Kirli Çıkılar )))

neti açınca otomatik açılan birkaç sayfam var. ve hemen bir göz attım,altın fiyatını görünce tüylerim diken diken oldu :5:
üzülsem mi ağlasam mı anlamadım :5:
dün hastane odasında (teyzemin bebişi oldu)sürekli haber kanalı açıktı. ş.urfadaki olayın yorumları sonucu gidişat bulanık.Allah orada yaşayan insanlara sabır versin. yardımcı olsun.
umarım savaş falan çıkmaz :5:
yazın başlarında çok yağmur yağdığı gün yıldırım düşmüştü arka mahalleye, savaş çıktı diye uykumdan uyanmıştım.
kimbilir oradaki insanlar nasıl yaşıyor :43:

ben de beklemedeyim.alım satım yapamıyorum.güvenemedim altına ya.gr.çok pahalı geliyor bana.azcık düşse alcam ama düşmüyor artıyor karar veremiyorum.tl de bekliyorm.
zaten topu topu ne lkaldı ki elimde araba için hercadık hepsini ancak 2 gr.alabilirim:(:18:

ben de beklemedeyim.alım satım yapamıyorum.güvenemedim altına ya.gr.çok pahalı geliyor bana.azcık düşse alcam ama düşmüyor artıyor karar veremiyorum.tl de bekliyorm.
zaten topu topu ne lkaldı ki elimde araba için hercadık hepsini ancak 2 gr.alabilirim:(:18:

ben çok yorumlayamıyorum altının gidişatını mantıgım 95in altındaysa al zarar etmezsin ama üstündeyse bekle diyor
peki satmak için uygun mu satıp daha sonra tekrar almak istesek gidişat nasıl olur düşer mi artar mı gülermi ağlarmıyız

geçen sene de kış başlarında (yanlış hatırlamıyorsam) altın 107 liraya dayanmıştı. diğer forum sitelerine de bakın. bu işlere belli olmaz, ama benim anladığım altın yükseliş trendine girdi, ne kadar sürer, ne zaman düşer, düşer mi düşmez mi kimse kesin bilgi veremez.

merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenelr olmuş hoş geldiniz hepiniz
hep birlikte beyin fırtınası yapalım mı
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 1: söylenenler tekrar yazılmayacak herkes farklı bir yöntem söyleyecek
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak
ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz

bugün aklıma yeni bir fikir geldi daha önce okulumuzda çay ücretliydi ya aylık 25tl veriyorduk yada bardak başına 50kuruş veriyorduk ve fotokopide ücretliydi aylık 25tl
bu okulumda güzel olan bunların hepsi ücretsiz ama ben diğer düzene alıştıgım için her içtiğim çay için para öder gibi küçük bir bozuk para çantama para ayırıyorum fotokopi içinde aylık 25 tl ödüyorum gibi para ayırıyorum bugün bunu fark ettim nasıl olsa heray ödeniyordu bu ücretler

Son düzenleme:
altın savaşı sever
gece yüksek fiyattan altın alanlar belki de ona rağmen bile sabaha kara geçerler diye bi senaryo üretmiştim kafamdan. ama çok da korktuğum gibi olmadı.
geçen sene de kış başlarında (yanlış hatırlamıyorsam) altın 107 liraya dayanmıştı. diğer forum sitelerine de bakın. bu işlere belli olmaz, ama benim anladığım altın yükseliş trendine girdi, ne kadar sürer, ne zaman düşer, düşer mi düşmez mi kimse kesin bilgi veremez.

geçen sene bu vakitler altın çoktan zirvesinden iniyordu artık.
bu yıl beklediğim vakitlerde altın hiç yükselmedi hatta düştü.

kızlar bu ara aşı kampanyamız var okullara aşılara gidioruz allahım o birinci sınıflar ne kadar minink öyle:)
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cumartesi günüm var. 500 lira gelecek amma velakin yeri hazır bile. oradan umudum yok. bugün alışveriş yaptım. 46 lira verdim. yarın akşam da pasta böreğe gireceğim.

merhaba. maldivlere giden bendim.siz hangi tur operatöründen sordunuz ve de kaç günlük bilemiyorum ama bizimki kişi başı 2500 euro ve 7 gece idi. o zaman euro da pahalıydı biraz 2.40 tan hesaplandı toplamda 12000 tl oldu.
birde yılın hangi dönemi gidildiğine göre çok değişiyor.biz bayramda gittik bayramlarda yılbaşında sömestrlerde tüm turlar yılın diğer zamanlarına göre pahalı oluyor.

benim baktığım site: etstur da bu fiyatta.buraya linki yazmak doğru olur mu bilmiyorum.linki şu: Maldivler 6 Gece Katar Hava Yollari | Etstur tekrar inceledim.fiyatlar otele göre de değişiyor.bu durumda sizinki normal sayılır.çok iyi yapmışsınız ya.en güzeli çocuk yokken gezebilmek.sonrası gerçekten zor olabiliyor.
ben de pasaport çıkarsam ilk balkanları görmek istiyorum.sonrasında avrupa ve afrikanın bir kaç yeri.tunus cezayir bunlar ilgimi çekiyor

gece yüksek fiyattan altın alanlar belki de ona rağmen bile sabaha kara geçerler diye bi senaryo üretmiştim kafamdan. ama çok da korktuğum gibi olmadı.

geçen sene bu vakitler altın çoktan zirvesinden iniyordu artık.
bu yıl beklediğim vakitlerde altın hiç yükselmedi hatta düştü.

sana katılıyorum geçen sene Ağustosta yükseliş oldu ama bu sene o kadar yükselmedi.bakalım ilerleyen günlerde yükselecek mi ve yükselirse ne kadar hepimiz göreceğiz.ahh yükselse de bir kaç tanesini bozdursam...hepinize bol kazançlar...

eva sana bir kaç soru sorsam...biliyorum çok soru soruyorum :) senin ilk yurt dışı deneyimin nasıldı?yani pasaport çıkarırken/vize alırken sorun çıktı mı?bi de gittiğin yerde ne gibi sıkıntılarla karşılaştın?yabancı dilin iyi olsa gerek :34: şu da aklımı kurcalıyor.atıyorum burada "A" bankasını kullanıyorsak orada "A" atmsini bulmak mümkün mü?cevapların için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar altın bu aralar yükselişte umarım daha da yükselir.sonra tekrar düşsün alım için :34:

temizlik yapmam lazım bu ara iş yerinde işlerde öle yoğunki bayram gelio camlar kapılar kotuklar dolap içleri mutfak halılar yıkmaya gitcek öffffffff....
heryeri çamaşır suyuyla yıkamam lazım keşke kadın alabilseydim ama hepsini kendim yapcam :(

temizlik yapmam lazım bu ara iş yerinde işlerde öle yoğunki bayram gelio camlar kapılar kotuklar dolap içleri mutfak halılar yıkmaya gitcek öffffffff....
heryeri çamaşır suyuyla yıkamam lazım keşke kadın alabilseydim ama hepsini kendim yapcam :(

ah sorma ben de yapıcam pazartesi doğum günümüz var şimdiden başladı temizlikkkkk:50::50:

hayırlı cumalar , bol bereketli kazançlar :16:

herkese selam :16:
Ne kadar çok şey yazmışsınız ara ara okudum ama yorgunluktan hiçbirşey yazamadım.
Karanfilce haklısın evdeki mutluluk yeter ama ailelerden şöyle ev için bir destek görsek süpeeer olurdu =)) Bir de beni merak ediyormuşun. İstersen 1 foto eklerim profilime =)
Mona sen de bizim gibisin demek =) Neyse biz de eşlerimizle elele verip birşeyler yapmaya çalışırız gücümüz yettiğince.

Seyyah merak ettim fotoları ama hiç bakamadım, şimdi senin senin seramiklere bakacağım :10:

Buarada araba bulamıyoruz birtürlü. Aranızda otomatik vites araba satan var mı :9: 30bin tl'ye kadar civic,focus ya da corolla sol, kazasız bir araba arıyoruz ama yok yok. Bir ay daha bakarız herhalde bulamazsak da kısmet değilmiş diyeceğiz =))

Back
X