- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çamaşır makinesi bozuldu, akşam tamirci gelecek bakalım ne kadar bayılacağız![]()
Aslına bakarsanız bozulsa da 8-9kg'lık makinelerden alsam rahat rahat yorganlarımı falan da yıkasam deyip duruyordum, galiba çok alındı benim makina bu sözlerime
Geçen yaz bir yorgan yıkattırdım tam 25tl aldı, yuhh dedim 4-5 defa yıkamaya gitse yeni bir yorgan parası eder zaten !!!!
bizim makinalar çok alıngan çıktısorma ben de bulaşık makinama laf ettim. deterjan kapağı açılmamış. bütün bulaşıklar kirli çık hepsini yıkamak zorundas kaldım.![]()
bizim makinalar çok alıngan çıktı![]()
Çok basit bir sorunu varmış =)) Üst kapağını açtı adam makinaya su veren hortum yerinden çıkmış onu taktı yerine sorun çözüldü. Bu kadar basit bir işleme de 15tl aldı ve gitti =) Ama aldığı para helal olsun, öyle tamirciler var ki makinanın hiçbir parçası bozulmadığı halde bozulmuş bu deyip bir sürü para alırlar !!!
haydi gözünaydın canım sorunu halletmişsin acımasız bir masraf çıkmamış şükür![]()
sana da günatdın farmasiciğim...bir biz erkenciyiz galiba![]()
merhaba kızlarrr..
kendimi felaket tebrik edesim geldi
bugün markete gittim balık almak için. makroya gittim, genelde adeseye giderim. neyse balık temizlenirken bi gezeyim evde eksik bişey varsa onları da alıyım. bi 20-25 tl lik ihtiyaç daha çıktı neyse gelmişken alıyım dedim. çıkışta ne göreyim haftalık indirim kataloğu tüh dedim keşke önceden inceleseydim de ona göre alsaydım. az önce eve gelince inceledim. zaten ihtiyacım olup da indireme giren ne varsa almışım katalogdan.![]()
bizim makinalar çok alıngan çıktı![]()
Çok basit bir sorunu varmış =)) Üst kapağını açtı adam makinaya su veren hortum yerinden çıkmış onu taktı yerine sorun çözüldü. Bu kadar basit bir işleme de 15tl aldı ve gitti =) Ama aldığı para helal olsun, öyle tamirciler var ki makinanın hiçbir parçası bozulmadığı halde bozulmuş bu deyip bir sürü para alırlar !!!
merhaba kızlarrr..
kendimi felaket tebrik edesim geldi
bugün markete gittim balık almak için. makroya gittim, genelde adeseye giderim. neyse balık temizlenirken bi gezeyim evde eksik bişey varsa onları da alıyım. bi 20-25 tl lik ihtiyaç daha çıktı neyse gelmişken alıyım dedim. çıkışta ne göreyim haftalık indirim kataloğu tüh dedim keşke önceden inceleseydim de ona göre alsaydım. az önce eve gelince inceledim. zaten ihtiyacım olup da indireme giren ne varsa almışım katalogdan.![]()
maşallah canım benim son alışverişimle mutfak masrafım 350 oldu. kardeşim yanımızda kalıyor ve bu ay baya misafir ağırladım.. neyse evimiz misafirsiz kalmasın dakızlar bugün sabah eşimden benim kredi kartından geçtiğim çamaşır kurutma makinası için vermesi gereken 140 tl nin 50 tl sini aldım.
nisan ayı hesabını kapattık ben ona vermem gereken 15 tl yi 140 tl den düştüm vs derken 75 tl alacağım kaldı .
ben de 50 tl nin 40 tlsini kumbişime attım.
geçen gün para almak zorunda kalmıştım kumbişimden altın almak ve bazı harcamalarım için. ve 55 tl kalmıştı bugün 95 tl oldu
mutfak paramın 165 tl si duruyor.![]()
canım çok sevindim.ucuz atlatmışsın.geçmiş olsun:)
vayy be ballı kısmet diye buna denir.
ama ballı kısmetide şimdi kendim uydurdun heheheheh
çok faiz koyuyor taksitle alınca değerinde fazla paraya alıyorsunuz,,kuyumcuların kampanyalarına göre değişir bu kart meseleside araştırmak lazım
karanfilcecim misafir bereketiyle gelir ne güzel evinden bereket hiç eksik olmasın canım![]()