• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Evet 1 yıl önceye göre kardasın tabi ama şu an aldıklarımız daha da düşmez inşallah. O zaman zarar ederiz.

zarar etmezsin inşallah canım. biz eylül ayında 670tl'den almıştık tam altınları şuanda 618tl olmuş =)) Ama sıkıntı etmiyorum çünkü yavaş yavaş yükselir inşallah hele yaz geldi mi, hint düğünleri geldi mi durmaz altın =)) Valla ben böyle teselli ediyorum kendimi :1:

Evet canım hayırlısı olsun:) Yine de banka faiziyle yatırım yapmaktan iyidir.:)
valla biz de banka kredisine muhtaç kalmadan ev alalım diye altına yöneldik. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah mecbur kalmayız krediye falan....

merhaba kızlar

bugün sabah bir baktım kredi kartımın hesap özetine 747 tl iken dün bugün olmuş 787 tl yanındaki açıklamada da diyor ki üyelik bedeli :53::53::53::53:

hemen okul çıkışı bankaya gittim. hemen dilekçemi yazdım görevliye aidat bedelinin geriye ödenmesi işlemini gerçekleştimesini rica ettim ve işlem tamamlandı. üstelik kredi kartımda otomatik ödeme talimatları olmasına rağmennnnnn. görevli de aslında da gelmemesi gerekli dedi bu durumda ama işte kızlar çok dikkatli olun.:34:
farketmeyen ya da sesini çıkarmayan üyelere deyim yerindeyse geçiriyorlar .:47::47::47::47:

40 tl mi kurtardım. bankadaki görevli bir aksilik olursa öteki aya takip eder söylersiniz ama ben size yaptığım işlemi burada göstereceğim dedi ve gösterdi.

ben de bir aksilik olursa geleceğimden hiç şüpheniz olmasın dedim :9::9::9::9::52::52::52::52::27::27::27::27:

Son düzenleme:
bizde hep kart ücretlerini ödüyoruz malesef
eşim bankanın ücreti geri vereceğine inanmıyo nedense boşuna ödüyoruz o kadar parayı

bizde hep kart ücretlerini ödüyoruz malesef
eşim bankanın ücreti geri vereceğine inanmıyo nedense boşuna ödüyoruz o kadar parayı

aaaaaaaaaaaaaaaa sakın ha ben işbanktan geri aldım işte.

her yıl nisan ayında bunu yapıyorlar ben de her yıl veriyorum dilekçeyi alıyorum geri:34:

canım bir arkadaşımdan öğrenmiştim ben bunu.
hatta genel merkezi ara ve şikayetçi ol bu durumdan.
gerekirse başka bir bankanın kredi kartını kullanabileceğini söyle ,tehdit et.:34:

Son düzenleme:
merhaba kızlar

bugün sabah bir baktım kredi kartımın hesap özetine 747 tl iken dün bugün olmuş 787 tl yanındaki açıklamada da diyor ki üyelik bedeli :53::53::53::53:

hemen okul çıkışı bankaya gittim. hemen dilekçemi yazdım görevliye aidat bedelinin geriye ödenmesi işlemini gerçekleştimesini rica ettim ve işlem tamamlandı. üstelik kredi kartımda otomatik ödeme talimatları olmasına rağmennnnnn. görevli de aslında da gelmemesi gerekli dedi bu durumda ama işte kızlar çok dikkatli olun.:34:
farketmeyen ya da sesini çıkarmayan üyelere deyim yerindeyse geçiriyorlar .:47::47::47::47:

40 tl mi kurtardım. bankadaki görevli bir aksilik olursa öteki aya takip eder söylersiniz ama ben size yaptığım işlemi burada göstereceğim dedi ve gösterdi.

ben de bir aksilik olursa geleceğimden hiç şüpheniz olmasın dedim :9::9::9::9::52::52::52::52::27::27::27::27:

merhaba farmasi
geçmiş olsun farketmen iyi olmuş..
bendede aynısı olmuştu bankayı aradım kart aidatımı geri verdiler sonra ben yine kapatmakta ısrar edince chip para verdiler 40 tl 3 ay kapatmamam şartı ile sonra ben o kartı 3 ay hiç kullanmadım sadece 40tl chip parayı harcadım 3 ayın sonun geri dönüp tekrar kapatın dediğimde bir 30tl daha verdiler şimdi 3.ayımın dolmasını bekliyorum bu sefer kesin kapatıcam ama chip paralar iyi oldu markette kullandım...:1:

420 tl lik mutfak paramın şu ana kadar 138 tl sini harcamışım.
geride 282 tl duruyor bakalım önümde daha 3 hafta var :34:

merhaba farmasi
geçmiş olsun farketmen iyi olmuş..
bendede aynısı olmuştu bankayı aradım kart aidatımı geri verdiler sonra ben yine kapatmakta ısrar edince chip para verdiler 40 tl 3 ay kapatmamam şartı ile sonra ben o kartı 3 ay hiç kullanmadım sadece 40tl chip parayı harcadım 3 ayın sonun geri dönüp tekrar kapatın dediğimde bir 30tl daha verdiler şimdi 3.ayımın dolmasını bekliyorum bu sefer kesin kapatıcam ama chip paralar iyi oldu markette kullandım...:1:

sen de bacım pek bir yaman çıktın:52::52::52::52::52::52:

aaaaaaaaaaaaaaaa sakın ha ben işbanktan geri aldım işte.

her yıl nisan ayında bunu yapıyorlar ben de her yıl veriyorum dilekçeyi alıyorum geri:34:

canım bir arkadaşımdan öğrenmiştim ben bunu.
hatta genel merkezi ara ve şikayetçi ol bu durumdan.
gerekirse başka bir bankanın kredi kartını kullanabileceğini söyle ,tehdit et.:34:

eşimin ve benim ayrı ayrı kartlarımız var hepsininde yıllık ücretlerini ödüyoruz ve hersene içime oturuyo o paralar
bu sene eşime zorla aratıyım bakalım alabilecekmiyiz
eşim bankalarla çalışıyo sürekli kredi alıyo çekler falan yani bankalarla çok iç içe ve diyoki eğer kart parasını geri istersem belki kredi alırken zorluk çıkarırlar o yüzden karttan alacağı parayı gözü görmüyo
ben kendi adıma olan kartlarımla bi denicem inşallah geri alabilitim kart ücretimi benimki ağustosta kesiliyo hersene

sen de bacım pek bir yaman çıktın:52::52::52::52::52::52:

valla ablacım bunlar benim eşimin sayesinde oldu mesela borcum 300 felan o gider 500 yatırır fazla yatırdım eksik olmasın derdi çok kızardım ama yapıcak bişey yok adamın huyu bu borçdan çok korkuyo onun sayesinde banka beni seviyo..:51:
tabi şuandaki kart borcum fazla taksit yapmıştım onun hepsini ödeyemiyor bu bankayla o yüzden fazla aram yok toplam 54 tl bonus kopardım bunlardanda:35:

Farmasicim boğazdan da kısılmaz ki ona nasıl limit koyuyosun:)))))))))))

doğru söylüyorsun bacım lakin ortalama olarak her ay kayınvalide- kayınpederden benim mutfağa neredeyse 200 tl civarı bir destekleme harekatı gerçekleşince böyle oluyor :34:

Benim annemler de sağolsun bir evin kirasını veriyorlar bize.O da yardımcı oluyor:)))

ne güzel işte
benim annem de çocuklarıma baktı bakıcı parası vermedim.
sadece 2 yıl verdim. büyük oğlan 8 yaşında küçük 5 yaşında hala da annem küçük oğluma bakıyor. bakıcı ücreti burada 300 -400 tl arası:34:

Back
X