Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farmasiciğim sana özelden esaj atmuştım gelmedi mi?
Merhaba kirli çıkılarBenim hedefi yarım altın almaktı ama şimdi çeyrek ucuz yarım altın almak içinde o kadar param yok.Şimdi iki çeyrek toplayınca kuyumcuya gidip öbür aylarda yarım altına çeviririm diyorum ama arada çeyrekle yarımı değiştirmek için ayrı ücret alıyorlar mı o zamanki yarım altın fiyatının dışında beni bilgilendirirseniz sevinirim
![]()
benim bildiğim altını altınla değiştiğinde ek ücret almıyorlar eşitse tabi
Merhaba kirli çıkılarBenim hedefi yarım altın almaktı ama şimdi çeyrek ucuz yarım altın almak içinde o kadar param yok.Şimdi iki çeyrek toplayınca kuyumcuya gidip öbür aylarda yarım altına çeviririm diyorum ama arada çeyrekle yarımı değiştirmek için ayrı ücret alıyorlar mı o zamanki yarım altın fiyatının dışında beni bilgilendirirseniz sevinirim
![]()
çok geçmiş olsun canım... neyse ki size bir şey yapmamaışlar.. Allah korusun neler duyuyoruz
canım geçmiş olsn çok üzüldümama dediğin gibi allah sizi korumuş :))
Çok geçmiş olsun canım![]()
canım çok çok geçmiş olsun .sabah sabah görünce şok oldum resmenve de çok üzüldüm
Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.
daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum ya size birşey yapsalardıRabbim korumuş şükürler olsun canım benim.
çok çok geçmiş olsun
gerçekten allah korumuş sizi bidaha göstermesin inş sizede bizlerede
çoook geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun yaa, insan empati kurunca bile çok üzülüyor, başına gelmesi daha da bi üzer tabi. zehir zıkkım olsun aldıkları, Rabbim yemeyi nasip etmesin inşallah, beddua etmeyi doğru bulmam ama böyle durumlarda canım çok sıkılır ve beddua ederim![]()
çook çok üzücü bi durum geçmiş olsun canım![]()
Geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun.
canım kuyumcusuna göre değişiyor demek ki ben sordum fark alırız abla dediler
şu giden para ve eşyalar yüzünden hiç hevesim kalmadı biriktirme işindeiyi ki diğer gr.larım bankada da, güvende... aman siz siz olun evde nolur bi şeyler tutmayın... ben yandım siz yanmayın. gerçi napmak lazım o da mechul, tv yi de saklayamazsın ya
![]()
Farmasicim sizin orada bakıcılar 300-400 civarı demişsin ben şu anda ankarada kızımın bakıcısına 850 tl veriyorum haziranda 900 olacak.:)))))))))Kreşler desen onlar da 650-700'den başlıyor:)))))))))
bizim de büyükşehir ama tam gün 500 yarım gün 300 diye duydum..
Farmasicim sizin orada bakıcılar 300-400 civarı demişsin ben şu anda ankarada kızımın bakıcısına 850 tl veriyorum haziranda 900 olacak.:)))))))))Kreşler desen onlar da 650-700'den başlıyor:)))))))))
canım alttaki kiracımız haftada 20 saat dersi olan çoğunlukla boş günü olan bir öğretmen sadece okula gittiğinde bakıcısı geliyor 300 tl veriyor.
ben niye ilçede oturuyorum büyük şehirde herşey para adım attığın yer para kira ulaşım giderleri bakıcı ücretleri vs vs hep bizim buralarla kıyaslanamayacak kadar pahalı o nedenle ilçemi seviyorum.
aile büyükleri yanındayım
ulaşım parası yok her yer çok yakın yürüme mesafesinde
ve kira derdim yok
kiralar da öyle çok pahalı değil en lüks kaloriferli 3+1 ler 300 tl dir ortalaması 250 tl
pazarımız genellikle köylülerin de yer tuttuğu ucuz bir pazar.
ablamın kayınvalidesi bizim ilçe için şöyle derdi evsiz olan '' ev ''lenir, çulsuz olan ''çul''lanır .
yani birikim yapabilmek için küçük yerler çok avantajlı çokkkkkkkkkkkk![]()
küçük şehirler belki birikim için uygun ama çokk sıkıcı oluyorlar. bende dört gözle tayinimi bekliyorumyapacak hiç bir şey bulamıyoruz burda.. büyükşehire gitmek istiyorum artık
![]()