bir öğretmen gözüyle öğrenci-veli- öğretmen üçlüsüne sonuna kadar destek veriyorum
ama öğrencimizi seçemeyiz heleki velimizi hiç seçemeyiz
ama bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen olduguna inanıyorum
öğretmen dediğimiz kişiler öğretmenlik kriterlerini tamamen taşıyabilen olmayabiliyor
ben nadir rastladım öylelerine
iyi bir öğretmenin en büyük şans olduğu konusunda çok haklısın akıllıbıdık. kızım 3. sınıfa kadar çok vasat bir öğreyciydi, öğretmen konusunda pek şanslı olamadı ne yazıkki. ama 3 ve 4. sınıfı harika bir öğretmenle okudu ve sürekli bir yükselişe geçti. benim için en büyük artısı kızıma okuma alışkanlığı kazandırmış olması. önceleri vasat görünen kzım şu an fen lisesine gidiyor.
kızım 5. sınıftan 8. sınıfa kadar, oğlumda ana sınıfından itibaren özel okula gittiler. daha ilgililer, sosyal olanakları çok ve özellikle yabancı dil eğitiminde daha iyiler ama benim için güvenli olması hepsinden daha önemliydi. özellikle ilköğretim için öğretmen iyiyse özel okul çokda şart değil ...
gelelim finansal konulara, bugün mesailer yattı ama bayram tatili araya girdiği için eksik yatmış. yinede altın almama yetti. 156 tl ye çeyrek altın aldım ve kasım ayı hedefimin ilkini gerçekleştirmiş oldum

yahu hedefimide bir nevi borçmuş gibi görmeye başladım, yani gerçekleştiremesem çok üzüleceğim. o yüzden dikkatliyim

hedef koymayı akıl eden arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum