Biz ikimiz de çalışıyoruz eşimle. Nişan, düğün dernek vs. herşeyi biz ikimiz yaptık. Anne babalar sadece altın taktı (kayınvalidemler taktıkları 2 bileziğin borcunu ki yaklaşık 4000 tl bize ödetiyor sağolsunlar ama ona değinmeyeceğim). Taksitleri de tam ayarlayamamışız. Kredi kartındaki taksitleri gözardı etmişiz. O yüzden her ay ucu ucuna hatta açık vererek gidiyoruz. Buna da şükür. Az kaldı bitecek borcumuz.
Mutfak harcamasında plan yapamıyorum ben. Pazara gidemiyoruz. Biz gelene kadar kapanıyor pazar ki kapanmasa da o gün benim dışarda işim oluyor eve geç geliyorum. Haftada bir kayınvalidemlere, bir de annemlere gidip orda yiyoruz. Yeni evli olduğumuz için misafir geliyor ya da biz gidiyoruz. Haftada bir genelde dışarda yiyoruz. Ben de kafama göre tavuk ya da et alıyorum. Eşim sebze sevmiyor.
Yeni yeni haftada bir bakliyat, bir sebze türü (patates, mantar, kabak kızartma, köfteli patlıcan vb.) yapmaya çalışıyorum. Balık da yemiyor eşim. Böyle olunca yapılacaklar sınırlı. Bir de ben kıymayı falan 15 günde bir fazlaca alıp köfte yapıyorum buzluğa atıyorum. Bakliyatları da haşlayıp atıyorum. Bu durumda haftalık harcamada çok gel git oluyor.
Ben sanırım kendi süsüme falan çok harcıyorum. Kıyafet, aksesuar falan. Aslında önce onu kısmam lazım. Ama bir şeyi çok beğenirsem boşuna mı çalışıyorum ben beğendiğimi alamayacak mıyım mantığıyla alıyorum bir şekilde :26: