slm larr şu an yazıştığını konunun dışında olucak ama konu başlığı ve farmasiye özellikle teşekkür etmek için yazıyorum , şimdilik listeye beni de ekleyin demiyorum ama son bir haftadır nerdeyse her gün bu topicte yazılanları takip ettikçe, daha fazla bilgilenip kendimi daha tutarlı buluyorum kaldıki öyle çok harcama hevesliside değilim ama , bazen akıl akıldan üstündür kelimesinin karşılığını buldukça çok keyif alıyorum , en koza sürede inşallahh beni de listeye ekleyin diye yazarım , hepinize teşekkür etmek istedim , sizi hep takip edeceğim,
sizi takip ederkenkıyafetler ile ilgili aklıma bir şey geldi, temizliğine inandığınız bir kaç arkadaş ile grup oluşturup , herken kendince yıpranmamış ama eskimeyen kıyafetleri bir araya toplasa , sonrada bunları değiş tokuş edilse ,:26::26::26: gibi ne biliyim olurmu acaba ,
bu arada eşine kızan arkadaşa herkes çok sakinleştirici yazmış, bu da çok hoş hani bir kavga oldu diye kimse ateşe körükle gider gibi gitmemiş,
sizi takip ederkenkıyafetler ile ilgili aklıma bir şey geldi, temizliğine inandığınız bir kaç arkadaş ile grup oluşturup , herken kendince yıpranmamış ama eskimeyen kıyafetleri bir araya toplasa , sonrada bunları değiş tokuş edilse ,:26::26::26: gibi ne biliyim olurmu acaba ,
bu arada eşine kızan arkadaşa herkes çok sakinleştirici yazmış, bu da çok hoş hani bir kavga oldu diye kimse ateşe körükle gider gibi gitmemiş,