Kirli Çıkılar )))

bir öğretmen gözüyle öğrenci-veli- öğretmen üçlüsüne sonuna kadar destek veriyorum
ama öğrencimizi seçemeyiz heleki velimizi hiç seçemeyiz
ama bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen olduguna inanıyorum
öğretmen dediğimiz kişiler öğretmenlik kriterlerini tamamen taşıyabilen olmayabiliyor
ben nadir rastladım öylelerine

iyi bir öğretmenin en büyük şans olduğu konusunda çok haklısın akıllıbıdık. kızım 3. sınıfa kadar çok vasat bir öğreyciydi, öğretmen konusunda pek şanslı olamadı ne yazıkki. ama 3 ve 4. sınıfı harika bir öğretmenle okudu ve sürekli bir yükselişe geçti. benim için en büyük artısı kızıma okuma alışkanlığı kazandırmış olması. önceleri vasat görünen kzım şu an fen lisesine gidiyor.

kızım 5. sınıftan 8. sınıfa kadar, oğlumda ana sınıfından itibaren özel okula gittiler. daha ilgililer, sosyal olanakları çok ve özellikle yabancı dil eğitiminde daha iyiler ama benim için güvenli olması hepsinden daha önemliydi. özellikle ilköğretim için öğretmen iyiyse özel okul çokda şart değil ...

gelelim finansal konulara, bugün mesailer yattı ama bayram tatili araya girdiği için eksik yatmış. yinede altın almama yetti. 156 tl ye çeyrek altın aldım ve kasım ayı hedefimin ilkini gerçekleştirmiş oldum:16:
yahu hedefimide bir nevi borçmuş gibi görmeye başladım, yani gerçekleştiremesem çok üzüleceğim. o yüzden dikkatliyim:1:
hedef koymayı akıl eden arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum:16:

kızlar banka kasası kullananlar varmı? bende birikim yapıyorum fakat evimde saklayamıyorum yeni evliyim diye.. bankanın şartları neler, yıllık ne kadar ödeniyor? kullananlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim..

kızlar banka kasası kullananlar varmı? bende birikim yapıyorum fakat evimde saklayamıyorum yeni evliyim diye.. bankanın şartları neler, yıllık ne kadar ödeniyor? kullananlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim..

eger evde yeriniz varsa buyuk işyeri için olan kasalardan alıp koyabilirsin çok rahat oluyor.ben öyle yaptım.hatta pc foto mak.hepsini dolduruyorum içine:)

eger evde yeriniz varsa buyuk işyeri için olan kasalardan alıp koyabilirsin çok rahat oluyor.ben öyle yaptım.hatta pc foto mak.hepsini dolduruyorum içine:)

eve giren hırsız ( allah korusun tabii ) bu sefer alacağı yoksa bile kasayı görünce çıldırır :( ben evde tutmak istemiyorum pek.. yer altına falan gömmem lazım :)) bu arada altınlarınızı nasıl saklıyorsunuz, aliminyum folyo falan diyolar o doğrumu acaba..

benim her ay ortalama birikim hedefim 2000 tl olacak ama benim ekim ve de kasım ayında bunu tutturmam münkün olmayacak sağlık olsun :34:
iki ayda da 1700 de kalacak
aralık ayında da 2300 civarında olacak nasipse :34:

bizde haftasonun biraz masrafa girdik 2014 nisana kadar ödemeler var ama hedeflediğimi koymaya çalışıcam kenara 100-200 eksik olabilir artık :31:

ben döviz işine girmiyorum hiç altın olarak atıyorum kenara vee sizede altın fiyatlarını bildiriyorum

bugünün altın fiyatı belli olmadı daha olunca haber edecim:27::27:

kızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...

kızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...

aamir khan filmleri zaten muhteşemdir yane filmeler 3.5 saat falan ama hiç sıkmıyo insanı bide monnarozacım yerdeki yıldızlar die bi filmi var oda çok güzel buda aslında öğrenemeyen çocuk yoktur sadece yöntem yanlıştır ana temasında
bi diğer filmide black:) buda çok güzel bunun temasıda aslında imkansız diye bişey yoktur istenilirse en kötü durumlarda bile okunabileceğini anlatıo bu adam eğitimi işini ciddi anlamda bilio kızlar bende kesinlikle tavsiye edioorum 3 idiot filmini özellikle ortaokulda ve lisede çocukları olan arkadaşlar varsa ve sınavlara hazırlanıolarsa:)çok bilinçlendirici bi film:)

selam kızlarr
3 gündür çok hastaydım ateş,ishal, kusma.vs.. herşey vardı
yediğim birşeyden enfeksiyon kapmışım
bir de üstüne idrar yolu iltihabı olmuşum
neyse ki iyiyim şimdi
çalışmaya başladım bugün
geçmişi okuyamadım
zaman bulunca okuyacağım
kızımı kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum o uyurken kapısının önünde otuturuyor beni göndermiyor:)
o yüzden şimdi eve gitmem lazım uyutmaya gidiyorum
dönünce okuyacağım inşallah

bunları kaydediiyorıum eşime diyim izleyelim
aamir khan filmleri zaten muhteşemdir yane filmeler 3.5 saat falan ama hiç sıkmıyo insanı bide monnarozacım yerdeki yıldızlar die bi filmi var oda çok güzel buda aslında öğrenemeyen çocuk yoktur sadece yöntem yanlıştır ana temasında
bi diğer filmide black:) buda çok güzel bunun temasıda aslında imkansız diye bişey yoktur istenilirse en kötü durumlarda bile okunabileceğini anlatıo bu adam eğitimi işini ciddi anlamda bilio kızlar bende kesinlikle tavsiye edioorum 3 idiot filmini özellikle ortaokulda ve lisede çocukları olan arkadaşlar varsa ve sınavlara hazırlanıolarsa:)çok bilinçlendirici bi film:)

bunları da kaydedeyim :52:

selam kızlarr
3 gündür çok hastaydım ateş,ishal, kusma.vs.. herşey vardı
yediğim birşeyden enfeksiyon kapmışım
bir de üstüne idrar yolu iltihabı olmuşum
neyse ki iyiyim şimdi
çalışmaya başladım bugün
geçmişi okuyamadım
zaman bulunca okuyacağım
kızımı kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum o uyurken kapısının önünde otuturuyor beni göndermiyor:)
o yüzden şimdi eve gitmem lazım uyutmaya gidiyorum
dönünce okuyacağım inşallah

geçmiş olsun canım

KIZLAR bı cok kısının ogretmen oldugunud usunerek bısey sormak ıstıyorum
yegenım benım ılkokula gıdıyor 2 tane kucuk aylı cocuk varmıs bunlardan bır tanesıde ıcınde olmak uzere gecen hafta uc kısıyı tahtaya cıkarmıs ogretmen ıkısının sacını 1 kulagını cekmıs ama yegenım cok yaramazlar dedı yegenımde yaramaz ancak korkudan veya bılmıyorumokulda cok sakın duruyormus evde ıse tam bır heryerı yerle bır eder
2006 temmuz dogumlu
sımıd bu 3 cocuklardan bırı benım cocugum olsa(2.5yasında) benım elıne bıle vurmaa kıyamadıgım cocugumun hakkını o ogretmenlere soramazmıyuım o zaman egıtım verseydınız deme haklarına sahıplermı
bızzat sıze sormak ıstedım

merhabaaaaa :16:
yeni listeyi görmemiştim :16: herkesin birikimleri hayırlı olsun :16:
değişiklik yapılmış sanırım, daha doğrusu ekleme yapılmış. hedefler de belitiliyor:34:
çok güzel olmuş :16:

hedefler de ay sonu mu bildiriliyor?
ben bildirmemişim ama zaten düğün işlerim bitene kadar birikim yapamıcam :123:
sonrasında sizlerleyim :32:

KIZLAR bı cok kısının ogretmen oldugunud usunerek bısey sormak ıstıyorum
yegenım benım ılkokula gıdıyor 2 tane kucuk aylı cocuk varmıs bunlardan bır tanesıde ıcınde olmak uzere gecen hafta uc kısıyı tahtaya cıkarmıs ogretmen ıkısının sacını 1 kulagını cekmıs ama yegenım cok yaramazlar dedı yegenımde yaramaz ancak korkudan veya bılmıyorumokulda cok sakın duruyormus evde ıse tam bır heryerı yerle bır eder
2006 temmuz dogumlu
sımıd bu 3 cocuklardan bırı benım cocugum olsa(2.5yasında) benım elıne bıle vurmaa kıyamadıgım cocugumun hakkını o ogretmenlere soramazmıyuım o zaman egıtım verseydınız deme haklarına sahıplermı
bızzat sıze sormak ıstedım

bize sormana gerek yok.
kendine sorabilirsin mesela.
en nihayetinde öğretmen, doktor, hammal ya da sekreter herkesin görev ve sorumlulukları var.
bu görev ve sorumluluğu hakkıyla yerine getirmeyen bi öğretmense bunu illa öğretmene sormak gerekmez.
en nihayetinde doktor hastasına, hammal müşterisine, sekreter patronuna karşı sorumludur ve onların üzerinde hakları vardır.
mesela sen iş yerinde iş yapmak yerine nete girersen bu öğretmenin hakkı olmayan bi çocuğa vurmasıyla eşdeğer olabilir. buradan kıyaslar yapabilirsin.

canım ben de bir öğretmenim bazen öyle bir durum oluyor ki tükeniyorsun bunalıyorrsun ki bunlar küçük olduğu için çok çok zor .öğretmen de az da olsa kızmıştır zannetmiyorum ki öğretmen çocukların kulağını acıtsın hafifçe tutmuştur bunda bişey yok yeri geliyor birr tane ile başa çıkamazken 20 taneyle ki en az bu kadar öğrenci ile uğraşıyor haksızlık etmeyelim bence haaa tokat atmış olsa kulağını serttçe çekmiş olsa karar senin ne yapmak istersen yaparsın ama hafifçe çekmişse bu normal bu kadar kızmamız olsun canım
inanın öğretmenlik zor iş hele bu zamanda evet yarım gün gidiyoruz ama bütün gün masa başında oturandan daha çok yoruluyoruz üzülüyoruz ya da seviniyoruz
benim de 2 yaşında oğlum var öğretmen kulağını çekse ya da vursa önce sorarım ne oldu neden oldu diye hiçbir öğretmen psikopat değildir var olan bir elin parmağını geçmez ama öğretmene cinnet geçiren öğrenci çoktur hele liselerde :50::50::50::50::50:

black filmini izledim özellikle görüntü yönetmenini takdir etmek lazım muhteşem görseller vardı. evet çok uzun ama insan sıkılmıyor izlerken. yerdeki yıldızlar filmini not alıyorum hemen, ayrıca selincim farklı filmler izlemeyi seviyorsan iranlı yönetmen mecid mecinin filmerini tavsiye ederim. ben iranı çok farklı tasavvur etmiştim ama benim düşündüğümden çok çok farklıymış. izlerken çok etkilendim, çokda ağladım:43: birde benim adım khan var hint yapımı, izlemeyen herkese tavsiye ederim, asla pişman olmazsınız..

şu an sizin için müthiş bir çalışma yapmaktayımmm beni çok seveceksiniz:27::27::27::27::27::27::27::27:
marketlerdeki ürünleri karşılaştırıp yazıyorum bir iki güne hazır olur heheheheh:27::27::27::27::27:
şu an kipa ve diasayı kıyaslıyorum :40:

Back
X