• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Farmasim selam canım
Seni kendi konunda buldum:)
Siz burda nasıl bişey yapıyosunuz, hedef koyup ona göre mi birikim yapıyosunuz ben de katılayım...

gel canım gel hoşgeldin
burada hepimiz elimizden geldiğince gelir ve giderlerimize göre birikim yapmaya çalışıyoruz her ayın sonunda arkadaşlar bana özelden bildirimde bulunuyorlar ben delisteyi 1. sayfada güncelliyorum o kadar canımcım.

bizce birikimin azı çoğu diye birşey yok yeterki birikim yapalım :34:[B
[/B]

gel canım gel hoşgeldin
burada hepimiz elimizden geldiğince gelir ve giderlerimize göre birikim yapmaya çalışıyoruz her ayın sonunda arkadaşlar bana özelden bildirimde bulunuyorlar ben delisteyi 1. sayfada güncelliyorum o kadar canımcım.

bizce birikimin azı çoğu diye birşey yok yeterki birikim yapalım :34:[B
[/B]

Ben de bi altın hesabı açmayı düşünüyodum, sizlerin var mı bankalarda altın hesaplarınız?
Bi de son zamanlarda bu bankaların açtığı altın hesapları çok revaçta, sürekli reklamları filan dönüyo, neden bi anda patladı bilginiz var mı:))

Ben de bi altın hesabı açmayı düşünüyodum, sizlerin var mı bankalarda altın hesaplarınız?
Bi de son zamanlarda bu bankaların açtığı altın hesapları çok revaçta, sürekli reklamları filan dönüyo, neden bi anda patladı bilginiz var mı:))

genelde bankadan vadesiz altın hesabıyla işlem yapıyoruz canım

bankalar yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırmak için yapıyorlar o reklamları :34:

bende az uz kirli cıkılardanım da burda asıl mhabbet ne dolar döviz euoro altın :6: konuytu tam anlamadım basından okumadım için :6::6::6:

kızlar o kadar yazmama rağmen hala bildirimden bulunmayan arkadaşlar var
söyleyin bakalım siz olsanız ne yapardınız ? ya da ne yapayım önerilerinizi bekliyorum canlar :34:

söyleyin bakalım siz olsanız ne yapardınız ? ya da ne yapayım önerilerinizi bekliyorum canlar :34:

Çok özür dileyerek bu ayki birikimimi 12 gram olarak bildiriyorum. Aslında 13 gramdı ama bir gramını bozdurmak zorunda kaldık. Allah bereket versin.

ayy kendini ödev yapmayan koca bi sınıfta öğretmen karşısındaki öğrenci gibi hissettim:27:

ayy kendini ödev yapmayan koca bi sınıfta öğretmen karşısındaki öğrenci gibi hissettim:27:

ilahi :60::60::60::60: ne yapayım ya kaç günler öncesi yazıyorum kaç kere hatırlatıyorum ama hala bildirimde bulunmayan var ben ne yapayım:9::9:

Back
X