Kirli Çıkılar )))

bu arada kızlar ben 20 gr altın aldım bugün
sonra bayramdan sonra düşecekmiş diyorlar gibi bir yorum okudum bskn yazmış sanırım
moralim bozuldu ama ben bunu kısa vadeli düşünerek almadım zaten uzun vadeli elbet çıkacaktır

yok canım o benim kendi tahminimdi. tamamen anlamaz biri olarak yaptım bu tahmini, bir ay öncesinde başka sitelerde okuduğum yorumlar onlardı.
(hoş o sıralarda 120 olacak gibi söylentilerde vardı ama ben düşecek olan kısmına inanmışım :1: )
seçimler ne gösterecek beklemek lazım. :34:
bereketli olsun altıncıkların :54:

kusura bakma lame arkadaşım ben senin msj yanlış okumuşum ayrılacağım dediğini yeni gördüm ne olur kusura bakma işten az önce döndüm yorgunluktan heralde ayrılacağım dediğini gözden kaçırmışım

sorun değil canım...
hepimiz bazen yapabiliyoruz böyle şeyleri..
ayrıca sigortam ödenirken asla yapmazdım heralde böyle birşey...

:17::17::17::17::17:

aslında çamaşırlarım senin dediğin cinsten, ama kastettiğim kısım belime ve karnıma gelen kısım, çorap ve çamaşır için aynı bölge yani :26:
öncelikle güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle... doya doya yaşa bugünlerini... bazen kızımın karnımda olduğu günleri özlüyorum.. elimi karnımın üzerinde buluyorum farkında olmadan:9:
çorap konusuna gelince, hamile çorapları var, bel kısmı biraz daha yukarda olduğu için ve dikiş kısmı çok esnek olduğu için hiç iz bırakmıyor... kesinlikle tavsiye ederim..

az önce 250 lira ikramiye almış bulunmaktayım :65::79::118::118::122::130:

kızlar çokkk mutluyum ilk kez altın aldım bu ayki birikimim 2 gr altın oldu böylece.hayırlı olur inşallah.
farmasi özelden de yazdım sana.
ekim birikimim 2 gr altın.
inşallah katlanarak artar bu.,
çok heyecan yaptım valla.99 dan aldım gr.:46:

bereketli olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ikramiyeleriniz altınlarınız :nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada kızlar ben 20 gr altın aldım bugün
sonra bayramdan sonra düşecekmiş diyorlar gibi bir yorum okudum bskn yazmış sanırım
moralim bozuldu ama ben bunu kısa vadeli düşünerek almadım zaten uzun vadeli elbet çıkacaktır

canım hayırlı olsun
boşver söylentileri ekonomi çevrelerince hep söylentiler söylenir durur , uzun vadede altın her zaman kazandırır
ayrıca son yaklaşık 1.5 yıldır izliyorum her yatırım aracı illaki düşüyor ve illaki yükseliyor
yani yükselen hep yükselmiyor
düşen de hep düşmüyor
iyi bir takiple al-sat noktalarını yakalamak ve karı cebe koymak gerekiyor.

kızlarrr bugün çoçuklar gibi mutluyum çünkü 2gr altın aldım ben birikimi de altın hesabı açtırmayıda sizlerden öğrendim
hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah devamı gelir bu arada gr 99 dan aldım iyiki sizleri tanıdım 6yıldır çalışıyorum 10 yıldırda evliyim
ama inanın tekkuruş birikimimiz yoktu biraz eşimden kaynaklanıyor çünkü o harcama konusunda biraz rahattır ufak tefek ben yapmaya çalışıyordum ama kira zamanı oda uçup gidiyordu neyse artık bundan sonra ben de artık bir kirli çıkıyım

bu ay kendimizi toparlamakla uğraşacağız. şu anda 1000 lira nakit paramız var. çoğu kurbana gidecek. 800 lira gibi. kalan 200 lirayı ile iki kişi el harçlığı olarak yetiremeyiz ayın onbeşine kadar. o nedenle mecburan ek hesaba geçeriz biz. ama aralıktan sonra ciddi anlamda başlıyorum. gerçi ocak ta çok kötü bir ay bizim için. arabanın vergisi, evin dask, yuvam sigortası falan. zaten ocak ve şubatta ders ücreti yok. allahım hepimize hayırlı kazançlar versin.

bayram temizliğimin yüzde yetmişbeşini bitirdirim m,s gibi kokular gelio her yerden:) çok hoşuma gidio bu duygu şimdi üstüne bunun güzel bi çay içip yatıp dinlencem mis gibi:) bu ayki birikimim sadece kumbaramdaki 70 tl oldu sağlık olsun:) mutluyum yinede kasımda inşallah minimum bin tl ve artarak deam etcek bu rakam:)

dün temizliğimin bir kısmını yapmıştım yarın da geri kalanın yaparım yarın okul yok :52:

kumbarama 30 kuruş attım bugün ka gündür atmıyordum canım sıkılmıştı
bugün oğluma da yapa çocuktan eğitici kartlardan aldım 30lir bunu kasım 15 te verecem bugünkü yatırım birikim oğluma yapıldu

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk arkadaşlar =(
Geçmişi okumadan (özür dilerim) hemen nedenini anlatıp az da olsa rahatlamak istiyorum.

Biliyorsunuz araba arıyorduk. temiz, kazasız bir araba bulmak zordur ama bulduğunuz zaman da onu satması kolaydır.Bu yüzden de çok irdeledik ilanları, günlerce tlf görüşmesi vs yaptık. en son eşim konyadan bir araba buldu. fiyatı hem modeline göre iyiydi hem de kazasızdı, bir tek bagaj kapağında çok çok az bir boya vardı.

evden çıkmadan önce eşime arabayı alırsan hiçbir yere uğramadan evine gel demiştim, o da tamam deyip çıkmıştı evden. arabayı aldı, 33.5 bine! Araba sahibi notere geç kalınca işler uzadı falan derken en sonunda çıktı yola. akşam 9 gibi evde olurum demişti. ben de pencereden bakıp duruyordum ha geldi ha gelecek diye. Özlemiştim çünkü onu. Neyse saat 22'de ben bunu aradım sesi kötüydü. nerdesin dedim. kaza yaptım dedi. nerde nasıl diye sordum. annemlerin evinin önünde motorsikletli biri çarptı elim ayağım titriyor dedi. İnanın nevrim döndü! Sen dedim 2 gündür yoksun evde, bu çocuk baba diye seni sayıklıyor, ben sana hiçbir yere uğramadan eve gel demişim.... çook güzel olmuş sana deyip kapattım. Gözlerimden yaşlar nasıl aktı anlatamam size. Arabaya mı üzüleyim eşimin beni oğlunu umursamamasına mı? Bu adam perşembe günü ailesini zaten görecekti üstelik 2 gün ailesinin yanında kalacaktık! BU neyin özlemi de benden ve oğlundan önce onları görmek istiyor.

Moralim altüst oldu. 1 saat sonra tekrar aradım, sen neden uğradın oraya dedim. ee diyor eve gelmeden ailemi görmek istedim! Arabanın ön tamponu dağılmış. Bir de diyor ki işte olacağı varmış, daha büyük bir kazayı engelledi belki bu! mantığa bakar mısınız ya? Ben de bu kaza eşinin sözünü dinlemediğin için oldu dedim. Bir de ben yarın gelirim artık demez mi! Nevrim döndü ve sen yarın gelirsin ama bizi bulamazsın dedim.

Kızlar özür dilerim çok uzun oldu ama öfkem çok büyük.... tek derdim araba değil, beni oğlunu nasıl da geri plana attığının göstergesi bu yaptığı. Beni gerçekten özlemiş olsaydı uçar gelirdi evine değil mi? Artık bizim evde birçok şey değişecek bu kazayla.

Yarın sabah oğlumu da alıp ailemin yanına gidiyorum, minibüsle! cebimde de sadece 100tl var. Bütün bu olanlar bana ders oldu. BUndan sonra maaş kartımı da alıyorum elinden. Bütün hesapları da ayırıyorum. BU işin sonu nereye varır bilinmez ama içimden birşeyler koptu gitti, geri de gelmez artık.

Geçmişi okumadan (özür dilerim) hemen nedenini anlatıp az da olsa rahatlamak istiyorum.

Biliyorsunuz araba arıyorduk. temiz, kazasız bir araba bulmak zordur ama bulduğunuz zaman da onu satması kolaydır.Bu yüzden de çok irdeledik ilanları, günlerce tlf görüşmesi vs yaptık. en son eşim konyadan bir araba buldu. fiyatı hem modeline göre iyiydi hem de kazasızdı, bir tek bagaj kapağında çok çok az bir boya vardı.

evden çıkmadan önce eşime arabayı alırsan hiçbir yere uğramadan evine gel demiştim, o da tamam deyip çıkmıştı evden. arabayı aldı, 33.5 bine! Araba sahibi notere geç kalınca işler uzadı falan derken en sonunda çıktı yola. akşam 9 gibi evde olurum demişti. ben de pencereden bakıp duruyordum ha geldi ha gelecek diye. Özlemiştim çünkü onu. Neyse saat 22'de ben bunu aradım sesi kötüydü. nerdesin dedim. kaza yaptım dedi. nerde nasıl diye sordum. annemlerin evinin önünde motorsikletli biri çarptı elim ayağım titriyor dedi. İnanın nevrim döndü! Sen dedim 2 gündür yoksun evde, bu çocuk baba diye seni sayıklıyor, ben sana hiçbir yere uğramadan eve gel demişim.... çook güzel olmuş sana deyip kapattım. Gözlerimden yaşlar nasıl aktı anlatamam size. Arabaya mı üzüleyim eşimin beni oğlunu umursamamasına mı? Bu adam perşembe günü ailesini zaten görecekti üstelik 2 gün ailesinin yanında kalacaktık! BU neyin özlemi de benden ve oğlundan önce onları görmek istiyor.

Moralim altüst oldu. 1 saat sonra tekrar aradım, sen neden uğradın oraya dedim. ee diyor eve gelmeden ailemi görmek istedim! Arabanın ön tamponu dağılmış. Bir de diyor ki işte olacağı varmış, daha büyük bir kazayı engelledi belki bu! mantığa bakar mısınız ya? Ben de bu kaza eşinin sözünü dinlemediğin için oldu dedim. Bir de ben yarın gelirim artık demez mi! Nevrim döndü ve sen yarın gelirsin ama bizi bulamazsın dedim.

Kızlar özür dilerim çok uzun oldu ama öfkem çok büyük.... tek derdim araba değil, beni oğlunu nasıl da geri plana attığının göstergesi bu yaptığı. Beni gerçekten özlemiş olsaydı uçar gelirdi evine değil mi? Artık bizim evde birçok şey değişecek bu kazayla.

Yarın sabah oğlumu da alıp ailemin yanına gidiyorum, minibüsle! cebimde de sadece 100tl var. Bütün bu olanlar bana ders oldu. BUndan sonra maaş kartımı da alıyorum elinden. Bütün hesapları da ayırıyorum. BU işin sonu nereye varır bilinmez ama içimden birşeyler koptu gitti, geri de gelmez artık.

Canım ben arada bakıyorum buraya nasıl para biriktirebiirim diye
ama senin bu can sıkıntını görünce yazmadan edemedim
Öfkeyle kalkıp zararla oturma
haklısın önce sana gelmeliydi ama yeni arabasını annesi de görsün istemiştir
erkekler her daim çocuk gbiler bilirsin
Bi heves gitmiş üstelik bi de kaza atlatmış
Allah korusun canına bişey olmamış
Hani derler ya mala geleceğine cana gelsin dşye
Allah veresin büyük bir kazada yaralansa ya da ölseydi o zaman sen oğlun ne yağardınız
Şimdi ufacık bir kaza atlatmış diye sen evi terkediyorsun
O çocuk babasız napar böyle şeyleri düşünecek zaman değil
Evet bir hata yapmış ama bence eşine destek olmalısın
Para kolay kazanılmıyor ve birikmiyor bunu biliyorum
Ama insanların canı da hiç bir para ile ölçülmüyor
Ne çok korkmuş ve üzülmüştür bunu düşün

Canım ben arada bakıyorum buraya nasıl para biriktirebiirim diye
ama senin bu can sıkıntını görünce yazmadan edemedim
Öfkeyle kalkıp zararla oturma
haklısın önce sana gelmeliydi ama yeni arabasını annesi de görsün istemiştir
erkekler her daim çocuk gbiler bilirsin
Bi heves gitmiş üstelik bi de kaza atlatmış
Allah korusun canına bişey olmamış
Hani derler ya mala geleceğine cana gelsin dşye
Allah veresin büyük bir kazada yaralansa ya da ölseydi o zaman sen oğlun ne yağardınız
Şimdi ufacık bir kaza atlatmış diye sen evi terkediyorsun
O çocuk babasız napar böyle şeyleri düşünecek zaman değil
Evet bir hata yapmış ama bence eşine destek olmalısın
Para kolay kazanılmıyor ve birikmiyor bunu biliyorum
Ama insanların canı da hiç bir para ile ölçülmüyor
Ne çok korkmuş ve üzülmüştür bunu düşün
İnan arabasında değilim pek ama beni ezip geçti. biz annesini zaten prş görecektik, arabayı da göreceklerdi dolayısıyla.
ama o bizi değil de onları ilk görmeyi tercih etti.
Bilmiyorum belki şuanki öfkemden dolayı böyle düşünüyorum ama çok çok kırıldım ona =(

İnan arabasında değilim pek ama beni ezip geçti. biz annesini zaten prş görecektik, arabayı da göreceklerdi dolayısıyla.
ama o bizi değil de onları ilk görmeyi tercih etti.
Bilmiyorum belki şuanki öfkemden dolayı böyle düşünüyorum ama çok çok kırıldım ona =(

Kırılmakta haklısın ama olmuş bi kere
Bak senin de oğlun var eşine gitmeden önce seni görmek istese gelse yanına ne kadar sevinirsin değil mi
Bir de bu açıdan bak :))

canım size farklı şehirlerde mi oturuyorsunuz kayınvalidenle. artık olan olmuş yapacak birşey yok. bence azıcık burnu sürtmeli ama dozunda bırakarak. evliliklerde bu kırgınlıklar hep oluyor. ama allah korusun ona birşey olsaydı. para pul geçici. seni çok iyi anlıyorum. zaman zaman benim de eşime çok büyük kırgınlıklarımoldu. o zamanlarda asla yüzüne bakamam, yanına yatamam gibi geliyor ve kendimce radikal kararlar alıyorum. ama zaman herşeyin ilacı. izi kalsa da geçiyor kırgınlıklar. biraz sağlıklı düşünmeye çalış. allah yardımcın olsun.

Kırılmakta haklısın ama olmuş bi kere
Bak senin de oğlun var eşine gitmeden önce seni görmek istese gelse yanına ne kadar sevinirsin değil mi
Bir de bu açıdan bak :))
bu sinirli anımda güleceğim hiç aklıma gelmezdi =))
Geliin geliiin oğlum ilk bana geldi diye kızdırırdım onu herhalde :1:
Allah razı olsun einstein =)

geçmiş olsun canım.
nasıl üzüldüm bilemessin.
biliyorsun seni nasıl yakın bulduğumu kendi eşime kızar gibi kızdım eşine.
ama bunlar erkek canım. yapıyorlar diyecek bişey bırakmıyorlar insanda.
sonra çıkıp geliyorlar bir iki gün kızıyoruz ama affediyoruz.
kötü niyetinden değil belli ki saflığından yaptı eşin.
araba sevincinden anası babası görsün istedi.
ama gerçekten bazen çocuk oluyor bunlar koskoca adamlar çocuk oluyor.
bu erkekler böyle yaaa..
canım sonra pişman olacağın bişey yapma.

az önce bizim evde de kıyametler koptu.
eşim flash ını bulamamış, benimkini istedi.
verdim beyfendi formatlamış flashı neden bi sürü virüs varmış.
çıldırdım resmen.
geçmiş yıl sorularım cevap anahtarlarım hepsini silmiş.
ben bilemedim formatlamayı o yüzden virüslü virüslü kullanıyordum.
hala midem ağrıyor ve kızgınım.
bi daha flashımı vermiyecem dedim bi kaç yıl önce de böyle yapmıştı.

neymiş ben ona kullan demişim be adam kullanla formatla aynı şey mi:47:
velhasıl ben de kızgınım eşime evet senin olayla kıyaslanamaz ama biliyorum ki hemen bu gece bilemedin bu sabah daha sakin olup daha mantıklı bakcam olaya. sen de sakinleş ani tepkilerde bulunma canım. o zaten olmuştur pişman olacağı kadar.
ama kartını almak, hesap ayırmak iyi fikir olabilir en azından senin eşin açısından çünkü benimki paraya da önem vermez biriktirmeye de.. ama eşinin tutumlu olma, ev alma gibi hedefleri var belki bu iyi bi yöntem olabilir senin açından.

canım size farklı şehirlerde mi oturuyorsunuz kayınvalidenle. artık olan olmuş yapacak birşey yok. bence azıcık burnu sürtmeli ama dozunda bırakarak. evliliklerde bu kırgınlıklar hep oluyor. ama allah korusun ona birşey olsaydı. para pul geçici. seni çok iyi anlıyorum. zaman zaman benim de eşime çok büyük kırgınlıklarımoldu. o zamanlarda asla yüzüne bakamam, yanına yatamam gibi geliyor ve kendimce radikal kararlar alıyorum. ama zaman herşeyin ilacı. izi kalsa da geçiyor kırgınlıklar. biraz sağlıklı düşünmeye çalış. allah yardımcın olsun.
Farklı şehirlerdeyiz. 150 km falan var aramızda.
Ben ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum, çok öfkeliyim ona. ama sizden Allah sizden razı olsun siz yazdıkça rahatlıyorum.

bu sinirli anımda güleceğim hiç aklıma gelmezdi =))
Geliin geliiin oğlum ilk bana geldi diye kızdırırdım onu herhalde :1:
Allah razı olsun einstein =)

Amin canım cümlemizden razı olsun :))
Valla geline hava atarsın kız oğlum benim dizimin dibinden ayrılmaz diye :))

Kızlar enpara. com faizi yüksek veriyoruş ya hiç kullanan var mı
Benim fazide param yok
Bi kısmı altın bi kısmı fon
Bi kısmı hazine bonosu
En iyisi hangisi bilemedim
Gerçi fazi helal değil diye düşünmüyorum
ama paramız da pul oluyor yazık bize :)

geçmiş olsun canım.
nasıl üzüldüm bilemessin.
biliyorsun seni nasıl yakın bulduğumu kendi eşime kızar gibi kızdım eşine.
ama bunlar erkek canım. yapıyorlar diyecek bişey bırakmıyorlar insanda.
sonra çıkıp geliyorlar bir iki gün kızıyoruz ama affediyoruz.
kötü niyetinden değil belli ki saflığından yaptı eşin.
araba sevincinden anası babası görsün istedi.
ama gerçekten bazen çocuk oluyor bunlar koskoca adamlar çocuk oluyor.
bu erkekler böyle yaaa..
canım sonra pişman olacağın bişey yapma.

az önce bizim evde de kıyametler koptu.
eşim flash ını bulamamış, benimkini istedi.
verdim beyfendi formatlamış flashı neden bi sürü virüs varmış.
çıldırdım resmen.
geçmiş yıl sorularım cevap anahtarlarım hepsini silmiş.
ben bilemedim formatlamayı o yüzden virüslü virüslü kullanıyordum.
hala midem ağrıyor ve kızgınım.
bi daha flashımı vermiyecem dedim bi kaç yıl önce de böyle yapmıştı.

neymiş ben ona kullan demişim be adam kullanla formatla aynı şey mi:47:
velhasıl ben de kızgınım eşime evet senin olayla kıyaslanamaz ama biliyorum ki hemen bu gece bilemedin bu sabah daha sakin olup daha mantıklı bakcam olaya. sen de sakinleş ani tepkilerde bulunma canım. o zaten olmuştur pişman olacağı kadar.
ama kartını almak, hesap ayırmak iyi fikir olabilir en azından senin eşin açısından çünkü benimki paraya da önem vermez biriktirmeye de.. ama eşinin tutumlu olma, ev alma gibi hedefleri var belki bu iyi bi yöntem olabilir senin açından.
şimdi o aradı ağzıma geleni saydım.
Teyzesinin oğlu konya şekeri almış bunu annene verirsin demiş.
Bu da annesine bu şekeri vermek için uğramış köye. Verdin mi annene şekeri, yesin yedikçe de beni ansın dedim =)
Arabanın tamponu göçmüş bayramdan sonra yaptırırm diyor. Git dedim tamponu göçmüş arabayla annenle mutlu mesut yaşa =) Güldüğüme bakma bunu ona çok sert bir dille söyledim ve çat kapattım telefonu.

Ben neye sinirliyim biliyor musun karanfilce, bizim bakıcı işi bıraktı ben ortada kaldım öyle, annemi aradım hemen otobüse atladı geldi. Kv gelmedi ama... Ben bu kadın için neden 2. sıraya itileyim ki! Beni bir kenara koy, kadın torununu bile umursamıyor. Eşime de o gün demiştim annen değerini iyice yitirdi gözümde diye. İşte bu yüzden ilk önce o kadının yanına gitmesini hazmedemiyorum.

Senin başına geln bizde olsa emin ol aynı tepkiyi verirdim çünkü yazılı sorusu hazırlamanın nasıl bir işkence olduğunu çok ii biliyorum.

Back
X