• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Günaydın

Bugün KPSS'ye başvurdum. A grubu kadro için uğraşacağım. Hayırlısı bakalım

canım bu haberleri nereden alıyorsunuz ??? yada bir yerlerden mi okuyorsunuz??

Okuduğum sitelerdeki yorumlar öyle diyor. Orada piyasadan anlayan verileri yorumlayan kişiler var. 4-5 nisan için de düşüş demişler ama orasını okuyamamışım gittim aldım altını ertesi gün hop gramda 2 TL zarar :43:

Tabiki bunlar yatırım tavsiyesi değil.

günaydın...ve hayırlı cumalar...ya siz bişey soracam ben camasır makinesi için kirec önleyici alıdm calgon içinde bayağı büyük ölcek cıktı bundan doldurun diyor ama hatırladım kadarıyla annem her yıkamaya 1 tatlı kasığı koyardı siz nasıl yapıyorsunuz?

günaydın...ve hayırlı cumalar...ya siz bişey soracam ben camasır makinesi için kirec önleyici alıdm calgon içinde bayağı büyük ölcek cıktı bundan doldurun diyor ama hatırladım kadarıyla annem her yıkamaya 1 tatlı kasığı koyardı siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben Ankaradayım. Kireç önleyici kullanmaya gerek yok dedi servis.Ben de kullanmıyorum

hmmm,benimki arcelik..ne bilim reklamlarda bas bas bağırıyorlar da kullanın diye...

Benimki de Arçelik. Servis elemanı özellikle söyledi. Ama diğer markaları kullanan arkadaşlar da kireç önleyici kullanmıyor. Ben bulaşık makinesine tuz kullanmıyorum, gerek yok demişti servis elemanı.

Dolar bana göz kırpıyor.:)
Bu arada ben de calgon kullanmıyorum.
Ona yıllar boyu verdiğim parayla yeni bir makine alabilirim zaten.:):51:

bende ankaradayım bana da gerek yok demişlerdi

biz de ankaradayız ne çamaşır makinasine calgon ne bulaşık makinesine tuz biz de kullanmıyoruz. Biz kalabalık aileyiz makineler her gün çalışıyor. Parası makine parasından daha çok tutuyordu -hesapladık- biz de makine bozulursa yenisini almak daha iyi diye vazgeçtik.
bulaşık makinesine tableti de ikiye bölüp kullanıyorum kızlar bu arada
bu ay epilasyonum yok, seans parasının bi kısmına yazlık ayakkabı aldım. Kalanı ile altın alacağım. 1 gram aldım daha bu ay 2-3 gram almayı düşünüyorum.

Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:):52:

herkese selam :3:

Geçen gün size bahsettiğim altınları aldık. Kuyumculara gösterdik altınları, onların aldığı fiyata da aldık 12,2 gram burma ve 6 çeyrek altını 1995tl'ye aldık. Biz gidip alsaydık o kdar altını 2,173tl öderdik. :nazar:

Bu arada herkes iyidir inşallah.

Geçen gün size bahsettiğim altınları aldık. Kuyumculara gösterdik altınları, onların aldığı fiyata da aldık 12,2 gram burma ve 6 çeyrek altını 1995tl'ye aldık. Biz gidip alsaydık o kdar altını 2,173tl öderdik. :nazar:

iyiyiz çok şükür sağol canım:) Nasıl ucuza aldınız altınları orasını anlamadım ama. Kuyumcular kar koymadılar mı üstüne tanıdık mıydı?

merhaba canım ben 4-5 yıldır bulaşık makinamda da çamaşır makinamda da kireç önleyici bir top almıştım 20 tl ye onu kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür.

kireç önleyici olarak önceden bazı marketlerin ürünlerini kullanırdım aslında hiç gerek yok kireç önleyiciyi kimse tavsiye etmiyor bir makinanın ortalama ömrü en az 10 sene o süre kullanacağın kireç önleyici parasıyla yeni makina alırsın daha avantajlı olur.:34:
[/B]

hayırlı uğurlu bereketli olsun canımmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::38:

iyiyiz çok şükür sağol canım:) Nasıl ucuza aldınız altınları orasını anlamadım ama. Kuyumcular kar koymadılar mı üstüne tanıdık mıydı?

eşimin arkadaşı araba almak için altın satacakmış biraz. eşim de duyunca atlamış hemen, kuyumcunun alacağı fiyata ben alayım demiş =) Böyle oldu işte, yoksa kuyumcular günahını bile vermez =)) bir kişi daha varmış araba almak için altın satmak isteyen bakalım ondan da alırız belki =))

hayırlı uğurlu bereketli olsun canımmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::38:
sağolasın canım :16: :16:

Son düzenleme:
merhaba canım ben 4-5 yıldır bulaşık makinamda da çamaşır makinamda da kireç önleyici bir top almıştım 20 tl ye onu kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür.

kireç önleyici olarak önceden bazı marketlerin ürünlerini kullanırdım aslında hiç gerek yok kireç önleyiciyi kimse tavsiye etmiyor bir makinanın ortalama ömrü en az 10 sene o süre kullanacağın kireç önleyici parasıyla yeni makina alırsın daha avantajlı olur.:34:
[/B]

valla öyle cnm,bu paketten sonra almayım ben o zaman...

Allahtan küçük bir paket aldım o da annemin zoruyla..bu bitsin ullanmam bende yaa..valla cebe zarardan baska bişe değil bunlar.5 liram var p.tesiye idare edbilirim umarım gözüm kumbaramdaydı hemen gidip bende 20 dolar aldım kumbaradaki bozukluklarla...iyi ettim ohhh,rahatladım:):52:

bereketli olsun canımmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::38:

bereketli olsun canımmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::38:

Back
X