- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi çeşit çeşit insan var dediğin gibi. işi sağlama almadan olur mu hiç. ben annemden 10 milyar borç aldım ya sened imzalayıp anneme verdim inanmazsın. dedim dünyanın binbir türlü hali var.
ama dediğin doğru.
geçen babannem anneme ağlamış.
halalarımı ev sahibi yapmak için ne çabalar sarfetti şimdi hiç uğramıyormuş.
anneme demiş bi çağırsan da bana baksa diye.
babannem hasta ve 10 evladın içinde faydası dokunmadığı vicdan sahibi nadir evlatlarından biri annem. ve annem bakacak gibi görünüyor.
Ne diyeyim allah anneme ecrinin karşılığını verir inşallah.
şimdi her yardımlar iyiylikler eltime yapılıyor ya korkum o ki kv ilerde benim vicdanıma kalacak.
hiç istemediğim şey muhtaç olmak ve kimsenin bana muhtaç olması.(Allah kimseyi muhtaç etmesin kimin önce düşeceği de düşüp düşmeyeceği de hiç belli olmaz, bizlerin de yarın ne olacağı belli değil)
ama dünya bu başa gelirse çekilecek..![]()
çok uzun boylu düşünme Rabbim bir yoluna koymuştur sen ona teslim ol gerisi kolay![]()
farmasicim öyle gülüp kaçamazsııınn:))
tavsiye vereceksiiin:)))))
ya akşam akşam stand up yapıyorsun sanki pc başında![]()
160 cm boy
48 kg
36 numara ayak
ama canım bazen ben de böyle dalyan gibi güçlü kuvvetli kadınlara imrenmedim değil.![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi.html
al sana tavsiye canım 1. sayfada fotolarım da var![]()
42 bedenden 34 bedene düşüşün hikayesi
maşallah..
süpersin..
işin sırrı az ve öz yemek
darısı başıma..
tamam ben maasımı 10 unda alıyorum bırıkımımıde bankada yapıyorum 15 gıbıde bıldırımımı yaparım artıkmerhaba canım isimini listeye eklerim bildirimini 31 ekime kadar yaparsın tamamdır![]()
ahahahhaha cok guldum buna bende kucuk ayaklılara bayılıorumben sıkı yerim hazır bisküvi kek yemem ama gerisini iyi yerim.
hiç de zayıf olmadım aynıııı kendim gibi de bir kız doğurdum:))
takma adı yarmagül:)) gümbür gümbür. hem tipi hem huyu aynı annesi gibi:))
görseniz benzerliğimize hak verirsiniz
azaltsam aslında midem küçülür daha az yerim ama bi başlayamadım..
şöylee narin,zayıfça,küçük ayaklı,kibar kadınlara bayılıyorum.
hiç olmadım olamam da:))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi.html
al sana tavsiye canım 1. sayfada fotolarım da var![]()
42 bedenden 34 bedene düşüşün hikayesi
amin inşallahmerhaba karanfilcecim şahsen kendi açımdan yazdıklarına kırılacak hiçbirşey göremiyorum
lakin birbirimizin karakterini pc başından net olarak analiz etmemiz mümkün değil
ben gerçekten düşündüklerimi yazdım bence anne baba olarak bireyler ayaklarının üzerinde durmayı öğrettikten sonra çocuklarını çocuklar da hayatın iyi ya da kötülüğünü zor ya da kolaylığını kendileri yaşasınlar.
ben de çocuk sahibiyim çocuklarıma iyi bir eğitim -öğrenim verebilmenin dışında yok onlara ev alayım araba alayım ya da daha değişik maddi manada faydam olsun kaygısında olmak zorunda olmadığımı düşünüyorum.
zaten arkadaşın kayınvalidesi evinde kira almadan oturtuyormuş
belki kadın bu arkadaş ve eşine maddi destek olursa diğer çocuklarına da aynı oranda destek olmak zorunda hissedecek biridir fıtrat olarak ve de öyle evlatlar arası maddi manada denge kurmaya çalıştıkça belki kendisi zora düşecek bunu bilemeyiz
mesela benim annem biz iki kız kardeşiz ikimizi hep dengelemeye çalışır ama ben hep şunu derim anneme ablama ne yaparsan yap bana yapmak için çalışma çünkü sen hayatını yaşayamayacaksın bizi düşünmekten sana haksızlık olur diyorum .
ayrıca sen gelmişsin 60 yaşına ablam 42 ben 35 artık herkes hayatta kendi çabalamayı öğrensin diyorum. nereye kadar bir ata evladı için de kafa yorsun değil mi ama birazda evlatlar empati kursun
bir zaman annem ablamın eşine borç altın verdi üzerine yatmaya kalktılar ve geri alsa da hepsini alamadı
bana da borç verdi kooperatif hissemi yaptırırken 10000 tl ama ben hemen euroya çevirdim borcumu annem olmaz tl verdim tl alayım dediyse de olmaz dedim
asla zarara uğramanı heleki benim yüzümden istemem dedim ve ben öderken euro ödedim tl bazında 12000 tl olmuştu.
bugün olsa aynısını yaparım önemli olan karşımdakinin gönlü kalmasın benim için....
ben şunu hissediyorum ve yaşıyorum hayatımda Rabbime şükürler olsun ki ben art niyet gütmedikçe Rabbim bana hep maddi ve manevi açıdan hayır kapılarını açtı ...
Rabbim beni nefsimle bir an başbaşa bırakmasın AMİN...
siz tabi iki taraflı düşünüyorsunuzAnne ve babanın evladına ev araba konusunda yardımı yapıp yapmaması ona kalmış biz ev alırken kayınpederden 12000 aldık borç iki ay sonra arabamızı satınca verdik istememesine rağmen tek birikimi o araba alırken babam üstüne koydu daha iyi marka olsun dedi kayınvalidem de elindeki altınları verdi arabamız için onları da vereceğiz inşallah çünkü sırada bekar bir kauınbirader ve görümce var
ben aileler yönünden şanslıyım ama aldığımı borç olarak alırım çünkü benden ve eşimden başka çocukları var o bir yana artık hepsi yaşlı insanlar
bi de kayınpederim arabamız bozuldı diye arabasını verdi bizimki satılıp yenisini alana kadar allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini
kışlıklarıımı da karşılar hem annem hem de kayınvalidem yapmadığım olursa şanslı insanlardanım ben
amin inşallah
ay kopamıyorum ben burdan yahu
ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz
yalnız farmasi iyi ki babam senin gibi düşünmüyor
yoksa yandığımın resmiydi
siz tabi iki taraflı düşünüyorsunuz
ama ben de kendimi şanslı görenlerdenim
ailem de kardeşlerim de açısından
bu günlere de şükür
ben hala birikim falan yapamıyorum
ama seramik makinaları alıyorum
onlar da çook pahalı
bu da geleceğe yatırım ama
değil mi![]()
seramik makinesi alıp napıosun o makinalarla?
=))
seramik yapıyorum canım
daha önce uzun süre yaptım kapadokyada
şimdi tekrar başlıyorum inşallah