Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız hatunlar?
Ben geldim.![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ladycannnnnnnnnnnnnn
nerelerdesin canım ya ?
hayırlı cumalar kirli cıkılar..ya ben bu ay bildirim yapmayı unttum yaaaeşimin yanındayken günleri bile unutmusum yaaa
şimdi söylesem bir faydası olur mu acep?:26:
Geliyorum, bakıyorum kimseler yok.
Asıl siz nerelerdesiniz? Gelin de iki lafın belini kıralım.:)
Bu arada altın almışsın, hayırlı olsun.:)
evet canım![]()
merhaba kızlar bugün ana - oğul paralarımızla altın aldıkküçük kuzucuğum da 1 çeyrek aldı bugün 150 tl den ,Allah bereket versin
![]()
hepimiz için bereketli bol birikimli günler olur inşallahfreryya bereketli olsun canımm
Aferin yakışıklıya:) Çok iyi olmuş para biriktirmeyi öğrenir:)
teşekkürler teyzesi
büyük ve minik oğluşlarım oldukça tutumlu
büyük oğlumun 1cumhuriyet 5 yarım 6 çeyreği
miniğimin de 1 cumhuriyet 4 yarım 5 çeyreği oldu geçen seneden bu yana![]()
İnanmıyorum süpermiş:) Napıyorsunuz harçlığının hepsini harcamazsan altın alır biriktiririz mi diyorsun? Sonra o altınları napıyorsunuz evde saklamayın bence. Hatta onlara da bankadan gram altın alabilirsin.
biraz da içlerinden gelen birşey ama başta dedim tabiki harçlıklarınızla siz de altın almak ister misiniz ? oyuncağa yatırırsanız paranızı siz büyüdüğünüzde o oyuncaklar hiçbir işinize yaramıyacak ama altın biriktirirseniz onu bozdurup istediğiniz birşeyi alabileceksiniz filan gibilerinden konuştum akıllı çocuklar o nedenle anlamama ya da ayak diretme gibi birşeyleri olmadı aksine hoşlarına gitti hele kuyumcudan alıp fiziki olarak görmek daha bir hoşlarına gitti.
maalesef canım evde saklıyorum şimdilik![]()
Benim kızım iki yaşında sence kaç yaşında başlıyım böyle birşeye?