı durdurdu dıye bır uyarı cıkarıyordu ıkıde bır. 1 senedır crome kulnıyordum dun aksamdan berı crome da hata verıyor . mozılla kurum barıı. aman anlamayınca böle zor...
deyınce

cok gecmıs olsun farmasıcım .... sevındım hasar olmamasına ... bende hep merak ederdım bu durumda ne yapılacak dıye ... ama anlamadım sımdı ne yapman gerekıyordu ki ... dunku aklım olsa öle davranmazdım demıssın ya canımmm.. oğlun ıyımı

ohhhh,iyiymiş valla,ben burda kendimi paralıyayım,sen görümcenin yanına git.....
yok yooook, değil saçını başını yolmak,ümüğüne yapışmadan rahat etmem ben.... :))

ama napıyım şimdi o da misafir..
sen dur meyraya cevap yazcam diyim sonra o da başlasın meyraa kim demeye..
zaten kv bu siteyi öğrenmesin diye ne çekiyorum
okula giderken kendi pc mi bi yerlere tıkıştırıp gidiyorum

güzelim bu şekilde olmasında da vardır bir hayır.öyle düşünme.
belki çirkin insanlarla muhattap olacaktın,canın daha çok sıkılacaktı.
ucuz atlattım de geç,boşver.
süper bi fikir kitap okumayı çok seviyorum ama bu aralar yapamıyorum

yaparsın,yaparsın.ben ufaklığı uyuturken ona okuyormuş gibi yapıp,kendim sebepleniyorum.
masal dinliyorum sanıyor garibim.
neyse müsaadenizle ben kaçıyorum.
kocaman öpüyorum hepinizi.belki gelemem bir daha bugün.
şimdiden iyi akşamlar
menü yazarsanız afiyet olsun
iyi geceler.
belki üstünüzü örtmeye gelirim gece.

farmasicim oğlunada sanada çok geçmiş olsun canım ALLAH daha beterinden korusun sana bişey olmamış ya ona çok şükür.
Oğlunda üşütttümü acaba ?

ama ben daha kitaplarımı bitirmemiştim...
en son üniversite yıllarındaydım...

hayatım aslında bende senin gibiyim ama bu aralar eşim nedense maaşını bana vermiyo ne kadar aldığını bilirim benim harcamamada karışmaz kendide bana sormadan bişey yapmaz nadide olsa yapar ama benim vereceğim tepkiyi bilir çünkü kendi hiç fiyata bakmadan alır bende nerde ne ucuz bakarak gezerek alırım o yüzden alışveriş vs bana aittir.Ama ben olmasam eşim hiç birikim yapamaz bugün varsa yer yarını hiç düşünmez burayı takip edene kadar hiç birikimimiz yoktu ama sizlerin sayesinde artık bende ,eşimde hemen birikim yapmaya çalışıyoruz 18 aylık bi kredimiz var daha doğrusu tüm borcumuz bu o bitince elimize çok güzel para kalacak veee ALLAH izin verirse çokkkk güzel birikimler yapıcaz

Geçmiş olsun sirkencimm.
ALLAH kabul etsin bu arada canım.

en son "parayı bulduğum an alayını..." kitabı çok hoşuma gitti.
zaten bildiğimiz pazarlama çılgınlıklıklarına daha bi açık seçik bakma şansım oldu..

zevkle ne demek:)))
benim ilk okudugum yani kendimi bildiğimden andan beri ilk okudugum ve etkisinden çıkamadıgım kitap
2 yıl okul tatiliydi (ortaokul kitabı)
sonna kitap okuma aşkı başladı bende vede çalıkuşu ilk göz ağrımdır:))) çok etkilenmiştim:)))

lisede de sefilleri okudum hem okudum hem ağladım hem okudum hem ağladım hala aklıma gelir fantinenin dişlerini ve saçlarını satarak bebeğine süt alması hala aklımdan gitmez((
suç ve ceza gene vazgeçilmezimdir kendileri 2 cilt halinde okudum ve soluk almadan bitirdim:)))

bide üniversitede okudugum bi kitabı hiç unutmam adı göçebe bilim kurgu bi kitap ama onuda nefes almadan okudum ve hayal gücündeki ayrıntılara resmen ağzım birrrr karış açık kaldı
ilk aklıma gelenler bunlar bi düşünim yazarım gene:)))

benim de bugunku planımda akıllıbıdıkıın yazılarını okumak var. akıllıkbıdıkk (2 k ile yazılıyor)

meyracım o zman dün gecede ben öle bi mesaj atmıştım senfata ''sana sölemzki farmasiye söler '' diye ama bunun şaka oldugu ve takılmak amaçlı oldugu her halinden belliydi zaten eğer beni kasdettiysende hiç üstüme alınmıorum sadece onu senfata takılmak için demiştim bu olayı bu kadar cidiye almanada gerek varmıydı bilemiorum
kimseye sölemediğini hepimiz bilioruz zaten.............

aynen canım,şakaydı.....
ben de latifeyle özet geçtim sadece,takıldım...
yanlış anlama,ciddiye alma,üstüne alma vs. yok yani canım... :)

görümcene söyle burda iyi arkadaslar var
buraya takılsın

farmasi geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Eşimle birlikte iki kaza geçirdim ikisi de maddi hasarlıydı o yüzden ne yapmam gerektiğini artık öğrendim

ilkinde 2010 yazı; biz nişanlıyız düğünümüze de 1 ay filan var eskişehir yolunda başbakan ın korumaları tarafından sıkıştırıldık nasıl geçtiklerini bilirsiniz son sürat ki şeridi kapatarak ve maksimum hız.. panikledi eşim sağ şeride kaçarken öndeki araca vurduk; ölüyoruz sandım zaten her şey trafik polisinin gözleri önünde oldu tutanağa bile geçti. şükür ki bize bir şey olmadı kemerlerimiz takılı olduğu için ama kayınvalidemin arabası sağlam hasar yemişti.
İkincide de anadolu bulvarındayız arkadan gelip arabanın biri bizi öptü o hafifti. Ama içindekiler pek bir çingenelerdi hemen biri geldi ben sigortacıyım diye ama biz uyanık davrandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…