• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

91.83 tl den 3 gr altın aldım Allah bereket versin

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kirli cıkılar..ya ben bu ay bildirim yapmayı unttum yaaa:17::17:eşimin yanındayken günleri bile unutmusum yaaa:1::1:şimdi söylesem bir faydası olur mu acep?:26:

merhaba canım istersen birikimini şimdi listeye ekler öteki aya yayınlarım , istersen öteki aya bildirim yaparsın yayınlarım şimdi ardı arkası kesilmiyor o zaman :34:

Geliyorum, bakıyorum kimseler yok.
Asıl siz nerelerdesiniz? Gelin de iki lafın belini kıralım.:)
Bu arada altın almışsın, hayırlı olsun.:)

Allah razı olsun bitanem aldım bakalım hiç olmazsa ortalama düşsün :1::1:

hakikaten ben de bakıyom
altta farmasi 1 ziyaretçi yazıyor :9::9::9:çıkıyorum

teşekkür ederim :3: çeyrek altın aldım biraz önce :52: bankada 5 tl kaldı bereket versin :27: emeklilik hesabıma da iki aydır 116 tl yatırıyorum ayın sekizinde tabi maaşı zamanında alırsam 3. cüyü yatırıcam ilk defa uzun vadeli para biriktiyorum kızlar sizin yazılar beni çok tetikledi :1:

420 tl mutfak parasını aldım
42 tl si harcandı bile
kredi kartından geçiyorum nasılsa diye sabah okula giderken atm den bankaya yatırdım parayı 275 tl si ile 3 gr altın aldım
dün minik oğluşumdan aldığım 50 tl yi de bugün geri ödedim :1::1:
bankada her ihtimale karşı 147 var.
kumbişimdeki 70 tl den de gerektikçe harcarım :34:

cumanın bereketiyle galiba mesajlar çifter çifter çıkmış :1:

Son düzenleme:
freryya bereketli olsun canımm

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün ana - oğul paralarımızla altın aldık :9: küçük kuzucuğum da 1 çeyrek aldı bugün 150 tl den ,Allah bereket versin :16:

Son düzenleme:
Aferin yakışıklıya:) Çok iyi olmuş para biriktirmeyi öğrenir:)

teşekkürler teyzesi

büyük ve minik oğluşlarım oldukça tutumlu

büyük oğlumun 1cumhuriyet 5 yarım 6 çeyreği
miniğimin de 1 cumhuriyet 4 yarım 5 çeyreği oldu geçen seneden bu yana :34:

teşekkürler teyzesi

büyük ve minik oğluşlarım oldukça tutumlu

büyük oğlumun 1cumhuriyet 5 yarım 6 çeyreği
miniğimin de 1 cumhuriyet 4 yarım 5 çeyreği oldu geçen seneden bu yana :34:

İnanmıyorum süpermiş:) Napıyorsunuz harçlığının hepsini harcamazsan altın alır biriktiririz mi diyorsun? Sonra o altınları napıyorsunuz evde saklamayın bence. Hatta onlara da bankadan gram altın alabilirsin.

İnanmıyorum süpermiş:) Napıyorsunuz harçlığının hepsini harcamazsan altın alır biriktiririz mi diyorsun? Sonra o altınları napıyorsunuz evde saklamayın bence. Hatta onlara da bankadan gram altın alabilirsin.

biraz da içlerinden gelen birşey ama başta dedim tabiki harçlıklarınızla siz de altın almak ister misiniz ? oyuncağa yatırırsanız paranızı siz büyüdüğünüzde o oyuncaklar hiçbir işinize yaramıyacak ama altın biriktirirseniz onu bozdurup istediğiniz birşeyi alabileceksiniz filan gibilerinden konuştum akıllı çocuklar o nedenle anlamama ya da ayak diretme gibi birşeyleri olmadı aksine hoşlarına gitti hele kuyumcudan alıp fiziki olarak görmek daha bir hoşlarına gitti.

maalesef canım evde saklıyorum şimdilik :34:

biraz da içlerinden gelen birşey ama başta dedim tabiki harçlıklarınızla siz de altın almak ister misiniz ? oyuncağa yatırırsanız paranızı siz büyüdüğünüzde o oyuncaklar hiçbir işinize yaramıyacak ama altın biriktirirseniz onu bozdurup istediğiniz birşeyi alabileceksiniz filan gibilerinden konuştum akıllı çocuklar o nedenle anlamama ya da ayak diretme gibi birşeyleri olmadı aksine hoşlarına gitti hele kuyumcudan alıp fiziki olarak görmek daha bir hoşlarına gitti.

maalesef canım evde saklıyorum şimdilik :34:

Evet çocuk oldukları için gözlerinin önünde olması da motive eder tabi. İlerde miktar yükselirse banka kasasına falan koyarsınız:))))))):1:

Back
X